søndag 1. mai 2011

Lime? Eller slemme Ingrid?

Jeg ser jo med fryd at husbygging fører med seg mange ideer til blogginnlegg.

Og jeg skjønner nå at interiørblogging er gull - man KAN faktisk blogge om en servant, et speil eller en skarve gulvflis.

Nå skal jeg blogge om bad.

Jeg googler febrilsk etter kule baderomsinnredninger.

Og til nå har jeg to favoritter.

Lime fra Hafa. Som vel er helt hvitt og ordinært, men jeg har nok hengt meg opp i den lille grønne detaljen. Jeg liker grønt.

Bilde lånt fra Hafa

Så har vi modellen Ingrid fra Linn-bad. Når man googler "bad Ingrid" kan man jo få fram så mye annet enn en høyglans skuffemodell i hvitt, grått eller palisander. Men det er noe ved Ingrid som tiltaler meg.
Bilde lånt fra Linn Bad

Faren ved å legge ut sånne kvaler i en blogg, er jo at folk har ulike meninger, og det er lite gøy i ettertid å vite at folk faktisk hater Ingrid eller avskyr alt fra Hafa, hvis det faktisk blir det badet man til slutt velger.

Men nå er vi i startfasen her. Vi ender vel opp med Maryann fra Foss eller Benny fra Porsgrunn. Hvis det nå finnes.

Have a bad day, med eller uten valg!

23 kommentarer:

 1. Ja, når man skal bygge er det visst mange valg som skal tas. Synes begge baderomsinnredningene du har funnet er fine. Selv om det kanskje er litt kjedelig, så er jeg veldig opptatt av det praktiske, velg en overflate som er grei å holde rein. Støv synes bedre på mørke flater. Om du har tørketrommel i samme rommet, så må man tenke på støv....

  Ha ha, ja, jeg var til veldig god hjelp tenker jeg...Lykke til!

  SvarSlett
 2. Bad er personlig som bare det. Og alle er vi ulike og har forskjellige ting vi prioriterer, synes er praktisk etc.
  Selv pusset vi opp bad foor to år siden og er knallfornøyde med det.
  http://sirishverdag.blogspot.com/2010/11/badet-vart.html

  SvarSlett
 3. Haha! Have a bad day ;) du får det sagt. Eg er veldig diplomatisk, og synst at begge var fine. Enig med Elisabeth. Det som til slutt vart avgjerande for oss var prisen!!

  SvarSlett
 4. Elisabeth: Vil det havne så mye støv på grå skuffefronter, da? Hvis vasken og alt det der er hvitt? (Sånn som på bildet). Ikke tørketrommel på badet - her blir det stort vaskerom:)

  Siri: Må inn og titte - er i bademodus, og tar gjerne imot badetips.

  Shy B: Det blir nok prisen som avgjør tilslutt, ja...Men gøy å drømme...

  SvarSlett
 5. Bad er vanskelig. Jeg fant absolutt INGEN jeg likte da vi fikk nytt bad. Så da ble det til at vi måtte designe et eget. (Skuffe-dings og vask fra Kvik, + benkeplate fra Monter) Ble veldig fornøyd, egentlig. Bad luck;o)

  SvarSlett
 6. Jeg likte begge, jeg. Spennende med husbygging!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 7. Valgets kvaler er sannelig ikke enkelt. Fine begge to, så lykke til!

  SvarSlett
 8. Da vi kom så langt som til bad var lommeboka nesten tom, så det ble IKEA. http://bestemorshage.blogspot.com/2010/01/vare-bad.html (hvis du velger etiketten bad kommer det opp flere bilder, men også fra andre rom). Ikke spesielt kule, men hvor kule skal skap være i et gammelt hus?

  Kanskje start med hva savner dere mest på det dere har? Og legg merke til hva andre har. Det er masse baderomsbilder på interiørbloggene.

  Jeg forstår hvorfor dere ikke vil legge ut plantegning.

  SvarSlett
 9. Synes og begge var fine. Vanskelig det der.
  I avdelingen for bad-tips; husk stikkontakt(er)! :) Høres kanskje elementært ut, men gjett hva vi glemte! Og ikke var det i innredningen heller...særdeles upraktisk.:/
  Lykke til med alle valg.

  SvarSlett
 10. Haha, vi har akkurat pusset opp badet (men ikke blogget om det), og valget vårt falt til slutt på "Ingrid", dog i helhvitt og en dobbeltservant (120 cm). Veldig fornøyd så langt, skuffene under særdeles praktisk og utrolig deilig å la begge de to eldste styre på med tannpuss og håndvask i hver sin vask ;o)
  Lykke til med valget!

  SvarSlett
 11. Synes begge var fine, men personlig likte jeg Ingrid-badet best.
  Man må velge det som passer best til den familien man har. Mange medlemmer = mye skap/skuffeplass og mest mulig praktisk. Og er man som meg, som vasker kun fordi jeg MÅ, og ikke fordi jeg liker det, så bør det være mye rene flater - særlig i dusjkabinettet! Så vaskinga kan gå så fort som mulig :)
  Lykke til med valget :)

  SvarSlett
 12. Broren min var igår på leting etter fornyelse på bad, han syntes det var vanskelig. Det finnes så mye, og så bør det jo være noe man kan like noen år fremover.

  Lykke til..og have a bad day sjøl!

  SvarSlett
 13. velg det som passer deg og dine og ikke velg noe som helst før du har sett så mange forskjellige at du er lei. Først da tror jeg fornuften jobber :) begge disse var fine altså. . . Men jeg tror du føder opp med en benny fra kløfta eller no sånt :)

  SvarSlett
 14. Man må ta det man liker best. Om det er mote eller ikke spiller ingen rolle for meg så lenge det er noe jeg ser for meg at jeg kan like i flere år :)

  SvarSlett
 15. Syns de var kule begge to, men det siste var vel litt mer tidløst.
  Den første eg ganske kul når man har barn da ;)
  men kan jo være du vil pusse opp om 20 år igjen da ;)

  SvarSlett
 16. Jeg syns Lime fra Hafa var utrolig fresht! Bare ha nok oppbevaring, sier jeg bare... (selv om du får et megavaskerom)

  Stikkontaktene ja... Det blir flate lokk på de fleste i vinduskarmene, men det er veldig greit å ha det tilgjengelig. Jeg hater at det flyter rundt med ledninger. Stikkontakter tror jeg ikke man kan få for mange av.

  Det er helt gull for meg at du skal bygge hus og at du skriver om alt mulig. Dvs også om husbyggingen deres! Har på følelsen at du er litt over det normale opptatt av det praktiske. Det passer meg fint:)

  SvarSlett
 17. tja, si det du, skal du ikke ha flere bad, så kan du ta det ene her og det andre der...??....jatakk begge deler sier jo Ole Brumm vettu...hihi....
  spennende i byggesjauen da...gleder meg til å følge med videre... :o)

  SvarSlett
 18. baderomsmøbler er vanskelig å finne:) Vi hat to søyleservanter på badet:) Også er det innredning på en vegg:) Den løsningen er nok litt Ut for tida, men praktisk og fint, synes vi:)
  Liker Lime best jeg:) I hvitt ja:)

  Trine:)

  SvarSlett
 19. Haha.. jeg visste at interiørblogging ala Pia kom til å bli festlig! :)

  SvarSlett
 20. Syns begge var stilig, jeg, og selv om den limgrønne detaljen ikke kommer innenfor mine fire vegger vil den sikkert bli knallfin i deres hus! Derfor syns jeg interiør er så morsomt!

  Lykke til med valget! :-)

  Ha en fin maidag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 21. "Men det er noe ved Ingrid som tiltaler meg."

  Hihi

  Ironisk nok liker jeg også Ingrid best, litt voksnere!

  SvarSlett
 22. Velg Ingrid, Lime vil du bli kjempelei. Mye bedre of "freshe" opp badet med håndklær og lys:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails