onsdag 9. februar 2011

Trendy! Så det holder!

Det er slått fast at det er trendy med fire barn.
Akkurat som om jeg ikke visste det! Hvorfor i all verden gidder man å få fire barn hvis det ikke er trendy?! Hæ?! Har du tenkt på det?!

For oss er det å være trendy veldig veldig viktig.
Jeg er en veldig trendy kvinne, og dere skulle bare sett mannen min! Der snakker vi trendy!
Jeg har trendy klær, et enormt trendy hus, og tenk på bloggen, da! TREEENDYY!!

Jeg har et trendy hår, og en veldig trendy tannstilling. Og i dag skal vi ha trendy kjøttboller fra Gilde til middag.

Her er en veldig trendy stol i vår alltid så trendy stue.
Legg merke til de trendy veggfargene - knallgrønt møter furu-som-burde-vært-malt-men-først-må-det-listes.
Barnevogna på verandaen er derimot ikke særlig trendy.
Det er ei vogn fra Simo.
Og den bryter veldig, merker jeg.
Skal anskaffe meg en Buggabee Sleepy Megacozy snarest mulig.

Her er min trendy bil som har hatt et speil hengende litt sånn trendy og slapt ned langs døra.
Men vi har fiksa det med en trendy teip!
Ble det ikke trendy?

Så hva hadde dere egentlig forventa av en såpass trendy kvinne som meg? Seffern har jeg fire kids!

Og du, kjære leser, vil du si at du er en trendy kvinne? Eller er du noe så trendy som en mann?

Ha en trendy dag, med eller uten trend!

63 kommentarer:

 1. Ja, etter dette vil eg jo sei du stiller sterkere i kåringa av årets mest samfunnskritiske mammablogg! Eller iallfall mest trendy :) hehe!
  Ha ein fortsatt trendy dag!

  SvarSlett
 2. ler og gråter om hverandre jeg nå:) Ler fordi du skriver så bra og treeendyyyy, gråter fordi jeg er såååå utrendy:) Tenk, jeg har bare 3 barn, er snart 53 år og sterilisert;) Mao...blir aldri trendy... Ha en trendy dag da...
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Trendy, ja!
  Klart det-er jo derfor jeg har 4 barn, bor på bondegård og kjører caravelle.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Trine: Ja, ja, alle kan ikke være like trendy, vet du;)

  SvarSlett
 5. Dersom det er trendy med 4 barn, så MÅ ein ha 4 barn. Sånn er det med den saken. Mannjen sleit litt med å finne bil som var trendy nok til 4 barn. Å bygge på huset var lett (og ikkje dyrt), og dermed vart ALT trendy!

  SvarSlett
 6. Hoho! :) Jeg skal iallefall bare kjøre på, 4 barn skal bli!

  HA en trendy dag vennen!
  Klem

  SvarSlett
 7. HaHa, herlig innlegg! Leser bloggen din med stor fornøyelse, Pia.

  SvarSlett
 8. Bare vent, til neste år blir det sikkert en egen kategori for "årets mest trendy mammablogg" og da vinner du helt klart der også! For øvrig så er vel dette innlegget ett av "bevisene" på hvorfor du vant den kategorien du gjorde - i år igjen :) Herlig!

  Og, for ordens skyld: jeg kommer ALDRI til å bli så trendy som deg, det ekke mulig det ;)

  SvarSlett
 9. Synes det er fantastisk (?!) at antall barn kan bli trendy jeg!! hvem kommer på sånt likssom?
  Jeg er jo supertrendy, med mitt ene barn ;)

  SvarSlett
 10. Jeg har tre unger, fyller 42 om en måned og må nok innse at toget er gått. Jeg rekker ikke å bli trendy med mindre Den hellige ånd ser i nåde til meg i et øyeblikk min mann ser en annen vei. Det som er litt irriternede, er at mannen er trendy. Han har et barn på særeie. Det er så urettferdig, atte.

  SvarSlett
 11. Jeg er vel så Utrendy som det går ann da, siden jeg "bare" har 2 barn...eller voksne barn..
  Ikke har jeg samme stol som deg heller, eller bil...eller alt det andre..
  Men..jeg er trendy nok tenker jeg, hehe

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 12. Oumaigaad!!! Takk for den linken! Jeg følte meg helt super trendy helt til jeg leste om syltingen og saftingen og måtte innse at jeg har gått på en kjeeeempesmell. Fire barn men ingen evne til å vise seg som et overskuddsmenneske - skikkelig tabbelars!
  Du er super som alltid, ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 13. *leter etter ryggrad så jeg slipper å være så trendy*

  SvarSlett
 14. he he så morsomt! jeg følger bloggen din videre, gleder meg til å lese mere :)

  Ha en kjempe fin onsdag!

  Klem

  SvarSlett
 15. Jeg er i hvertfall utrendy, for jeg har jo ikke barn engang. Men jeg har fire dyr, da. Gjelds det? Jeg er jo matmor til fire, liksom.
  Ellers er det ikke mye trend å spore her i heimen heller. Hvertfall ikke som jeg vet. Hva som er siste skrik, vet jeg aldri før skriket er dødd ut. Så det, så.

  SvarSlett
 16. Hjelp !!! jeg er u- trendy , har bare 1 barn og kjører audi TT ;) He he ;) Men jeg kan jo sløyfe p- pillene til katta så vi får 4 kattunger ! da må jeg vel nærme meg TRENDY Hi hi :)

  Ha en super dag , her skinner solen :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 17. Fantastisk å kunne være så trendy!!

  SvarSlett
 18. Med ett barn, en mann som noen ganger oppfører seg som et barn og en olm katte så er jeg nesten-trendy, føler jeg. Uansett har jeg jo støttestrømper og brodder og da er man vel ultratrendy?

  SvarSlett
 19. Eg trur nok at mannen må overtalast så vi og blir trendy.. Dette går jo ikkje ann. Har jo berre 3 barn. Men kanskje til neste år?:) hehe..

  SvarSlett
 20. jeg vurderer å døpe om bloggen min til fru utrendy...To unger, bikkje, stasjonsvogn og mann - mer staut og solid og utrendy blir det vel ikke..Ok, hvis man tar med at jeg er bunadsyerske, har lang gråmelert flette og drikker kaffen svart så er vel løpet fullstendig kjørt.

  SvarSlett
 21. Hehe...Not so trendy som du nei;) Men tre barn har man laga, så kanskje kan jeg få viljen min en vakker dag:) Da skal du se hvor TRENDY vi skal bli sammen når vi går på tur med maxicosi mini trehjulsvogna vår.

  SvarSlett
 22. Hehehehehe. Hva med å melde deg som gjesteskribent hos NIB? Hadde vært så kult med dette innlegget der :)

  SvarSlett
 23. Med mine to barn så er jeg vel litt halvtrendy jeg da...

  Jeg får bare beundre dere trendy damer fra avstand og satse på at neste år blir det trendy med katt. For det har jeg!

  Ha ei strålande (og trendy) uke:o)

  SvarSlett
 24. Trendy er ikke et ord man vil bruke om meg og mitt. Treg er det eneste ordet på T jeg kommer på som beskriver meg. Men - jeg har 4 barn (selv om jeg ikke har laget alle selv). Teller det som litt trendy?

  SvarSlett
 25. Oh goodness, I sometimes just have to roll my eyes. Not at you Pia but at the whole "trendy" business.:) How did this all start I wonder? It's one thing to talk about trendy clothing (I guess although I don't much care myself) but a trendy number of kids to have?:) Then again, there are people who think adoption is "trendy" too because a few celebrities have done it. Of course, you know already, that's why we adopted.;)

  Have a great day!

  SvarSlett
 26. He, he, jeg er mer wannabe - trendy:-) Merker jeg kommer litt til kort blant finere Fanafruer... Jeg gidder jo ikke å sminke meg en gang, eller få brynene nappet, eller farge håret. Ikke har jeg fire barn heller. Ikke får jeg noe dørskilt fra Ramsign til å lodde ut heller, sånn som alle kule og trendy bloggedamer får. Konklusjon: sørgelig utrendy!

  SvarSlett
 27. Lite trendy ja gitt, men noen må vel være det også ;) Jeg er lykkelig som utrendy ;D

  SvarSlett
 28. Fantastisk trendy innlegg. Du er god du, Pia. Og trendy.

  SvarSlett
 29. Kanonbra innlegg, jeg ler og ler:).
  ER vel ikke helt trendy her heller, har "bare" 3 barn;).
  Utrolig hva litt teip kan gjør:), speilet henger hvertfall på plass:).
  Ha en fantastisk dag.
  Klem Hilde

  SvarSlett
 30. For et herlig innlegg!
  Jeg er nummeret inntil trendy - har nemlig 3 unger! Men kællen og jeg har 3 hver oss og 5 tilsammen. Tror det kan være bittelitt trendy. Interiørmessig er jeg like trendy som deg, godt det finns flere!

  Trendy hilsen fra Inger

  SvarSlett
 31. Jeg er svært lettet over å høre og å få illustrert at det er såååå 2011 å fikse bilen selv med sølvfarget gaffa-tape. Bortsett fra det er jeg veldig utrendy.

  SvarSlett
 32. Lettet over å se at jeg har flere trendye lesere. Til de av dere som ikke er så trendy - husk at jeg bruker masse tid og penger på å bli så trendy, så det skulle jo bare mangle...

  Hilde: Godt du la merke til den sølvfarga gaffa-teipen - ser at noen tyr til svart, men det er jo bare såååå 2010!

  SvarSlett
 33. He, he der tenker vi likt Pia:
  Mugga-muggen(eller som Barbro,
  - vildu se muggene mine..?).., ikke norsk - lærer for ingenting;-D
  Ha en fin dag Fru Trendy;-D
  Klem Fru Trendy 2.

  SvarSlett
 34. Jøss, jeg er kanskje litt trendy jeg og da, med mine fem barn. ;)
  Vi har ikke engang sølvfarget gaffateip på bilene, men derimot brukes teipen til å feste den prikkete (det er kanskje veldig 2o10 nå?) voksduken så ingen av mine 5 barn drar den av.

  Ha en finfin onsdag!

  SvarSlett
 35. Hahahaha.... For et herlig innlegg! Dagen min ble flere hakk bedre og jeg bare smiiiiiler. Og det gjør jeg selv om jeg er svært lite trendy med mine to barn... MEEN jeg har teip på speilet på bilen, så det må jo telle litt da?? ;-)
  Ønsker deg og dine en fin og trendy dag!! :-D

  SvarSlett
 36. Tenkte først at jeg må da være håpløst utrendy med bare et barn. Men Elisabths kommentar ga meg håp. Ett barn, en barn(s)lig mann og en katt som blir behandlet som en sønn i huset... nært nok for meg:-) Takk for innlegget!!!! KLem

  SvarSlett
 37. Stønn! Betyr det at eg må gjera det ein gong til? Simo-vogn her òg, enn så lenge. ;)

  SvarSlett
 38. Denne MÅ jeg sende på link til min kjære. Min kjære kan jo ikke si at vi bare skal ha to barn når han får se den artikkelen!!! Å være trendy er jo selvfølgelig det viktigste som finnes..

  SvarSlett
 39. Hoho, det betyr vist at min mor er ekstremt trendy. Dette innså jo mamma allerede i 1980 da hun presset ut sin første datter. Tenk så pinlig om mamma ikke fikk meg og var stuck med bare tre døtre :S

  For et herlig innlegg :D Jeg husker vår gamle bil. Mørke blå med en gul sol klistret på siden for å skjule en skade.

  SvarSlett
 40. Herlig- hele Norges Angelina! Jeg synes nemlig det ser ut (på den numere anonymiserte barnebildene dine) at de fire trendy barna har hver sin hårfarge, slik som Angelina samler på verdensdeler...? Og forresten, denne Simo'n så vi da på fjorårets bilder også?

  SvarSlett
 41. Herlighet, jeg som nettopp hadde fått med meg at det var trendy med tre - og så ble det inflasjon gitt. Problemer er jo at så fort man får ut nummer fire, ja da er det trendy med fem! Og da er det jo ikke rart en må ty til adopsjon etterhvert!

  SvarSlett
 42. -å faen..."Kjæææære....planer for kvelden???"!!!

  SvarSlett
 43. Slo meg hvor lite trendy jeg er. Har bare to barn. Halvparten så trendy som deg. Her må det jobbes.

  SvarSlett
 44. Og du kaller deg trendy?? Ut fra hva jeg forstår, har du alle fire barna med samme mann? DET er jo ikke trendy lenger! Det er trendy å ha fire barn, javel, men det er en forutsetning at det er noen som er hans, noen som er dine, og en som er deres. Det er den nye trendye familien. Jeg er svært trendy, bare så det er sagt. :D Ha en fantastisk trendy aften med en kaffe latte, et interiørblad eller to, og tusen takk for at du redder dagen for så mange av oss!
  Stor klem!

  SvarSlett
 45. Siden både bikkje og mann til tider (eller mesteparten av tida) oppfører seg som barn, drar jeg dem inn i ungeflokken og ender dermed på 5! Dét må jo være superdupertrendy!

  SvarSlett
 46. Utover i innlegget ditt ble TRENDY et litt sånn kaste-opp-ord, og det er egentlig helt greit! Jeg sier F**K trendy!!! :D

  SvarSlett
 47. Ifølge Hege Aida er jeg da knalltrendy, siden jeg har 2 ulike fedre til mine barn. Ikke lett å holde styr på hvem som er hvem men...
  Vil ikke si det er så trendy med 4 barn akkurat, det er faktisk på vei ut. Nå er det færrest barn som gjelder, med ulike fedre (som man helst ikke vet hvem er.
  Bare sånn til oppdatering Pia!

  SvarSlett
 48. Å - jeg er hekta. Jeg misunner din trendy-het, Pia. Her er det babyer på gang i nabolaget og jeg trekkes i alle retninger. Trendy or not. Våre tre er mer enn en noen gang kunne ønske seg - jeg er gammel og grå (not) - what to do....
  Du treffer blink, virkelig!

  SvarSlett
 49. Jeg er nok bare halvveis trendy, med mine to barn... ! :(

  SvarSlett
 50. Catrine: Det er fire barn som er trendy. Fem er ikke trendy. Dessverre.Må bare si det som det er.
  Camilla: Jeg har ikke så trendy lepper som Angelina.
  Hege Aida og Whitebite: Ikke ødelegg min illusjon om at jeg er megatrendy! Jeg holder meg til fakta her - fire barn er trendy. Det sto ikke noe i artikkelen om ulike fedre og sånn.
  Ellers gleder det mitt hjerte å se at jeg har spåass mange trendy følgere. Det passer liksom godt i en såpass trendy blogg som dette her.

  SvarSlett
 51. Ingen tvil om at eit barn til må produseres her i heimen, viktig å vere trendy!! :)
  ...hørte snakk om at det også vart sett på som STATUS å ha 4 barn!! hihi... då tenke ej vi køyre på!! :)
  Gode nok grunna det, eller?? :D

  SvarSlett
 52. Åhhh, du e så trendy!
  Kuuuult ass!

  Skikkelig trendy den pakken eg fekk i posten og gitt. Dvs i enkelte kretser... ;o)

  SvarSlett
 53. Eg meinte deg og jannepålanne altså :o)
  Har forandra litt i tilfelle misforståelser ;o)

  SvarSlett
 54. Guri, jeg er så til de grader utrendy med mine 3 unger. Kjenner jeg straks må diskutere nr 4 med gubben ;)

  Ha en fin dag Pia :))

  SvarSlett
 55. Sjekk alle utrendy-folka som har kommentert over her..... Djizes!

  SvarSlett
 56. Merker at ordet trendy blir ganske morsomt når man leser det mange nok ganger. Trendy, trendy, trendy, det mister faktisk all mening. Hehe :)

  SvarSlett
 57. Takk for oppdatering på hva som er trendy for tiden - skjønner jo at jeg er veldig utrendy. Skal sope med meg noen tips herfra! :-) Tapen, er den kjøpt på Biltema?

  SvarSlett
 58. Er fantastisk å være trendy, assa. Var til og med ekstra trendy med det da så lange håret mitt i hestehale her for litt siden (for DET er visstnok vårens store hårtrend). Følte meg plutselig ikke som en litt sliten og utvaska firebarnsmor lenger da, hehe...

  SvarSlett
 59. du veit at fure er super trendy nå? Hehe, så du er nok mer trendy en du trodde. Hehe.

  Gratulere med tiåring i huset og lykke til med 1åringen og godterihyllen. Hos oss gikk det fort over, men så har jeg fått meg en fornuftig unge. Jepp, du leste riktig. Babyer kan vist fødes med fornuft, trodde det ikke selv men hun beviser meg stadig at det går ann.... :o

  God helg Pia

  SvarSlett
 60. mente furu, furu er super trendy og på full fart inn inn i interiøsverden;)

  SvarSlett
 61. Så digg at vi førtiser med 4 kids er så überkule og trændy! ☺

  Forresten så er mitt bilspeil festet med japansk washitape med snasne snøkrystaller på, så trændy er nå jeg da! ☺

  Klemz fra Torunn (toto & tutu)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails