tirsdag 22. februar 2011

Scary? Og vanlig

Jeg pleier jo ikke å skrive så mange sånne "Til mine herlige lesere"-innlegg. Og hadde ikke tenkt til å gjøre det nå heller. Men må bare si at jeg ble veldig, veldig glad for alle fine kommentarer i går.

En ting jeg hang meg opp i, var dette med å tørre å legge igjen kommentar. Er det skummelt? Hva er det dere frykter? Sjikane? Selv om jeg kanskje er rappfingra noen ganger, så er jeg faktisk grei. Men jeg er nok mer sånn en-til-en-grei, ikke så veldig sånn felles-grei.

Kanskje de skryteknastene øverst til høyre er skremmende? Men ta det nå for det det er!  Det er liksom ingen Nobelpris eller Vixen Blog Award eller noe sånt jeg har vunnet. La meg nå blygt få skryte av det lille jeg har å skryte av.

Og fikk dere prestasjonsangst av for eksempel en ettåring som spiser sushi - HELLO!! Det var et engangstilfelle! Det er jo sånt man gjør - legger ut bilder av noe litt imponerende,og så later man som om det er helt vanlig og dagligdags.

Apropos vanlig: Jeg er en helt vanlig, normal person, og det er lov for helt vanlige, normale mennesker å legge igjen spor. (Og nå virker det voldsomt som jeg higer etter kommentarer - det var ikke det som var hensikten med disse innleggene, faktisk...)
Okei, jeg er ikke helt normal da. Jeg ser veldig ofte sånn ut på bilder. Vanlige bloggere ser mer ..eh...normale ut.

Ha en normal dag, med eller uten frykt!

34 kommentarer:

 1. Herlig bilde.
  :)
  Joda, jeg kan godt forstå om noen synes det er skummelt å legge igjen kommentar første gang hos noen. Regner med du fikk mange kommentarer på gårsdagens innlegg, da, og er blitt mer/bedre kjent med leserne dine. Noen av dem. Ikke meg, for eksempel. Meg aner du ingenting om, for jeg turte ikke kommentere i går da det var så mange andre som gjorde det..
  :O

  SvarSlett
 2. Herlig bilde!! :) Det er sånt bilde som er "kjekt å ha" i endel forskjellige situasjoner..! He,he!
  Jeg fikk ikke lagt igjen kommentar i går, men jeg kunne gjerne gjort det. Jeg gjør jo det hele tiden rundt forbi i blogglandia! Men jeg tror at endel bloggere synes det er deilig å være litt anonym! Jeg synes faktisk det selv noen ganger. Vet ikke helt hvorfor, men slik er det liksom. Her hos deg kunne jeg skrevet om meg selv, fordi jeg "kjenner" jo deg! Ha,ha!! :) Men kanskje jeg ikke hadde gjort det hos alle. :) OK; det der bør du ta til deg som et komliment!! Ha,ha!! Jeg kunne slettet det, men lar det stå, du fortjener det! :)
  Ha en super og personlig dag! :)

  SvarSlett
 3. Hei hei,

  Apropos utsagnet ditt Pia: "Jeg er en helt vanlig, normal person" Jeg kjenner deg jo litt, og jeg tror ikke det er vanlig at en 4 barnsmor ruller rundt på stuegulvet i ren Rambo stil med en flaske insektspray og sprayer fluer mens hun roper "Die Motherfucker, die" Men det sjokkerte og gledet jo dine barn så da så..

  Mannen

  SvarSlett
 4. Jeg synes ikke du er vanlig. Du er uvanlig god til å skrive. Og så er du uvanlig god på innhold i det du skriver. Og har en uvanlig god humor. Og jeg er helt sikker på at du er en uvanlig god mor. Om du er en uvanlig god kone får mannen avgjør, men jeg tror egentlig du er det også. :)
  Og du er helt klart en uvanlig god blogger som fortjener alle prisene du ar fått. Og flere til. Veldig!
  (Innsmett ang. språk: Jeg for eksempel må lese gjennom alt jeg skriver for å ta bort alle setningene jeg begynner med OG. Jeg lurer på om jeg lider av en OG-sykdom.)
  Håper du får en uvanlig god dag.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint bilde Pia, snakk om sprell levende jente!!!

  Siden du fikk ørten kommetarer på forrige innlegg, så legger jeg igjen litt personlig informasjon her jeg ;))

  *Jeg er ei tobarnsmamma fra nord i landet.
  *Jeg nærmer meg the big 3-0 !!!!
  *Jeg har et koselig kjøkken, det er romslig og praktisk , men altfor sjeldent er det så ryddig som det burde vært ;)
  * Jeg liker å ha det ryddig rundt meg,meeen som småbarnsmødre flest
  har jeg innsett at rydding kan gjøres når ungene har lagt seg eller er i bhg !!Åsså knipses det bilder når det en sjelden gang er sjainet, slik at man har bildebevis til feks. bloggen ;))
  *Jeg er stort sett blid og fornøyd (spesiellt når jeg er uthvilt, brun,føler meg slank,og har unger som gjør akkurat som mamman vil!!!)
  *drømme, drømme*
  *jeg bor sammen men han som er far til begge mine ungene, vi har vært sammen i 13 år ooog er som et gammelt ektepar . . .
  Selv om vi IKKE er gift.
  * Jeg blogger om alt og ingenting, familieliv,hage, interiør,shopping og andre overfadiske ting. Jeg trives i blogglandia og blir nok værende en stund;) Jeg liker ikke "rosa sky" blogger så godt som real life bloggere!!!
  men det er nå bare min mening da..

  Nei nå skal denne kjærringa ta seg en strekk på suffen, her herjer nemlig influensaen på femte døgnet med meg, så nå er jeg møkk lei baselusker og ainna skjit!!!
  Været er naturligvis strålende, solskinn fra blå himmel, fin temp. ooog
  mye snø. Skikkelig påskevær . . deilig å ligge inne å se på..... NOT!!!!!!!

  Jaja ha en flotters,super,kongedag Pia !!

  Klem og kos i øst og vest til deg fra meg!!!

  SvarSlett
 6. Då eg var ny i bloggens verden synst eg det var grådig skummelt å legge att kommentarer, spesielt til bloggarar med mange følgarar.Veit ikkje kvifor det var slik, litt respekt for flinke folk, og litt mindreverdighetskompleks, kanskje.... Så eg kan forstå at nokon synst det er skummelt. Sjølv om akkurat du framstår som veldig lite skummel :)

  SvarSlett
 7. å se nå for alt i verden ikke SÅÅ hardt på skriveleifer og ord som kom i feil rekkefølge ;)

  SvarSlett
 8. Til min kjære mann: Hva vet du om hva andre firebarnsmødre kan finne på? Jobb videre du, og ikke bland deg inn i min blogg! It is mine!! Klemz.

  SvarSlett
 9. Ellen: Jeg elsker jo setninger som starter med OG.
  Maren: Jeg strør rundt meg med skrivefeil når jeg skal kommentere hos andre - sånn blir det bare når man skal være kjapp..
  Heidi: Takk! Og skjønner godt det der med å være anonym. Jeg er jo så nysgjerrig på om noen jeg kjenner leser bloggen min. Men de vil vel kanskje være anonyme...
  Shy B: Det er kanskje skremmende?

  SvarSlett
 10. Må si meg enig med Shy B. Selv har jeg lenge tittet innom en og annen blogg nå og da, og da la jeg aldri igjen kommentar. "Snikleste" bare litt på andre... Etter at jeg begynte å blogge selv og dermed også følge mer aktivt med på andes blogger, har det endret seg. Og så vet jeg jo hvordan jeg gjør det nå... (i motsetning til før...)
  Har mange som leser bloggen min, men ikke så mange som legger seg til som følger eller legger igjen kommentar, så jeg blir jo fryktelig nyskjerrig på hvem det er. Vet også at det er mange som ikke skjønner hvordan de skal følge bloggen eller kommentere...

  Ha en strålende dag! Og kjempekult bilde :o)

  SvarSlett
 11. Hei og hopp:) Diggbart bilde! Er nok ikke helt normal jeg heller, men hva er normalt? Jeg er tre barnsmor som er hjemme i perm for øyeblikket; til vanlig er jeg sykepleier. Har et englebarn som var født med kromosomfeil, trosomi 18. Elsker livet og vår blogg handler om alt jeg bryr meg om. Du har en blogg som får meg til å smile og le om hverandre. Noe som du skal ha et stort takk for!

  SvarSlett
 12. Kan vi ta en "årets-beste-kommentar-hos-årets morsomste-mammablogg 2011"??
  Jeg nominerer mannen for en uønsket man akk så morsom innblanding!
  Jeg fikk noen gøye bilder i mitt indre øye! :)

  Go Rambo!

  SvarSlett
 13. Hei Pia:)
  Ja, vi har kjøpt oss hus! 53 kvm ble litt trangt etterhvert og det er ikke snakk om at vi har råd til å kjøpe noe i oslo. Så det blir det hjemover, ihvertfall for min del;) Fra slutten av mai skal vi bo på et av de nyere feltene på åsen. Vi gleder oss, men det blir jo litt rart også! Har du forrsten noen tips for noen som skal ha sitt viltre barn gående hjemme i 2 mnd? Har du prøvd åpen barnehage? Vi får nemlig ikke barnehageplass før i august og gutten vår krever rikelig aktivisering og helst omgang med andre barn!

  Klem Sissel

  SvarSlett
 14. Normalt? Høres kjedelig ut og vi kan godt ta en diskusjon over temaet, jeg har jo masse å drikke på her, hi hi.
  Herlig bilde og du er tøff som ikke bryr deg om å pynte på sannheten, bortsett fra sånt som engangs-sushi-spisinga. Jeg har aldri syntes det har vært skummelt å legge igjen kommentar. Har du ikke så mye på hjertet er det lov å legge igjen et smilefjes eller "ha ha" eller "kjempefin", synes jeg. For selv setter jeg pris på spor etter leserne, så da kommenterer jeg i sånn ca. 70% av innleggene jeg leser, noen ganger veldig kort, andre ganger lange avhandlinger..
  Ha en kjekk dag!

  SvarSlett
 15. Berit: Jeg rulla rundt en gang. På hytta. Og ja, jeg brukte ukvemsord. Foran ungene. Men det var fluene jeg ropte til. Min kjære burde holde seg for god til å blande seg inn i husmorblogger.

  SvarSlett
 16. Ah, kult bilde! :) Jeg ligger nok litt etter på kommenteringen om dagen, men jeg prøver å henge med. Jeg er i alle fall ikke redd for å opplate min røst, hehe! :D

  SvarSlett
 17. Hvis DU Pia er vanlig,hva i svarte granskauen er vi andre da...??!tør ikke tenke på det en gang!

  SvarSlett
 18. Ha, ha, nei, helt normal er du ikke - og godt er det:-) Men herlig er du!

  SvarSlett
 19. Herlig med mennesker som ikke pynter på alt de vil ha sagt og jeg elsker ironien og snerten i innleggene dine;-D
  Nå la ikke jeg igjen noen beskrivelse av meg selv i innlegget under, men føler du at jeg burde ha gjort det!? He he, det der hørtes ut som et kommentarfrieri, men jeg føler vel selv at jeg kansje har bemerket meg selv såpass i mine kommentarer på denne siden at det ikke burde være så vanskelig å "kjenne" lusa på gangen;-D

  Håpe du får en flott dag med masse humor og glede!

  KLem fra Grete

  SvarSlett
 20. Fikk med meg gårdagens innlegg i dag, men velger å svare på dette i stedet for :-) Jeg har fulgt deg siden du hadde en giveaway (tror det var ved 100.000 besøk), så det begynner å bli ei stund - det som 'fanga' meg først, var at du skrev at du ville lære om dette før du skulle veilede podene dine i den digitale verden :-) Og så liker jeg veldig godt at du ikke er større enn at du tar deg tid til å besøke oss 'små' også :-) Bloggen din er så mye mer enn bare en mammablogg - noe for mange å kjenne seg igjen i her, uansett hvor i livet man er :-D

  Jeg tror muligens jeg følger opp litt i min egen blogg, for jeg 'mistenker' også at jeg har en del 'hemmelige' lesere - oppdager plutselig at jeg står i blogglista flere steder hos folk som ikke er følgere, og jeg ser det også på statistikken og kan sammenligne litt med antall kommentarer som kommer inn.

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 21. Tror man føler at man må være veldig morsom, når man skal kommentere på bloggen til en som er veldig morsom :)
  Hvertfall når man risikerer at du kanskje til og med tar turen innom bloggen, og kanskje du ikke liker den engang..

  Og så er det ikke til å stikke under en stol at du er en supermamma, og superwoman tross plastikkposer i vinduskarmen, med mange meninger og slikt får man litt prestasjonsangst av..

  Bloggklemmer til deg

  SvarSlett
 22. Okey, greit, her er jeg..:) Jeg leser bloggen fordi jeg kjenner meg igjen i det du skriver, og for å veie opp for interiørbloggere som alltid har så strøkne bilder,så ryddige "hjem", hundertusen kopper,zinkhus og etc..sånn er det sjeldent her..i allefall ikke nå midt i flytting. Nå husker jeg ikke lengre alle "ledetrådene" til hva vi kunne svare på..men jeg er jente, fyller 28 i år, har samboer og barn, blogger om det som faller meg inn og lurer på nettopp det samme..hvem er innom? (dog i en nåååget smalere skala inne hos meg, har mest venner og familie:)

  var det spydig å antyde at det er mindre ryddig hos dere? ikke veit nå jeg..men liker'e! :)

  når det kommer til kommentarer er det bare ikke bestandig man har så mye å si..mest nikker jeg bare, smiler og er hjertens enig med deg, så om du får på sånne firkanter jeg kan krysse enig / uenig på så skal jeg heller gjøre det enn å legge igjen kommentarer som ENIG! AMEN! DU FÅR SAGT DET! (ikke alltid med store bokstaver da...)

  vel..over og ut! Klemz! :)

  SvarSlett
 23. Heisan.
  Lisbeth heter eg.
  Hvordan eg kom borti din blogg er eg ikke sikkert på,men mer artig blogg skal man lete lenge etter. Har ikke selv barn,men tante til mange,som ofte er på besøk til meg.Kom innom din blogg i jan i år tror eg.
  Er selv 41 år,men ser så mye yngre ut;) Hvem gjør ikke det:P Ha en forsatt fin dag.

  SvarSlett
 24. Hei igjen. Skjedde en feil og ble anonym:/
  Men skjønte ikke helt det der velg profil... Men Lisbeth er allså meg:)Men har rettet på den profilen nå...

  SvarSlett
 25. Heia.
  Har ikke fulgt deg så lenge, men liker bloggen din kjempegodt. Tror jeg tar humoren din, for jeg finner meg selv i å le høyt til en stadighet. Noe som ikke skjer ofte. Samboeren min lurte på hvorfor jeg aldri lo høyt til filmer, men bare når jeg leste her?
  Om meg selv: Jeg blir 40 i år og er "nybakt"mamma til en liten jente på 8 mnd..Skulle ønske det var andre på min alder med småbarn rundt meg,men sånn er det å bruke lang tid på å finne ut hvordan dette gjøres.
  Har en diger katt og bor sammen med faren til mitt barn.
  Blogger i hovedsak om datteren vår, og tenkte å printe det ut som bok når det var gått ett år. Håper det blir et fint minne. Bloggen er også til for at familien vår som er spredt fra Alta til Oslo og Bergen i sør. Vil de skal få muligheten til å følge med hva som skjer med lillegull. Selv bor vi midt i mellom, altså på Sunnmøre.
  Har du et velorganisert kjøkken? Jah! Helt til det tas i bruk...Da er det organisert rotete. Vi har nytt hus,og jeg fikk selv tegne kjøkken. Er kjempefornøyd!
  Har du en ettåring som liker sushi? Nei, men en 8-månding som digget farmors wook. Ble sykt tørst etterpå, så det var nok litt mer salt i den buljongen enn først antatt...
  Henger du plastposer i vinduskarmen? Neeei..? Skulle jeg det? Er det en nymotens greie i interiørbloggeverden jeg ikke har fått med meg?
  Har du barn som liker å lage mat? Litt lita enda, men håper da det.
  Kjøper du brusbokser i Sverige?Om jeg skulle havne over grensa, så helt klart ja!
  Hilsen Trolill.

  SvarSlett
 26. Du er faktisk ikke vanlig, men uvanlig. Det er faktisk veldig positivt ment. Jeg har jo truffet deg.

  Klem

  SvarSlett
 27. Synes godt mannen kunne fått slippe til som gjesteskribent.. Fantastisk kommentar fra ham, lo godt.

  SvarSlett
 28. Legger igjen et spor jeg, sjelden jeg gjør det! Men dette er jo favorittbloggen, - elsker ironien, sarkasmen, enkelheten og uhøytideligheten. Er 25, gift trebarnsmor (effektiviteten skyldes tvillinger), østlending og sånn middels normal husmor (uten blogg da). Liker kos og orden, men digger at du er så avslappet iforhold til mange (oppskrytte) idealer når det kommer til hus, hjem og familie. Får stadig en vekker av innleggene dine og alt blir liksom så ukomplisert når du belyser noe.Du står for de sunne verdiene som jeg kjenner meg igjen i og er stort sett enig i! Selv om vi nok har et veldig forskjellig trosyn, trenger ikke det å bety at vi er så forskjellige i de hverdagslige tingene!

  Har lest igjennom alle innleggende i kronologisk rekkefølge og leser mange om igjen. Spesielt det du skriver om barn og søvn ler jeg høyt av og viser til andre: )

  Håper du fortsetter lenge!

  SvarSlett
 29. Men hva er normalt?
  Synes ordet normalt er skremmende!
  Alle er vel sin egen normal nærmest. Liker ikke at det skal finnes en standard som liksom er normal, og alt annet er avvik.

  "Normal people worries me"

  SvarSlett
 30. Føler eg er treig som nett har oppdaga deg, men betre seint enn aldri vel? Uansett, skal følgja med deg vidare, du skriv artig og ærlig, likar det! God natt :)

  SvarSlett
 31. I was deluded into thinking I might be crazy!!!

  SvarSlett
 32. Jammen meg fekk du mange kommentarer på forrige innlegg ja!
  Eg begynte å lese, men det blei for mange... :o)
  Eg har tenkt det samme. Det e jo så liten prosent som faktisk legge igjen spor itte seg.

  Eg har sett at det e ein del henvisninger te meg fra ei sånn hot sex-side da...
  Kanskje det var det eg sku ha satsa på og blitt litt mærr "vovet" i stilen? Det e ikkje så mange som komme den veien da, så eg ska tenka meg litt om fysst.

  Og ideen din om giveaway var jo dritgod egentlig, men me har et lite problem...
  E kanskje ikkje så mange som har 2 stk høyre hender? Så hjelpe det lite om de har forskjellig størrelse på hendene liksom.

  Anyways; god natt herfra snuppsedupps!
  KLEMZZZZZZ

  SvarSlett
 33. Du er vill og gal, men helt vanlig.
  Det er skjønt å være anonym!!!

  SvarSlett
 34. Andre bloggere ser ikke sånn ut på bilder? Nei, nei... Jeg får vel ta med meg headeren min og gå et annet sted, da... :P For ikke å snakke om bildet jeg har i sidebaren...

  Men jeg syns du er skjønn, jeg! Hoppende flott! ;D
  ...og bare så du veit det, så har jeg ikke hatt datan tilkobla på mange dager fordi spisestua har blitt "kontor" og "kontoret" i stua har blitt spisestue og stua har blitt lenger uten at vi har bygget på huset. Så derfor kommer denne kommentaren lovlig seint ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails