fredag 19. august 2011

Memories. Og overtid

For to år siden holdt jeg på å skalle ned en lege.
Jeg var noenogførti uker gravid (okei, da, førtien for å være nøyaktig) og jeg var meget lei. Eller kje, som jeg har hørt noen mennesker si.
Uansett, da den trivelige og avslappa legen gang etter gang kun sa "alt vel, sees neste uke, husk urin!", fikk jeg lyst til å flekke tenner, frese og vibrere hurtig med neseborene. Sånt som man jo gjør når man er oppgitt. Men denslags utilbørlig oppførsel kunne jeg ikke bedrive, så jeg nikket pent og mumlet  "word!"  og legen sa "chill!" og så gikk jeg hjem og chilla.


Så tok det ytterligere ei uke før klumpen kom. Nowadays-known-as vesla.
Og det er rart. For to år siden kjente vi henne ikke. Men det gjør vi nå.

Ha en ettertenksom kveld, med eller uten minner!
Trines flotte tvillinger har bursdag i dag, og da kom jeg plutselig på at det snart er en bursdag på gang her og:)

21 kommentarer:

 1. Det skulle vært forbudt å gå på overtid når man er gravid! Hver en dag føles som ÅR :) Men uansett er resultatet vel verdt å vente på :))
  Huset blir dritfint!!
  Ha en fin fredagskveld :)
  Klæm Guri

  SvarSlett
 2. Har hun bursdag i dag da?

  I saa fall gratulerer med 2-aaringen:)

  Begge mine kom rett för termin saa jeg aaaaaner jo ikke hvordan det er aa gaa overtid.

  Fin kveld til dere!

  SvarSlett
 3. Lagret lenst, verdt å vente på... Dette var slagordet til Hansa i sin tid og det kan vel passe på Vesla og...

  Ha en fin helg og grattis med gavekortet hos H&M, ble litt misunnelig når jeg leste det...

  SvarSlett
 4. chills&skills Pia.
  serri? digg!

  SvarSlett
 5. Overtid er noko herk ja! Elleve dagar var meir enn nok for meg... Men så er jo resultata så flotte at ein gløymer den lange ventinga litt. Dog ikkje heilt;)

  SvarSlett
 6. Go' hun dere altaå!!
  Ja, angående fredagsdugnader, nå MÅ det bli slutt på at jeg både gjør mest og maser mest!! Dette funker kjempefint(enn så lenge), "før kl 19.00 fredagskvelden skal alle ha ryddet rom,lagt inn tøy, støvsugd gulv og ryddet det som trengs! "Så får vi se da vettu...."!
  Klem♥

  SvarSlett
 7. Heidi: Ei uke igjen til bursdag...Men det gikk plutselig opp for meg at det ikke er så lenge til...

  SvarSlett
 8. Det er ikke godt å gå over tida . Men du og du det er verdt det ;) Nydelig bilde av vesla PIA :) Hun ser ut som hun pønsker på noe farsk ;)

  God helg !

  SvarSlett
 9. 11 dager over på meg/Henry og. Tror det er derfor han aldri sitter/ligger i ro nå. Men verdt det,- absolutt.

  SvarSlett
 10. Hi hi hi - hva var vel livet uten minner - og tenk nå kan man trekke litt på smilebåndene - tenker du ikke hadde vært nådig om noen hadde gjort det for to år siden :-)
  Nyt helgen
  Hilde

  SvarSlett
 11. Og VI er glade for å ha blitt litt kjent med Henny:) Håper å se henne masse mer!

  SvarSlett
 12. Gratulerer med to års fødselsdag!

  SvarSlett
 13. Det som fasinerer meg er hvor fort man skjønner personligheten deres! Lillejenta her er 2 mnd - og jeg mener å vite hvilker type person hun er allerede :D Jeg traff i hvert fall på storebroren når han var på samme alder. :) Og en nydelig 2-åring du har! :)

  SvarSlett
 14. To år alt, den fine jenta! Må si at hver gang du skriver om henne, så kjenner jeg at man skulle hatt en liten ekstra bonus selv. Veldig tydelig at dere koser dere med henne- OG at gutta får sine opplevelser! Gratulerer!

  Og overtid- gjett om jeg kunne snakket lenge om det. Gikk 14 dager med førstemann, som jeg hadde begynt å vente på lenge før. Traumer! Men, det gikk så fint at jeg er glad jeg ikke ble satt igang-tross alt! Kos dere med Henny!

  SvarSlett
 15. Gratulerer med 2 års bursdag!

  Det er sikkert kjedelig å gå sånn og vente, men kan ikke heilt forestille meg det for jeg har aldri rukket å bli så lei. Alle våre har kommet litt før termin, omtrent på den dagen jeg har bestemt meg for at jeg skal begynne å slappe av....
  Nå rakk jeg ikke engang å gjøre klart til minsten før hun meldte sin ankomst 3 uker før tida - og sånn bortsett fra at jeg blei mor til ei skjønn jente 28.7 så føler jeg meg bittelitt snytt for nå mister jeg jo de 3 ukene med permisjon. Det er liksom takka for å gå trøtt og sliten fra jobb på mandag og føde på onsdag... Jeg synes jeg burde få det som bonustid med henne når jeg ikke rakk å bruke tida på forberedelser og avslapping før hun kom som en rakett...

  SvarSlett
 16. Og som den pliktoppfyllende mum to be som jeg jo er, så titter jeg daglig innom babyverden.no. Der kunne jeg i dag lese den gladelige nyheten om at alle fra nå av har krav på vurdering for overtid allerede etter syv dager over termin. Jeg jubler! Selv om denne Busteungen selvsagt kommer fire dager før termin - for det har JEG bestemt! Naiv mum to be. I know.
  Men grattis med toårsdag som snart er på gang. Regner med vi får fullt referat når feiringa er overstått ;-)

  SvarSlett
 17. Du fikk en superfin premeie for all den ventinga altså!!!
  Det er rart å gå sånn og tenke på alt som skjedde den dagen en av skattene kom til verden!
  .

  SvarSlett
 18. Det er mykje rart som har truffet meg i panna siste ti åra. Kunne ha gitt ut bok om div.operasjoner, stup i badegolvet som gav tre prolapser osv.osv. MEN! Og det er eit viktig men, oppdaga eg akkurat no. Eg fekk begge barna før termin! Takka vere deg trur eg at eg skal ta meg ein fest og feire akkurat det i kveld? For eg er midt mellom bursdagane deira i august ;) Tenk at eg faktisk har unngått overtid? Det må vere PYTON. Så viss mi dundrande hodepine gjev seg utover dagen, skal eg ta meg eit glas med eitt eller anna, og skåle utover fjord og fjell, og rope : TAKK Pia! You made my day!

  Forresten; stilig hus! Men eg er liksom ikkje innom her for å sjekke huset ditt... Berre slik at du veit det. Likar veldig godt takketing og barn og tankane dine.

  Enjoy saturday!
  E

  SvarSlett
 19. fine vesla!

  ha en fin helg!klem ellemell

  SvarSlett
 20. Den som venter på noe godt,venter ikke forgjeves! Kjempefin jente fikk du!
  Ha fin søndag..

  SvarSlett
 21. Overtidsdagene er virkelig noe av det mest tålmodighetskrevende jeg har noen gang har blitt utsatt for, men nå flyr jo tida fortere enn stålull (Svint, høhø). God lørdagskveld!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails