fredag 1. april 2011

Til topps! Og ny header!

Dere har kanskje lagt merke til at det gradvis sniker seg inn noen små endringer her i bloggen. Eget domenenavn. Reklame og sånt. Og det skal bli mer!

For en tid tilbake ble jeg kontaktet av et firma som kun har toppbloggere i stallen sin. Bloggere de vil satse på, bloggere som har en lysende framtid foran seg. Selvfølgelig grep jeg sjansen - det er en ære at noen har tro på meg og min lille blogg!

Jeg kommer til å fortelle mer om disse endringene og dette firmaet etterhvert. En endring jeg må igjennom ganske snart, er dette med bloggoppsettet. Og bloggplatformen min. Jeg har jo allerede fått mitt eget domenenavn, og snart skifter jeg bloggplattform. Det må jeg nesten ha for å nå ut til alle i blogg-Norge. Blogspot blir for snevert. Det er greit nok for sydamer og hverdagspjatt, men toppbloggere bør holde seg til en av de mer seriøse plattformene. Dette har jo ikke jeg peil på, men får som sagt god hjelp.

Jeg har blitt rådet til å endre headeren min. Jeg ser jo at mange gjør det. Jeg har hatt min lenge, og trives med den. Men innser at hvis jeg skal nå et bredere publikum, må jeg kanskje endre meg litt. Eller rettere sagt, endre på hvordan jeg fremstilles i bloggen.

Nå har jeg nok mest truffet kvinner i alderen 30 +. Folk med humor. Hverdagskvinner. Kvinner som stemmer SV. Kvinner som syr. Og et par tjueåringer.

Målet nå er å treffe de i aldersgruppa 16-28, spesielt i forhold til dette med reklame. Jeg kommer nok til å fortsette å skrive som før, men jeg kommer til å skrive en del om produkter. Sminke, treningsapparater og hårprodukter. Selvfølgelig ispedd herlige hverdagsbetrakninger, skråblikk på tilværelsen som firebarnsmor og noen boktips.Etterhvert blir det sånn at når du klikker på Welcome, så kommer du direkte inn på en side der leseren får litt personlig informasjon om meg. Alder, interesser, favoritt klesmerke og hvor jeg trener og sånn. De herlige hair extensionsa jeg har på bildet, er fra Right Prize Supah Hair, som holder til på Tøyen.


Her er det forslaget til header som jeg ble mest fornøyd med.
Jeg vil veldig gjerne høre hva akkurat du, kjære leser, mener om headeren? Er det noe jeg burde forandret på? Bare vær helt ærlige, det setter jeg stor pris på!

Kommer forresten tilbake med en herlig giveaway senere i dag!

Ha en super dag, mine kjære lesere! ♥
Takk for at akkurat DU er innom! ♥
Du er helt spesiell!♥♥♥

Edit: Hvis du nå sitter og leser dette innlegget for første gang en varm dag i juni, for eksempel, så ber jeg deg om å legge merke til datoen dette innlegget ble publisert....

64 kommentarer:

 1. Congratulations med ny header, ass. Synes den gjenspeiler din personlighet on spot. Good luck med alt nytt, virker helt sjukt bra.

  SvarSlett
 2. Syyyykt fet header! Den ruler lissom hele blogglandia as. Skal vi endelig få ukens/dagens/timens outfit? Det skal bli SÅ sykt fett, lissom!

  Skulle jeg komme med litt kritikk av headeren, så måtte det være at undertitlene er litt dølle. Hverdagen med 4 små, Oppturer og nedturer, Hverdag og helg, Mammarollen. Hallo! Blir LITT mye hverdag kanskje? Og LITT mye mamma? Hva med Outfits, You're a star -innlegg, Kidsa, Topplista etc? Er viktig å få frem at du fokuserer på det som er viktig og som treffer målgruppen...

  *kremt*

  SvarSlett
 3. Virkelig på tide, har jo alltid skjønt at du i bunnen og grunnen er en som henvender seg til de yngre. Den headeren er jo rett og slett bare DEG!
  Men da takker jeg for meg. Jeg er for gammel til å følge deg. Jeg innser vel kanskje at jeg er for gammel til å blogge også. Thæts læif. Moro så lenge det varte. Egentlig er jeg alt for tidlig oppe også, så jeg går under dyna igjen.
  Klemz og klemz

  SvarSlett
 4. Jeg legger meg ned på knærne, hever hendene over hodet, lener meg fremover og tar så på gulvet: Headeren var RÅBRA!!!
  Lykke til med alt det andre ; ) Hørtes jo...ehem..bra ut det?! ; )
  KLEM!!

  SvarSlett
 5. Spennende tider!! Gratulerer med innpass i blogg-stallen!! veldig moro!

  Headeren er litt for rosa for meg - men nå er jeg jo ikke i målgruppen i det hele tatt (som småbarnsmor på 36...) :D Men hør på bloggekspertene - de kan sine ting!

  SvarSlett
 6. Alle må få lov til å følge hjertet sitt!
  Ha en fortsatt god 1. april.
  klemzzzzzz

  SvarSlett
 7. Serr, you rock, lissom. Hugz n`kizzez. (ingen vennekyss herifra :P)

  SvarSlett
 8. Det virker som du har funnet ditt kall, Pia. Jeg skal følge deg hele veien! Gleder meg ;)

  SvarSlett
 9. trine: takk for fete forslag!

  SvarSlett
 10. Mormor: Ja, den hedderen er virkelig meg - jeg er storfornøyd!

  SvarSlett
 11. Så spennende:) Veldig flott header:)

  Ønsker deg en super fredag:)

  SvarSlett
 12. Ha ha, ler så jeg griner! Å gud, jeg skulle ønske hadde kunnet lage et sånt innlegg.
  Ellen :D

  SvarSlett
 13. Lekkert! Detta blir bra!
  Fortsatt god 1 april;)

  SvarSlett
 14. Fin 1.aprilsnarr :-))
  Og forresten, ikke alt er sant nei...

  Klems

  SvarSlett
 15. nå snakker vi, Pia;)
  Skal anbefale bloggen din til vår datter, 16;)
  Du får ha ei god helg i din nye , tilsynelatende, rosenrøde bloggetilværelse:)

  Trine:)

  SvarSlett
 16. Pia = skjønnhet. Og hva skal jeg nå med Tommyblogg og Linnieblogg og alt det der; jeg har jo PIA!

  Og jeg ser med stor begeistring at du har fått med vimplene. Kanskje jeg også skal begynne å se vitsen med slike...? Når PIA sier det...

  SvarSlett
 17. Herlig lesing, he he

  God helg, Pia:)

  SvarSlett
 18. Snasen header du! Den presenterer deg på en strålende måte, syns jeg. Go for it! Og god helg i samme slengen!:o)

  SvarSlett
 19. Festelig :o))
  Ha en fin 1 April!

  SvarSlett
 20. Spot on header vil jeg si!! Kult med giveaway - håper det er mulig å ta minst tre lodd.
  K

  SvarSlett
 21. You made my day!!:):) Frokosten ble inntatt med ekstra kaloriforbrenning i form av masse humring:) På Trøndersk: Æ forstår itj kordan du kjem på ailt!!!

  SvarSlett
 22. haha!! jippi! enda en plass vi kan lese om sminke og klær som ingen har råd til og ingen får på seg! det har jeg virkelig savnet ;)

  you made my morning!

  SvarSlett
 23. Ha ha...Jeg hadde gledet meg til innlegg fra deg i dag:)
  Og jeg er ikke skuffet.... MORO! og den headeren var jo bare så knasj.
  Ha en fiiiin fredag Pia!

  SvarSlett
 24. Så fint at du endelig får skikkelig hjelp med bloggingen din!! Det er på tide at du gjør det ordentlig - når du først skal gjøre det, mener jeg. Og at du nå er på rett spor er det ingen tvil om- gleeeeder meg til alle endringen er på plass!!!! (men håper du ikke avvikler Eplabutikken din... for der er det mye jeg har tenkt å bestille...)

  God helg ;)

  SvarSlett
 25. Synes du er litt vel påkledd i den nye headeren, hva med et smakfullt toppløsbilde isteden? Bare litt konstruktiv kritikk.

  Gleder meg skikkelig til å lese om hairextensions, og håper vi også får et innlegg om den superhotte trenden med pålimte krystaller istedenfor intimbarbering.

  SvarSlett
 26. Atte... du er lizzm blitt så syyyykt høy på pæra att du bruke ekstensjåns nå lizzm? Heddern er drit ass. Sånn der fuskings fruktbutikk i går og så lippgloss å rævva styr i dag. Hærre ass. D er lizzm ikke 1 april heller da! Hhrrmmfff! Eller...? Åja... Whatever lizzm!

  SvarSlett
 27. Ok... 1. april. Dette må være en spøk, hehe... Herregud, ble helt stressa her nå jeg. Takler ikke 1. april!

  SvarSlett
 28. Jeg ble litt småsvett nå- jeg er nemlig en lettlurt kvinne

  SvarSlett
 29. Her var det mye rosa og hjerter! Og akkurat sånn jeg så for meg at du egentlig ser ut! Fantastisk! Gleder meg til å høre hvilken sminke du bruker, for da skal jeg med en gang ut å kjøpe lik! Klarer knapt å vente.
  Ha en flott 1.dag i april!

  SvarSlett
 30. Dette er jo virkelig veien å gå, kanskje du kan lage vår nye header? Trenger en som får frem det vakre i oss, akkurat som du har klart så til de grader her:) Jeg vil så gjerne komme litt godt ut, så tror at en hel del photoshop-verktøy må brukes.

  Håper virkelig at du kommer med noen gode reklameinnslag i løpet av dagen?

  Hurra for Pia!

  SvarSlett
 31. Herlig med rosa header!! Eneste jeg ville trodd du hadde tatt med er en rosa ugle og et rosa sinkhus.. Morsomt at du utvikler deg og tilpasser deg målgruppen! Gleder meg til fortsettelsen! (Hvor har du forresten kjøpt de kule skoene? Var de dyre?)

  SvarSlett
 32. At ikke de har oppdaget deg før er mer enn jeg kan fatte! Men, skal du inn der tror jeg du må satse på et dårligere språk, litt skrive feil og sånn slik at du havner på demses nivå lissom.

  SvarSlett
 33. Haha! Du har ihvertfall en 28-åring i leserskaren. Noen dager til ihvertfall. Men blir du en rrrrRåååÅÅÅÅsablogger er det over og ut altså! God 1. april!

  SvarSlett
 34. Go girl! Du sier vel snart opp jobben også da, og går inn for blogging for fullt? ;-)Leve på reklameinntektene, blir fett det!

  Ha en fiiiin første dag i april :-)

  SvarSlett
 35. Herlig innlegg! Dette gjorde dagen min bedre!
  Takk!

  SvarSlett
 36. Ha ha ha - kan jo ikke bli annet enn bra det der da :-) Den sukkersøte stilen som den nye headeren viser, er jo bare SÅ deg da ;-)

  God helg, Pia - klem Siv

  SvarSlett
 37. Herlig innlegg!:))
  Kos deg videre på denne første dagen i april!
  Klem:)

  SvarSlett
 38. ja, dette var jo IKKE aprilsnarr..

  SvarSlett
 39. Jeg har tenkt litt...
  Er du sånn dønn seriøs nå? Er du kommet i en gigantisk 40-årskrise??? Bør jeg begynne å bli bekymra???
  Ellen

  SvarSlett
 40. GRATULERER MED DAGEN PIA!!!
  Først ble jeg skikkelig kvalm, så ble jeg pittelitt redd... og så tenkte jeg på datoen, pustet lettet ut og begunte å le...igjen!
  Thank you Pia, dette var kreativt og finurlig påkommet!
  NYDELIG header, likte den snertne "posen" du har på bildet ditt... veldig DEG!

  SvarSlett
 41. He he he he!!!!
  Du må ha litt mer ROSA, så blir det bra!!!

  SvarSlett
 42. Åååå, jeg kjente skuffelsen sige innover meg her jeg sitter. Skal "min" Pia vie sin humoristiske, kreative, inspirerende og hverdagslige blogg til ungdommer og reklame?? Jeg syntes det hørtes veldig feil ut.....
  Så jeg gikk 5-på, og leste meg gjennom innleggene her om datoen! Så da håper jeg det stemmer! :)
  Men du må gjerne bruke headeren, skjønt den er vel litt i det meste - også for deg??
  Ha en fin 1.april videre! :)

  SvarSlett
 43. Skal si du har gjort deg flid med 1.aprilinnlegget ditt...imponert.

  SvarSlett
 44. Hærrlig!!! :D
  Gleder meg til fortsettelsen! Det blir fantastisk å få tips til sminke og hudpleieprodukter fra noen som er erfaren på området. Stoler liksom ikke alltid på disse fjortissene når det gjelder det altså. Du har jo heeps med erfaring, de har ikke.

  Treningstips bli kult! Er det sånn at du skal prøve ut nye ting? Isåfall vil jeg tipse deg om Shake Weights! Det har liksom aldri tatt av her i Norge, nå har du muligheten til å starte en ny trend! :D Kanskje du blir den nye treningsguruen her i blogglandia?!
  (http://www.youtube.com/watch?v=T-0heZupT1I&feature=related)

  Ha en superfantastiskmegafin fredag fine gode snuppevennen!
  Godkosklempådeg!! <3 <3 <3 :D

  SvarSlett
 45. I LOVE YOU! Og jeg er 24 - midt i maalgruppa! Kan du ikke ta en spörsmaalsrunde snart? Med videoblogg-svar? Da lover jeg aa klikke paa alle reklamebannerne! koz

  SvarSlett
 46. Gratulerer med dagen. Og er dette sant så ramler jeg nok av, gamle meg... (langt over 28!)

  SvarSlett
 47. En slik header skal jeg ha på pappabloggen min, hvor fikk du tak i kjolen?

  SvarSlett
 48. Hahaha! Om jeg noengang trengte bevis for at vi har lik humor, så fikk jeg det nå! Jeg trodde på det helt til beskrivelsen av blogspot og grunnen til at det ble for snevert, hahaha. Veldig bra Pia! :D

  SvarSlett
 49. Steffen: Hvor jeg har fått kjolen fra (og kroppen også, for så vidt...) blir avslørt i morra...

  Mariann: Jeg må jo holde stilen her i hele dag, så jeg kan liksom ikke uttale meg for mye... Men det er vel noe elementer her i bloggen som forsvinner i morra, for å si det sånn...
  Og utrolig stas at dere tror på det jeg skriver:)

  SvarSlett
 50. Yes! Det er så kjekt med den reklamen slik at vi bare kan klikke oss direkte inn til produkta du liker. Og for en snasen header da. Go for it!

  SvarSlett
 51. Nå mangler det bare at du kommer med anbefalinger på hårprodukter, selvbruning og sminke! Først DA blir det bra ;o)

  SvarSlett
 52. Det neste nå er vel at Rebecca med venninner begynner å snakke om kule Pia og bloggen hennes *knegg*
  Morsomt innlegg, heg ler vi, både gubben og jeg ;))

  Klemzzz

  SvarSlett
 53. Hahahoho, for ein fantasi! Digger deg :)

  SvarSlett
 54. Hæhæhæh, må si det tok meg noen avsnitt før jeg kom på 1.april. Djises, du ga meg neste hjerteinfarkt her!

  SvarSlett
 55. Forstatt DYPT SKUFFA, men klarere ikke slette meg som følger. Er det noe teknsik dritt du har lagt inn for å få fler følgere og bedre betalt av det derre firmaet eller?

  FY SØREN. Jeg er sur nå altså!

  SvarSlett
 56. Jepp, ingen slipper ut av bloggen min før de har bestilt minst et make up-produkt og en hårpleieserie. Og en tur til Bahamas.

  SvarSlett
 57. Endelig kom du ut av skapet - det kler deg ;9
  Lykke til videre - ønskes deg trivsel og masse lykkelige klemz...!

  Livet er herlig

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails