torsdag 3. februar 2011

Nyheter. Og eddik.

Flate.

Her logger man seg av nettet for en dag eller tre, og når man logger seg på igjen blir man jo nesten kvalt.
Knut Risan har vandra heden, motherblogger har plutselig blitt et skjellsord, OG det er trendy med fire barn. I tillegg fortsetter det visst i Egypt og jeg har vunnet en giveaway inne hos Smykkas. Dette blir for mye for meg. Hvor skal jeg starte, spør jeg meg selv?

Som en illustrasjon til dette innlegget, kunne jeg faktisk ha hosta fram et bilde. Av mine fire barn. Under julestjernen. I Egypt. Men det hadde vel blitt for mye av det gode. Eller onde.

Nei, her skal det blogges om seriøse emner. Her skal det bli samfunnskritikk, folkeopplysning og ettertanke. Så det holder.

Jeg tenkte å skrive litt om brennmaneter. Og eddik. Synes det har vært lite blest rundt akkurat den kombinasjonen i det siste. Bildet og mer info om problematikken eddik/maneter finner du her.

Ha en informativ dag, med eller uten nyheter!

23 kommentarer:

 1. Godt å se deg på nett igjen ; )

  SvarSlett
 2. Herrejemini, selv jeg som sykemeldt og har PLENTI av tid til å nørde på nettet har ikke fått med meg dette med mammabloggerne.
  Dette må jeg sette meg litt mer inn i merker jeg.

  Mammadamen er forøvrig et nytt bekjentskap for min del (jada, jeg er treig), men jeg merker at det kan bli en ny favoritt.

  SvarSlett
 3. Det skal sannelig ikke være lett! :)

  God morgen, forresten!

  og mens jeg er her må jeg fortelle
  en ting: Du vet når man treffer
  kjendiser ute blant folk, i butikker,
  eller hva som helst, så tror man,
  eller i hvert fall jeg,
  at man kjenner dem og kanskje det
  til og med glipper ut et
  "heisann, er det deg"
  (på en sånn måte som man sier til venner man ikke har sett på ei stund)
  Vel... sånn hadde jeg det litt på tirsdag.
  Jeg var på et fotoseminar med Trine Bjervig - og så dukket jo ungene dine opp på prosjektoren.
  Jeg tenkte "ah, det er jo Pia sine"

  ... som om det var ungene til noen venner, eller noe...

  øh... skjønner du hvor jeg vil hen??
  Kjendiser, Pia sine unger,
  ....det ble visst ei suppe, men bottom line:
  - denne bloggverdenen kan være litt forvirrende når man mikser den med
  real life! :)

  men gøy var det - og pene var de :)

  SvarSlett
 4. Man kan bare ikke få med seg alt heller da;-D

  Leste også innlegget under her og må si at jeg kjenner meg godt igjen, men jeg har klart å bli flinkere til å si/skrive det jeg tenker! Og å dr.... i om andre synes at jeg slikker noen opp et visst sted for det er slik jeg føler det og at det er noen som synes det blir platt innimellom ja, det får jeg bare tåle;-)
  Digger deg og dine herlige innlegg og kommentarer, livet er for kort til å bare være alvorlig!

  KLEM fra Grete

  SvarSlett
 5. Så nå er du på plass igjen og har tydeligvis fått med deg det som skjer.

  Nå venter jeg spent på hvordan du vil ha smykket ditt. Sett alle hjernecellene i sving.

  Klem

  SvarSlett
 6. God morgen :-)
  Godt med en utblåsning av og til, hehe..
  Godt å ha deg tilbake, for da kan jeg minne deg på at jeg har en give away med trekning til mandag :-)
  Lyst å henge deg på?? :-))

  Ha en superduper dag og klem fra meg

  SvarSlett
 7. Det jeg har lest om mammabloggdebatten er så snevert at jeg synes det er morsomt at de etterlyser mer engasjerte, reflekterte og ambisiøse mødre eller mammabloggere. Er det noen som er ambisiøse så er det vel mange av mammabloggerne og er det ikke positivt at de holder seg i aktivitet, engasjerer seg og har mer en én tanke i hodet, mens de går hjemme i permisjon, skifter bæsjebleier og tørker snørr. Ja, de mestrer flere ting samtidig! Og de dedikerer seg fult og helt i det som betyr noe for dem der og da, og velger at på til å dele noe av det med alle der ute. Det krever tid og engasjement i en ellers så travel hverdag.

  Og til de som er så naive og tror at en blogg representerer en persons liv og personlighet som helhet, bør nok tenke seg om. De bør vite bedre.

  Synes det er på tide at folk begynner å trekke frem hvilken ressurs bloggverdnen representerer. Det finnes så utrolig mange fantastiske blogger, som utmerker seg på sitt felt, så hvorfor legge fokuset på de man ikke liker. Det er en jungel av bloggere der ute. Digg in.

  Ønsker deg en super dag! Fra ei som alltid lar seg engasjere av deg, Pia! ;-))

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 8. He, he, ikke lett å holde seg oppdatert når man er på kjærlighetsferie:-)

  SvarSlett
 9. Verden blir aldri fornøgd med oss...

  SvarSlett
 10. har ikke fått med meg noe om mammabloggere jeg, nei:) Kanskje fordi jeg ikke er mammablogger selv? Mere rotehueblogger jeg:)

  Eddik og brennmaneter var nyttig informasjon:) Nasjonen takker deg;)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 11. Too much helt klart:) Liker absolutt så se ditt svar på dette som er GODT GODT GODT!

  Tror virkelig jeg kun skal begynne å blogge om de seriøse ting her i livet jeg også ;) For det er jo det leserne vil ha liksom..

  SvarSlett
 12. Hehe, herlig. Jeg gir balla i alt har jeg bestemt meg for, skal jeg blogge så skal jeg blogge om meg og mitt og det jeg tenker på- det jeg har lyst til akkurat den dagen... Alt det andre kan alle andre mene noe om- hvis de vil:).

  Ha en strålende dag.

  SvarSlett
 13. Akkurat! Hm. Det var nytt for meg, det med eddiken! :) Bra du tar opp sånt, kunne blitt katastrofalt for oss i sommer, hehe.

  SvarSlett
 14. Jepp, det har skjedd saker og ting i verden, og fleire har blitt provosert her i Blogglandia, og Mammablogger er blitt eit fy ord og .....
  Tenker at du snart kjem med nokre ord om temaet du også!
  Men info om brennmaneter mottas med smil og latter :)

  SvarSlett
 15. Den viktigste nyheten for min del denne uka var at eddik fjerner vond lukt, hos meg betyr vond lukt røyklukt. Hurra!

  SvarSlett
 16. Hahaha. Ja her hadde du hatt masse og tatt tak i. Syns du gjør et klokt valg å blogge om maneter og eddik.

  SvarSlett
 17. Gratulerer med Smykkas-premie.
  Du er faktisk den andre som har lest innlegget om tunikaen litt fort. Det var ei anna ei også som trodde det var ei lue. Kan vel ikke forvente mer av en person totalt blotta for håndarbeidsevner. Ha ha. Ja, bortsett fra isoporkranser, da :)
  Ellen

  SvarSlett
 18. Godt å se at du fortsatt fokuserer på de viktige tingene her i livet ;o)
  Velkommen tilbake!

  SvarSlett
 19. Da er du godt på plass igjen å kan virkelig følge med. Deilig å få en liten latter igjen ;-)

  SvarSlett
 20. Hahha, gleder meg til samfunnskritikk og politikk:-) Helst på din måte da! Seriøst!

  Men bra innlegg uansett dette da! Synes du er flink til å få frem budskapet ditt både kort og langt.

  Takk for lenke og kommentar forresten. Og dette høres vel litt platt ut, men vil gjerne si at jeg føler tilhørighet med deg også, tross at bloggene våre er forskjellig. Synes du er en av få som klarer å kombinere en personlig blogg med et konsept på en intelligent måte. Det gjør bloggen din veldig tydelig! Folk vet hva de får.

  Karianne:-)

  SvarSlett
 21. Mammadamen: mer lenking kommer i morra - har forfatta ferdig et strålende nettvett/mammablogg-innlegg om jeg sjøl får si det - endelig kan jeg legge bort morsomheter og fokusere på andre ting.... (okei, litt morsomt blir det jo, da...)

  SvarSlett
 22. Som erfaren rykk og napp-blogger var det rett før jeg gikk glipp av rapporten om alt du har gått glipp av. Det skulle tatt seg ut. Godt å lese deg igjen.

  SvarSlett
 23. Fint! jeg vet lite om maneter og eddik - så du godt utdypa litt her assa... Eller VENT, du glemet det! Og jeg er glad DU lager innlegg om nettvett. Jeg gidder nemlig ikke å begynne engang. Og er ikke sikker på at jeg kunne gjort det morsomt - hvis jeg hadde giddet da.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails