fredag 14. oktober 2011

Om barns tydelige feilobservasjoner. For dette må være feil! Feil!

"Mamma! Du begynner å få bart!"

"Nei, da, det gjør jeg ikke...."

"JO! Du HAR faktisk bart!"

Og mer makter jeg ikke å skrive.

Jeg undrer meg over de som alltid har de lekreste bilder av seg selv i blogger og facebook.
Her fant jeg ihvertfall en stilling som fremhever/skjuler haken.
Bare overse at jeg ikke har påført min daglige makeup, ei heller har styla håret.
Går selvfølgelig ikke sånn til vanlig! Hello, lissom!

Ha en depressiv dag med eller uten pinsett!

38 kommentarer:

 1. Ok..du fikk i allefall beskjed av ungene dine! Det var en sjuende klassing som kom med nådestøtet. Foran hele klassen. Som selvfølgelig måtte se nøye etter.
  Dessuten ser jeg ikke en eneste bart.Hverken på deg eller meg!
  ;-) Ha fin dag. Uten pinsett!

  SvarSlett
 2. Men du har i det minste, ein fint stussa bart!

  SvarSlett
 3. Ha-ha-ha! Synes du kler bart! Vi var på sykehuset store delar av onsdagen med pollenvaksinering for lillebror på sjuande veka, og røntgen for storesøster si brotne stortå... (neida eg kjeder meg IKKJE!) Då vi kom i bilen igjen seier Lillebror -her luktar jo sjukehus her også??? Storesøster - neida, det er parfymen til mamma!

  ............... Eg luktar sjukehus. Du har bart. Whatever... Fantastiske mødre likevel!

  Ha ein strålande FREDAG!

  Klem e :D

  SvarSlett
 4. Dere får i alle fall beskjed!

  Jeg kan jo risikere å gå rundt som stinkbombe med bart og bubb i nesa uten at en kjeft sier et kvekk.... ;)

  SvarSlett
 5. Hvorfor ikke bare anlegge helskjegg, mens du likevel er i gang?! Da kan du ta ekstrajobb på sirkus.
  God helg - xoxo

  SvarSlett
 6. Jeg beklager å måtte si det, Pia, men jeg ser den svarte oppoverbarten din ganske tydelig, jeg også....... Barna har helt og jeg synes du skal berømme de for deres ærlighet med en av dine fantastiske kakekreasjoner i dag! Ja, det synes jeg, ja:)

  SvarSlett
 7. Takk for en artig start på dagen!

  SvarSlett
 8. Det er slike slag givet gir. Jeg husker jeg (som barn, må presisere det) gav følgende følelseskalde kommentar til min mor, hun hadde på seg en beige bluse,og innenfor, vel et par bilringer: "mamma, du ser ut som en brøddeig". Tenk det. Vær stolt av barten din du,eller pin den bort hår for hår.

  SvarSlett
 9. Jeg mente: Det er slike slag livet gir! Makan

  SvarSlett
 10. hihi... de ungene altså :) Har fått samme beskjeden fra mine :) hoho :)

  Ønsker deg ei god helg!
  Klem

  SvarSlett
 11. Tjihi, slik er det bare, men jeg syntes du så flott ut med barten din...du skulle sett meg uten ansiktet på, men med barten intakt:O))
  Nyt dagen videre, klemmings;)

  SvarSlett
 12. Jesper blir i brakkene ja, men de skulle snart ha møte i kommunen, venter spent på hvor det permanente bygget blir! De skal være ute av brakkene seinest i 2013. Vi er veldig fornøyde med barnehagen, og den kan jo ikke akkurat flytte lenger unna oss...:)
  Er dere fornøyd med deres barnehage?

  SvarSlett
 13. Jeg sender støttetanker til deg, det er nemelig vondt å ta ut disse hersens bartehåra!!!

  SvarSlett
 14. Ha ha :) Det får jeg også høre - mamma du bør begynne å barbere deg , sa han en dag . Hvorfor det ? Du har jo bart ! Er "glad" at den er lys ;)

  Syns du er fin jeg PIA :)

  SvarSlett
 15. hehe :) må le av noen av kommentarene her over også! LOL! De to eldste har nok kommet med en kommentar eller to opp i gjennom, men akkurat nå bryr jeg meg katta om det så lenge minstemann sier "mamma - du er verdens aller fineste mamma du - jeg elsker deg så jeg blir varm i hjertet mitt jeg... den myke magen din også!" :)

  SvarSlett
 16. Jeg ser det er andre som allerede har sagt det Pia, men jeg synes det er viktig at du ser at vi er mange som prøver å realitetsorientere deg. Jeg beklager altså å måtte si dette, men du har bart. Kanskje du kan prøve å bleike den, så den blir litt mindre markant? God helg!

  SvarSlett
 17. Jeg personlig lurer fælt på hva alle damene gjør med "bartene" sine. Voks, pinsett, krem eller hva? Ingen som snakker om dette, tydeligvis et tabuemne...*fnys* Så jeg selv sparer til snurrebart sånn som du har på bildet, men det tar gysla lang tid. *sukk* *♥*

  SvarSlett
 18. Welcome, darling!
  Jeg velger enda ei stund å tro at det som er på overleppa mi er dun. Usynlig dun.
  Ellen :)

  SvarSlett
 19. haha - men du har jo bart - en svart med svung! Tøft!

  SvarSlett
 20. må si jeg synes det ser ut som den stylinga di på håret ser veldig fin ut jeg. Sånn som disse ungdommen går om dagen, med bustete "morrasveiser" så er nok du HELT INN Pia!

  Ganske lekker stilling også!

  SvarSlett
 21. Selvsagt er det feil! Unger!!! Fantasi har de i alle fall ;-)

  ha en fin fin fredag!

  SvarSlett
 22. Jeg ble spurt om jeg skulle ha baby i dag. Have a nice day!

  SvarSlett
 23. Ja du får det no sagt ;)
  Hadde også en episode i barnehagen da jeg hentet de 2 minste her om dagen, det var en gutt som sto så blid og snakkesalig i porten og lurte på * Har du baby i magen*..... NEEEi jeg har IKKE baby i magen ;)

  Ha ei fin helg :)

  Hanne=)

  SvarSlett
 24. Snart følger nok skjegg også!

  Hilsen Heidi, som aldri har pinsetten langt unna...

  SvarSlett
 25. De må ha sett feil. Jeg så ingenting på bildet;) God helg!

  SvarSlett
 26. Synes barten så uvanlig naturlig ut på deg! Den passet helt perfekt rett og slett :)

  SvarSlett
 27. jesus Pia!!
  du har faktisk bart.
  enten du vil eller ikke.

  sorry.

  SvarSlett
 28. Nå er ungen min for liten til å snakke, men ungene på skola kan snakke. Og har man de yngste barna så sier de ting rett frem. Som f.eks har du baby i rompa...hehe

  SvarSlett
 29. Eller som Skywalker sa til meg da jeg sto og vrikka meg foran speilet i ny kjole og stilte et ledende og retorisk spørsmål: Synes du er mamma er fin i den nye kjolen?
  -"Nei, mamma. Du ser bare gammel ut!"

  SvarSlett
 30. Bart? Neida, bare en liten hårstripe... :-D herlig

  SvarSlett
 31. Jeg som skriver ned alt det de oppegående barna dine gjør for siden å lære det til Kasper.. akkurat den der tar jeg ikke med assa.
  Tror jeg heller skal lære han å juge når det kommer til uønsket kroppshår. Eller som i ditt tilfelle; ikke-eksisterende så klart.

  SvarSlett
 32. Før eller etter bildet ble tatt?? ;)
  hehe.. Jeg har en award til deg, sjekk bloggen min, og husk, det er valgfritt hva du gjør med den :)

  SvarSlett
 33. Ungene har rett, beklager. Jeg sier dette kun for å være grei, assa.

  SvarSlett
 34. Hehe. De ungene får det sagt!

  SvarSlett
 35. Unger å fulle folk....... Har ikke fått hørt det jeg, men oldemor i nabohuset har bart/skjegg ;) Hormontilskuddene før i tia var ikke som nå......
  klæm

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails