mandag 1. august 2011

Fem fantastiske opplevelser? Og quiz

Vi får kjøre på med en liten quiz mens vi venter på ferieslutt.

Vår livlige og fartsfylte ferie i Tyrkia var spekket med opplevelser.

Her lister jeg opp fem fantastiske opplevelser. Fire av dem opplevde jeg, mens en opplevelse er oppspinn.

 • Jeg tro til med en times aromaterapi. Eller det var vel rettere sagt 45 minutter.

 • Jeg kjørte i full fart på en snasen bananbåt. Mens jeg både brølte og klamret meg fast.

 • Jeg drakk en hel flaske Efes øl.

 • Jeg sviktet Pepsi Max og hev meg på Cola Zero.

 • Jeg gjemte meg bak en palme.

Nå tenker dere jo "Så mye kan umulig en kvinne klare å oppleve i løpet av ei uke!!".
Og det har du helt rett i. Bare fire av punktene stemmer.

 Hva er det jeg ikke har gjort?

Ha en grublende dag, med eller uten utfordringer!

35 kommentarer:

 1. Tipper du ikke har drukket en hel flaske med øl...

  (Håper for din del at jeg tar feil..)¨

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Jøje meg, du gjorde alt dette, men gjemte deg ikke bak en palme vel??
  ..eller gjorde du det når de ba deg med på bananbåt-ferd??..og så slapp du unna den??
  klemmings;)

  SvarSlett
 3. Jeg tror ikke at du har gjemt deg bak noen palme, hva skulle du gjemme deg for liksomt ;)) tøffa !!!

  Ha en strålanes dag !!!

  Klæm !!

  SvarSlett
 4. Du har ikke drukket en flaske efes ;)

  SvarSlett
 5. Du likar ikkje øl, så det drakk du ikkje!

  SvarSlett
 6. Jeg tror ikke du svikta pepsien! Jeg drikker lite brus selv, men har skjønt at brusdrikkere holder seg til merket sitt - koste hva det koste vil!
  (Nå ble jeg plutselig veldig usikker på om du er en brusdrikker, men den som lever får se!)

  SvarSlett
 7. Du har nå iallefall absolutt ikke kastet deg på cola zero.
  Eller kanskje ferien ikke hadde PepsiMax?..

  SvarSlett
 8. Hmm - litt vanskelig... Men jeg tipper det har noe med drikke å gjøre...
  Satser på at du ikke drakk ei flaske øl (siden jeg ikke liker øl sjøl kanskje;o))

  SvarSlett
 9. Du drakk vel neppe en HEL flaske øl!? De andre fire punktene tror jeg nok du gjorde :)

  SvarSlett
 10. Du sviktet ikke pepsi max. :-)

  moro med quiz! Jatakk til mer sånt! :-D

  SvarSlett
 11. Det med ølen er feil ;)

  Hilsen Anja og whitebite som koser seg i Aberdeen

  SvarSlett
 12. Først tenkte jeg at det er unaturlig å gjemme seg bak en palme med mindre man er ettersøkt av politiet. Men jeg tror nok du kan finne andre grunner til å gjemme deg bak en palme. Det er noe muffins med den Bananbåten. Snasen er ikke et ord jeg finner det naturlig å bruke på en bananbåt. Så jeg går for den!

  SvarSlett
 13. Tipper de ikke hadde PM der og du blei tvunget til å slurpe Zero. Det er i alle fall min erfaring fra det store utland. Kan virke som Pepsi Max er mest utbredt i Norge av en eller annen grunn. Nei, jeg tipper du ikke drakk en hel øl og håper det kommer bilde av deg bak palma.

  SvarSlett
 14. En vakker kvinne som deg trenger ikke gjemme seg bak en palme:-D
  Nyyt disse fine august-dagene,
  klem Hege.

  SvarSlett
 15. Jeg tror du ble tvunget til å bytte ut Pepsi Max med Cola Zero. Selv har jeg erfart at de ikke har de samme brussortene i utlandet som i Norge.

  SvarSlett
 16. Jeg tror ikke du har drukket en hel flaske øl.
  Men hvorfor gjemte du deg bak palma??

  SvarSlett
 17. De er dårlige på Pepsi Max i Tyrkia, og da er Cola Zero en naturlig erstatning (var iallfall det for min del), så det punktet tror jeg på. Men gjemme seg bak en palme? Sikkert en god grunn til det, men jeg satser på at det er oppspinn.

  SvarSlett
 18. Du gøymde deg ikkje bak ein palme. Det var det den vesle frøkena som gjorde. Trur eg!

  SvarSlett
 19. Sikkert bananbåten.........Du var forhåpentligvis på aromaterapi, mens gutta kjørte båt og far passa Henny :)

  SvarSlett
 20. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 21. du drakk ikke efes øl, tror jeg

  SvarSlett
 22. Eg er jo ikkje så bereist, så har ikkje heilt peiling på kva som er vanleg å gjera på i Utlandet. Men gøyma seg bak ein palme høyrest ut som noko ein godt kan gjera. Drikka øl har eg hørt mange gjer. Bananbåtar har eg sett på tv, sikkert vanleg det også. Aromaterapi, tja.. ferie er jo tida for å liksom ta vare på seg sjølv,er det ikkje? MEN svikta sine mantra? Det tvilar eg på! Eller? Det har vel skjedd andre før, "der borte".... ;)

  SvarSlett
 23. Lite PM i Tyrkia? Men annen drikke var det vel. Noe sier meg at du er gal nok til bananbåt, og enhver 3 og 4 barns mor har rett og lov til å gjemme seg bak en palme. Aroma er også en kvinnes rett, men ikke alltid tilgjengelighet.

  Tja, jeg var i Tyrkia i fjor på denne tiden. Holdt på å daue i varmen. Drakk nedkjølt rødvin og lå i vannet. Tipper du drakk av mannens øl, det rett etter at du tok bananbåt pga nesten heteslag, før du gjemte deg bak en palme siden aromaterapien varte bare 45 min og ikke en time.

  Hva skal jeg velge bort? Aromaterapien!

  SvarSlett
 24. Hehe.. aner ikke! :D Vi vurderer å dra til Tyrkia også, jeg hadde samme aversjon som deg, masete selgere. Har imidlertid hørt mange si at det ikke er på den måten lenger der. Det er flott, det ser jo kjempefint ut! :)

  SvarSlett
 25. Ikke aromaterapi. Ser ikke for meg at du er i stand til å ligge som et slakt i 45 minutter. *knegg*

  SvarSlett
 26. Du gjemte deg bak en palme da en tyrker ville selge deg sydenfletter.
  Ellen :D

  SvarSlett
 27. Haha...
  Du gjemte deg ikke bak en palme!

  SvarSlett
 28. Ser ut til å være en herlig ferie :-) Klarer ikke helt å bestemme meg jeg - enten så har du ikke gjemt deg bak en palme eller så har du ikke drukket ei flaske øl ;-)

  Klem Siv

  SvarSlett
 29. Ser deg ikke for meg med en stor banan(båt) mellom beina..... Det blir for mye for min lille hjerne ;)

  SvarSlett
 30. du liker jo ikke øl...men kjørte du virkelig banan?? hm...imponerende isåfall! Nei, jeg tror du endelig fikk sansen for øl i varmen. men du kjørte ikke banan.

  SvarSlett
 31. Her var det flere ting jeg ikke ville gjort ikke øl, ikke Zero, ikke gjemt meg bak ei palme. Men om det var noe jeg absolutt ikke ville gjort så var det banan båt. Du har sikkert ikke gjort det du heller :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails