mandag 28. februar 2011

Riga. Og g-streng.

Jeg og mannen fikk en kjærlighetstur i bursdagsgave.
Vi dro til Riga. Der ble litt sightseeing og litt shopping.

Men vi holdt oss mest på rommet. I senga. Der leste vi bøker og spilte Angry Birds på min nye telefon.


Vi prøvde oss på litt TV-titting også, men vi hadde valget mellom CSI døbba til latvisk, eller opptøyer i Nord-Afrika. Så vi lot TV`n være.

Noe fantastisk vi gjorde, var at vi var på SPA!

Vi fikk hver vår hvite morgenkåpe, og så ble vi guidet inn i SPA-avdelingen. Der veltet et russisk par seg i boblebadet, så vi slang oss inn i badstua. Der satt vi, fulgte med på klokka, og snakket litt om hva vi trodde ungene drev med akkurat nå. Og så gikk vi ut og så om det russiske paret var ferdige i boblebadet, og det var de absolutt ikke, så da var det tilbake i badstua.

Etter en halvtime ble vi hentet av to små kvinner, og tatt med på hvert vårt rom. Jeg fikk den nydeligste lille papirtrusen du kan tenke deg, og tanken på at min kjære fikk noe lignende inne i naborommet, gjorde meg langt fra opphisset, for å si det sånn.

Jeg la meg ned på magen med ansiktet ned i et hull. Der stirret jeg på de flotteste skjell, en hvit lilje og en tørket frukt - alt i plast, og jeg kjente roen spre seg i kroppen. Den vevre dama som masserte meg hadde en kraft jeg ikke har opplevd maken til, og jeg visste ikke om jeg skulle stønne eller be henne roe seg.

Så merket jeg at melken begynte å flomme, og jeg dekket meg beskjemmet til med et håndkle og sa forklarende "baby" og lot som om jeg ikke forsto spørsmålet når massøsen smilte "How many months?".

Jeg fokuserte på den tørkede papayaen under meg, og etterhvert roet både massøse og melk seg, og det ble en fin opplevelse.
På dette bildet av disse småfrekke papirtrusene måtte jeg bare legge til en retroeffekt, sånn for å dempe inntrykket. Slikt måtte vi tre på oss. Hvit til meg, svart til min kjære. Som Yin og Yang. Ebony and Ivory. Tom og Jerry. Whatever.

Ha en romantisk dag, med eller uten SPA!

36 kommentarer:

 1. Hehe...de der papirtrusene har jeg også hatt på meg..IKKE behagelig, for å si det sånn..og når jeg plutselig fikk beskjed om å legge meg på magen og teppet forsvant fra overkroppen..
  Da var det slutt på avslapninge...kan du si...

  Ha en finfin dag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så deilig dette hørtes ut da? Papirtrusene blir vel revet av med tennene på en kjærlighets tur...

  SvarSlett
 3. Skulle veldig gjerne ha vært på spaferie..heldige dere !!

  Ha en flott mandag.

  Klem Martha.

  SvarSlett
 4. Siri: Ha ha, ja, det kan du tru!

  SvarSlett
 5. Åh! Nå ler eg så tårene trilla her. Tenk å fått vore flue på veggen der!!!

  SvarSlett
 6. Ha ha ha! Papirtruse med g-streng... herlighet jeg grøsser bare med tanken som enten var g-streng eller av papir! Du skriver så utrolig herlig!!!! Har vært i Riga en gang på klassetur i 94. Tror vi var der åtte timer, det var sånn båttur fra Sverige og tilbake. Men fremdeles har jeg skautet jeg kjøpte på markedet, som jeg har på meg noen ganger når jeg forteller.

  SvarSlett
 7. *fniis* men: Åh, så deilig med spa!

  SvarSlett
 8. Ha ha. Jeg hadde et møte med samme trusa (eller ikke samme (det hadde vært litt rart) - men en liknende) for bare par helger siden. Og flott var den. Deilig med turtleduetur da :))

  SvarSlett
 9. Mmmm... kjærlighetsferie og SPA (jeg velger å fokusere på det positive som du ser)! Alenetid med mannnen står høyt på ønskelista her og, bare synd det er lenge til bursdag og lite med barnevakter å finne ;o)

  SvarSlett
 10. Ja, de papirtrusene er skikkelige sexkillers! ;)

  Riga er nydelig da, men jeg kjenner igjen det å være borte fra ungene og få lov til å hviiiile. Man blir fort sliten i hue og beina på storbyferie, så like greit å gjøre det man samler energi på, OG ikke minst sove til man vokner av seg selv ;) DET er vell k o n g e...

  Fin uke te dæ! :)

  SvarSlett
 11. Haha så herlig! Jeg og ønsker at jeg kunne reise til Riga å ligge på Spaa..

  Ønsker deg en fin uke!!
  Klem fra Sophie Mari

  SvarSlett
 12. For en herlig burdagsgave. Jeg tror kjæresten min ville fått panikk om noen bad ham ta på en sånn truse :D
  Ellen :)

  SvarSlett
 13. Sånn ønsker eg meg og til bursdagen!
  klarte spebarnet seg ei heil helg uten pupp?? :)

  SvarSlett
 14. ...og nå meinte eg ikkje trusa, forresten, men spa-turen.
  (For dette klarte du heilt sikkert å å misforstå)

  SvarSlett
 15. Jeg var på spa i Polen, og der var de samme papirtrusene! Jeg gikk på spa for å føle meg vel, men jeg har veld aldri følt meg så uvel som da jeg tredde den trusa på meg....
  Anyway, litt sengetid med Angry Bird er ikke å forakte det heller! :)

  Kos deg og ha en fin dag!

  SvarSlett
 16. En sånn truse har jeg hatt på meg en gang også, helt fryktelig

  SvarSlett
 17. Så heldig du er da! Trusa overlevde du jo (det gjorde jeg også for noen år siden), og så lenge du ikke ble angrepet av real life angry birds (jeg har ikke vært i Riga), skulle jeg gitt mye for en slik helg. uff. kunne nok styrt meg og gitt mye for en kjærlighetsferie uten veltende russere. iallefall: helgetur ja takk. ikke mer om den saken, alt ble jo bare kaos.

  som vanlig ingen mandag uten en tur innom bloggen din (ikke at jeg ikke er der ellers). Den redder mange kjipe dager...

  SvarSlett
 18. Fantastisk, Pia - du får meg alltid til å smile, takk skal du ha!

  SvarSlett
 19. Jeg hadde vel aldri fått med meg mannen på spa jeg. Han mener det ikke er maskulint nok. Har du hørt på slik nonsens? Se bare på de trusene da!!!

  SvarSlett
 20. Herlighet, hvilken luksus midt i februar!
  Hørtes skikkelig deilig ut.
  Aner ikke hva jeg og mannen skulle gjort med en helg alene, det har vi aldri prøvd...kanskje spa?!?..
  :)

  SvarSlett
 21. Ingrid: Spedbarnet klarte seg helt flott her hjemme med mormor og brødrene:) Bedre enn alle hadde frykta.
  Trusa er på vei i posten:)

  SvarSlett
 22. HA HA HA HA HA minner om da jeg og noen venninner var på spa i budapest, en interrang opplevelse kan en si HI HI HI

  SvarSlett
 23. Så deilig det hørtes ut, en tur uten barn ;) men he he de trusene hørtes ikke så bra ut. men en ny opplevelse er alltid gøy!

  Ha en god kveld

  SvarSlett
 24. Lekre truser :-) Men det var sikkert utrolig deilig med spa :-D Jeg har også oppdaga Angry Birds, og det er til å klikke av :-P

  Ha ei fin uke - klem Siv

  SvarSlett
 25. He he he he ... En deilig helg - med eller uten truse på en måte...
  Hilde

  SvarSlett
 26. Fantastisk beskriving av ei kjærleikshelg.. ;)

  SvarSlett
 27. Tror alle kjærleikshelger med småbarn i familien kan ende sånn. Utrolig deilig beskrevet!
  Håper dere får en god uke!
  Troli.

  SvarSlett
 28. Hahaha, den trusa så sexy ut gitt.
  Og takk for alle vakre bilder du har skapt oppe i hodet mitt ;))

  SvarSlett
 29. Ha, kongekommentar fra Siri ! Den dama sier stadig oftere det andre tenker :-)

  Spa er fantastisk - har opplevd det i Polen, Egypt og Tyrkia. Nå vil jeg ha mer Spa, sol og ferie !! Tanken på to små nette damer skal drive med denne kroppen i Spa... Vel vel - heldigvis ser jeg de aldri igjen?

  Den kjelen din, vi har servise i samme serie - fikk det fra bestemor etter at hun rusla..Kul serie :)

  SvarSlett
 30. Herregud Pia, jeg ler så jeg griner! Papirtruser! Melk som flommer! CSI døbbet til latvisk. Det er detaljene som teller i bloggen din! De tegner et så utrolig godt bilde av opplevelsene dine :-)

  SvarSlett
 31. Åååå ble misunnelig jeg altså! Skulle gjerne hatt en kjærlighetstur til Riga, papir-g-streng eller ei!!!

  SvarSlett
 32. mer tom og jerry, enn yin yang her! lite romantikk..sukk
  - men håper dere dette fikk romantikken til å
  b l o m s t r e hos dere da.

  SvarSlett
 33. Spa og angry birds, nice :)

  SvarSlett
 34. Vi skal til Riga med Mini - har du noen gode tips til oss? (vi skal bo i gamlebyen)

  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails