torsdag 14. april 2011

Malingsapplikasjon. Og dungul?

Med disse nye mobiltelefonene åpner det seg jo en ny verden. Med sånne applikasjoner. Eller apps. Eller æpps. Som er ulike programmer, liksom, som du kan laste ned og bruke på mobilen din. Spill, for eksempel. Eller ulike fiffige program du kan bruke når du tar bilder.

En æpp jeg akkurat har lasta ned, er en fra Jotun. Siden jeg plutselig har blitt så interessert i maling og sånt. Det programmet er sånn at du kan ta et bilde av en farge. Og vips, får du fram fargekoden, og du får tips til hvilke farger som matcher den fargen du tok bilde av.

Jeg ser jo etter en kul oransje farge. Ser jeg en vegg eller dør som jeg synes ser kul ut, kan jeg bruke dette programmet. Og så finner jeg sikkert den ultimate oransje fargen til min vår nye ytterdør. Genialt.

Jeg er da en dungul kvinne. Og matcher godt med for eksempel S 0510-Y10R. Det er nok min vinterfargekode.

Jeg testet dette programmet på meg sjøl også. Og jeg ble litt forbauset da jeg fant ut at jeg faktisk er dungul i ansiktet. Har jeg vært dungul lenge? Eller er det kun nå i disse påsketider jeg har blitt dungul?
Og er denne appen helt til å stole på? Gjengir den helt rett farge? Hmmm, må teste mer.

Ha en fargerik dag, med eller uten misfarget ansikt!

30 kommentarer:

 1. En blind elev jeg hadde tidligere, hadde en fargeindikator. Der fikk jeg indikert hudfargen min.
  Lys-blek-rosa.
  Usj ;)

  SvarSlett
 2. Jeg hadde vel blitt "skummet-lett-melk-gjennomsiktig-blå" hvis du tok bilde av mitt fjes!!

  SvarSlett
 3. jeg hadde nok blitt lys rød med spetter:)
  Du store all verden hvor langt teknikken har kommet;)
  Trine:)

  SvarSlett
 4. Ha ha ha, litt dungult gjør seg i disse tider. Men høres det i grunnen bedre ut enn "melkehvit"....eller "Hvit som snø"?

  SvarSlett
 5. Haha, dungul høres da perfekt ut til påsken!
  Lykke til i jakten på den perfekte oransjefargen til ytterdøra!

  SvarSlett
 6. moro med apps! Dungul... jeg ma le!

  klem mette

  SvarSlett
 7. mulig skjermen min ikke er kalibrert, men for meg ser den fersken ut, ikke gul :)

  SvarSlett
 8. Imponert over slike tekniske vinninger. Dungul var et fint navn på en god farge, btw.

  SvarSlett
 9. Det skyldes nok helt sikkert at det snart er påske:-)

  SvarSlett
 10. morsomme apps- kan brukes til alt mulig!
  kanskje du er helt i påskemodus- dungul!
  hehe:)

  artig å følge med på turkise vegger og oransje ytterdør! og tegningene på huset under var stilig!
  klem ellemell

  SvarSlett
 11. Haha, fantastisk! Hva ville jeg ha blitt tro? Blekrosa med med økende antall caffe mocca-fargete fregner kanskje.

  Ha en dungulkul dag!:)

  SvarSlett
 12. Helt ærlig? Nå jeg fikk se det fargekartet fikk jeg assosiasjoner til sånne prøver på nylonstrømper som henger på hyllekanten hos Spar Butikkene. Tenk deg S2050_Y60R i 100den under 17.mai kjolen på Dagen hvor det bare er fem varmegrader og man SKAL ha kjole! Jippi!

  Lykke til med jakten på Organgefargen!

  SvarSlett
 13. Herlig! :)
  Jeg ville antagelig blitt lys brun :) .......(har brukt litt selvbruningskrem ett par dager nå, må jo se litt okay ut når vi snart drar til Køben).

  SvarSlett
 14. Hehe :) Det åpner seg uante muligheter her føler jeg på meg ;) Får sjansen til å finne ut ting som man egentlig ikke visste at man lurte på......

  SvarSlett
 15. Jeg har også den appen. Morsomt er det!
  Men jeg hadde enda ikke sjekka min egen trynefargekode... Jeg gjorde det, og fikk opp en bunke forskjellige. Alt fra Industriell grå til noe som kunne matche Blekkorall... Joda. Gusten, vil vel det si... ;)
  Ha en fargerik dag, Pia! :D

  SvarSlett
 16. Ha ha, dungul hudfarge, det høres ikke bra ut. Jeg har en nevø som er blind, han har en sånn maskin han som forteller fargen på klær f.eks. Vi hadde mye moro i et familieselskap med å bruke den på huden vår. Jeg ble beige. :/
  Ellen :)

  SvarSlett
 17. Oi, dere skal også bygge hus? Vi også...og jeg er vettskremt før jeg starter...grue-gleder meg.

  SvarSlett
 18. Dugul du! Ikke dårlig! Noe sier meg at Pia er klar for påske :)

  SvarSlett
 19. Ooops.
  Det er nok pga påsken.

  Prøv igjen etter påske, da er du kanskje heldig og blir ..vårgrønn? våryr? solgul?

  SvarSlett
 20. hehehe :) sikkert fordi det snart er påske ja :)

  SvarSlett
 21. Haha, eg ler! Er mer melkehvit i fargen, tror jeg. Leggene har helt klart et blåhvitt skjer. Dungul, det må eg si. Nettopp vært i Syden, kanskje?!

  SvarSlett
 22. Skal se fargekoden blir annerledes etter at vi er ferdige med å feire påska ;-)

  SvarSlett
 23. Dungul ja. Mer tidsriktig går det vel ikke an å bli. MEN, blir dette fargen i et av rommene kan du lett gå i ett med tapeten(og der bevilger jeg meg et sånt Nytt på Nytt PLING!)

  SvarSlett
 24. Stilig app! Må nok gi eldstemann iphone til konf'en. (har ikkje råd til å kjøpe til meg sjøl nå)

  SvarSlett
 25. Jeg tror jeg må si i fra meg den nettavisjobben, jeg rekker jo ikke henge med i det som skjer i bloggeverden. Helt KATASTROFE er det *knegg*

  Gratulerer med forestående husbygging Pia. Tenker det blir utrolig kjekt med splitternytt hus. Det høres ut som stor luksuss med inngang direkte til vaskerom, intet mindre enn genialt spør du meg :D

  Hva er æpps??? Jeg er såååå ut, og har enda ikke gått til anskaffelse av sånn dere iphone. I know, jeg er heeeeelt ute. Mulig man kan ha slike greier på min Xperia mini også, men ikke vet jeg *fnis*

  Jeg er mere hvit-blå i ansiktet tror jeg, litt sånn god gammeldags viking...

  Ha en fin kveld videre.
  klem

  SvarSlett
 26. jeps, har hørt om apps, men har ingen selv enda.
  Men da jeg hørte om denne malings-appsen tenkte jeg.. KUULT!! endelig en fornuftig Apps!!

  Jeg virkelig HATET Iphonen min de første ukene. Ble irritert og sur. For hvem klarer tekste på en touch-telefon uten tusenvis av feil?!
  Nå ELSKER jeg den..

  SvarSlett
 27. Jeg lastet ned den appen jeg også! Jeg gleder meg til å se hvordan den funker i virkeligheten:-) Ha en deilig påskefeiring:-) Klem

  SvarSlett
 28. Jøss, da matcher du meg, for min farge er S0502-Y50R. Grå-hvit, aka spøkelsesfargen, that's me ;)

  Goooood påske! Vi skal kjøre til tante Hannis i tråååååååndhjem i ettermiddag å fingå i byen i morgen. Med joggesko(for første gang i år)!! :)

  SvarSlett
 29. Haha, kom på min venninnes favorittuttrykk: " sjitt-hepatitt". Passer til de fleste som er gule i fjeset skulle jeg tro.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails