lørdag 15. oktober 2011

De tre musketerer

Jeg har vært på kino med et par av mine favorittgutter.

De tre musketerer. (Altså, det var filmen, ikke det jeg kaller gutta mine)

Fra Filmweb

Filmen slo an, vi hadde 3D-briller på, og jeg så faktisk ikke på klokka.

Absolutt en film å ta med litt større gutter på. Tiåringen synes den var fantastisk.

Farmora mi ringte og lurte på om ho lille var med på kino. Nei, det var hun ikke.
Er du ofte på kino?

Ha en underholdende kveld, med eller uten action!

12 kommentarer:

 1. Den har jeg planer om å se :) elsker kino ;)

  SvarSlett
 2. Uff, er alt for sjelden på kino. Er med ungene, men det teller liksom ikke helt.
  Jeg husker rett og slett ikke når jeg og gubben var på kino sist..

  Ha en fin lørdagskveld :)

  SvarSlett
 3. Film er absolutt best på kino, men vi er litt for dårlig til å benytte oss av det.. Vi har ikke så værst tilbud her på øya, både 3D muligheter og god lyd så det er ikke det det står på. Denne er absolutt noe for mange av husets beboere, så det er spørs om det kan bli kinokveld for noen. Ellers liker vi veldig godt film og har et STORT utvalg DVD. Kjører dem på hjemmekino noe vi liker både vi som bor her og de vi har på besøk via innpå tunet tiltak enkelte helger.

  SvarSlett
 4. Ofte og ofte..
  Det spørs hva ofte er for deg! :)

  Jeg rett og slett elsker å gå på kino!! Noe av det beste jeg vet, når filmen er fin og dyp. Og en ikke har sett på klokka eller sovnet..

  Det blir sånn cirka 1-2 ganger i måneden. Altfor sjeldent!

  SvarSlett
 5. Nix. Blir DVD her. Bor i huttiheiti veit du. (det var ei dårleg unnskyldning, nærmaste kino er 15 min med bil unna...)

  Du vann ikkje Nobels Fredspris, men du er vinnar inne hos meg i kveld! :D Stikk innom og sjekk ut premien ved anledning, og send meg adressa di. Den er vel ikkje Pia i skogen ein stad på austlandet???
  Mailadressa mi ligg i venstre kolonne på bloggen.

  Nyt kvelden,
  skal få med meg
  muskemennene ved anledning!

  E

  SvarSlett
 6. Den såg kjekk ut!! Eg har aldri sett 3d før, men må jo gjera det snart. Lite kino på oss, men ekstra kjekt når me er:) Mannen skulle jo absolutt ha femtitommars tv, så me pleier venta til dei kjem på blueray og sjå dei heime... Funkar det også;)

  SvarSlett
 7. eneste som jeg kjenner jeg er litt skeptisk til i denne filmen er orlando bloom som slemming, det stemmer liksom ikke helt med hans søte fløtepusimage. *sukk* men den er absolutt en kandidat til neste kinotur med skolegutten på 8 år. gullet på snart tre får ikke gå på kino enda for vi holder på med bleieslutt. ;D *♥*

  SvarSlett
 8. Jeg vil ikke si ofte, men helt klart oftere enn mange andre. Ser ellers mye film hjemme.

  Har lurt på å se denne. :D

  SvarSlett
 9. Kino er supert, men da vi ikke har barnevakt så ofte, prioriteres gjerne andre ting når man førsta kan gå ut av huset handsfree.

  Tror siste filmen jeg så var "Oslo 31.august", men før det? Hm...

  Fin søndag!

  SvarSlett
 10. Jeg er i alle fall ganske god til å sende ungene på kino.. Det skjer som oftest lørdag formiddag, når jeg likevel er i byn. Da går unger på kino og jeg på besøk til mormoren min.

  Var på kino nå i uken og så Småspioner med elleve- og åtteåringen, og den falt godt i smak hos dem.

  SvarSlett
 11. Hurra. Du har fått award! Seriøst-gjør hva du vil med den..men det er hyggelig ment! Ligger ute på hm nå..
  Jeg elsker forøvrig Kino!

  SvarSlett
 12. Hørte at det var bra - absolutt noe for mine gutter også..også meg da!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails