tirsdag 20. desember 2011

Flytting. Og interiørbilder.

Jeg startet flyttehelga med en tvangstur til IKEA. Da vi kom oss ut derfra, var mannen rimelig blek og pjusk, slik menn ofte kan bli etter en runde på et eller annet varehus. Men så viser det seg at han selvfølgelig får lungebetennelse akkurat når vi skal flytte.


Ja, ja, jeg får bære jeg, da, tenkte jeg. Og jeg bar og bar. Og bar. Og innimellom forbannet jeg alle kasser med lego, alle stoler, alle klesplagg og alle kjøkkenredskaper. Da jeg, etter tre døgn med heftig kassebæring, begynte å synge låter som "You raise me up!" med en litt sånn dyp og vibrerende stemme, skjønte jeg at nå begynte det å bli litt for mye for meg.

Haugene med leker forsvinner ikke selv om man flytter.

Men på en eller annen måte har vi faktisk kommet oss på plass i nyhuset.

Gutta synes vi burde feire nytt hus ved å døgne, vesla har lyst til å dra hjem, min lungesvake mann skrur og skrur innimellom hosteanfallene og jeg skulle ønske jeg kunne trylle.

Men dette blir bra, altså! Vi er storfornøyde, og har et par dager på oss til å fikse jula:)

Er du i rute før jul?

Ha en stressfri kveld med eller uten Josh Groban!

52 kommentarer:

 1. Oiiii! God bedring til mannen og lykke til, og ta kun det aller nødvendigste...... Jul blir det uansett ;)

  SvarSlett
 2. Hmm, skal vi se, jo, jeg har rydda jentenes rom idag. Med liten leilighet kan jeg egentlig tenke at jeg er ferdig med 1/4. Men, har ferie fra idag, så skal nok se at det blir orden på det.

  SvarSlett
 3. Grattis med nytt hus og innflytting! Er grønn av misunnelse, det ser skikkelig flott ut! Og takk for at du setter mitt stressnivå litt i perspktiv...;)

  Riktig god jul til deg og dine!
  Hilsen Tone

  PS: Husk å nyte nytthus-lukta!

  SvarSlett
 4. Heldiggriser! Hvilket hus er det? Kanskje du kan legge ut plantegninger?

  SvarSlett
 5. Dårlig gjort av mannen å legge seg ned med lungebetennelse...Vel, god bedring. Og huset ser snasent ut.

  SvarSlett
 6. Oj, kjære vene. Ser ut til at du har hendene fulle nå i førjulstiden. God bedring til mannen, og lykke til til deg ;)

  SvarSlett
 7. Herrejemini, det hørtes noget slitsomt ut...! Spesielt av mannen å velge siste uken før jul OG flytteuka å bli syk, men...
  Utover det ser huset skikkelig skikkelig fint ut Pia!

  SvarSlett
 8. Jul i nytt hus! Så deilig! :D

  Ligger det romplan over hust et-eller-annet-sted på bloggen tro..?

  SvarSlett
 9. Det er nå jeg håper du skriver i neste innlegg at på julaften skal vi bort til dekket bord... Lykke til og god bedring til mannen!
  Hilde

  SvarSlett
 10. Så lyst! Så nytt! Så åpent! Håper du kan nyte jula etter hvert.

  SvarSlett
 11. Dette ser aldeles superlott ut! God bedring til den lungesvake og de døgnende og den syngende husmoren!

  SvarSlett
 12. oeeeheeei!!"
  stas
  ser konturene av noe snyta lekkert.

  og så gleder jeg meg spesielt til å se kjøkkenet :)

  litt dagslys pleier å hjelpe på fotofinishen.

  nyt nytt hus og kos dere i jula
  vi tar store beslutninger nærmest as we speak...
  kryss fingrene for oss!!

  Hilsen
  Åpent^hus

  SvarSlett
 13. Ååååå dette blir sååå fint Pia !!!
  deeeilig stor sofa og nyyydelig utsikt !!


  Her er jeg ikke "i rute" men jeg er i min rute ;)

  -maren-

  SvarSlett
 14. Herlig! Husker godt den kriblende følelsen av å endelig flytte inn i nytt hus! Forstår godt du (dere) er sliten (slitne) - håper dere får en særdeles fortreffelig og deilig første jul i nyhuset!!

  Juleklem

  Og riktig god bedring til mannen!

  SvarSlett
 15. Anonym: Huset er tegna av arkitekt Marit Fåsetbru -vi er veldig fornøyde:) Har ikke så veldig lyst til å legge ut plantegninger sånn helt offentlig...

  Hilde: Skal ikke bort til dekket bord...Men får besøk av mine foreldre, og de trår til:)

  Siri: Det blei ikke noe døgning. Den lungesvake finner sakte, men sikkert sin styrke igjen.

  SvarSlett
 16. Rute? Hvem rute? Jeg veit ikke... men det blir jul..
  Og dere får kose dere i nytt hus!!
  Det må jo være største julegaven ever! Ser flott ut!
  Og god bedring til mannen!

  SvarSlett
 17. Typisk mannfolk! Husker første gang jeg skulle flytte sammen med min mann, og vi var på IKEA. Han ble blek og kaldsvett og sa han følte seg dårlig i det vi gikk inn dørene (samtidig som han spurte hvor lenge vi skulle være der, selvsagt, og det var særlig dette spørsmålet som gjorde at jeg ikke tok han særlig alvorlig, haha). Da tenkte jeg, som deg, at det sikkert bare var varehussyken. Men den gang ei, han ble så syk som han aldri har vært før, og jeg måtte gjøre mye alene. Jaja, flytting ble det, for vår del i romjula - men tror du ikke det ble nyttår allikevel;) Lykke til med innspurten til jul. Og takk for en supervittig blogg. Jeg er ikke så flink til å legge igjen kommentar her, men leser fast og får meg stadig vekk en god latter

  SvarSlett
 18. Dere klarer det innen lørdag, veldig bra!

  La merke til den orange stolen, liker den godt enda.

  Lykke til med innspurten og god bedring til mannen.

  SvarSlett
 19. Det ser jo riktig så bra ut dette. Det er jo typisk at sykdomstida er lagt rundt juletider. Her hoster og harker alle, så nær som Olli. Så får vi bare håpe at man ikke får omgangssyke. God bedring til mannen! Rgner med at du ikke er særlig stressa over noen upakkende kasser på julekvelden. Bli bra læll sjø ;)

  SvarSlett
 20. Så utrolig deilig å flytte inn i nytt hus, husker den første natta var spesiell:)
  God bedring til mannen, også blir det jul:) Jepp, og sola snur:)

  Trine:)

  SvarSlett
 21. Nyhuset ser aldeles snasent ut, jeg vil se flere bilder!

  Også tror jeg sannelig aldri jeg har kommentert hos deg før, men jeg leser og humrer hver gang du finner det for godt å skrive :)

  SvarSlett
 22. Det er dama si det, som bretter opp armene og står på! Ja, du hadde kanskje ikke noe valg, men jaggu meg ikke alle som hadde klart det læll!

  Her surfer vi etter nytt hus nå og glemmer litt at vi skal ordne til jul. Tok en sjau på lørdag før vi fikk besøk. Det er liksom sånn vi gjør det her da. Må invitere besøk for å få ut fingern og rydda ;)
  Inni skapa snakker jeg ikke om...

  God bedrings til gubben da!

  SvarSlett
 23. Lykke til i nyt hus!! Husker da jeg var gravid i 9.mnd med nr 2..da flyttet vi inn i ny leilighet lille julaften etter å ha bodd "på legd" hos venner i 4 mnd. Det ble jul det året også!! God bedring til mannen.

  SvarSlett
 24. Nå holdt jeg på å dø av latter! I rute? Ja, det kan du tro! Jeg er mer stressa enn i rute, desverre. Men vi har ikke lungebetennelse da. God bedring til mannen, og lykke til med innspurten i huset. Det ser flotters ut! Og jammen har dere ikke snø også :D

  SvarSlett
 25. God bedring til mannen og grattis med nytt hus. Så gøy! Koz og klemz fra Ellen og ja, jeg er fornøyd og rolig nå. Julekort på aller enkleste metode var fristende å gjøre vane av! Bloggjulekort har jeg og lagt ut!

  SvarSlett
 26. Hey! Du har jo fått duk på bordet allereie ;)
  Det såg supert ut alt saman.
  Ferdig til jul, ja, og det utan julestress. Men det skal bli godt med ferie :)
  Har lungesyke mann her også.

  SvarSlett
 27. Var det ingen ekstrastyrker du kunne innkalle?

  SvarSlett
 28. Så flott det ser ut! Og så flink du har vært!
  Grattis med nytt hus!!

  SvarSlett
 29. God bedring til mannen, og håper dere kommer vel på plass før lørdagen. Jeg husker ikke om du har blogget om den tidligere, men hvor har dere kjøpt sofaen (og evt pris).

  SvarSlett
 30. Puhhh...og all ære til deg!!
  Klem♥

  SvarSlett
 31. Huset ditt er så fint!!!
  Som vi lærte på sosant'en, hva hadde vel verden vært uten sterke kvinner :)

  Ikke i rute i det hele tatt, og nå er vi så nære jul at jeg rett og slett driter i det. Det blir jul læll ;)

  SvarSlett
 32. Gratulere så masse me nytt hus!
  Og god bedring til mannen :)
  Lykke til videre me fløttinga!
  Og ikke minst GOD JUL!

  Klæm Trine

  SvarSlett
 33. smart det lungebetennelse-trikset!
  har hørt om mange (menn) som bruker det for tiden.

  og så vil jeg bare si WOW!

  SvarSlett
 34. God betring til mannen! Også for di skuld..;) Er ikkje så godt å få sova heller, atmed slike hostemenn, har eg høyrt... Du er uansett kjempeflink, og har fått det så flott!! Takk fort titten:)

  SvarSlett
 35. Så fint det blir - nydelig utsikt også :-)

  Mannen bør kanskje ta en blodprøve, for det er mye Mykoplasma lungebetennelse ute og går, og da bør man ta antibiotika.

  Håper dere blir friske til "lørdan" :-)

  SvarSlett
 36. ahh jeg føler med deg. er på akkurat samme sted som deg i flytteprosessen og heldigvis har jeg mamman min på besøk som vasker og vasker for oss! ;)
  Bare litt rørleggerarbeid igjen, så kanskje vi kan dusje i jula også ;) Spennende ;)

  SvarSlett
 37. Så utrolig flott dere får det! Lykke til med julepyntinga! Og god bedring til mannen. Og fruen. "You raise me up" tyder på at noe gæli er i gjære... ;-)

  SvarSlett
 38. Uff da! Er heller ikke i rute til jul om det er noen trøst. Er ikke så nøye på det jeg da, så lenge pakkene er levert og vi har mat så er det greit ;) Jeg rekker det jeg rekker, og i år er det ikke stort...

  SvarSlett
 39. Ligger i grunn svar på spørsmålet ditt i bloggen min, men kort sagt - ikke helt klar kan man si.

  God bedring til mannen da! Og huset ser lekkertsmekkert ut!

  SvarSlett
 40. Uffda :( Jeg håper nå annen blir frisk og huset (i det minste stuen) blir sånn litt juleklar. Det blir jo deilig å få feiret jul i nytt hus! Det prøvde vi selv for 2 år siden - mener det var 14.12 vi overtok huset her... God jul Pia :)

  SvarSlett
 41. Hehe, stakkar hun som vil hjem! ;o) Men jeg tror hun blir fornøyd med sitt nye hjem etter hvert. Det ser strålende ut. Dessuten er du antageligvis mer i rute til jul enn meg...

  SvarSlett
 42. Dette ser jo helt herlig ut Pia, og husk at døgnet bare har 24 timer. Jul blir det uansett.
  "You raise me up" har jeg tydd til mang en gang, når vibratoen slår inn og en begynner å bli litt blank i øynene - ja da er det et sikkert tegn på at det er litt i overkant :) Du får ønske mannen riktig god bedring fra oss bloggedamene.
  Håper dere får en minnerik og flott jul i nytt hus selv om ikke alt skulle være 100 % på stell.

  SvarSlett
 43. Wow - så flott det ser ut til å bli i det nye huset!!!
  Så spennende!!
  Jeg syns du tar FINE interiørbilder - trenger ikke alltid være strøkent for å får fram detaljene!!
  Ellers ligger jeg rimelig godt an til jul - heldigvis!! Pleier alltid å stresse!!
  Juleklem til deg!!
  Heidi :)

  SvarSlett
 44. Godt jobba Pia!!! Dette blir kjempebra! Digger den oransje stolen din :) God bedring til mannen :)
  KLÆM

  SvarSlett
 45. Haha, jeg brakk stortåa i går og må gå med gips i en måned. Så det blir ikke helt sånn som jeg hadde tenkt. Men det går bra. Det blir jul likevel. Det er jo en utfordring når minstemann finner ut at han skal vaske legoroboten i frokostjus og jeg sitter der med en fot jeg ikke kan gå på. Og mannen sover etter en urolig natt med samme minstemann som har fått halsbetennelse. Akkurat nå er samme minstemann innmari fresh og fantete. Jadda...
  Håper dere kommer i orden og at mannen blir frisk. Det er merkelig det der, hvordan det ene følger det andre. Skulle gjerne vært der og hjulpet deg. Jeg er dritgod på å skru ikea-møbler.
  Klem Ellen:)

  SvarSlett
 46. Bra jobba assa! Imponert jeg :) Ønsker mannen god bedring, og håper dere får en flott jul i nytt hus med mye smil og glede.Juleklemmer fra Elin

  SvarSlett
 47. Huset ser knallfint ut, Pia! Ha en strålende jul:)

  SvarSlett
 48. Typisk mannfolk. Jeg ba min - nå omdøpt fra Samwise til
  Pappapermer'n- om å vaske klær og pakke før reisen til svigers lille julaften. Da begynte han å kaste opp. Jeg antar at arbeidslysten ble så stor at det bare vendte seg i ham. Så jeg fikk ta en halvdag på 'hjemme med syk mann'-regelen...

  SvarSlett
 49. Flytting er no drit. Vi er midt i flyttesjau nå vi og... hater det, og ikea møbler er no virkelig herk -- følger bruksanvisningen til punkt og prikke også faller tinga bare fra hverandre igjen! :-((

  SvarSlett
 50. Oh my gaaaadd (sier jeg med stemmen til FanThomas), det huset er såååå fint! Og du som sier at du ikke er design eller interiørinteressert..? Mitt øye skuer både drømmehus og Panton stoler. PANTON stoler! Kan du bare ta å adoptere meg..? =)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails