søndag 1. mai 2011

Tidlig og hyppig kanin.

Vi klarte endelig å sette hardt mot hardt og kuttet ut morgenpuppen. Altså den som startet i tre/fire-tida og varte til ca klokka seks. Og det har jo vært veldig vellykka. (Og for de av dere som ikke har fulgt med - her snakker vi om meg og ettåringen - for guds skyld!!)

Nå våkner hun gjerne i femtida og er klar for dagen. Det siste nå er at hun skal mate en hersens kanin. Ikke det at jeg har noe imot naboens kanin. Den gir oss mange gode stunder på dagtid. Jeg og vesla bånder virkelig når vi plukker løvetann som vi forer kaninen med. Dette gjør vi opptil femten ganger daglig. Kjempegøy!

Men det er pes når en ettåring er strålende blid såpass tidlig og roper ut "GÅ KANIN!!!" (Okei, hun er ikke alltid så strålende blid på den tida. Og ihvertfall ikke når hun innser at vi ikke har noen planer om å gå til noen kanin direkte fra senga)

Vi får prøve å se det positive i det. Min kjære kan se frem til en herlig sommer med en plen rensket for løvetann. (As if we care - vi skal jo flytte herfra..) Naboene kan se frem til å slite med en overvektig kanin. Okei, det siste der var jo ikke så positivt.

Ha en dyrekjær dag, med eller uten løvetann!

18 kommentarer:

 1. Uansett tidspunkt, så må jeg si at det var en veldig, veldig søt kanin! Og jeg er ikke så kjempefan av kaniner, egentlig.

  SvarSlett
 2. Hærlig med unger med egne meninger, gjerne kl fem om morran...? Søt kanin. Og enda søtere jente. minner om vår tøtte, som snart er ett år og også måtte slutte med pupp fordi det ble mye mas altfor tidlig på døgnet.

  GOD SØNDAG! Godt dere har kanin til nabo og slipper å kjede dere. ;)

  SvarSlett
 3. Olaug: Ja, hun har egne meninger. Hele døgnet egentlig. Og det er kun morgenpuppen vi (tror vi) har sluttet med...

  SvarSlett
 4. Kanskje dere snart har 100 kaniere hoppende rundt, så har hun nok å fore på et par timer he he. Lykke til! Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 5. Hihi :)
  Vet hvordan det er når barna våkner og er klar for dagen i fire fem tida. heldigvis er den tida over nå :)
  Ønsker deg en fin søndag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 6. Her snakker man om en potensielt bondeevne, opp tidlig og klar til å fore dyr- dette gir håp for landbrukets framtid!!! HVis dere ønsker egen kanin har vi ca 21 stk her iheimen...:)
  HA en flott 1.mai feiring med din beviste unge dame og resten av familien din:):)

  SvarSlett
 7. Merker at jeg er veldig glad for at den tiden er over. Nå drøyer vi den til ti over seks:-)

  SvarSlett
 8. her sover vi til 9. Senest 10.
  minus mannen som alltid står opp 6.

  SvarSlett
 9. Minner meg om naboen vår da vi bodde i Kirkenes, mens vi andre gjorde oss klare for å gå på jobb i åtte tiden trillet hun formidagslur med sønnen, som gjerne stod opp i fem tiden og ikke ville sove igjen med det første... Når han ble litt eldre var hun "jublende" glad for at Disneychannel startet sendingene sine klokka 06.00... da kunne han plasseres der (spes i helgene) og de hørte han klappe når det startet - hehe... mine gutter har aldri vært av det slaget heldigvis :)

  SvarSlett
 10. De er herlige i den alderen ;-))

  SvarSlett
 11. Kom gjerne hit og plukk mat til kaninen! Men ikke kl, seks om morran.....

  SvarSlett
 12. Haha, men det så veldig koselig ut. Kanskje vesla må få egen kanin i nyehuset ;)

  SvarSlett
 13. Søt jente og søt kanin:-) Det er jo bra hun vet hva hun vil. Min yngste jente er også svært bestemt, heldigvis våkner hun ikke så tidlig!! Men det går helt sikkert over av seg selv. Bare vent til hun blir tenåring, og umulig å få ut av senga om morgenen!!!

  SvarSlett
 14. Så fine og sjarmerende bilder! :))

  SvarSlett
 15. Kjøp en sånn klokke som viser forskjell på dag og natt. Den lyser på en kanin(ja, faktisk!) som sover når det er natt, og så lyser den på kaninen som er ute å rusler når det er ok å stå opp. Dere stiller inn tiden sjøl. Her i huset fikk vi flytta morran fra 05 til 07 på et par dager faktisk!

  SvarSlett
 16. Vi sover somregel til 8, ikke noen kanin kl 5 enda vertfall ;)

  SvarSlett
 17. Hahahaha! Ringe momo!- er beskjeden her. Spørs om besteforeldrene er like happy halv fem på Skype...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails