søndag 3. juli 2011

Sommer? Og sol?

Hvis årets påske liksom er den sommeren vi skulle få i 2011, kommer jeg seriøst til å klikke.

Vi har jo enormt mange ferieplaner også. Husbygging er dessverre ikke forenlig med tre ukers all inclusive i Mombasa. Ikke engang ei skarve uke på Sunny Beach.

Har du ferieplaner? Blir det mye luksus?

Ha en strålende kveld, med eller uten sol!

27 kommentarer:

 1. husbonden skal kjøre flyttelasset vårt (16 timer hver vei, vi andre backet ut) mens jeg skal ta fly med ungene på snart fem og to til mormor for en uke der. Husinnkjøp=billig ferie.

  SvarSlett
 2. Uklare ferieplaner. Den ene blir det kanskje ikke noe av, men den andre blir i allefall litt luksus i. En kan vel ikke reise til Nice uten å snuble over litt luksus vel?

  Av og til må en bare være fornuftig. :D

  SvarSlett
 3. Her blir det flyttesjau i ferien. Juhuu!

  SvarSlett
 4. Vi har også kjøpt hus, og vi overtar i morra!
  Vi panikkflytter denne uken, slenger oss i bilen i neste uke og niiiiikoser oss i full fart på ferie med familien, litt lenger enn stressmagen tillater. Så freser vi hjem igjen til leiligheta som må tømmes og skrubbes, og huset som må innredes og lages levelig for store og små.
  Luksus blir det neppe (vel, om vi greier og slappe av en dag eller to mens vi er bortreist, blir vel det ganske luksus, kan jeg tenke meg), men ferieplaner har vi!

  Sol? Ja, det har vi også :)

  SvarSlett
 5. Jeg må slutte å tro at i år skal sommeren i Norge bli bra, det slår feil hvert eneste år, og hvert enete år blir jeg like skuffa. At vi ikke bare bestiller den sydentur i januar er i hvertfall sikret sol i en uke eller to... Det er lov og bli oppgitt :)

  SvarSlett
 6. Ikke mye luksus her i gården; regnvær og håp om varme grader; selvlaget mat, noe forfallende arbeid, strikketøy, forhåpentligvis godt selskap...dett var dett:)
  Har bygd hus selv en gang, det er ikke forenlig med noe, egentlig:O))..men trøst deg med at det kommer flere sjanser:)
  Klemmings;)

  SvarSlett
 7. Jeg har problemer med å reise fra hagen om sommeren. Likevel sjekker jeg nå steder med solgaranti.To uker jobb igjen samtidig som vi følger med på langtidsvarsel.

  SvarSlett
 8. Akk ja, sommaren var nok i april...
  Det vert nok berre enkelt hytteliv i sommmar. Kanskje ein Oslotur...eller Stavanger. Eigentleg ingen planar

  SvarSlett
 9. Skal vi ha sol må det bli hjemme. Ferien i år går jo til et land som har snitt-temp på 11 grader i juli ;) Det regner nesten hele tiden også. Men vakkert er det!

  SvarSlett
 10. luksus blir det! hos svigermor i portugal, i morra! YAY!

  SvarSlett
 11. jeg tipper at sommeren kommer til norge om en uke. For da reiser jeg til syden. Og med mitt hell, blir det sol her og regn der...

  håper virkelig ikke det!
  for jeg VIL ha sol iår...!

  er egentlig veldig glad i norgessommer, og gjerne hjemmesommer. men helst med sol...

  kunsten er hvertfall og kose seg uansett vær, virker det som!
  klem ellemell

  SvarSlett
 12. Jepp, nesten 3 uker med solgaranti:-D

  Nå skal det sies at de to foregående somrene ble brukt til oppussing, så føler vi i år fortjener litt skikkelig feriefølelse!

  Uansett vær, ha en strålende sommer!

  SvarSlett
 13. Jeg er iallefall kjempeglad for at 1 ukes ferie på Rhodos venter oss straks:):)

  Ønsker deg en god ferie Pia...uansett vær.

  SvarSlett
 14. Vi skal ikke ha så mye luksus i år, for vi skal ha 3 uker på hytten. Men hvis det blir noe lunde bra vær, er stedet det vakreste i hele verden. Men hvis det regner, ja.. det sier seg selv..

  Men litt reise må vi unne oss. Vi hadde jo en langhelg i Køben i pinsen, så blir det noen dager i London i august og en kjærlighetsferie i Stockholm i september. Kunne forresten har reist 3 uker i syden for samme sum kan jeg tenke meg..

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 15. Her er det som vanlig Nord-Norge tur. Ikke mye luksus, men mange fine minner for ungene. Og det er jo det som teller tross alt:-)

  SvarSlett
 16. Jeg skal på en langhelg med noen venninner i august. Det er hele vår sommerferie i år.. Så jeg sier som deg, det bør bli litt sol snart! I dag har det jo vært ganske fint da, litt flere sånne dager og så noen knalldager hadde gjort seg :)

  SvarSlett
 17. Joda, planer har man. Men, de er ikke så lanvarige, så har satset hardt på en flott juli og mye hagekos. Det er jo enda en stund igjen av den måneden, men været har virkelig vært deprimerende greier så langt, så har vel ikke de største håpet...

  SvarSlett
 18. Ei lita uke på Sunny beach hadde gjort seg det nå....eller- kanskje det ikke er så værst med regn allikvel:))

  Glansdagsinnlegg gleder jeg meg til altså! Når husbygginga setter i gang for fullt blir du interiørblogger du og skal du se:)

  Og du- når det gjelder innlegget under- BRUSEN..
  I dag har vi vært på middag hos besteforeldrene til Thelma. Plutselig begynte hun å spørre om Cola. Til bestefar da, skulte litt bort på meg i det hun spurte. Jeg som er brusnazien selv fikk bakoversveis da jeg skjønte at ungen nå regelrett er bygd opp av cola. Jaja, det var den morsmelka:) Makan til besteforeldre! Trøste oss med at det vel blir folk av disse ungene og!

  :) Julie

  SvarSlett
 19. Så, så, det blir sol iår også. Det blir alt - som vanlig. Det som er supert med å ikke ha så voldsomme ferieplaner er at en kan ta hver dag som den er og utnytte været som best en kan...

  SvarSlett
 20. Her i Tromsø er vi faktisk riktig så fornøyd med været vi har hatt så langt i sommer. Ikke ofte vi har så mange soldager som vi har hatt i juni og de første dagene av juli. Sånn bare for å gni det inn ;-)

  Men ja, vi har planer. Kristiansand om to uker. Satser på strålende vær der sør! Blir herlig å dra med ungene i dyreparken og badelandet. Gleder meg maks!

  Håper dere får bedre vær fremover! :-)

  SvarSlett
 21. Langtidsplanlegging er jeg god til, men 20-30 år var veldig lenge. Du får si ifra når/hvis konfirmasjonene kommer. Også har du en kringle til gode. Når vil du ha den?

  SvarSlett
 22. Det har jeg også tenkt/fryktet, at de dagene i April, det var jammenmeg sommeren i år... Etter en vinter med mangeogtjue minusgrader i månedsvis fortjener vi mer!!

  SvarSlett
 23. Ferien i år (også) blir rett og slett anti-luksus. Mitt ferieparadis er ei gammel familiehytte uten noen form for lettvinte løsninger. :-)

  Ha en god sommer!

  SvarSlett
 24. Vi skal dessverre ingen steder med solgaranti i sommer. Stavanger pleier ikke å skilte med det såvidt meg bekjent. ;) Men - det er luksus å komme hjem til mor og far og bli servert middag og annet i en ukes tid! :)

  Jeg har mistet troen på sommer (med solgaranti) her i Norge, så neste år vil jeg langt bort!

  Ha en fin mandag! :)

  SvarSlett
 25. Har heller ingen planer og håpte at vi skulle være fornøyde med tre uker i Spania i mai. Men det er lenge siden og nå vil jeg ha sommer hjemme!

  SvarSlett
 26. Er det ikke fint vær nå da? Du er da på østlandet du og?

  Her er jeg fornøyd bare graderstokken tipper 15 grader, etter å ha tilbragt førsommeren/sommeren i Trondheim med 12 grader og regn.

  Sommerferieplanene gikk i vasken og.
  Vi bestilte ferie til syden fire stykker, og endte med at bare en kunne, så den ferien ble avlyst... Skulle gjerne hatt noen dager med sommer, sol og bading ja.

  SvarSlett
 27. Blir ikke mye luksus her i sommer...driver fortsatt med flyttesjau og er så driiiita lei. Skal bli godt å bli ferdig sånn en gang i løpet av juli. *♥*

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails