fredag 22. juli 2011

Og DER klikket jeg!

Jeg skrev at hvis dette elendige sommerværet fortsatte, kom jeg seriøst til å klikke. Og det gjorde jeg. Jeg klikket og klikket. En søndag det faktisk regnet, og mannen lå og slumret på sofaen, utkjørt etter nok ei heftig natt (vi har ei som liker å stå opp tidlig...), klikket jeg meg desperat inn på sider der de selger turer. Til varmere strøk.
Her begynner jeg å bli lei av å nyte sommeren.

Plutselig kom jeg over en tur. For alle oss seks. Til Tyrkia. Med både svømmebasseng og strand. Til en rimelig pris! Hvis man kan kalle et femsifret beløp for rimelig. Men første siffer var 1! Og jeg ble helt i ekstase som jeg jo lett kan bli, og hveste til min mann som aldri blir i ekstase "Skal vi slå til med ei uke i Tyrkia? Reiser om ei uke? Bare nitten tusen?" og jeg visste jo at han ville himle med øynene og svare snusfornuftig at "Du veit at vi ikke har råd!" men det sa han ikke. Han mumlet "greit" og snudde seg i sofaen.

"Okey! Da bestiller jeg!...
Jeg bestiller nå, asså...
Jeg klikker på bekreft nå....
Det var du som sa jeg skulle gjøre det...
Hallo! Hører du meg?! ....
Jeg bestiller nå!!"

"Djises! Jeg har jo sagt ja!", freser mannen tilbake og snur seg.

"Okey! ...
Da bestiller jeg! ...
Jeg klikker nå....
Jeg gjør det nå...
Nå har jeg gjort det!"

Så nå har jeg gjort det. Og jeg kjenner en skjønn varme spre seg i hele kroppen og jeg river fram shortser og badebukser og badeleker og noen solkremslanter.
Vi drar til Tyrkia!

Jeg elsker deg, Lilleput, selv før vi har dratt. Du tilbyr ingen luksus, all inclusive eller snasne bamser som ønsker oss velkommen, men du tilbyr noe greit til en grei pris. Og det er akkurat det vi trenger nå.
Bilde lånt fra Lilleput Reiser

Ha en ekstatisk dag, med eller uten pass!
Vi har pass, alle seks. Men til noen land, sånn som Tyrkia, må passet være gyldig seks måneder etter du har kommet hjem. Og når du bestiller tur impulsivt og kjapt, rekker du ikke å fornye passene. Men nødpass får duge

Hvis jeg er stille rundt omkring i deres blogger, kan det jo være at innlegg som dette er skrevet på forhånd....

4 kommentarer:

 1. Da håper jeg dere koser der og slapper av med Lilleput!!
  KLEM!!

  SvarSlett
 2. Heldiggriser ☺ Jeg var også så deseperat for et par uker siden at jeg fant en billig tur til Tyrkia men gubben var i mot, pengene skal brukes til å pusse opp bad og han mente av vi hadde mer langsiktig nytte av det! Kjipe mann! Det var nesten så jeg overhørte han og bestilte men tok til fornuft, og må jo innrømme at jeg angrer på det nå. Kos dere masse og sug til dere solstrålene ☺

  SvarSlett
 3. Jeg kommer jeg også!! Hvor i Tyrkia er dere?

  SvarSlett
 4. Ååh, varmeee! God tur!! :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails