tirsdag 5. april 2011

Sove som et barn?

"Folk som sier at de sover som et barn, er sikkert barnløse."

Et genialt sitat fra en kar ved navn Leo Bruke.

Jeg tipper at han Leo hadde flere barn. At han var en sånn en som blei litt forundra da han ble far for første gang. At han trodde, sånn som jeg og mannen min en gang trodde, at små barn - DE sover nok godt ja!
Sover du ofte med ei sofapute under pysjen?

For jeg lurer litt på hva folk mener når de forteller at "I natt sov jeg som et barn!"

En bekjent av oss har fått ny seng. Og i den sover han visst som et barn.

Sover du ofte med en ballong festet til hånden?

Og jeg lurer på: Hva mener han egentlig med det?
Betyr det at han roterer rundt?
Virrer seg inn i sin egen eller helst andres dyne?
Ruller rundt og så liksom slenger seg inn i veggen?
Mumler han uforståelig?
Legger han seg oppå kona og puster tungt?
Og når kona til slutt tør å løfte ham bort fra sin egen kropp - ruller han seg opp igjen og legger seg sånn på tvers over halsen som en tung boaslange?

Mine små barn har sovet som barn. Men etterhvert som de blir eldre, sover de gudskjelov som normale mennesker.
Sover du ofte med beinet stikkende ut i en unormal vinkel?

Sover du som et barn?

Ha en uthvilt dag, med eller uten søvn!

I morra vinner noen ei ku, en scooter eller et tre. Du kan fortsatt bli med her.

44 kommentarer:

 1. Du kan få sagt det :) Herlige bilder av gutta.

  Her finner vi dem også i mange rare stillinger, på rare steder (inni dynetrekket er en slager her) og med herlige "kommentarer" idet vi retter til og brer over dyna når vi legger oss, men at jeg aldri har tenkt å ta bilde av det... takk for tipset.

  SvarSlett
 2. Jeg har ofte tenkt det samme! Her sover guttene fint i egen seng helt til kl elleve, da kommer de over i vår seng. Vi har vurdert å fortelle dem at "under senga til mamma og pappa, DER er det monster!". Men det blir vel litt for slemt eller?:)

  SvarSlett
 3. Hihi! Synest forresten eg har sett enkelte vaksne sova som born, viss dette er kriteria... ;)

  SvarSlett
 4. Ja - her er det også med beina oppover veggene, eller på hodet, snurrende rundt på gulvet - eller hva det nå skulle være. Og de minst havner alltid i "storesenga", merkelig nok, i løpet av natta. En gang hadde jeg "mistet" et barn, - var ikke i egen seng, ikke i storesenga, ikke på do - herlighet! Så hadde hun ramlet ut av senga rullet rundt og under senga - og der sov hun jo fortsatt - som et barn!

  SvarSlett
 5. Ja, jeg sover noen ganger som et barn - i følge Mannen. Selv mener jeg at jeg ligger som en pen strek på min side av senga, uten å lage lyder.

  SvarSlett
 6. Hehe...veldig aktuelt tema. Har vært brennende aktuelt de siste tre årene. Minsten på tre sover hos meg HVER natt. (Hvis noen skal påpeke at dette ikke er bra, at hun bør sove i egen seng osv..glem det, gidder ikke høre, for gudene skal vite jeg har prøvd!) Hver bidige natt våkner hun minst fire-fem ganger, hun turner i søvne, hun ler, snakker og skal kose. I søvne. Nese mot nese sover hun best. Så, hvis noen tror de sover som et barn om det betyr sove godt, tro om igjen. Jeg vil bare sove. Uten å bli vekket et utall ganger hver natt. Om det er å sove som en bjørn, rev, ku..samma det. Vil bare sove. Sorry, Pia, ble litt revet med her, søvn..SØVN..står nemlig helt øverst på ønskelista mi!!! :-)

  SvarSlett
 7. he he det er sant det. sover de som et barn, så sover de urolig!

  morsomme bilder av barna dine♥

  Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 8. Et genialt sitat. Begge mine barn har vært ivrige motstandere av søvn siden de ble født. Kan ikke klandre dem når jeg selv helst vil være oppe hele natta :/ -men forhåpentlig finner de ut etterhvert at det kan være greit å legge seg på lading sånn bittelitt hvertfall. Er ikke mer enn et døgn siden jeg måtte flytte sønnen min da han lå og sov med bare hodet oppe i senga og resten av kroppen på gulvet. -og det å flytte på en andreklassing som faktisk sover tungt og godt er omtrent like lett som å flytte gele med bare hendene. *♥*

  SvarSlett
 9. Jeg kan se på sveisen om jeg har sovet som et barn..så som regel ikke!
  Står til alle kanter, men av og til så ser det faktisk ikke så galt ut, så det betyr vel at jeg har sovet som et barn da??

  Klem fra meg

  SvarSlett
 10. Hihi. Så morsomt. Noen blinkskudd du har fått tatt der.
  Jeg kjenner noen voksne som sover som barn når de har vært på en liten snurr. Blytungt og forvridd.

  SvarSlett
 11. Hehe... herlige bilder, har noen slike i bildelageret her også :) Sove som et barn ja... hvis jeg for tiden er så heldig å få sove i noen timer i strekk så er jeg veldig fornøyd! Blir å følge rytmen til minstegutt som ikke er helt i slaget og krever pupp i det uendelige, så da... sover jeg kanskje som et barn da ;)
  zzzZZzzz

  SvarSlett
 12. Jeg sover ganske normalt, tror jeg. Bortsett fra i natt, da jeg sov sittende pga kraftig forkjølelse...
  Ungene derimot - de sover så tungt at det nesten er skummelt! Her kan vi støvsuge inne på rommene deres etter de har lagt seg, og dersom brannalarmen går, sover de like godt!

  SvarSlett
 13. For noen gode bilder :)
  Jeg ligger helt ytterst på sengekanten med minst to barn i senga hver natt, pappaen er så lur at han har lagt seg inn mot veggen....Så jeg balanserer på kanten og sover som et barn, med bein og armer som treffer meg med jevne mellomrom, men jeg har et godt sovehjerte, jeg sover uansett!
  Senga er 2,40 bred, men det er ikke stort nok for roterende barn. Jeg synes det er helt utrolig at uansett hvor mange dyner jeg putter oppi den senga så sover ungene uten hver natt!
  Hvor blir det av seks dyner?
  Ha en tørr og fin dag! I Bergen bøtter det ned....

  SvarSlett
 14. Ha, jeg sover definitivt ikke som ett barn. Men takket være Noah sover jeg like dårlig som ett barn *knegg*
  I natt tror jeg jaggu han har vært bort på puppen minst 5 ganger, og resten av natta har han stort sett vridd seg mellom oss. Å du!?
  Hvorfor i allverden blir det slik at han slenger beina i trynet på meg, mens hans faderlige opphav får den koselige enden??? *snurt*

  SvarSlett
 15. Mitt barn sover også som et barn, noe som er i grunn ganske slitsomt, og av og til vondt. Det blir en del spark fra hennes side om natten, og dessverre er det jeg som havner midt under foten, hver gang.

  gleder meg til den dagen man ikke lengre sover som et barn, ja.

  Flotte bilder :)

  SvarSlett
 16. Her er det 5 mennesker som sover som barn;
  merkelig og forvridd, mens jeg sover som ei ku:
  døsig og lett.
  Vet ikke hva som er best.

  SvarSlett
 17. Han Leo-fyren virket i grunnen som en smart fyr!
  Herlig innlegg og herlige bilder! :D

  SvarSlett
 18. Herlige sovebilder du viser:)

  Som oftest når jeg våkner ligger dynen like pent som da jeg la meg..hi hi:) Tror dermed ikke at jeg sover som et barn!;)

  SvarSlett
 19. Men de sover i alle fall. Det er mer enn hva vi gjør. Jeg skulle ønske jeg kunne sove som et barn.
  Hetty

  SvarSlett
 20. Haha, fantastiske sovebilder!! Eg tørr ikkje ein gong å gå inn på soverommet etter at det har blitt stille der, i frykt for å vekke opp guten..:)

  SvarSlett
 21. Hehe... jeg var skikkelig sur i morges fordi jeg sov som et barn. Det vil si sjefen bestemmer og om natten får han ofte som han vil. Så da blir det jo ikke mange timene på øye. Bildene her var jo helt herlige!

  SvarSlett
 22. Jeps.
  Det gjør jeg faktisk!
  Vil du komme og se?

  SvarSlett
 23. Å sove som et barn... ja det tror jeg er å sove med pute under pysjen, ballong i hånda, og føtter og armer i et eneste virvarr. jeg sover IKKE som et barn. Jeg ligger nemlig veldig stille hele natten. Tror jeg hvertfall... Jegh sover veldig gjerne som en stein, derimot:-)

  SvarSlett
 24. hahaha - fantastisk bra! Min pode sover ofte med bamsen (som slettes ikke er en bamse men en stor frosk..) oppå ansiktet. At han får puste under der er jo fantastsik..

  SvarSlett
 25. Hehehehe. Barn er så artige!

  SvarSlett
 26. Hehe, herlig innlegg :)
  Sove som et barn ja. Nei det gjør jeg ikke. Ligger helt i ro på min side av sengen, og lager ikke noen lyder. Tror jeg da:) Mannen sover jo enda tyngre enn meg, så han får jo ikke med seg om jeg ligger fint og rolig.
  Mens ungene har jeg funnet i diverse stillinger, og alltid uten dyne.

  Klem fra Birthe

  SvarSlett
 27. Hi-hi det var som om jeg skulle sagt det sjøl!
  Her i heimen har vi ikke hatt ballong i senga men hele premiesamlingen til eldstemann har sovet sammen med vinneren, samt samlinga av favorittfotballkorta (se: http://verdentrenger.blogspot.com/2011/02/14-det-verden-trenger.html )

  Klem!

  SvarSlett
 28. Ah! Fantastisk innlegg! Kjenner meg godt igjen i din versjon; Min sønn sover også som et barn, men alle de bisarre og pussige krumspringene det medfører ;)

  SvarSlett
 29. LOL, herlig innlegg og morsomme bilder:)

  Ønsker deg en flott tirsdag:)

  SvarSlett
 30. Artig innlegg om en av mine favorittsysler! Og joda, jeg liker jo Jo. Harry Hole er en helt etter min smak.

  Takk for gode ord, og ha en fin-fin dag.

  SvarSlett
 31. Jeg har aldri sovet som et barn verken som barn eller voksen. Da jeg var barn skulle jeg ligge i min egen seng, lyset skulle være slått av og døren lukket. Nåde den som prøvde å vekke meg om natten for at jeg skulle gå på do slik at jeg ikke skulle tisse på meg.

  SvarSlett
 32. Hahaha! Jeg har vært velsignet med relativt flinke, sovende barn. Men ja - det skjer mye rart i søvne også. Her om natten våknet Sara med et vræl (for tusende gang denne mnd...!) MAMMAAAA! GENSEREN MIN BRENNER IGJEEENN!!!

  SvarSlett
 33. Den beste her er da vi fant nr. 2 på 2 år sovende oppå en bokhylle sånn rundt midnatt. Var litt glad jeg fant henne før hun deisa i gulvet. Kan vel kort oppsummere at det er forskjell på å sove med et barn og som et barn.

  SvarSlett
 34. For noen herlige bilder :-) Og det der med å sove som et barn kan vel neppe være særlig behagelig.... Men ja, sover med den ballong knytta til arma kanskje 4 ganger i uka ;-)

  Ha ei fin uke - klem Siv

  SvarSlett
 35. Hvordan jeg ser ut når jeg sover har jeg rett og slett ikke peiling på. Sover vel som snittet av de som har passert 60.....

  Klem

  SvarSlett
 36. Haha, herlige bilder. Eimund sover for tida med badehånduk (sånn med hull på midten med hette) utenpå pysjen, og han bare MÅ ha med to gule plastraker. De ligger han og holder mens han sover:D
  Forøvrig sover både han og Ingvar hovdsaklig som folk i sine egne senger. Endelig!
  Ellen :)

  SvarSlett
 37. Hepp...
  Duverden for noen blinkskudd du har tatt der, den med sofaputen var helt herlig :)))
  Men du glemte de som sover mens de går.. eller de som skjærer tenner... eller kjefter, mens de sover.
  De har vi hatt en del av, de sover ikke lett, VEEELDIG tungt faktisk, men duverden så ståkete likevel.
  Men vi er definitivt over det verste... tror vi da.
  Sov godt, det unner jeg deg :)

  SvarSlett
 38. Lo meg skakk av han med sofaputen!! Skjønte IKKE hva det var til å begynne med.
  Glad jeg ikke sover som da jeg var barn lenger i allefall. Jeg snudde meg så jeg lå med beina på puten og hodet inni dynetrekket. Litt voldsomt å styre med slikt om natten etter man har blitt voksen: )

  KLEM!

  SvarSlett
 39. hihi så morsomt innlegg med bilder! Helt utrolig hvilke stillinger barn kan sovne i. Ser klare tendenser her hjemme med min lille datter allerede. Uforståelig. Aldri tatt bilde av dem, det skal jeg jammen meg ta å gjøre! Go kveld til deg!

  SvarSlett
 40. Fantastisk bra sagt! Og artige bilder:) Her sover begge ungene og mannen som barn ;) Håper dei snart søv som "normale" mennesker :D

  SvarSlett
 41. Da Didrik ble født sa vi ofte at han sov som et barn hehe, men hver gang vi sa det så våknet han.
  Det slo aldri feil :P

  SvarSlett
 42. svar til deg inne hos meg. din lille...luring?
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails