søndag 21. august 2011

Auksjon!

Mange engasjerer seg i det som skjer i Somalia. Det er bra. Når FN for første gang på flere tiår bruker betegnelsen hungersnød, skjønner man at det er ille. Skikkelig ille.

Jeg skrev dette innlegget, hvor jeg nevnte CARE. Grunnen til at jeg nevnte akkurat CARE, var at jeg hadde fått en henvendelse fra dem der de ønsket hjelp til å spre budskapet. Og selvfølgelig gjør man det.

Men altså, I don`t care hvordan dere velger å hjelpe - det finnes utallige hjelpeorganisasjoner, og man får finne det man føler er best for seg. Det viktigste er at man gjør noe!

Jeg har tidligere nevnt Ellens initiativ med nettbutikk der alle penger sendes til Leger uten grenser. Nå kjører hun auksjon med mange av varene - ta en titt, kanskje gjør du et kupp. Og ikke minst støtter du en god sak.

Ha en støttende dag, med eller uten hjelp!

4 kommentarer:

 1. Ja, Ellen sitt tiltak er supert!
  Og det er viktig å huske at alle monner drar:-)

  SvarSlett
 2. Supert initiativ. Har gitt til Redd Barna, men himmel og hav det føles så lite.

  SvarSlett
 3. Takk for inspirasjon - så fikk jeg også et spark til å gjøre mer!

  SvarSlett
 4. Jeg synes det er artig når ungene kler seg ut og setter sammen f.eks Batman kostyme med klovnekostyme. Det er morsomt :D Er jeg litt barnslig??? :D
  Takk for flott omtale av auksjonene mine.
  Ellen :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails