tirsdag 1. november 2011

Det ultimate blogginnlegg?

Jeg har klart å ligge under radaren lenge.

Men i forbindelse med dette Microsoftgreiene, måtte jeg gjennom et intervju med selveste lokalavisa.
Og i påvente av at artikkelen skulle komme på trykk, har jeg grublet på det ultimate blogginnlegg.
For når det plutselig står om meg i lokalavisen, aner det meg at en del folk som vet hvem jeg er kommer til å snuse innom denne bloggen.

Og da, akkurat den dagen, burde jeg slå til med tidenes blogginnlegg.

Et innlegg der jeg framstår som intellektuell og reflektert, men også sjarmerende, vittig og vis.

Et innlegg blottet for fjas, sjikane og sinkhus.

Et innlegg fylt av varme, visdom og spissfindigheter. Gjerne ispedd litt lokalpolitikk på en humoristisk og småfrekk måte.

Et innlegg der jeg freser over kutt i Kongsbergbudsjettet, et innlegg der jeg taler varmt om amming og der jeg viser fram hvordan man kan tove de lekreste julekuler (akkurat som jeg kan det...)

Et innlegg som skal få selveste rådmannen til å sprute glovarm kaffe utover skjermen - ikke sånn "Herregud! Er denne kvinnen ansatt hos oss?!", men mer sånn "Wow! Er denne kvinnen ansatt hos oss!?"

Et innlegg som skulle fått folk til å nikke og tenke og le. Gjerne klaske seg litt på lårene. Kanskje felle noen tårer. Et innlegg som skulle fått alle lærere til å bli henrykte. Et innlegg som skulle fått de blinde til å se, de lamme til å gå (styr deg litt, nå!)


Et innlegg som skulle fått alle til å sukke henført over de nydelige og delikate bildene.

Og gjett om det har vært enkelt! Og har ikke det ultimate innlegg blitt publisert ennå, vel, da skriver jeg vel fortsatt.

Har du skrevet noe som har vært skikkelig bra? Eller blir det mest vas?

Ha en sjenert dag, med eller uten publisitet!

37 kommentarer:

 1. God morgen!! For ett herlig innlegg...fikk ledd litt nå på morgenkvisten og det gjorde godt.Ha en fortsatt fin dag

  SvarSlett
 2. grattis med artikkel!!
  du fikk i allefall meg i godt humør!! digger deg vettu!

  nyt dagen

  klem beate

  SvarSlett
 3. Flott innlegg;-) En liten latter på morgenkvisten er ikke dumt. Ha en fin dag;-)

  SvarSlett
 4. Syns du stadig vekk kommer med det ultimate blogginnlegg jeg :-) Både vittig og fornuftig... Så må du huske at det ikke er en håndarbeidsblogg du har - mulig du er knall på toving altså (glemmer nok aldri kjolen du stifta - ha ha ha) ;-)

  Ha en fin dag, Pia - klem Siv

  SvarSlett
 5. WOW, vært i nabohagen og fotografert?

  Klart jeg har skrevet noe som er skikkelig bra - og mye som ikke er SÅ bra. :-)

  WOW, er denne kvinnen virkelig en kommuneansatt?

  SvarSlett
 6. Sorry Pia, hos meg er det ikke mye vettug inspirasjon å hente :-(

  Ikke er jeg rosablogg, ikke interiørblogger, ikke morsom, ikke satirisk.....
  men liker jeg å blogge?

  Ja! Bloggverden er er fristed og med slike opimale bloggere som deg får jeg stadig en god latter, en god ide, eller rett og slett en koselig stund ved PC'n!

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 7. Klart jeg har skrevet noe som er skikkelig bra! Men så jobber jeg i det private... ;-) Nei, det blir vel en salig blanding av debatt og tull og tøys. Og de innleggene jeg gjerne skulle ønsket var gode, blir ofte ikke så gode. De blir så...langdryge og lite spissforumerte!

  Elsker bloggen din! Nye lesere kan bare glede seg.

  Ha en fin dag, Pia! :-)

  SvarSlett
 8. Tja, da gjelder det vel å ta frem amerikaneren i seg og si JA. Ja, det har hendt at jeg har vært veldig fornøyd! Lykke til!

  SvarSlett
 9. Blir vel dårlig med knallinnlegg hos meg,men her hos deg syns jeg de kommer ranglende jevnt og trutt. :-)

  SvarSlett
 10. Herlig!! Nei - det er ikke my vist som kommer ut av min blogg!! Tror jeg hadde fått hetta hvis lokalavisa tok kontakt - du er iallefall flink til å ordlegge deg og fenger en haug med folk!! Du er deg selv og byr på det du har på hjertet - det liker vi!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 11. haha, dette var jo det ultimate blogginnlegget.
  Og tusen takk for den fine kommentaren hos meg. Jeg er veldig glad for at jeg oppdaget din blogg.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 12. jepp, avisen er lest og du er observert!
  hurra!

  SvarSlett
 13. synes nå du nærmer deg veldig da :))
  Om jeg har skrevet noe som er veldig bra overlater jeg til andre å bedømme, men så lenge man gjør så godt som man kan så får det være bra :)
  Ha en fin dag og nyt kjendisstatusen :))
  Klæm

  SvarSlett
 14. Du er så god atte! Gratulerer med artikkelen!
  Synes egentlig du bør begynne som "ståopp- komiker". Du kunne selge deg til julebord nå på denne tida - da kunne du håvet inn penger i samme stil som Stoltenberg (komikeren, ikke statsministeren altså) og Thomas Giertsen... helt seriøst :-)

  SvarSlett
 15. Spennende meg artikel i avisa! Stas! Håper den nye fine maskinen ikke er langt unna ;)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 16. Jeg har skrevet mye som er bra, kanskje mest fornøyd med noen av de mer poetiske skriveriene mine, som feks. diktet om sorg dedikert til min venninne Tone. På bloggen har jeg vel ikke skrevet så veldig mye, mest kommentarer om loppene jeg finner, men det kommer vel etterhvert kanskje? Siden jeg vil bli forfatter når jeg blir stor må jeg vel snart begynne med litt seriøs skriving, tihi! *♥*

  SvarSlett
 17. Haha! Jeg smiler og ler stort sett alltid når jeg er innom her, så jeg vil si du har en ultimat BLOGG, totalt sett - og det er vel bra? ;)

  Personlig skriver jeg mest vas, men det gjør ikke noe, det heller ;)

  SvarSlett
 18. Jeg skriver ultimate blogginnlegg så og si hver dag jeg. Skulle virkelig ikke tro at jeg var ansatt i kommunen, nei! Og jeg har ihvertfall aldri lagt ut kjedelige og intetsigende innlegg om ingen ting. Det faller meg liksom ikke naturlig ;)

  SvarSlett
 19. Hahaha, Pia! Du har jo alt det der, bortsett frå tova julekule, men det set du vesla til. Ypperleg for små barnhender. Dei skal sikkert lage det i barnehagen.
  Eg står på ingen måte i fare for å bli kontakta av lokalavisa om bloggen. Hadde det skjedd hadde eg dødd!! Berre vas herifrå.
  Synst du må legge ut link til lokalavisa eller ta bilder av reportasjen og vise i bloggen. Du har all grunn til å vere stolt. Du er ein av dei beste, og du er i godt selskap med m. a. ei dame her som beskylder deg for å ta bilde i nabohagen ;)

  SvarSlett
 20. Synes dette var ganske flott jeg.

  Skal få tak i avisa og lese senere.

  SvarSlett
 21. Hahaha! Ler meg i hel, eller LOL som det heter;-)

  Foreslår at du lar dette innlegget stå!

  Tirsdagsklem!

  SvarSlett
 22. Jeg har bare blogget siden juli i år, men jeg registrerer at jeg får mer respons på enkelte innlegg enn andre. Du har skrevet mange bra innlegg, Pia. Det er vanskelig å trekke frem noen konkrete eksempler. Nye lesere av bloggen din har mye å glede seg til.

  Cecilie

  SvarSlett
 23. Wow! For et fantastisk innlegg! Ingen over - ingen ved siden. Ta det til deg, dette er ikke ironi :)
  Skulle gjerne sett den lokalavisa. Er'n på nett tru?

  SvarSlett
 24. Oi. Svarte ikke på spørsmålet jo!
  Trur jeg har skrevet noe som er ganske skikkelig bra, men mye vas også ja ;)

  SvarSlett
 25. Ulitmate Pia, kommuneansatt eller ei.
  Syns jevnt over du er nokså ultimat god, jeg. Seriøst.
  Kult at avisa har fått det med seg!

  Hos meg råder fjas. Innimellom slår jeg vel til med noe som har og gir mening.
  Tror jeg.

  SvarSlett
 26. flott og passende innlegg for deg på en sånn viktig dag! Har lest om deg i avisa ja, for jeg jobber i 3. klasse og vi har "avis i skolen"-uke denne uka. Så lokalavisa blir lest nøye hver dag må du skjønne!

  SvarSlett
 27. "Et innlegg blottet for fjas"? Nei, Pia, det går ikke! Det er jo fjaset ditt som er så herlig :)
  Innimellom hobbyprosjekter er det vel mest tulletanker hos meg. Jeg liker det. Har så mye seriøse og pedagogiske tanker i arbeidshverdagen, så da liker å lese/skrive mer tull og humoristiske innlegg i bloggverden ;)

  SvarSlett
 28. Synes fjaset ditt er herlig, jeg Pia! Og at det beste du egentlig kom opp med var et par peoner syntes jeg var helt konge:) Gratulerer med artikkel i avisa!

  SvarSlett
 29. Dette var det ultimate, det beste ever!

  Sjøl føler jeg at alt jeg skriver er leseverdig og skikkelig, skikkelig bra! Jadda! ;o)

  SvarSlett
 30. Mormor (og dere andre): Det var ikke noen stor artikkel, altså. Og den finnes ikke på nett. Dere går ikke glipp av så mye...

  SvarSlett
 31. Hihi :)

  Gratulerer så mye med artikkelen!
  KLem

  SvarSlett
 32. ja, se der!
  Der fikk du vist dem!...
  ..

  Er strålende fornøyd med to, tre, fire av innlegga mine.
  Resten må dessverre jeg og alle andre ta for det de er; vas.

  SvarSlett
 33. Hehe, nice!
  Ja, det er koselig med lokalavisen på besøk =)

  Klemz (!)

  SvarSlett
 34. hehe du får sagt det du!

  Herlig innlegg!
  Men jeg sjøl? Bare vaser jeg...og prøver være alvorlig innimellom.

  SvarSlett
 35. Aldri godt å vite hva du kommer opp med ;)

  Tror ikke jeg er den rette til å vurdere hvorvidt jeg skriver bra eller ei. Noen sier det er bra, andre liker mest opplysninger og bilder :)

  Jeg er bare glad for hver og en som legger igjen en hilsen. For de orda betyr mye... :)

  SvarSlett
 36. haha! Vettu, at jeg synes allerede du har skrevet det ultimate blogginnlegget jeg. Mange ganger!!

  Men kjenner følelsen. Slik føler jeg det hver gang noen kjenner har funnet ut om bloggen min..,- maks prestasjonsangst. Og masse flauhet. Mulig det gir seg med tiden. Kanskje den dagen jeg skriver det ultimate innlegget selv?

  SvarSlett
 37. Er i skrivesperremodus akkurat nå, siden bloggen min kom i lokalavisa på lørdag, og plutselig var det ganske kjent hvem som blogget om strikk og tøys i bygda. Og plutselig en god del som begynte å kikke på bloggen, til tross for at det var en strikkeblogg.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails