mandag 19. desember 2011

OBH. Og ismaskin

Som jeg vel så vidt har nevnt, elsker jeg jo gode tilbud. Eller ihvertfall det jeg innbiller meg er gode tilbud.

Jeg meldte meg på dette buzzadorgreiene. Tanken var jo at det skulle strømme på med de lekreste gratisprøver. Og jo, da, man kan være heldig å få tilsendt ei pakke med vaskepulver eller fem truseinnlegg. Men det er liksom ikke de store sakene man kan forvente seg.

Derfor ble jeg i ekstase da jeg fikk tilbud om å få teste to stekepanner og ei wokpanne. Og en iskremmaskin. For akkurat de stekepannene har jeg sett på før, og faktisk ønska meg til jul. (Sånne fargerike fra OBH Nordica) Iskremmaskinen har jeg ikke noe lyst på. Men den fulgte liksom med - det var enten alt eller ingenting.

Riktignok måtte man betale litt over tusen kroner for herligheten. Og det var da jeg begynte å gruble - var dette egentlig et fantastisk godt tilbud, eller var det bare en sleip måte å få solgt noen steikepanner, få prakka på noen en iskremmaskin, OG i tillegg forvente litt gratis PR enten på en eller annen blogg? Eller på facebook.


Men jeg googla priser, og fant ut at det var en bra pris for de produktene. Og, som sagt, oransje stekepanne er jo noe jeg bare må ha. I reklamen står det "Vil du ha en liten fargekick på kjøkkenet?". Og bare der er jeg gira og roper "Seffern! Bring it on!" (Selv om jeg nok ville ha skrevet et lite fargekick...)

Når tiåringen ser reklame for iskremmaskinen på TV og utbryter at "Åh, sånn ønsker jeg meg til jul!" - ja, da faller alle brikkene på plass, og jeg ble overbevist om at jeg hadde gjort noe lurt.

Nå kan ikke jeg teste ut noen av disse produktene før tidligst i romjula. Men de ser flotte ut.

Er du glad i tilbud?

Ha en påvirket dag med eller uten tilbud!
Dette innlegget skrev jeg for en stund siden - vi holder fortsatt på med flytting, skruing, ut-og innpakking.

19 kommentarer:

 1. Som den skeptiskeren jeg er, blir jeg først skeptisk..så nysgjerrig..og hopper avogtil på. men er nok mest skeptisk.

  Klart du, med oransj dør, må ha en matchende steikepanne!!! ;-)
  Og den ismaskinen, den er super, den har tilogmed jeg kjøpt!

  SvarSlett
 2. Herlige farger på de stekepannene! Jeg lurte rett og slett på om du skulle ha en ny give-away ved første øyekast jeg ;) Kunne tenke meg en i gul og orange selv. Har fått en iskrem maskin en gang, brukt 2-3 ganger. Nå støver den ned.

  SvarSlett
 3. Grattis med innflyttinga av nytt hus!! Så heldige dere er! Håper og ønsker dere all lykke og en god tid sammen med familien i mange år!!

  Har ikke akkurat blogget de siste (ukene) mnd'ene... Men nå skal jeg lese meg opp her :)

  Ønsker dere en finfin førjulstid videre!

  Klem

  SvarSlett
 4. "Tilbud" er så sabla fristende. I Norge i dag er det jo salg og tilbud hele året, så man må jo være komplett idiot dersom man kjøper noe til full pris...
  JA til tilbud ;-)

  SvarSlett
 5. Det blir veldig bra is i maskinen - det tar bare litt lenger tid enn det står i bruksanvisningen... Stekepannene var flotte - jeg trenger nye, så kanskje jeg skal ønske meg sånne til jul ja!

  SvarSlett
 6. Tilbud er ok, men eg gidd ikjkje å stå i kø for slikt...sånn times tilbod, meiner eg!
  Vanskeleg å finne gode steikepanner. Vi har slitt ut ørten stykker!

  SvarSlett
 7. Jeg gikk ikke på den.. og jeg tror kanskje jeg angrer.. men på den annen side.. is spiser jeg da visst nok av som det er. Jeg ble buzzador for å få ting gratis, få grafset til meg mest mulig uten at det skulle koste meg noen ting... men neida.. det eneste jeg får tilbud om er klisste kjærlighetsfilmer og ting jeg må betale for. Men jeg venter fortsatt. ;-D :-D

  Lykke til med testinga.

  SvarSlett
 8. Jeg også hev meg på dette tilbudet. Fargerike og gode panner. Iskremmaskinen prøvde vi i går,...pisket kremfløte og eggedosis med vaniljestang (fant oppskriften i heftet som følger med), ...ca 7-8 min så fikk vi deilig is :)

  SvarSlett
 9. Nei, jeg har begynt å skygge unna tilbud. Jeg prøver å leve etter dette prnsippet: Ville jeg kjøpt dette til full pris, eller kjøper jeg det bare fordi det er billig? om det siste er svaret så blir det ikke noe handel. Om det jeg har tenkt å kjøpe plutselig er på tilbud. F eks en bok til 350 som nå finnes i paperback til 99, da blir jeg glad!

  SvarSlett
 10. Kult med fargerike stekepanner! Hadde nok slått til jeg og:-)

  SvarSlett
 11. Nei, er det meningen jeg skal skrible om produktene på bloggen min, så skal jeg jammen ha ting gratis, og ikke betale "nedsatt pris" i tillegg...
  Så jeg skygger unna........

  SvarSlett
 12. Bryr meg veldig lite om slike ting, kjøper det vi trenger og ikke noe mer.

  Blir dere ferdige med innflyttingen før jul?

  SvarSlett
 13. jeg skulle skrive noe fint og flott i går, men siden jeg i julestresset leste BH med ismaskin gikk jeg og la meg i steden...Kule farger er vel alt jeg klarer å vri ut av meg mens jeg lurer på hvordan innlegget kunne blitt om overskrfiten hadde vært som jeg trodde.

  SvarSlett
 14. Den takka vi nei til - kor mange steikepanner trenger vi? Sikkert fleire, men når eg trur ting skal vere gratis også er det ikkje det, da tenkjer eg "til sjøs (!) med det" også blir det ingenting! Så ver så snill å ikkje sei at det er fantastisk!!!

  SvarSlett
 15. Jeg er også med på Buzzador greiene, foreløpig ikke fått prøve noen ting. Men det har ikke gått fryktelig lang tid heller :) Ser jo veldig flott ut da

  SvarSlett
 16. Jeg sa ja!!! Og planlegger å beholde noe og gi vekk noe... Ismaskin har jeg allerede, men tror den er helt super for en utålmodig 10-åring!!
  Stekepannene er etter min erfaring gangske bra!!

  SvarSlett
 17. Åååh! Jeg angrer så gæli på at jeg ikke benyttet meg av tilbudet!!...
  Hadde jo kunne vært ferdig med julegavene hvertfall ei uke tidligere. Også er jeg dødsminsunnelig på den der ismaskina... ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails