mandag 15. august 2011

...and here I go again...

Igjen vil jeg lage et takkeinnlegg.

Jeg synes egentlig det er teit å skrive takkeinnlegg, altså sånn å takke dere. For hva er det egentlig jeg skal takke for, lissom?

Men når jeg leser om bloggere som takker leserne sine, så blir jeg litt sjarmert. Jeg tenker at det er blant annet meg bloggeren takker. Jeg tar det litt til meg.

Så takk da. Alle dere. Som leser. Og ikke minst som legger igjen kommentarer. Jeg leser alt, og jeg setter pris på dere alle, både Elin-er og Randi-er og Bente-er og Heidi-er (og nå er jeg i gang igjen! Det er IKKE lurt å skulle begynne å nevne alle. For det går ikke. Og å nevne bare noen kan fort bli feil) Uansett, ta nå poenget - jeg prøver å være hyggelig her. Personlig. Vennligsinnet.

Jeg sier jo at jeg blogger for min egen del, og det er fortsatt sant.

Jeg kunne blogga mer for andres del, ved å legge ut et bilde eller fem daglig og skrevet lettvint "Vi koser oss!" eller "Helgelykke!" eller "Her spiser vi taco! Klemz!" eller "Jeg har kjøpt en kakeform!". Men det er ikke helt meg. Folk ville sikkert ha lest det også, men for meg blir sånt kjedelig å skrive.


Jeg har lyst til å le sjøl når jeg skriver. Eller jeg vil leke meg med ord og setninger. Jeg vil finne ut av noe, dele noe, tipse om noe. Jeg vil pønske ut noe og prøve noe. Derfor skriver jeg.

Men selvfølgelig bryr jeg meg om tilbakemeldinger. Selvfølgelig er jeg stolt når jeg får ros, når dere skriver noe ålreit eller når mange klikker seg inn i bloggen.

Så JA, jeg skriver for min egen del. Men også for dere. Så takk.

Hvorfor i all verden blogger du?

Ha en super dag, med eller uten takknemlighet!
Og dette innlegget har jeg skrevet på forhånd og fikset sånn at det legges ut akkurat når jeg er på vei til jobb etter å ha vært hjemme i to år. Det blir en overgang, men det blir ålreit:)

46 kommentarer:

 1. Jeg blogger også for min egen del. Har alltid likt å skrive og jeg smiler for meg selv når jeg skriver.
  Jeg liker bloggen din kjempe godt, du har en festlig tone som jeg kjenner meg så godt igjen i.

  SvarSlett
 2. Takk til deg også, for at du får meg i godt humør:-) Jeg blogger fordi jeg liker å skrive, og fordi det er fint å ha et eget sted hvor jeg kan ventilere og sette dagsordenen selv.

  SvarSlett
 3. Takk til deg og, for at bloggen din alltid er så kjekk å komme inn om! :) Den er anleis, på ein god måte. Eg blogga mest for å holde familie og venna vi ikkje ser så ofte oppdatert, samtidig som det er fint med ei dagbok for min egen del.

  Masse lykke til tilbake i jobb! :)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Jeg er alltid rask med å klikke meg inn når jeg ser du har nytt innlegg. Du skriver veldig levende og underholdende :)

  Du vil ikke tro det, men jeg drømte om deg en natt. Drømte at jeg passet datteren din, og vi befant oss på kjøkkenet ditt som var kjempestort... hi hi. Det var koselig!:)

  Jeg begynte å blogge først og fremst for å ha det som en slags dagbok, men synes jo det er veldig gøy å komme i kontakt med andre bloggere og få/gi kommentarer. :)

  Lykke til med jobbstart :)

  SvarSlett
 5. Takk Pia :) Jeg liker meg inne her hos deg , nettopp for at du skriver så godt og så er du morsom :) Jeg blogger også mest for meg selv, og for å bli inspirert av andre bloggere og inspirere ( høres litt teit ut at jeg inspirerer, men gi tips og ideer da , hvis du skjønner ;)Så liker jeg så godt å ta bilder .

  Håper den første arbeidsdagen gikk bra !

  SvarSlett
 6. Hei Pia!!

  Liker din måte og skrive på,og har fått meg mang en latter..

  Jeg blogger mest for min egen del:)

  Nyt ny uke;)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. Lykke til med tilbaketiljobbenigjendagen i dag ☺

  SvarSlett
 8. Litt sånn ja takk begge deler ;)
  Hadde det ikke vært for koselige tilbakemeldinger hadde det nok vært litt kjedelig å blogge. Kunne like godt skrevet dagbok da ;)
  Så tusen takk for fine ord til MEG og lykke til på jobb :))
  KLæm guri

  SvarSlett
 9. Lykke til med jobb i dag - tenker du kommer til å kose deg!

  Jeg synes ikke du skulle skrevet dette var forhåndspost, jeg hadde trodd på at du matet, smurte matpakker, gredde barnehår og kledde deg lekkert og snertent med høyrehånden, og blogget med venstre - eller...? *ler*

  Jeg blogger fordi jeg kan si hva jeg mener om det jeg vil, ikke minst slenge dritt om Carl I. - om den som ikke gidder å gi blod, skryte av vafler og kaker og min egen fortreffelighet.
  Mine nedturer og annet slit og strev (fx som følge av alle disse vaflene og kakene...!) får du aldri - men en dose rot på kjøkkenbenken kan jeg by på :-)))) (det har jeg vel gjort også...)

  SvarSlett
 10. Lykke til med tilbakepåjobbhverdagen. Det går nok det også, skal du se. Kanskje du har laget opp ca 100 blogginnlegg i forveien som du bare kan pynte på?
  Hvorfor jeg blogger? Du kan så si: vel jeg fant ut at dette kan jeg ikke, det må jeg lære meg. Og så er jeg så inderlig glad i å fortelle historier, små og store. Jeg har strevd litt med å få publikum, men med bloggingen bedret det seg betraktelig.Jeg prøver å ikke utlevere andre, jeg prøver å være positiv, og morsom. Tidvis greier jeg noen av punktene. En bivirkning av bloggingen er at jeg har begynt å ta bilder igjen, det er ca 30 år siden sist.

  SvarSlett
 11. Lykke til på jobb.
  Jeg skriver for å skrive. Jeg er en skrivedame og gleder meg over å ha et sted jeg kan skrive små tekster og hive ut " i farta".
  Så skriver jeg også for å dele og gi - til dem som måtte ville ønske å komme innom og lese. Det er verken noen klage- eller skryteblogg - men mye hverdagsliv og hverdagsrefleksjoner og forhåpentligvis stort sett noe som gir noe til leseren.

  SvarSlett
 12. Lykke til da med første dag igjen..
  Jeg startet bloggen,som en reiseblogg,hadde lyst å dele de opplevelsene jeg har når jeg er på tur rundt om i verden..
  Men siden jeg ikke reiser hele tiden,,og siden det er så mye annet kjekt å blogge om også..ble det til at jeg plutselig har 2 blogger!!

  Jeg blogger for meg..men det blir jo ikke helt slik alikevel..gleden hadde ikke vært der om ingen hadde lagt igjen noen ord..
  Jeg kan bli superglad for fin respons..og jeg kan og kjenne at jeg kan bli litt lei meg om folk uteblir..
  Jeg leser din fordi den får meg til å le...HØYT !!

  Takk for litt bekymring da jeg skulle til London..merket ingenting..utenom taxisjåføren som nektet å kjøre oss til Bayswater fra togstasjonen da vi kom med flytoget, fordi han sa det hadde begynt masse bråk der også..lite kult sent på kvelden,å være stuck der..
  men jeg fikk overtalt han til å kjøre oss så langt han kunne...uten jeg hadde en plan med det...Men det endte godt!!!
  Fin fin uke til deg:)

  SvarSlett
 13. Og takk for at du blogger :-)
  Jeg blogger rett og slett fordi det er gøy å skrive. Ikke fordi at jeg har så sabla mye viktig å formidle verden. Jeg bare trenger litt utløp for alt det jeg ikke for utløp for ellers i hverdagen ;-)
  Håper arbeidslivet gir deg en pen start igjen :-)

  SvarSlett
 14. Jeg blogger nok også for min egen del, men elsker å lese artige tekster og finne inspirasjon hos andre, og det har jeg virkelig gjort siden jeg begynte;)
  Trivelig her hos deg; nyt første jobbdag!!
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 15. Du er et lyspunkt i hverdagen min!! Håper du ikke slutter å blogge helt selv om du skal jobbe igjen ;) Klem

  SvarSlett
 16. Jeg leser bloggen din daglig for å få meg en god latter eller for å se om du har kreert noe lekkert siden sist. Savner scrapperiene dine, men kan skjønne det hvis barn, husbygging og jobb tar overhånd.

  Du har en særpreget og morsom måte å få ned ting på, og det facinerer meg. Jeg sjøl blogger ikke i det hele tatt, da jeg ikke har noe fornuftig å komme med.. Men jeg liker jo godt å lese hva andre har å by på :)

  Lykke til på jobben igjen, Pia!

  SvarSlett
 17. Takk selv!

  Jeg begynte å blogge for å vise frem strikketing og såntno. I løpet av de syv årene jeg har blogget, har både bloggen og jeg utviklet oss. Jeg viser gjerne frem et eller annet jeg har laget, men jeg deler også litt tanker om ditt og datt og såntno. Jeg synes både det er litt skummelt og veldig moro med lesere og tilbakemeldinger.

  Ha en flott dag, Pia!

  SvarSlett
 18. Takk til deg Pia!

  Takk for ein super blogg der du deler av deg sjølv. Eg ler av fiffige formuleringar og nydelege observasjonar.

  Vonar du held på humøret og bloggen og ikkje treffer tidsklemma!

  Eg bloggar mest for min eigen del. Har ikkje så mange "bloggvenner", og blir stadig litt overraska om nokon venner seier dei har vore inne og lest på bloggen min :)


  Venleg helsing Ellen

  SvarSlett
 19. Hei Pia!

  Jeg liker måten du skriver på. Man kan skrive om det meste bare man finner en interessant og ny vinkling av emnet. Jeg begynte å blogge fordi jeg hadde litt skrivetrang som jeg hadde behov for å få kanalisert et sted. Ekstra morsomt er det når jeg får kommentarer. Jeg håper den første arbeidsdagen gikk bra og gleder meg til å følge deg og bloggen din videre. :-)

  SvarSlett
 20. Jeg leser bare dem som har noe å si. Noe jeg kan smile av, le av, lære av.

  Håper du fortsetter selv om du er tilbake på skolen.

  SvarSlett
 21. Ønsker deg masse lykke til på jobben etter oppholdet. :-) Og jeg blogger for min egen del, og litt for de som leser. Hadde jo, som Guri bl.a sier, vært litt kjedelig å blogge om man ikke fikk tilbakemeldinger. Dagbok har man skrevet før, og ikke mye respons å få der for å si det sånn. Setter også pris på å bli takket ved navn... ;-)) hehe.

  Klem fra en av Elin-ene som leser her og setter pris på det vi ser.

  SvarSlett
 22. Lykke til med overgang til jobb. Jeg begynner i morra.
  Og takk selv!
  Ellen :)

  SvarSlett
 23. Jeg blogger fordi det gir meg kontakter med herlige jenter slik som deg Pia! Og fordi jeg får utløp for mine interesser innen foto, interiør og design i en verden der alle er like nerdete som meg på dette stadiet. Samt at jeg er over gjennomsnittet intr i sosiale media, og finner her også mange nerdevenner å sosialisere med ;)

  Du er super, og elsker alt du skriver! <3 Blogglandia har ikke være det samme uten Pia!

  KLEM

  SvarSlett
 24. Takk selv!
  Jeg liker det at jeg får lyst til å "svare" eller kommentere på nesten alle dine innlegg. Jeg liker at du gir respons tilbake :) Jeg liker å blogge fordi det motiverer meg å få respons på det jeg gjør. Jeg liker å blogge fordi det er gøy å dele med mine bloggevenner, lese blogger og jeg får masse inspirasjon.

  SvarSlett
 25. Jeg må skryte litt til av deg jeg. Jeg var helt ukjent i denne bloggverdenen helt til min datter begynte å blogge. Fordi vi bor noen mil unna og kunne følge med utviklingen til barnebarn. Så oppdaga jeg jo hennes bloggliste, og du var en av de første jeg ble "kjent" med.
  At jeg skulle begynne med blogging selv var bare en fleip i begynnelsen. Men så begynte jeg. Fordi jeg alltid har likt å skrive. Og du verden - jeg ante ikke at jeg skulle få så mange nye bloggvenner!
  Blogging er for meg en hobby med masse positivt attåt!
  Så takk og takk! Der fikk du den!

  SvarSlett
 26. Jeg blogger for å tvinge hjernen til å være kreativ.

  Fordi jeg har så mange rare tanker.
  Og fordi jeg vil underholde.
  Og fordi jeg liker respons.

  men aldri hadde jeg vel trodd at jeg skulle finne så mange herlige mennesker der ute.

  du var en av de første, Pia.
  og jeg tror du må være den flinkeste av absolutt alle til å kommentere..

  Håper første dag på jobb ikke gikk altfor treigt :o)
  klem

  SvarSlett
 27. Jeg blogger fordi jeg trenger å gjøre noe kreativt, jeg har alltid likt å skrive, men har ikke energi til å skrive dagbok for hånd lenger som jeg gjorde før. Det er kjekt å sette sammen tekst og bilder og få respons på det man gjør, samtidig kan man ta pauser når man trenger det. Passer meg veldig bra. Og jeg elsker å lese andres blogger, for det inspirerer og gjør meg glad. Siden jeg er mye hjemme alene og ikke har ressurser til å gjøre så mye så er det helt genialt å ha en hel verden i fanget som man har med bloggeland på PC'n :) *♥*

  SvarSlett
 28. Jeg blogger også for meg selv. Da jeg begynte var det for å tømme noen tanker.. uten at så mange måtte lese de egentlig.. men var så godt å få de ut et sted..
  Men så har tankene mine endret seg mye det siste halvåret. Og godt er det. Så merker selv at jeg mer glad og positiv i bloggingene mine nå enn jeg var da jeg begynte.
  Er stadig jeg er et sted og leser noe eller opplever noe jeg tenker at "oi, det der kunne jeg blogget og komentert litt morsomt på", for det er jo stadig sånne opplevelser, men når jeg kommer meg hjem til en pc så husker jeg liksom ikke helt den følelsen jeg hadde i det spesielle øyeblikket lenger.

  SvarSlett
 29. Blogger om det meste... skal jeg være helt ærlig så er det både for meg selv, for familie, for å selge (siden jeg selger på epla) og for å inspirere...

  Lykke til på jobb Pia!

  SvarSlett
 30. Ok...eg forstår jo at du ikkje nevnte Ingrid'ene...siden eg har vært borte så lenge...men litt sur ble eg jo likevel!
  Men men.. Eg kan vel ha det så godt siden eg verken har blogga eller kommentet på aldri så lenge. Skal skjerpe meg, og snart er eg kanskje i gang igjen på bloggen! :)
  Fin ny frisyre forresten!
  ...trur eg?
  :)

  SvarSlett
 31. Alltid morsomt å lese bloggen din, Pia :)
  Jeg blogger både for min egen del, for familie, venner og alle som ønsker å lese. Må si det er ekstra gøy når bloggevenner er innom og legger igjen kommentarer. Venner og familie leser, men er dårlige på kommentering.

  SvarSlett
 32. At du ler selv når du sitter der å skriver innlegg, ja det tror jeg på.. Haha..

  Jeg (vi) begynte å blogge da vi fikk minstemann og folk i inn og utland ville ta del i hverdagen vår.
  (vi bor ikke i hjembyen)
  Men jeg har jo fått så mange lesere som tar del i hverdagen vår at det kommer mange andre innlegg også.
  Som jeg håper er til inspirasjon.. hehe..

  Håper dagen i dag ble SUPER!

  Klemz (tjihi)

  SvarSlett
 33. Jeg blogger for meg.
  Og for de som vil lese.

  Takk til deg også.
  For din blogg og dine kommentarer.

  Håper arbeidsdagen din var flott!

  SvarSlett
 34. Takk sjæl ass. For at du gidder å skrive, så jeg kan lese. Det merkes at du ler selv, jeg ler alltid.

  Jeg blogger fordi jeg allerede skrev. Så tenkte jeg kunne jo slenge ut de tingene jeg hadde skrevet på internetten.. hvorfor, vet jeg ikke helt.

  SvarSlett
 35. Takk selv! Koser meg veldig med skriveriene dine :) Håper det gikk bra på jobb.

  SvarSlett
 36. Du kunne nukk greidd å få blogging om nyinnkjøpte kakeformer morosamt også du! Synest du skriv skikkeleg bra :)
  Eg bloggar til for å holde mannen i nordsjøen og familien oppdatert. Men egentleg er bloggen min eit slags fotoalbum (med pittelitt tekst) som eg faktisk gidd å sette bilder inn i. Det verkelege albumet ligg i ei eller anna flyttekasse en plass...:)

  SvarSlett
 37. He,he! Jeg er nok lik deg, og det tror jeg mange er: vi tar til oss takken fra bloggerne, og synes det er gøy!
  Jeg blogger fordi jeg ønsker å inspirere andre som liker bilder/foto! Jeg er nystartet fotograf, og det er en måte å få "vist meg fram" på, hvor enn så dumt det hørtes ut.... ;)
  Det er gøy å lese bloggen din, du er morsom, har selvironi (din sterkeste side!!) og skriver om små trivielle ting, som alle kjenner seg igjen i!
  Du skriver for å le selv, og det gjør du godt, vi ler vi og!! ;)
  Ha en super uke!

  SvarSlett
 38. Takk til deg også, Pia. Ler mye når jeg leser bloggen din:-)

  Jeg blogger mest for å skrive, og så liker jeg blogge fordi det gir meg utløp for ting jeg tenker på og har lyst til å diskutere med andre. Jeg blogger også fordi jeg synes blogging som fenomen er kjempespennende, og den beste måten å lære om det er å delta selv, tenker jeg.

  God tirsdag til deg:-)

  SvarSlett
 39. Glad du blogger som du gjør! :) Jeg blogger for meg selv og barna (lager bok til de av den), og setter stor pris på kommentarer he he. Fortsett med bloggen som du gjør, og ha en fin fin dag, Pia! Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 40. Blogger mest for meg selv ja, men det hadde jo ikke vært helt det samme uten alle koselige kommentarer... :)
  TAKK til deg også Pia for at du er du, og blogger som du gjør! :)
  KLEM

  SvarSlett
 41. Å herreguuuuud no trudde eg at du skulle skrive at du ville slutte å blogge! Phuuu... men det var bra!! Lykke til med jobbstart! Her i Bergen begynner vi med planleggingsdager på torsdag. Jaja.

  SvarSlett
 42. Takk tilbake. For fine innlegg. Og fine bilder. Og fin penn.
  Jeg blogger fordi jeg liker å skrive,har alltid gjort det. Og det kjennes ut som jeg får ryddet litt i hodet mitt..
  Ha strålende jobbstart!

  SvarSlett
 43. Ja, kvifor eg bloggar??? Har fortsatt ikkje noko mål og meining med det. Er blitt hekta, men vurderer heile tida å slutte, men greier visst ikkje det....
  Takk for morsom underhalding og mange daglege smil :)

  SvarSlett
 44. Jeg blogger mye for min egen del, men det er klart jeg setter pris på kommentarer. Det gjør vel alle?

  Klem

  SvarSlett
 45. He he, nå blir det takk og takk igjen... Men takk alle sammen! Har ikke tid eller ork til bloggbesøk akkurat nå, men jeg kommer sterkere tilbake:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails