fredag 8. juli 2011

Statistikk. Og Fetsund?

Denne bloggstatistikken er jo alltid morsom. Jeg tror faktisk jeg kunne laget et blogginnlegg daglig bare om statistikken.

Gårsdagens statistikk førte som vanlig med seg noe kjent, noe ventet, noe rart og noe veldig pussig.

Det starter jo logisk øverst. Olay har jeg jo skrytt av, og at jeg blir brydd når jeg roses er sant. Puls-Pia var et blaff, men en artig erfaring.

Pokemon nevnes naturlig når man har tre gutter i huset, og Piano Vaniljekrem tyr jeg gjerne til. Jeg har aldri mistet noen barn, men har skrevet om noen som har.

Og så hopper vi elegant nederst på lista. Sovesofa. Til salgs. I Fetsund?! Hello!? Jeg har riktignok nevnt at vi har hatt et torp til salgs. I Sverige. Men å pense det over til sovesofa i Fetsund, synes jeg blir å strekke strikken litt vel langt.

Og du? Har du sovesofa? Har du vært i Fetsund? Og ble du der lenge?

Ha en saklig dag, med eller uten sofa!

26 kommentarer:

 1. Joda, jeg er rett som det er i Fetsund. Har du ikke hørt om Rosendahls pølser? ;)
  Vi kjører alltid innom der før vi kjører til hytta som ligger 15 min unna.

  Så over til Miele-ovn. Vi valgte en slik pyrolyse-ovn. Har ikke fått brukt den funksjonen enda, men kan tenke meg at det er helt greit å ha i stedet for å få en svart ovn etter hvert....
  Det ble den kjipeste mikroen til Miele. Den brukes nesten aldri, var tanken. Noe som fortsatt stemmer.
  Ovnen er heeelt super! Blir varm på et blunk! Et annet pluss med å kjøpe Miele er at de har egne service-folk.(hvis det skulle være noe galt). Miele kommer med engang! Hvilken platetopp skal dere ha? Bredde? 60 eller 90?

  SvarSlett
 2. Hehe, artig!

  Jeg fortaper meg også helt i de statistikkgreiene til tider. :-D

  Men jeg har aldri vært i Fetsund, såvidt jeg kan huske.. :-D

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. Du, jeg har ogsa sett slike merkelige ting pa min bloggstatistikk, og har funnet ut at det trenger ikke vaere DITT innlegg som har de ordene... Av en eller annen grunn sa plukkes det ogsa opp om en av bloggene i bloggrullen din har skrevet disse ordene og de synes pa din blogg (om du skjonner hva jeg mener)! Jeg ble litt letta nar jeg (tror jeg) skjonte det... tror jeg.
  ;-)

  SvarSlett
 4. Aldri vært der:O))) Tjoho:O)

  SvarSlett
 5. Statistikk er artige saker :))
  Har ikke sovesofa.
  Har aldri vært i Fetsund.
  Og da har jeg egentlig ikke vært der så lenge heller ;))
  Flottings dag til deg også ;))

  SvarSlett
 6. Forresten, jeg sjekka det samme og koselig vanlige ting kom opp, som jeg ofte blogger om, men da ordet "bakfitta" kom opp fikk jeg hakeslepp! Har da aldri skrevet det?! Men fant fort ut at det var noen som hadde kommentert det på ett innlegg om en fest. Om noen som hadde klepi noen i bakfitta. Men om jeg kommenterer dette her til deg komme man kanskje på din blogg om man google bakfitta? Isåfall kan du velge å fjerne kommentaren min etter du har lest den :) Du får lov!

  SvarSlett
 7. Man er aldri lenge i Fetsund *ler*

  Eller Fetland som vi sier her på Korset.

  SvarSlett
 8. Hoho, bloggstatistikk e veldig moro, særlig søkeord. Jeg hr fått noen overraskelser.

  Et innlegg fra juni om pussige ord som dukker opp i strikkeblogg:
  http://meretesmonstermonster.blogspot.com/2011/06/bloggstatistikk-en-oppfordring.html

  SvarSlett
 9. Kan noe få oss til å fundere over livets tildrageligheter, så er det vel statistikkene, med sine bastante overraskelser - jeg elsker dem jeg med :-)

  Merker meg Mettes oppklaring her om søketreffene, for en lettelse....

  Fortsatt fin dag til deg og alle dine lesere :-)

  SvarSlett
 10. Aldri vært der - men jeg syns søket "liker ikke ros" var minst like bra, hehehe. Savner den funksjonen på blogg.no, hadde vært morsomt å vite. Jeg vet mange treffer innlegget mitt om City Park, da jeg fikk 700 kr i bot og skulle klage på den. Tydeligvis mange i samme situasjon. Og barnehjemmet jeg har støttet i Thailand får jeg også av og til mail om, og kommentarer på fortsatt.

  SvarSlett
 11. Hihi, har faktisk helt tom statistikk på søkeord, jeg:-)

  SvarSlett
 12. Hahaha, helt logisk! :)

  Men hvem søker på "liker ikke ros"?

  SvarSlett
 13. haha.
  men du vet at kommentarene også går inn under i søkeordene?
  Jeg har fremdeles flest som søker på Paradise hotel (pga et innlegg ang dette for leeenge siden). Så hos meg er det mange mange babes og muskuløse karer. Fornøyd.

  SvarSlett
 14. aldri vært i Fetsund forresten. Hvor er det?

  SvarSlett
 15. Jeg har aldri vært i Fetsund, men jeg har sovesofa. Den er rød og fyller 20 år i 2014. Den er hullete og slitt og er til stor irritasjon for alle andre enn meg.

  SvarSlett
 16. Jeg måtte sjekke hvilke søkeord som kom opp hos meg nå- og jeg ble ikke skuffet, dette kom nemlig opp: Øve på klining.

  Johoo!!! Akkurat hva jeg forbinder med bloggingen min! Heia Fetsund :)

  SvarSlett
 17. Jeg visste at oreokake var godt, men jeg visste ikke HVOR populær oreokaken var før jeg skrev om den!

  Har daglig over 50 treff bare på innlegget om oreokake. Nå har jeg kanskje gitt deg noen også... ;)

  Ellers søkes det overraskende mye på Gullars suppe, men det tror jeg at jeg har nevnt før...

  SvarSlett
 18. Hihi;) Kanskje du skulle ha laga eit innlegg om finn.no?? I grunn er det meget mulig at du har mange slike, eg fann deg jo litt seint;) Sovesofa er kjekt å ha, både i Fetsund og andre stadar sikkert!

  SvarSlett
 19. Hihi ...nei, jeg har aldri vært i Fetsund? ;)

  SvarSlett
 20. Fetsund?
  *Neppe.

  Har også mye moro med statistikken, og søkeorda..
  :)

  SvarSlett
 21. Whitebite: Fetsund ligger i Fet kommune. I Akershus.

  SvarSlett
 22. Jeg leser også disse statistikk listene og har også lyst å skrive blogg innlegg om dem.
  Noen ganger ser det ut som folk tror google er et orakel " vis meg hva som finnes ......"
  Jeg skriver en helse blogg og en gang sto det " skal jeg stikke hull på hemoroidene mine? " og jeg hadde lyst å lage et innlegg som het "Ikke ta hull på...." men gjorde det aldri ;-)

  SvarSlett
 23. Hehe.. morsomt. Må nesten sjekke min statistikk også nå. Lenge siden sist, og det hender jo at det dukker opp merkelige ting der også! :)
  SommerKLEM

  SvarSlett
 24. hihi :) så fikk du noe å le av også!

  SvarSlett
 25. hihi :) så fikk du noe å le av også!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails