mandag 21. februar 2011

Hvem er du? Og du?

Flate.
Nå har jeg blogga så lenge, at nå gjør jeg det også.
Jeg spør om hvem du egentlig er.

Er du en som ikke blogger, så skjønner jeg hvis du ikke tør å svare.
Det hadde ikke jeg turt heller, for noen år siden.
Og jeg ber ikke om at du skal vrenge sjela di og stå fram med navn og personnummer.
Men jeg lurer på: hvem er du som er innom her?
Jeg har lenge trodd at det er noenogtredve medbloggere, et par nysgjerrige bekjente og en kollega.
Resten leiter etter noe jeg absolutt ikke kan gi dem, og stikker kjapt videre.
Men så aner det meg at det er flere som leser her inne.

Så tør du? Fortelle litt om deg sjøl? Vær anonym hvis du vil være litt pingle, men fortell meg litt!
Har du fulgt med her lenge? Eller leser du bloggen min kun hos frisøren? Er du ung, gammel, tunghørt, østlending, lærer? Har du barn? Synes du egentlig dette med blogging er idioti?

Og siden jeg er så godt i gang med hjelpespørsmål:
Har du et velorganisert kjøkken?
Har du en ettåring som liker sushi?
Henger du plastposer i vinduskarmen?
Har du barn som liker å lage mat?
Kjøper du brusbokser i Sverige?

Ha en nysgjerrig dag, med eller uten svar!

116 kommentarer:

 1. Jeg snubla over bloggen din for en tid tilbake. Tror det var inne på et forum der folk hadde lagt ut linker til blogger de leste. Ble fenget med en gang jeg, så nå er jeg her hver dag :). Har ingen blogg selv. 27 år, og med ei jente på 9 mnd. Kjøkkenet mitt er ikke-eksisterende for tiden i og med at vi er i en flytteprosess, men sånn til vanlig er det vel ikke sånn veldig organisert nei. Jenta mi spiser ikke sushi, og det er vel igrunn lite sannsynlig at hun kommer til å gjøre det heller(mora liker det ikke). Plastposer i vinduskarmen? Nix. Snuppa "lager" mat ved å slå kjøkkenbenken/stolen/gulvet etc ihjel med auser og slikt, men blir ikke mye mat av det nei. Og til sist. Nei, ingen brusbokser i Sverige på oss, men det er fordi vi bor så langt unna grensa. Hadde vi bodd i feks Halden skulle jeg ha "harryhandla" som bare det ;).

  Sånn, litt om en leser.

  SvarSlett
 2. med-by-borger med deg, om enn litt perifér nå som vi har flytta på landet, lærer (sant! - men folkehøgskole-sådan), bondespire, hestegal, blogger (men det veit du jo:), musikk/film/rødvin-glad (både i kombo og ikke), håndarbeidsknøl men med ambisjoner, forelska, lat, attpåklatt (har forresten to storesøstre på kbg også, risteigen:), streng og snill mamma, nysgjerrig (derfor leser jeg blogger), lett distrahert men alltid med gode hensikter. forhenværende flink pike som nå tar igjen litt. ja. og treogtrædve snart. tjohei!

  SvarSlett
 3. Juhuu Pia!
  He, he må innrømme jeg vurderte HVA jeg skulle svare her.., så "here goes":
  Snart(halv)gammel firebarnsmamma,lærer,og har fulgt deg ca 1,5 år(ja smugleste i begynnelsen!) og har egen blogg:-D
  Fant bloggen din via andre(men husker ikke hvem) og flirte hele første uken etterpå;-D
  - en fantastisk, reflektert og humoristisk blogg som har en klok forfatter(deg selvfølgelig!):-D
  Fortsett som du gjør!
  - og ha en fin dag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 4. OG PS!:JA (!!) til den siste spm.-rekken din.., jeg bare skjuler det liiitt mer enn deg..! ;-D

  SvarSlett
 5. Jeg er jo meg, altså en du sikkert vet alt for mye om fra før. Hehe.

  Men jeg kan godt svare på hjelpespørsmålene, om det hjelper?

  Har det minst velorganiserte kjøkkenet i verden, dessverre.

  Sushi har vi ikke testet på Tildusen, så aner ikke

  Har ikke plastposer i vinduskarmen, men kan også komme av at vi ikke har vinduskarmer.

  Jeg har ikke barn som kan lage mat, men hun liker å late-hjelpe på kjøkkenet, rote enda litt mer.

  Om jeg er i sverige, så kjøper jeg vel en brusbok eller hundre ja.

  Ha en finfin dag.

  SvarSlett
 6. Tja, litt om meg... blogger som du, har tre gutter, er vel født omtrent ett år før deg, bor i Elverum men er opprinnelig fra Trondheim, ble med på lasset til min militærmann som jeg traff da jeg studerte til å bli førskolelærer i Kristiansand. Jeg er som du skjønner gift, har en bror som bor i lommedalen, foreldre som bor i trondheim, svigers som bor på Høvik og tilsammen har vi; min bror, svogers og meg 9 barn. Er ganske ryddig av meg, i alle fall på jobb... kjøkkenet mitt flyter til tider over av ting inntill jeg tar en orntlig ryddesjau. Jeg er kreativ, elsker å sy, strikke, hekle mm, men også sitte i sofaen med datan på fanget og bare surfe rundt, eller lese en god bok, eller se på dårlige serier på TV... Jeg er en "skal bare" dame som stort sett kommer meg alt for sent i seng, for de gode ideene kommer stort sett på kvelden når jeg strengt tatt burde lagt meg, eller så var det den klesvasken som skulle vært hengt opp for flere timer siden... omtrent middels interessert i interiør, synes det er mye fint, men skjønner fort at det ikke passer inn her... kjøpte nylig en valp uten riktig å ane hvor mye jobb det var, hehe, har hytte på Røros og sommerhus i Borgenfjorden (i nærheten av Sparbu). Er ganske streng på jobb og for ettergivende hjemme (sier min mann), snill, sier ofte ja til oppdrag som jeg kanskje helst burde sakt nei til... er en sosial type, men trives også godt i mitt eget selskap. Sånn - det var litt om meg...

  SvarSlett
 7. Hei Pia!
  Eg vil vera anonym. For tenk om du skulle finne ut kven eg er! Uff nei, det tar eg ikkje sjansen på.
  Eg er ei ung jente, som har stålkontroll på kjøkkenet sitt. Plastposer ligger fint bretta sammen på ein dertil egna plass. Sushi spiser vi, heile gjengen stort sett bare når vi er i japan. Der får vi den desidert beste sushien. Ungene lager sushi av og til, men sliter litt med å få rette smaken på tilbehøret. Men for all del! Dei lager god sushi dei og!
  Og brus? Nei, vi drikker ikkje brus.
  Ha ein nysgjerrig dag, med MANGE svar :)
  Hilsen anonym.

  SvarSlett
 8. Tjobing!
  Fast leser av bloggen din ei stund (husker ikke når jeg oppdaga'n, men har kosa meg med mang et innlegg!), og må innom og oppdatere meg når muligheten byr seg. Er trettis, blogger, barnløs og singel. Glad i å reise, jobber innen IT, trener et par/tre ganger i uka, prokrastinerer både det ene og det andre, og holder til på det blide (og for øyeblikket kalde) Sørland.

  Kjøkkenet er sånn passe ryddig (ikke avlastningsbenken, men resten ser ok ut), jeg har ikke plastposer i vinduskarmen (har ikke vindu eller vinduskarm på kjøkkenet...), jeg har ikke ettåring som spiser sushi - ei heller ettåring som IKKE spiser sushi, og ingen unger som er glade i å lage mat. Drikker sjelden/aldri brus, så blir dårlig med brusbokser i Sverige (men litt billige kyllingfileter er aldri dumt).

  SvarSlett
 9. Forresten: eg leser bloggen din hos frisøren, i all hovedsak. Der ligg den som regel mellom Bobedre og Kamille.

  SvarSlett
 10. Du vet vel sånn ca hvem jeg er, og hvor lenge jeg har fulgt bloggen din - går jeg ut ifra.

  - Jeg skulle gjerne hatt et mer velorganisert kjøkken, men tror kanskje at det er såvidt over snittet velorganisert. Jeg lager forøvrig så og si aldri mat selv, det gjør min kjære. Men jeg rydder og vasker etterpå da.

  - Daniel har bare spist sushi et par ganger, og har da likt det.

  - Jeg henger ikke plastposer i vinduet

  - Daniel liker å lage mat på lekekjøkkenet i barnehagen, men har dessverre ikke fått prøve seg på ordentlig enda.

  - Hvis vi er i Sverige, så kjøper vi brusbokser ja.

  SvarSlett
 11. Jeg kom inn på bloggen din fra en link fra en annen blogg (som det så ofte er), og siden har jeg blitt værende. Du er på blogglisten min og jeg leser (og ler!) meg gjennom hvert innlegg.

  Jeg er 23 år, og mor til 3 fine gutter. Bor på Hamar og her har jeg bodd helt siden jeg ble født her. Begge foreldrene mine bor her, og alle søsknene mine bor her for øyeblikket! Ellers har jeg alle tanter og onkler, besteforeldre osv i nærheten -og det trives jeg med!

  Når jeg blir stor vil jeg bli lærer, og så vil jeg blogge like morsomt som deg :)

  Jeg syns kjøkkenet mitt er ganske så velorganisert, hvertfall for meg. Det kan være værre for andre å finne frem til ting :) Brubokser MÅ jeg kjøpe når vi er i sverige. NAM!
  Har ingen ettåring som liker sushi,men eldstemann TOK AV da han var 1 år og vi hadde pizza fra Peppes. Med karri og hvitløksmarinerte REKER oppå!

  SvarSlett
 12. Denne var jo morsom;-) Jeg har lest deg i ganske nøyaktig et år, oppdaget det rundt den forrige mammabloggkåringen. Blogger litt selv, men er litt sløv for tiden siden jeg detter ut av blogger hele tiden og må legge meg inn som anonym. Det hadde sikkert fikset seg om jeg hadde giddet å skru av pc-en av og til, men det gjør jeg ikke. Jeg er gift med en lærer i videregående, vi har tre barn sammen og han har ei på 19 for seg selv. Vi bor utenfor Stavanger, jeg vil ha katt men kan ikke fordi jeg er allergisk og jeg har hemmelig vaskedame. Og odel på gård, enn så lenge. Ellers er jeg direkte dårlig på interiør, jeg mangler lunte men har ganske mye empati. Kreativ? Tja. Kan hekle og strikke, men det går i perioder, som veldig mye annet. Jeg er mer enn middels glad i vin, men drikker ikke bruk fra Sverige. Nesten ikke fra Norge heller. Før var jeg vill og gal og kjørte motorsykkel og hadde skinnvest (eh...), nå skal racer'en selges (hvis Gemalen får den til å gå). Og ellers? Jeg er snart 42. Urk.

  Hilsen Bergljot, som som sagt ikke får logget seg skikkelig på.

  SvarSlett
 13. Hei hå! Jeg har lest bloggen din det siste året, jeg leser ikke hvert innlegg med en gang du publiserer. Jeg liker å spare opp noen innlegg av gangen for da blir det litt mer lesing hver gang ;)
  Jeg er mamma til en toåring - tviler på at han liker sushi, han er mer på poteter og saus. Jeg henger poser på knottene på kjøkkeninnredninga. Kjøper lite brus i Sverige, men desto mer tørrvarer og ehm sprit.
  Kjøkkenet rulerer mellom å være superorganisert og slagmark. Akkurat nå er det slagmark...
  Jeg er student og har helgejobb. Liker å hekle og strikke. Har ett hav av uferdige prosjekter for jeg får som regel nye (og i hodet bedre) ideer underveis og har ofte ikke tålmodighet til å vente ;) Vi eier hus og det er noe herk - for da kan man gjøre som man vil, og det er jo bestandig noe jeg vil fikse på... ;)
  Keep ut the good work - jeg digger skriveriene dine :D
  Klem fra Eli Ü

  SvarSlett
 14. Det er dama som fortjener tittelen morsomste (mamma)blogger det!!:) Skjønner godt at du lurer på hvem som er innom her.
  Og hvem er jeg? lenge var jeg jo en smugtitter i både din og andres blogger. Nå forsøker jeg meg som blogger selv;) Ellers er jeg østlending, ja. Og lærer, ja. Riktignok veldig nyutdannet, og foreløpig uten jobbtilhørighet. Jeg holder til i Oslo, er fra Sandefjord og bærer på en enormt Bergenssavn. Bergen er nemlig byen jeg ble "voksen" i. Jeg er også nybakt mamma til ei lita jenta på seks uker:) Kjøkkenet mitt er stort sett organisert, hvis ikke klarer jeg ikke lage mat. (resten av leiligheten derimot...). Brusbokser kjøper jeg ikke, men det gjør svigermor for oss. Og sushi, det håper jeg virkleig at lillemor skal lære seg å spise så fort som mulig!
  Oki, på tide å avslutte denne selvsentrete stilen.

  Og bloggen din, den leser jeg fordi den er velskrevet, morsom og variert!
  God mandag!
  - Carina

  SvarSlett
 15. Jeg er 28 årig nybakt mamma og har lest bloggen din i hmm..et par-tre måneder tror jeg! Husker ikke hvordan jeg fant bloggen din men..Bor på Askøy laaangt ute på landet med katt, samboer, bebbis og en uferdig grill i hagen (notat: må huske å mase på nevnte samboer om å gjøre ferdig..). Er utdannet tannpleier, men skriver på masteroppgave for tiden. SÅ det var vel littebitt om meg i et nøtteskall :-)

  På de andre spørsmålene må jeg nok svare nei på samtlige av dem. :-D

  SvarSlett
 16. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 17. Føler vel egentlig at du vet ganske mye om meg, Pia - vet ikke om det er så mye å tilføye:-)

  Du har vel ikke tilfeldigvis fått kosttilskudd for gravide og ammende i posten du og, he, he?

  SvarSlett
 18. Hei! Har fulgt deg siden i fjor, gjennom morsomste-nomineringa. Og du har gitt meg mange humrende stunder! Er 38,5 år, lærer, østlending, gift, to barn, bor sentralt på landet. Har bodd i flere utland, leser på senga hver kveld, liker meg i skogen. Skulle gjerne handla brus i Sverige, men får meg sjelden til å bruke en hel fridag på et harry kjøpesenter. Yes, er noe fordømmende også. Ryddig kjøkken, poser i en sånn IKEA-plastposer på innsiden av en skapdør. Kreativiteten døde litt i tidsklemme-livet, men er glad i kameraet mitt.

  SvarSlett
 19. Heisann!
  Jeg er en ny og uerfaren blogger, en ganske ny, men gradvis mer erfaren mamma (to jenter på fem mnd, og tre år), med et ganske pertentlig og utdatert kjøkken.
  Jeg har master, mer er uerfaren i arbeidslivet - tror at ingen vil ha meg - og har derfor "kastet" meg på nettstudier på BI, nå i permisjonen.
  Neste mandag reiser familien på en ni-ukers tur til Fuerteventura. Det blir spennende, ettersom legen har sykmeldt begge barne tom kommende torsdag...:)
  Bloggen din fant jeg gjennom Emmeline, - og Emmeline fant jeg på tv`en. Bloggen din leser jeg med glede, ettersom den gjenspeiler et perfekt liv, akkurat som mitt, hehe;)
  Ønsker deg en fantastisk dag videre!

  SvarSlett
 20. Jeg har fulgt deg siden tidenes morgen, den gang du scrappet mer enn du skrev (hvor ble det av scrappingen forresten?). Første kommentar fra meg til deg var fredag 2. oktober 2009. Ikke den flinkeste til å kommentere, men leser deg hver dag - med glede. Bor ikke langt unna deg, nærmere 50 enn 40 (hjelp!), har katt, mange barn (mine, dine og vårt), hytte på Finnskogen og jobber som hjelpepleier. Kortversjonen...

  SvarSlett
 21. (Du får unnskylde skrivefeilene, men slik går det med en hyper, liksom syk, tre-åring, som danser rundt beina mine;) Sånn er det bare liksom;))

  SvarSlett
 22. 3 barns-mor (4 til neste år?? ), mann, hus, 3 biler (faktisk:) ) Campingvogn osv.. Bur i Førde, dvs ei lita bygd utanfor sentrum. Har fulgt bloggen din i over 1 år, husker ikkje korleis eg fann den, men syns den er heilt super.

  Har sjelden plastposer i vinduskarmen, bur så langt fra sverige at eg aldri har vore på harry-handling enda:(, har IKKJE eit velorganisert kjøkken (dvs, har fast plass til alt, men stort sett så er ingenting på sin faste plass... Mine barn er 2, 4 og 13 år, og ingen liker sushi.. Men det gjer forøvrig ikkje eg eller mannen heller..
  Bildene i bloggen din kunne like godt vore tatt her i huset..

  Du fortjener iallefall tittelen som morsomste mammablogger, syns du skrive fantastisk:)

  SvarSlett
 23. Så mange flotte kommentarer som ramler inn nå!

  Dette var ment som et lavterskeltilbud, så det er helt greit å kun legge igjen et par ord. Prøver å røyke fram smuglesere;)

  SvarSlett
 24. Fant deg gjennom Elisabeth innerst i veien. Synes du skrev så morsomt og interessant at det tok lang tid før jeg turde å skrive en kommentar. Det kan hende flere føler det slik.
  Nå kommenterer jeg der jeg blir truffet eller berørt eller har noe hyggelig å si eller kommer med et godt råd. Har nok litt lett for det siste - å komme med gode råd.
  Bor din nabokommune mot øst etter 14 år i den fine byen.

  Kjøkkenet mitt er stort og velorganisert, men ikke helt ryddig hele tiden.
  Her er det ingen ettåringer, men han på 27 spiser sushi.
  Begge ungene mine er flike til å lage mat. Sønnen kommer innom i dag og har sendt denne innkjøpslista:
  Kamskjell
  Blomkålspurre med trøffel
  Bacon

  Kjøtt
  Blomkål, pastinakk, brokkoli, sellerirot
  Rødløk, eple, ananas, appelsin

  Redusert rødvinssaus, karamell, rødvin, kraft, hvitløk, purre, sjalottløk

  Jeg har ikke plstposer i vinduskarmen. Om ikke brusbokser i Sverige så Cider og rødvin.

  Dette ble langt.

  SvarSlett
 25. Hei hei:) Eg begynnte å lese bloggen din for nokre få mnd sidan. Eg er mamma til to, gift og har katt, bil hus- og studielån (og billån, men whos counting). Er heime i permisjon i vår, så har tid til både og lese blogger og blogge sjølv:)

  SvarSlett
 26. Jeg leser bloggen din og ELSKER at kjøkkenet ditt ser slik ut!! Du er menneskelig! Hehe, endelig kan jeg falle til ro med mitt eget når jeg ser at man trenger ikke ha helt tomme rene kjøkkenbenker. Jeg har masse på mine benker for jeg skjønner ikke hvor folk gjør av alt rotet som en trenger å ha der.. Skapene er jo fulle av alt annet;P

  Har blogget siden november2010. Jeg har to jenter på 10 og 3 år. Skriver litt om vårt, filmer vi ser, bøker jeg leser eller ting jeg googler.

  Jeg har deg på bloglovin og er alltid innom å leser når du har oppdatert. Du skriver fengende og morsomt.

  Ha en fin dag.

  hilsen vimsa. vimsaforvirra.blogspot.com

  SvarSlett
 27. Jeg er 21 år, med en jente på 8 måneder. Synes bloggen din er super!

  SvarSlett
 28. Hei! Fant bloggen din i forrige uke, så noen gammel ringrev her inne er jeg ikke... Men nå er jeg innom hver dag! Du er så morsom og skriver på en artig måte ;-) Bloggverdenen trenger sånne som deg!

  Klem :-)

  SvarSlett
 29. Tar kortversjonen jeg..
  Jente i min beste alder..
  Var hjemme med barna da de var små...Og har fortsatt med det..slik at jeg har masse tid til det jeg har lyst å gjøre....Som bl annet reiser :)
  Blogger som du..begynte med dette for å sende litt rapporter hjem når jeg er ute på tur..og for å dele mine opplevelser..Synes det er såpass kjekt at det har blitt en altmulig blogg istedet..(er ikke så ofte på tur liksom).

  Har et velorganisert kjøkken(innimellom)..og det har helt sikkert hendt at det har hengt en pose i vinduskarmen .
  koser meg med dine innlegg,ligger som følger og er inne flere ganger i uken :)
  ha en super dag videre :)

  Martha.

  SvarSlett
 30. Hællæ!
  Jeg var lenge anonym.. For snart 2 år siden visste jeg ikke hva blogg var. Men datter Tuvauniverset åpna dørene til en ny verden. Og der fant jeg deg. Og nå er jeg nybegynnerblogger sjæl, godt voksen ;)
  Litt klønete, for kommenterer fremdeles som mormor, skulle gjerne hatt makan til klokka du har her på siden, men skjønner ikke åssen du fant den. Siden jeg skulle vært kortfatta svarer jeg kun på siste spørsmål: Det tar meg 20 min å kjøre bil til Svinesund men kjøper vel mer kyllingfilet og bacon enn brusbokser.
  Og hadde det vært en "Liker"-knapp på bloggen din, hadde jeg trykka på den!

  Hilsen Inger

  SvarSlett
 31. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 32. Hei hei

  Jeg leser og koser meg her inne på bloggen din. Herlige bilder av hverdagen!!! Godt å vite at ikke hele verden har hvite (muligens barnløse) hjem.

  Jo mer om meg finner du inne på bloggen, er vel ikke så mye mer å si ;)

  SvarSlett
 33. Hei pia:)
  Pleier ikke å svare på sånne innlegg jeg, men jeg får gjøre et unntak for deg;)

  Jeg er 28 år, gift, og har 1 liten gutt på 19 mnd. Sykepleier, jobber bare natt, 56%. Bor i Oslo og har gjort det de siste 10 årene, men flytter i mai til den byen der du bor!

  Oppdaget bloggen din da du kommenterte inne på min blogg. Synes du er råfestlig, og så liker jeg at du er en mamma som synes det er greit å være mamma, istedet for bestevennen til barna dine! Man må tørre å være upopulær i blant! Det synes jeg er viktig. Er som regel enig i det du skriver!

  Ellers så har jeg et semi-velorganisert kjøkken. Inni skapene er det noenlunde orden, men det ser som regel bomba ut på kjøkkenbordet. Har ikke testa sushi på gutten, men han liker indisk, så han hadde sikkert spist sushi også. Han elsker å lage mat, hvis jeg prøver meg på å gjøre det alene får han hysterisk anfall! Ellers er det dårlig med både harryturer og plastposer i vinduskarmene;)

  Ha en fortsatt fin dag:)

  Klem Sissel

  SvarSlett
 34. hei på deg Pia!
  Jeg starta å lese bloggen din for ca 1 mnd siden, husker ikke hvordan jeg kom til din blogg :) men den er morsom og hyggelig. Jeg leser bloggen din vær dag.

  Jeg er en jente fra Drøbak på 27år og har 1 jente på litt over 3år og en jente på 21 mnd og en liten gutt på 3 litt over 3 uker. jeg er frisør og er en blogger selv ( men starta i desember, så er ikke så flink)

  Må si jeg prøver å holde kjøkkene ryddig , men det går ikke. fint å se at flere har rotete kjøkken. :)

  Ha en fin Mandag. klem

  SvarSlett
 35. Tobarnsmamma fra nordvestlandet her. har også mann og katt og drømmer om hund. er sykepleier og jobber nattestider med ørsmå bebiser. Blogger vanligvis om hobbyene mine, søm og hage, men nå for tiden går det mest i oppussing. har et ekstremt uorganisert kjøkken som jeg prøver å ignorere så mye som mulig- husmora er jo oppgradert til malermester i uoverskuelig fremtid, da får oppvask være oppvask og plastposer leve sitt eget liv der de selv vil. muligens også i vinduskarmene. har ingen ettåring i hus lenger, men ingen står i fare for å få smake sushi i dette huset uansett årgang, på det punktet nekter jeg å bli voksen. ikke drikker jeg kaffe heller, så vet du det og! :)

  Dumpet borti blogen din da en eller annen la ut link til et 'dagens outfit'-innlegg. jeg var solgt med en gang- her kan jeg lære masse tenkte jeg, og la deg til i bloglisten min!!

  ha en strålende uke, jeg må tilbake til malekosten!

  Klem, Eirin

  SvarSlett
 36. Jeg trønder,25 år og mamma til 2. Fant deg med en ren tilfeldighet. Grunnen til at jeg valgte å følge deg er nok pga den elskverdige humoren/sarkasmen du har. For meg er dette viktig, for å løsne til i forhold til perfeksjon/flink pike syndromet;-) Btw, du er kul!

  SvarSlett
 37. Jeg er en pappablogger. Termin idag og ingenting har skjedd, så strengt tatt er jeg ikke pappa enda. Jeg lette etter en artig mammablogg som ikke var lyserosa og googlet meg til din blogg.

  Vennlig hilsen Steffen
  pappablogg.blogspot.com

  SvarSlett
 38. Dærsken Pia. Du la ut innlegget for halvannen time siden - og har allerede 37 kommentarer. Det er MANGE som leser deg!!!!!
  Jeg er nå den jeg er, jeg da. Ja du vet; Ho Trine! Ho som banner litt, både når det passer og ikke passer seg. Ho med 4 unger, bikkje, snill mann og oppussingsstøv i (nesten) alle kroppens hulrom. Som har fulgt deg nesten dagelig, siden dagen du var så grei å gjøre meg oppmerksom på at jeg ikke var så smart med blogginnstillinger og sånt. Og jeg syr kjoler og puter og legger ut dårlige mobilbilder i bloggen min (enda jeg egentlig ikke er så verst til å ta biler, når jeg bare gidder). Tja, der har du meg! Fin dag Piamor.

  SvarSlett
 39. Jeg veit du veit at jeg følger bloggen din, men tenker at jo flere svar du får, jo kulere må det da være for deg. Jeg husker ikke hvordan jeg fant deg, eller når, men jeg er glad jeg gjorde det. :) Jeg er snart 32, gift tobarnsmamma, frilansjournalist og konsulent innen sosiale medier, et tidspresset kreativt vidunder ;) og lokalmiljøaktivist. Jeg besøker bloggen din igjen og igjen, og dine oppdateringer er dem jeg er mest glad for på hele bloggrullen min. Så det så.

  SvarSlett
 40. Skal si du får respons her :-)

  Hvem jeg er? halvgammel jente på 45 med 2 voksne gutter på 23 og 25, svigermor. Roter grusomt når jeg er alene mens gubben er på jobbreise eller besøker sønnen. Stressrydder samme dagen han kommer hjem...
  Reier aldri opp senga, ingen plastposer i vinduskarmen. Der har jeg EN blomst som dauer snart fordi den ikke får vann...
  Folk lærer aldri...de kommer stadig med en ny...

  Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 41. Heheh - det er vel ikke meg du prøver å røyke fra da - men jeg slenger meg med likevel. Har nemlig like velorganisert kjøkken som deg sånn cirka - men prøver å unngå å blogge akkurat det, da jeg gjerne vil framstå som den estetiker jeg (egentlig) er...;o)
  Ellers er jeg ikke egentlig bibliotekar - men for utenforstående er det nok ikke lett å se forskjellen.
  Og jeg har fulgt med deg siden før du begynte å blogge!:o)
  Og blogging er gøy - fortsett med det!

  SvarSlett
 42. Ehh, eg er berre ein mann.....;)
  Kjøkkenet er tidvis organisert av meg, men mest uorganisert av andre.
  Heile familien hadde daua om det vart servert rå fisk,eller fisk i det heile teke.
  Har plastnett hengande på kjøkkenstolane!
  Og du veit at eg les bloggen din kvar dag, og kommenterer nesten kvar dag :)

  SvarSlett
 43. Hehe :P
  Jeg kom vel innom her ved at en annen blogger nevnte den konkurransen som du så fint vant i år ;) Jeg elsker ironi og vittigheter, så derfor endte jeg med å fortsette å lese!

  Ellers er jeg en 21 år gammel(ung) østlending, som har vært gift i 1 år og 4 måneder. Tunghørt er jeg, til og med! ;)

  SvarSlett
 44. Verdens lengste kommentar ble borte. Argh!

  SvarSlett
 45. Jeg går vel under kategorien smugleser tror jeg. Mest fordi jeg aldri kommer på noe vettug å skrive kommentar om. Men jeg skal skjerpe meg der!

  Jeg heter iallefall Madeleine, er 21 år gammel og bor i Bærum med samboer. Jeg søkte opp bloggen din da jeg så deg på Puls. Jeg har ingen barn og et veldig lite organisert kjøkken. Men vi har iallefall orden på plastposene.

  SvarSlett
 46. Jeg er Allis, 24 år gammel. Jobber som pedagogisk leder i barnehage og det meste av fritiden min går med til å få utløp for alle de kreative innfallene jeg får :) Snublet over bloggen din for ca. et halvt år siden og ble hekta med en gang. Takk for mange gode lattere! :)

  SvarSlett
 47. Hei:) Jeg er en 33 år "gammel" gift trebarnsmor fra rogaland. Begynte å lese bloggen din fordi den ble anbefalt av ei venninne på hennes bloggside:) Er lærer, liker å være kreativ og sosial. Det samler seg alltid opp rot på kjøkkenet! Særlig nå siden vi pusser opp...;) Ha en god blogg dag:)

  SvarSlett
 48. Hehe, morsomt innlegg :) Det er alltid enklere å si litt om seg selv dersom den som spør også utleverer seg litt :) Jeg har blogget en stund, mest for nær familie og venner - og er vel som deg usikker på om det jeg skriver ellers har relevans for andre. Jeg kom over bloggen din via Foreldremanualen. Om meg selv kan jeg si at jeg er 25, nei 26 år, bor i Oslo, men er egentlig nordfra. Jeg har en skjønn sønn på snart 8 mnd, og jeg er fremdeles livredd for å miste min anonymitet her i dette store Nettet der alle kan ta en titt, redd for at bilder skal stjeles osv. Men frykten dempes vel etter hvert :)
  Takk for alt du deler - inspirerende og morsomt!

  SvarSlett
 49. Jasså ja, nysgjerrig?! Vel,to barn:5 og 16. Samboer.Barnevernspedagog.Stavanger.
  Oppdaget bloggen din da du var på tv (puls), - før det leste jeg ingen blogger og ante nesten ikke hva en blogg var;) haha. Leser bloggen din fordi du får meg til å le.

  SvarSlett
 50. Jeg har vært innom bloggen din i ny og ne via en annen blogg, men begynte å følge deg daglig da jeg selv begynte å blogge i januar. Og ler så jeg griner av endel av innleggene dine :o)
  Nordlænning bosatt i Akershus, 33 år (34 i morgen!), gift og har 3 barn. Førskolelærer, men er i barselpermisjon nå, som brukes foran pc'en i altfor stor grad! Veldig glad i kreative hobbyer, men er nok altfor god på planlegging og innkjøp, så planene er mange og utstyrslageret er stort - uten så altfor mange ferdigstile prosjekter... Men jobber med saken!
  Jeg liker et velorganisert kjøkken, men har det sjelden (skylder på familien) og kjøper brusbokser i Sverige :o)

  SvarSlett
 51. Hvem jeg er..? Jeg er en av dine mange trofaste følgere, som gleder meg over dine skråblikk på hist og pist! 37 år gammal "dame" fra Stavanger, trebarnsmor..prøver å strekke meg mellom småbarnsbehov og fjortisønsker. Sykepleier og masterstudent, fulltidsansatt i lederjobb, lettere stressa og småforvirra..veldig ofte vertfall. Sier ofte ja, men burde si nei..får lett dårlig samvittighet, og har kuttet ut å lese alle slags mamma/foreldre og barn balder fordi jeg syns det er så mye man BØR..kreativ, rastløs og glad i en løpetur i skog og mark..det er meg!
  :-)

  SvarSlett
 52. De sier at latter forlenger livet - og takket være deg kommer jeg til å leve lenge!!!
  Kan vel takke deg for utrolig stålharde og råsexy magemuskler og! Har fulgt deg i evigheter og her har du kortversjonen av meg (jeg er ikke så veldig lang): 26 år, samboer, datter på 2 år, jeg spiser sushi og er
  alene om det her i huset - takkÅpris da slipper jeg å dele ;) forøvrig er vel plastposene det eneste som er brettet sammen her... Ha en fin kveld! Linda

  SvarSlett
 53. Jeg er Lise, har egen blogg, fant deg for ikke så voldsomt lenge siden. Leser bloggen din fast, men nå innrømme at det ofte blir gjennom google/reader. Og jada, jeg er lærer...

  Ungene spiser ikke sushi, ikke da de var ett, ikke nå som de er åtte, ti og tolv.

  Vi kjøper gjerne brusbokser i Sverige, når vi er på ferie der. Ellers er det litt lang vei fra Bergen.

  Ha en forrykende flott kveld!

  SvarSlett
 54. Jeg fant bloggen din for noen mnd siden.
  Jeg er dame på noenogtredve år.
  Pleier å kalle meg selv for Rotus Von Rapptus. for jeg er et svimehode.
  Men er snill og god ;)
  Er gift, og har to barn.
  Ellers er det ikke så mye skrive hjem om...

  Har ikke plastposer i vidnuskarmen, men kan ikke si at kjøkkenet er velorganisert.

  SvarSlett
 55. Lektor, tvillingmamma, bosatt i Trondheim. Blogger selv, men holder på å vri litt på bloggen i disse dager og endrer den fra å ha vært en babyblogg med masse portrettbilder og søte anekdoter fra småbarna til å være litt mer familieorientert og generell. 31 år gammel og godt gift ;)

  SvarSlett
 56. Kongen her.
  Tenkte jeg skulle legge igjen en hilsen på bursdagen min. Jeg har lest deg helt fra første post. Jeg følger jo med på alt som skjer.
  - Ja, jeg henger poser i vinduet.
  - Har en del barnebarn etterhvert som liker sushi.
  - Og vi handler masse på svenskegrensa. Det er jo så billig. Brus og kjøtt og smågodt.
  Takk for meg, skal hilse fra Sonja, som også vil begynne å blogge om barnebarna våre. Men jeg tror ikke hun blir like god som deg, Pia.

  SvarSlett
 57. Heisann,36år gammel 3 barnsmor i Sandefjord her. Har egen blogg med sånn ca. to-tre innlegg i. Er visst ikke like inspirert som deg :) På kjøkkenet henger ofte plastposer om enn ikke så mange i vinduet. Brusbokser handles kun i Sverige, i norge handles brus bare på flaske. Barna liker å lage mat, men ikke fulle måltider det blir for kjedelig. Kaker er gøy å lage. Har en snart 2 åring som ikke spiser mat sushi har derfor ikke vært tilbudt så vet ikke om hun liker denslags. Sondemat som gjelder her.... pg nå har jeg ikke tid til å svare på flere spørsmål :)

  SvarSlett
 58. Hey! Kongen er leser og greier!
  Du vet nok hvem jeg er etterhvert, noe mer enn det er ikke nødvendig å legge ut om. Jeg skal ikke blogge i bloggen din, for å si det sånn. Overlater det til de anonyme og tause.
  Som Kongen og co.

  SvarSlett
 59. Hei! Linda på snart 29 her!:)
  Er samboer og førskolelærer! Elsker bøker, fjell og er ivrig busspassasjer!

  Bloggen din er ein artig inspirasjon i kvardagen!:)

  SvarSlett
 60. Hei! Fant deg da jeg selv begynte å blogge for noen måneder siden, og har fulgt deg siden fordi du er morsom. Ja til flere damer som tør være morsomme, ironiske og slenge litt med leppa! dessuten er du festlig uten å være slem.

  Jeg er 36 år, tobarnsmor, lege og ellers udefinerbar. Slter tilogmed selv med å finne uthva bloggen min skal satse på. Gode råd mottas m takk!

  Jeg har ingen plastposer i vinduskarmen, men det er fordi ingen gidder å plukke dem opp fra gulvet og henge dem opp. 2,5 åringen spiser stort sett ingenting, men han elsker å si "jeg elsker sushi". Det har han lært av mamma. I Sverige handler vi ekstra vellagret ost, Ekströns chokladpudding och kyllingfilet. Sønnen min lager masse mat, både som kokkens hjelpegutt og på egen stekeovn.

  Klem fra Barbarella

  SvarSlett
 61. Jeg er ei scrappeglad jente som i rasende fart nærmer meg 40. Er opprinnenlig Nord-Troms'ing, men har vært bosatt i Askim i snart 22 år. Har mann og to døtre på 14 og 16. Jeg har lest bloggen din siden tidenens morgen. Kom over den gjennom forumet på scrapping.no (tror jeg det var), da jeg beundret dine flotte og fargerike LO'er. Er innom deg hver dag og leser dine vittige innlegg. Og nå og da ler jeg meg helt skakk over dine morsomme tekster. Jeg kjenner noen av dine bekjente, svigermor kjenner dine foreldre, jeg vet hvor dine foreldre har jobbet, har fulgt deg og familien din i lang tid her gjennom bloggen, og får nesten følelsen av å kjenne deg, sånn helt på ordentlig ;)

  Velorganisert kjøkken er vel å overdrive. Men det går an å ha system i rotet, så jeg finner jo fram.
  Har ingen ettåring som spiser sushi, men en 13åring som elsker fiskeboller i karrisaus, og det er jo ikke så langt unna - fisk kombinert med orientalske smaker.
  Plastposene mine døtter jeg inn i et skap, og halvparten av dem raser ut hver gang noen åpner skapdøra. I vinduskarmen har jeg urteplanter, hodepinetabletter, tyggegummi, kulepenn og handlelapp, et par knapper som burde vært sydd på et eller annet sted for lenge siden, salt- og pepperkvern og en avblomstret juleblomst.
  Mine to døtre, som er så store at de absolutt burde bryne seg ved kjøkkenbenken, liker bedre å synge og spille piano. Det hender yngstemor slår til med vafler eller flytende sjokoladekake (den SKAL faktisk være flytende), men det er nok bare fordi det er SØTT. Er de alene hjemme så mekker de taco og pizza, så jeg vet innerst inne at de kan hvis de må.
  Om sommeren kjøper jeg brusbokser i Sverige. De er så kjekke når vi er på hytta, lettvindt å ta med på stranda og i båten. Men ellers i året går det i store brusflasker kjøpt i fedrelandet.

  Jeg gleder meg stort hver gang du legger ut noe nytt og kreativt på scrappefronten - da får jeg bøttevis med inspirasjon! :)

  Ha en strålende vinterferie!

  SvarSlett
 62. Jeg har ikke plastposer i vinduskarmen, de ligger pent bretta i skuffen. Til gjengjeld har vi en stor dunk med tomflasker, en dunk med konstant gløtt på lokket virker det som.

  Ingen liker sushi, ingen er spesielt glade i rosenkål, og noen gir aldri opp håpet om å få loff i matboksen.

  Men sjuåringen er glad i å lage mat, i alle fall hjelpe til.

  Og jeg er kun 39 år, jupp.

  SvarSlett
 63. Oj, oj, oj - dette var gøy!! Jeg pleier jo ikke å komme med så mange "Herlige dere!"-innlegg (gjør jo ikke det nå heller...),men dette var stas å lese!! Og jeg får, som vanlig, lyst til å kommentere hver og en. Men det rekker jeg ikke. Og så tenker jeg at hvis jeg bare kommenterer noen, tenker andre at "Hvorfor overser hun meg?". Så derfor.
  Men må kommentere et par:
  Sissel: Skal dere flytte hit?! Stas!
  Steffen: Kult med menn! Lykke til som kommende pappa!
  Ellen: Trodde seriøst at du var bibliotekar! Sorry - da må jeg inn og snoke mer...;)
  Kongen: Who the f"¤% are you? Nå ble jeg veldig nysgjerrig...Men sa at dette skulle være lavterskel, og det er greit med anonyme. Så det så. Men antar at du er en mann...?
  Dere andre: Jeg føyser opp det med sushien litt - det er første og eneste gang vesla har smakt sushi, OG jeg fikk det på bilde, og da later jeg liksom som om det er litt sånn dagligdags. Det er det da ikke.
  Vi har plastposer i en sånn Ikea-greie på innsida av skapet. Men i vinduskarmen går plastsøppel...

  SvarSlett
 64. Helt ny for deg er jeg vel ikke - legger igjen spor med ujevne mellomrom ;-) Fant bloggen din siden den ble kåret til årets morsomste mammablogg 2009 - og det er jeg glad for!

  Er 29 år (enn så lenge), forsker & økonom, og har blogget i nesten et år. Bloggen handler absolutt ikke om det jeg jobber med til daglig...

  Prøver å unngå plastposer i vinduskarmen (de havner heller strødd nedover kjellertrappa), har en 2-åring (som neppe hadde satt pris på sushi - og kommer ikke til å få prøve det med det første siden jeg heller ikke liker det), og hun hjelper gladelig til med matlagningen (spesielt med å kaste ting på golvet). Og er det brusbokser her - ja, så kommer de fra Sverige ;)

  SvarSlett
 65. bøyer meg i støvet pia!! Du har jaggu mange kjekke lesere du :) Følgt bloggen din lenge.

  Hilsen meg på KUN 29!!! :D

  SvarSlett
 66. Jeg er innom bloggen din ca en gang i uka, og det har jeg vel vært i et drøyt år, tror jeg.

  Er 29. Lærer. Bor på sør-østlandet. Har en sønn som er to uker eldre enn din frøken. Noen identifikasjonspunkter som du ser :) Synes du som blogger er på ditt beste når du skriver om litt "alvorlige ting" på en akkurat passe humoristisk måte. Tror det var et av innleggene dine om amming som var min innfallsport til bloggen.

  Jeg har et middels organisert kjøkken, og er i tvil om noen her i huset liker sushi.

  SvarSlett
 67. Jeg blogget en liten stund, men ble litt redd for å bli gjenkjent. :)

  Jeg er førskolelærer i en stor barnehage i Oslo, og bor selv på et lite sted hvor alle kjenner alle. Paranoiaen tok meg der. ;)

  Jeg liker din blogg, den er herlig ujålete og ikke minst veldig morsom!

  Det er også litt gøy å lese om andre som har mange barn (jeg har 3,men kunne tenke meg en til).

  Ellers har jeg en 2-åring som spiser alt unntatt is. Det teller vel for noe?
  :D

  Anette

  SvarSlett
 68. I bloggverden er jeg en litt tilbakeholden og nerdete symaskinentusiast - som du kanskje har fått med deg. I det virkelige liv vet jeg ikke helt hva jeg skal beskrive meg som. Kanskje som en litt tilbakeholden og nerdete symaskinentusiast?

  SvarSlett
 69. -Plastposer i vinduskarmen? Definitivt.
  -shopper brusbokser i Sverige? Når jeg er på de kanter.
  -1-åring som spiser sushi? Aner ikke, men fikk jaggu lyst på sushi nå, så kanskje finner jeg det iløpet av uka?
  -Velorganisert kjøkken? Nja, ikke så veldig.

  Morsomt å lese hvem som er innom bloggen din, forresten!

  SvarSlett
 70. Hei hei

  Jeg er snart 20 og mamma til en liten gutt på 4 mnd
  Jeg fant bloggen din gjennom mamma og tante og for oss så er du som en kjendis.
  Da du kommenterte min blogg så sendte mamma meldig og sa "selveste pia har kommentert bloggen din"
  Bloggen din er så koselig og morsom å lese og barna dine er bare helt herlige.

  Jeg prøver å ha et velorganisert kjøkken, så når jeg ikke baker så er det somregel det
  Jeg har ingen plastposer i vinduskarmen men så har jeg de stappa med andre ting :P
  å jeg skulle ønske jeg kunne shoppe brusbokser i Sverige men er nok litt langt

  SvarSlett
 71. Det her er jo fryktelig flaut (siden alle andre ser ut til å ha full kontroll) men jeg husker ikke når jeg begynte å lese bloggen din, ei heller hvordan jeg fant den... Men det må da være fjorårets mammabloggkåring? Eller??...

  Da jeg vant klistremerkene i julekalenderen din (og elisabeths) før jul så fikk du jo både adressen min og mitt fulle navn. Så jeg regner med at du har googlet deg frem til my life allerede ;)

  Jeg har ikke plastposer i vinduskarmen, men i det lille smale skapet som man egentlig skal henge opp kjøkkenhåndklær i, der er det packed med plastposer. Risky biznizz å åpne det skal jeg si deg. Forøvrig et helt meningsløst skap spør du meg, er det noen nå til dags som henger opp kjøkkenhåndklærne sine inni et slikt skap?!
  Alma liker faktisk sushi! Oppdaget jeg da jeg laget makiruller fra bunnen av for noen uker siden.

  Kjøkkenet mitt er alltid bomba. Jeg hater det, men gidder ikke å gjøre noe med det... Men til alle dere som sikler etter åpen løsning mellom stue/kjøkken vil jeg bare si; don't do it! Dere må ALLTID ha det ryddig på kjøkkenet ellers ser stua bomba ut også!

  Jeg har sluttet å kjøpe brett med brus i Sverige. Det ble rett og slett helseskadelig for meg, jeg greier ikke å stoppe før brettet er tomt... Og siden jeg er den eneste som drikker brus her i huset sier det seg selv at det blir mengder på meg.

  Gudbedre det her ble langt. Ha en fin kveld med masse kommentarlesing! :)

  SvarSlett
 72. Heisann :)
  Nå er jo eg ganske så ny her i bloggverden, men har vært innom å kikka litt på siden din før jeg opprettet min egen blogg.
  Litt vanskelig å si hvordan jeg blir som blogger.
  Det får tiden vise ;)

  SvarSlett
 73. Snublet innom via VG nett for en drøy uke siden og har vært innom hver dag siden ;)
  Er 33, har to barn 4 og 10, samboer og 2 hunder.

  Blogger ikke selv, vet rett og slett ikke hva jeg skal blogge om, eller hvordan... *ler*

  Plastposer stappes inn i skapet under vasken, plastsøppel i en boks ved siden av hundeburene, jeg er den eneste i huset som spiser sushi, ungene elsker å lage mat og det dukker stadig opp brusbokser fra Sverige... ;)

  Kommer nok til å fortsette å følge bloggen fremover :)

  SvarSlett
 74. Ingen plastposer i kjøkkenvinduene her, jeg liker å hende på skuffekanten i stedet ;o) Resten av kjøkkenet er til tider velorganisert, men ser på det jevne "lett bombet ut"...
  Ingen 1-åring som liker sushi, men eldste var veldig glad i det rundt 3-års alder. Gått over nå...
  Begge de to eldste elsker å være med å lage mat og brusbokser kjøpes i store kvanta hvis vi tar turen over grensa :o)

  SvarSlett
 75. hehe i vår verden så :P
  Gleder meg masse til danmarks tur, Didrik sin første sommer å greier

  SvarSlett
 76. Hei. Jeg er voksen trebarnsmamma, forsker og skrivedame uten fast jobb, men med fullt hus og full dag hele tida. Jeg har ikke poser i vinduene, men potteplanter og hjemmelagede lyslykter (det høres vel fint ut....- og sant...) og ingen driver med sushi her. Skulle gjerne hatt en toåring til uansett, mine strekker seg så fort i været... Jeg skriver blogg om ting jeg mener i verden og samfunnet og litt om hverdagen, og ting vi lager og gjør... Mye handler om valg i hverdagen og livet - at det er mange måter å leve på og en er (ofte) friere enn en tror....
  :-)

  SvarSlett
 77. Hallo Pia. Jeg har fulgt bloggen din mer eller mindre siden du startet. Tipset av min mor, din tidligere kollega. :) Føler jo at jeg kjenner deg litt, har jo tross alt vært på besøk og ikke minst så går mine barn rundt i arva klær fra dere. Jeg er altså en tobarnsmamma, 31 år og bor i Tønsberg. Er helsesekretær, men ikke kommet meg tilbake i jobb etter permisjon enda. :) Neste vinter satser vi på å være i varmere støk, da vi setter kursen over dammen og flytter til Miami. Spør som jeg ikke må starte min egen blogg da? ;) Her spiser vi nok lite sushi, men ettåringen spiser gjerne perler! Kjøkkenet er vel så organisret som det går an med to barn som roter i skuffer og kaster matrester på gulvet. Sverige reiser vi til ett par ganger i året og da fyller vi opp med brusbokser og billigmat. :) Plastposer henger ikke i vinduskarmen men havner oppå kjøleskapet.
  Kjempe moro å ha fulgt deg og bloggen. Kommer til å fortsette med det. :)
  Hanna

  SvarSlett
 78. Hei. Siden jeg lider av litt ryddemani er kjøkken og bad som regel blåst hos meg :)
  Greit nok for meg som bor alene etter at datteren flyttet 50 unna.
  Datteren elsker sushi, jeg står over.
  Jeg koser meg med bloggen din, du kan virkelig få sagt det :))

  SvarSlett
 79. Tjohei, her var det mange som hadde svart. Selv er jeg 30 og er mamma til ei jente på snart 2 og samboer til en på 31. Hele familien liker sushi. Kjøkkenet er ganske så organisert. Handler sjelden brus, og er enda sjeldnere i Sverige på handel. Jeg blogger selv, og leser endel blogger. Mest til folk jeg kjenner, men også "ukjente" som deg. Har fulgt deg i et drøyt år tenker jeg. Du skriver ærlig og godt om familielivet, jeg orker ikke lese bloggene de strigla cupcake-bakende mammaene med hvite hjem og FamilienPerfektPåAllePunkter.

  SvarSlett
 80. Hei, jeg ramla over bloggen din tilfeldig, og synes du har kjempemange artige skråblikk på familieliv m.m. Jeg er en trønder-dame uten bart, men med to barn på 4 og 6 og med nr 3 i magen. Kjenner meg igjen i masse du skriver - hærlig! Godt å lese at ikke alt er perfekt, at det er flere som ikke har det helt på stell i huset. At det er flere som også har regler for sine barn (og andres også når de er i huset). Digger at du har en lettlest blogg med masse illustrative bilder - d gjør susen! Stå på videre!
  Mari K

  SvarSlett
 81. Har du et velorganisert kjøkken? Nei
  Har du en ettåring som liker sushi? Nei. Liker det ikke selv heller. Ellers liker jeg alt. Til og med froskelår.
  Henger du plastposer i vinduskarmen? Nei
  Har du barn som liker å lage mat? Ja og nei
  Kjøper du brusbokser i Sverige? Nei, har aldri vært på svenskehandel. For jeg går ut fra at dette spørsmålet handler om svenskehandel? Jeg har knapt vært i Sverige. Så det høres veldig eksotisk ut med svenske brusbokser. Er de veldig annerledes enn norske?
  Jepp, kjekt å være hjemme igjen og bruke litt tid på blogglesing.
  Ellen :)

  SvarSlett
 82. Begynte å lese på de øverste jeg, men ga opp. Så koselig med så mange fine lange kommentarer du har fått!!
  OG litt om meg: Inger-Lise, 30 noe år. Født og oppvokst i Oslo, vært gift i 6,5 år, har 2 gutter (Kasper 4 år og Lauritz snart 2år). Har en liten blogg som du alltid er så flink til å kommentere på når du klikker deg innom, TAKK for det!! :)
  Ang. dine støttespørsmål så jeg har et ganske(!) organisert kjøkken ettersom vi har åpen kjøkkenløsning.
  Har du en ettåring som liker sushi? JA! (han teller vel fortsatt som 1åring når han blir 2 snart) Oliven og brie er hans andre favoritter. Eldste likte også det da han var mindre, men det har "gått over".
  Henger du plastposer i vinduskarmen? Har faktisk ingen vinduskarmer. Savner det egentlig, men pleier ha andre ting enn poser der om jeg ikke husker helt feil! ;)
  Har du barn som liker å lage mat? JA, de elsker å hjelpe til. Særlig om det involverer smaking eller deling av agurk!
  Kjøper du brusbokser i Sverige? Gjorde det mye før.. lenge siden nå! Var på harrytur forrige uke og da ble det ikke kjøpt brusbokser! :)

  Ble du noe klokere?? Hehe... :)
  Klem fra Inger-Lise

  SvarSlett
 83. Hei Pia

  Jeg har ingen ettåring men jeg kjenner en toåring som elsker sushi. Han digger også hakkebakkeskogen og å pusse tenna på sjørøverskipet sitt.

  Selv er jeg sånn ca midt i 30års krisa, jeg svirrer innom bloggen din imellom og leser den med fornøyelse og en god kopp te. Jeg blogger selv, men mest til eget bruk, les: introverte selvopptatte filosoferinger, og har stor glede av det. Utover å være blogger er jeg en nysingel hundeeier av en vernepleier som for øyeblikket ikke har noen sofa og derfor nyter kvelden på gulvet, riktig nok med stearinlys i vinduskarmen.

  Ha en fin kveld du også :)

  SvarSlett
 84. Hmm... her var det maaange laaaange svar. Antar du har dannet deg et bilde av meg allerede, ettersom du er grei og kommenterer mye av det jeg skriver om. Men jeg er 31, fra nord, har ei prinsesse på to. Har en mann på straks 40, har vært gift i 3,5 år. jeg serverer ikke sushi, så det vet jeg ikke om prinsessa liker. hun er uansett for gammel til spørsmålet ditt, så da er det kanskje ikke så farlig. brusbokser i sverige? ja. Når vi er på gjennomreise. er leeenge siden vi var på harrytur. kjøkkenet har jeg ikke så mye å si noe om i dag. annet enn at prinsessa snart får et nytt skap på sitt kjøkken. ellers har det rett og slett vært lite tid med pcen for meg i det siste. så jeg er verken død eller begravet.

  SvarSlett
 85. jeg husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men er ofte innom. fordi du alltid skriver enten noe morsomt eller noe klokt!
  Og hvem er jeg? 4-barnsmor (trendy altså)med et sjeldent organisert kjøkken (sjeldent = en gang iblant)
  har ingen ettåring, og ingen som spiser sushi (men 18åringen min elsket sursild da hun var 1 år- blir jo nesten?)
  har ikke plastposer i vinduet, men bretter de ikke heller....

  blogger gjør jeg også, og til og med om ungene, fyfy

  ha ei fin uke Pia!

  SvarSlett
 86. Så artig. Signe 35 år, personnr xxxxxx xxxxx :-) Rødthår, grønne øyne, kreativ stylist, foredragsholder og inspiratør. Bor på Bjølsen uten barn, men drømmer om en kjernefamile. Er sterk i den trua. Glad i farger ; rosa, grønn lilla og gult. Balansert mot hvitt selvsagt. Elsker gulrotkake og sushie. Og elsker besøk, så er du i området er jeg med på en lunch ellers er du velkommen på en heimelagamiddag med påfølgende skravling!!! Da vet du det. VArme hilsener fra en iskald Bjølsen. MVH Signe Schineller

  SvarSlett
 87. Jeg har lest bloggen din siden 7. april 2010.
  Da datt jeg over et innlegg du skrev 15. mars, om ting som går seg til, herlig innlegg!
  Bloggen er nesten like morsom hver dag, og det er en type blogg som alle har godt av midt i alt annet fjas: som meg!

  Dine spm:
  Ja
  Nei
  Nei
  Nei
  Nei
  Nei
  Nei.
  -mulig det blei en nei for mye, men gadd helt ærlig ikke å scrolle helt på toppen igjen.

  Lykke til videre, heier på deg :)

  -ja også heter Tina da, og bor i Kråk-stælva, like utenfor Drammen.

  SvarSlett
 88. Hei. Jeg er en jente fra Tromsø, har ingen egen blogg. Snublet over din via en venninnes blogg her for ei stund sia og har vært "hekta" ever since :)

  SvarSlett
 89. Hei!
  Jeg har også fulgt med på bloggen din omtrent siden du vant morsomste mammablogg i fjor, og er veldig enig i den kåringen! Ler høyt for meg selv og sender linker til venner stadig vekk.

  Selv har jeg to barn og venter nummer tre. Jeg har en toåring som liker sushi (eller aller best sashimi, egentlig) og en treåring som ikke liker ostesmørbrød. Kjøkkenet mitt er velorganisert, men hagen lever sitt eget liv. Jeg er veldig glad i marsvin og redd for ugler - der har du meg!

  I tillegg til at du er morsom, liker jeg å lese bloggen din fordi du har en fantastisk avslappet holdning og en selvironi som jeg misunner deg!

  SvarSlett
 90. Hei!
  Jeg er nok en av de du gjerne vil røyke ut, så her kommer jeg :) Jeg er 33, gift, to barn, lærer, nordlending som har flytta sørover og kommenterer nesten aldri på blogger (dårlig gjort?). Fant bloggen din for en tid tilbake da jeg satt i ammetåka og rev meg i håret over alle som hadde barn som sov og som alltid hadde rene klær, samtidig som huset var rent og pent. Sitter ofte og ler høyt av innleggene dine, du skriver virkelig godt! Hilsen Anja

  SvarSlett
 91. Du er virkelig noe for deg selv, Pia - som nesten ingen andre har signalisert før meg.
  Plastposer i vinduskarmen er det dårlig med her. Noe annet jeg ikke har, er sånn duk som du. Den har jeg sett glimt av i flere innlegg og synes den holder svært høy standard. Det må jeg si...

  Ellers så spiser ungen sushi, bare han slipper risen... så da er det vel greit å ikke ha brusbokser fra Svearike? Sånn til vanlig i hvert fall.

  SvarSlett
 92. Heisan Anja og Guro og alle dere andre! Selvfølgelig er det lov kun å lese.Fortsett med det! Men jeg er også nysgjerrig...Så jeg synes det er stas at dere tør å legge igjen noen spor akkurat her!

  Siri: brusboksene var framme fordi det var lørdag og vi holdt på med baking før bursdagsselskap. Duken er kul. Men dårlig kvalitet - ikke megabarnevennlig. Men får bruke den opp.

  SvarSlett
 93. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 94. Hellu!

  Du vet jo allerede at jeg liker å dra til Egypt i romjulen, men jeg kan jo fortelle deg som tilleggsinformasjon (nyttige hjelpespørsmål) at jeg er lærer (engelsk og norsk) og driver mitt eget one-woman oversettingsbyrå (fantastisk morsomme julebord!!) utenom lærerjobben når jeg ikke er opptatt med å være husmor på heltid. Har søkt om nok et års permisjon fra høsten av og krysser fingrene for at det går i boks.

  Jeg begynte å blogge for ca ett år siden og datt tilfeldigvis innom bloggen din like etter det. Har liksom fått mine favoritter som jeg følger - og du er en av dem, må vite;-)) Setter stor pris på avslappet humor og selvironi.

  Kjøkkenet mitt er velorganisert når jeg venter besøk - ellers not so much so... Av og til har jeg brødposer i vinduskarmen som drivhus for diverse plantespirer som det aldri blir noe av.

  Ingen av barna mine liker sushi enda, men de har ikke testet det ut enda. Det er mulig at de har kjørt seg fast i et spor med helt bestemte matpreferanser, helt ulikt sin mor, som alltid må prøve nye saker og ting som dukker opp i butikken (til Revisorens store irritasjon/fascinasjon). Håper allikevel at smaksløkene deres vil være villige til litt større variasjon etter hvert. Jeg gjør i alle fall mitt til det...

  Mini har i det minste begynt å spise brødskiver nå og smaker litt på middag også. Mulig at hun er så fin på det at moset alt-i-ett-middag blir for lite raffinert for henne. StoreLillebror liker aller best pizza (ikke hjemmelaget, for det er ekkelt...) og take-away fra en viss amerikansk fastfoodkjede. Refined taste, anyone? StoreStoresøster foretrekker mektige kaker og drømmer om å bli Cake Boss om noen år. Sistnevnte liker derfor veldig godt å lage mat, selv om søte saker er å foretrekke når det skal kokkeleres.

  Brusbokser? Ikke så ofte. Revisoren elsker cola på boks men er redd for å konsumere for mye av sorten dersom det kommer bokser i hus, så derfor har jeg fått forbud mot å kjøpe det inn.

  Jepp! Nå har jeg brukt alt for mye tid på nettet som vanlig. Egentlig skulle jeg bare en liten tur innom - men slik er det...

  Og nei - det er ikke mulig for meg å fatte meg i korthet...

  Ha en deilig dag!

  (PS: Det var ingen ufine ord i innlegget jeg nettopp slettet - bare en irriterende ordvending som måtte forandres på. Men nå ser det jo ut som om jeg er svært ubesluttsom - noe jeg i grunnen faktisk er;-)))

  SvarSlett
 95. Klart jeg må følge med i Pias verden. Det får meg selv til å føle meg litt mer normal :-) Du tar opp det hverdagslige vi andre ofte feier under teppet ! Du vet, vi andre damer er mer prektige....

  Spøk til side. Jente på 28(34) her. Jobber med livreddende tiltak på musikkbussen, har en liten haug med unger, er litt for glad i cafeer, har en unge som elsker sushi ( 5 år), alle ungene liker godt å lage mat, (men de trives nok best med å få ALT servert), her henger ingen plastposer i vinduet, men det er heller ikke prikkfritt, klart vi kjøper brusbokser i Sverige ( og jeg gjemmer de fleste for å ha de for meg selv), vi reiser mye og setter pris på de godene vi har i den settingen vi nå lever i . En ikke typisk A4 familie hvor takhøyden og diskusjonene kan være store.

  Nå samler jeg klærne , ta de på å stikker videre ( ikke vant til denne type blotting på nett)

  God dag :-)

  SvarSlett
 96. Du kjenner kanskje meg også såvidt, for det ligger noen små søte kommentarer fra deg fra tid til annen inne i Tuvauniverset.

  Jeg husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din- men er fast leser!

  Heter Marianne, har et barn, altså Tuva på 2 år - og er selv 35, snart 36. Bor midt i gryta i Oslo, som stadig vurderer mer landelige omgiverlser.
  Er utdannet kostymesyer som for tiden reiser landet rundt i en turnébuss mens jeg samtidig prøver å holde meg oppdatert i bloggverdenen.

  Også elsker jeg brusbokser fra Sverige, yes we do!

  SvarSlett
 97. Hei!
  Husker ikke første gangen jeg var innom her, men sjekka deg for alvor ute etter det puls-innslaget, og har fulgt deg siden. Synes du har en fantastisk form for humor og sjølironi, og liker at du ikke er så nøye på at alt skal være strigla til en hver tid! For hvem har det nå egentlig slik??

  Har forresten ikke blogg selv, Blir 30 i år, gift og har en datter som er en måned eldre enn din. Spesielt morsomt da egentlig, for kjenner meg igjen i mye av det du skriver! Jobber på laboratorie på sykehus, bor landlig til litt utafor Tromsø.

  Kjøkkenet er vel strigla kanskje EN gang om dagen, og tro meg det varer ikke lenge. Sushi kommer neppe over dørstokken her i huset, men brus drikker vi alt for mye av. Norsk sådan, alt for langt til sverige! Men glad i å lage mat, det er hun faktisk (dattera mi altså. Jeg lager for jeg må!)

  Og jeg er alt for dårlig til å legge igjen kommentarer, men det er vel igrunnen ikke fordi du er så veldig skummel! Det bare blir sånn! :-)

  Hilsen Tone

  SvarSlett
 98. Hege: Er du og lærer?! Jeg gir meg ende over!
  Oversetting høres kult ut!
  Alle oss: Hva er egentlig en A4-familie, lurer jeg på noen ganger...
  Marianne: Heisan! Jeg ante ikke hva du het. Men nå vet jeg det. Og kostymesyer er det vel ikke så mange som er?
  Tone: Takk for at du la igjen et spor! Det er absolutt intet krav - det var bare i dette innlegget at jeg liksom ba om det... Ellers får dere lov til å lese som før;)

  SvarSlett
 99. Hiv og hoi, jeg er vel litt treig som svarer på dette først nå:)
  Men jeg har òg lest bloggen din lenge lenge. Så jeg er en av disse som tror jeg kjenner deg, som helt sikkert hadde latt skravla gå om jeg hadde kræsja med deg på Rema1000, som syns det er befriende herlig med en upolert og arti hverdagsblogg...eller hva jeg skal kalle den. Nydelig! Hver gang jeg er her inne, tenker jeg at livet er ufarlig og fint. Tross alt.
  Jeg er mamma og kone og venn og lærer. Tenkende og skravlende, stort sett fornøyd med livet. Har nettopp flytta fra byen til landet. Ikke helt fornøyd med det. Men noen sjanser må man ta. Tegnende og malene, høy latter og litt for rotete kjøkken. Liker det ikke, men sånn er det. Parkdresser og sekker slengende over hele ganggulvet. Har aldri tenkt på at det går an å henge poser i vinduer,
  men treåringen min liker sushi. Tross alt.

  SvarSlett
 100. Guri, hva er det jeg kan fortelle om meg selv som du ikke allerede vet?
  Jeg ble mamma som 18 åring til flotte Rebecca. Barn nr 2 kom da jeg ble 21, med ny mann. Da det forholdet tok slutt virra jeg litt rotløs frem og tilbake i noen år, før jeg for ca 6 år siden møtte mannen i mitt liv. Noah kom, som du vet til verden forrige sommer ved hjelp av ICSI metoden.
  Egentlig helt fantastisk å bruke så mye tid, følelser og penger på å lage barn nr 3 med mann nr 3 *knegg*
  Men her er`n, og vi har ikke angret ett sekund.

  Jeg er størst i en søskenflokk på 3, bare jenter. Mellomstesøsteren og jeg har utrolig god kontakt, og er de beste venner. Hun er den morsomste og rareste personen jeg vet om, nest etter deg. Hun har foresten fiksa seg blogg (http://linemor82.blogspot.com/ fortsatt snurt på meg for det navnet, linemor82 er nemlig så HARRY det er mulig å få det *knegg* Men når hun tvinger meg til å gjøre alt sååååå....) Lillesøster Sanna er både psykisk og fysisk utviklingshemmet, men ei gladjente som vi alle er utrolig glade i. Fylte 18 år i fjor, og har flytta for seg selv. Stas!

  Vi har katter, hunder og hester. Jeg er for tiden hobbyjournalist i min kjendisonkel sin nettavis www.frøya.no , men til vanlig er jeg notbøter. Men det er dårlig med notbøting på den avdelingen jeg jobber, der produserer vi nynøter.
  Jeg elsker livet mitt, men har alt for lite tid til alt jeg ønsker å få gjort.

  Ingen av ungene her i huset spiser sushi, tror pinadø ikke jeg hadde fått de til å svelge rå fisk om jeg hadde betalt i dyre dommer for det. Poser i vinduskarmen har jeg liten eller ingen ærfaring med, men det hender ofte at jeg ikke gidder å hente ny pose til bleiebøtta på badet. Da havner bleiene på gulvet... Altså, jeg plukker de jo opp å slenger de i en pose, etterhvert... Å jo, kjøkkenet mitt er mye mere organisert enn ditt *lol* Men nå har jeg to halvvoksne unger og en baby. De to største setter på plass etter seg om jeg truer dem tilstrekkelig, og bebyen slipper å gjøre noe selv, så enn så lenge nyter vi organisert orden der inne *file*
  Mat ja... Fjortissen mekker ostis i smørbrødgrillen til seg og sin bror, teller det? Hun kan også slå til å lage seg en pose toro potetstappe, eller kansje en pose nudler. Da er vel svaret NEEEEEI, de lager ikke mat *sutreeee* Og er jeg i Sverige kjøper jeg selvsakt brusbokser. Finnes det mennesker som ikke gjør det????

  Og hver eneste dag, sitter denne jenta fra landet i sofan å leser denne bloggen. Det har jeg vel gjort i omtrent 2 år nå. 99% av gangene ler jeg godt, og mannen på den andre siden av bordet ser på meg å rister på hodet mens han spør "hva har Pia funnet på i dag da??". Men grunnet en baby ved puppen ca 85% av blogglesetiden min har jeg blitt skammelig sløv på å legge igjen spor. For å skrive med tær, det er jeg dårlig på ;) Men I`ll Be Back!

  Nevnte jeg at jeg er litt over middels glad i å ta bilder?

  Klem

  SvarSlett
 101. Hei! Arbeidssøkende bibliotekar på 34 fra nord. Mamma til to gutter på 3 og 1 år. De spiser ikke sushi, men mor får cravings av og til! Har ikke poser i vinduet, men har en posehaug med garn i et hjørne i stua. Hobbykroken min:)Har overhodet ikke et velorganisert hus i det hele tatt, har alt for liten plass til det.

  Bor alt for langt unna Sverige til å handle, men hadde vi bodd nærmere skulle jeg ha hamstret laktosefrie produkter. De er så mye bedre på det en norske meierier. Større utvalg og billigere. Hadde helt sikkert kjøpt noen brett med brus også:)

  Har bare lest bloggen din siden januar, fant deg via Foreldremanualen. Men nå leser jeg den hver dag, herlig blanding av humor og alvor. Du virker som en oppegående dame, det liker vi!

  Ingunn.

  SvarSlett
 102. Oi, så mange flotte svar du har fått - det må være artig. Lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar til deg, men det er ikke lenge siden jeg var innom:-). Begynte å lese bloggen din fra ganske så tidlig av da du også postet endel scrapperelaterte greier her og var aktiv inne på andre felles fora. Savner forresten din veldig fargespreke og herlige stil med papir, men får jo igjen med språklig fargerike og artige blogginnlegg.
  Liker veldig godt innleggene dine hvor du tar opp større tema på en artig, men likevel seriøs måte - og jeg digger din lite selvhøytidelige stil.
  Det er dårlig med bæreposer i kjøkkenviduet, men det florerer på kjøkkenstoler, dørhåndtak og dørknotter. Jeg er dritmisunnelig på alle som har et ryddig og lekkert hjem, men innser at dette overhodet ikke er meg. Jeg er altfor lat, og slapper godt av selv om det flyter litt rundt meg. Har stort behov for å koble fullstendig av etter jobb og når ungene sover, og da vil jeg gjøre alt annet enn huslige plikter...Dessverre..
  Tviler på at 5åringen spiser sushi - han er utrolig kresen og kjip i matveien, men minstebolla sluker det meste, så jeg ser ikke bort fra at litt rå fisk også faller i smak.
  Brus er det kun mannen som drikker, vi bor forholdsvis langt unna Svinesund, og svenskebrus er det lite av hjemme. Svenskesnus derimot- Mye lettere å sende i posten enn et brett med cola:-). Blogg har jeg jo, men den blir bare brukt til å legge ut det jeg kobler av jobben med - og til svært lite annet.. Kanskje kjedelig, men det blir nå mitt lille album over rekreasjonene mine.
  Ha en flott dag videre.

  SvarSlett
 103. Har vært leser avbloggen din siden i høst. Tror jeg fant ei lenke på en annen blogg, og så var det gjort. Har ikke egen blogg, er ikke engang på facebook. :-o Lærer for større barn, ungdom kalles de vel. Har 2 jenter som aldri har spist sushi (burde det kanskje vært innrapportert til myndighetene som omsorgssvikt?). Når det gjelder kjøkkenet, fungerer det, men blir ofte rotete og papirer har en tendens til å flyte rundt, så velorganisert kan det vel ikke kalles. Har ikke plastposer i vinduskarmen.

  SvarSlett
 104. Hei!

  Jeg er vel en av de som smugleser! :)
  Er dårlig på å legge igjen kommentarer og det er bare dumt for jeg liker jo å få kommentarer selv....

  Litt om meg: Er tvillingmamma, lærer (som så maaange andre av leserne dine), fotogal og har blogg selv.

  Når det kommer til spørsmålene dine så spiser ikke ungene sushi, men jeg gjør det. Kjøkkenet er stort sett i orden, men papirsøppelkurven flyter over til stadighet. Har ei snuppe som er superivrig på kjøkkenet og ei som helst ikke vil inn der. Husker ikke da jeg fant bloggen din, men koser meg her inne!

  SvarSlett
 105. Jeg smugleser! Hver dag, og nyter det :-) Tror aldri jeg har lagt igjen noen kommentar... Jeg er småbarnsmor og lærerstudent. Titter innom bloggen din hver morgen, smugleser i ordets rette forstand, i et auditorie på en Høgskole i dette land, og får med det et fornøyelig avbrekk i det som ellers kan være en trøttsom forelesning...

  SvarSlett
 106. Sinnsykt mange som har lagt igjen kommentar - så utrolig artig.
  Jeg leser bloggen din ganske ofte - og vel egentlig i smug for jeg er ganske dårlig på å legge igjen kommentar... Jeg syntes du skriver morsomt og underholdende. Dessuten er det fint med noen som setter ting litt på spissen - og ikke alltid viser fram kjøkkenet i shinet tilstand... Mannen kommenterte en dag at som ungkar kunne han ikke skjønne at folk med barn kunne leve med så skitne kjøkkengulv... men nå har han lært... 1, 2 eller 3 ganger med mopp eller støvsuger duger ikke - det er konstant smuler og søl!!!

  Tror jeg fant bloggen din via en give-away, husker ikke. Hvem er jeg? Snart 32, mor til to, godt gift, 2 hunder. Jobber med forvaltning og trives med det! Starta som interiørblogger fordi det virka som tryggest - ingen ser jo hvem jeg er når de bare ser en kopp eller en lampe eller noe, men nå har den visst utviklet seg til å inneholde litt mer om familien og hobbyer... Ha en fin uke!

  SvarSlett
 107. Ja, her var det mange kommentarer! ;-)

  Jeg er utvandret ostlending som bor i England. Gift og har ett barn og en katt. Er ikke sa redd for a vise hvem jeg er, men holder nok allikevel litt igjen. Kom over bloggen din litt via en annen blogg - som jeg ikke husker - kanskje det var gjennom NIB? Det er ofte slik jeg litt tilfeldig 'samler' nye blogger jeg leser. Synes du skriver morsomt og underholdende. Er ikke redd for a legge igjen kommentar, vet selv hvor koselig det er a se et reelt 'spor' av at noen har vaert innom bloggen min. MEN jeg rekker ikke alltdi skrive/lese hver dag, sa det kan bli litt skippertak...

  ha en fin fin uke!

  klem Mette

  SvarSlett
 108. Heisan :)
  Jeg har smug lest bloggen din i et par månder, jeg husker ikke hvordan jeg ramlet over den, men den er interesant og morsom :) jeg er 34 år og samboer. Og når vi regner sammen mine, dine og våres barn, ender vi opp med tallet 5 i alderen 3 til 12 år, vi har 3 katter, et par akvarier og massevis av hybelkaniner, plastposene har jeg i en sånn pølse du putter posene oppi øverst og drar dem ut igjen under, Orden på kjøkkenet ? Vel...jeg vet hvor tingene skal være, men jeg finner de aldri der....:)
  Tror neppe shusi hadde slått an her i gården, du :) Vi har en 11 åring som elsker å lage Mat/middag, en 12 åring som elsker å bake kaker ol. en 3 åring som elsker å hjelpe 11 åringen og 12 åringen, og to 9 åringer som hadde sultet skvett ihjel om ikke maten hadde blitt servert :) Lite brus her siden ingen av ungene er noe særlig begeistret for det, ikke vi voksne heller, heldigvis !
  Jeg blogger selv, men det er bare svada, vissvass og masse om lite og visaversa :)

  SvarSlett
 109. Har lest bloggen din ca et år, siden jeg selv begynte å blogge. Jeg er hele 26 1/2 år, vestleding, fysioterapeut, gift med barndomskjæresten, mamma til 1. Har til tider et organisert kjøkken. Ettåringen hadde sikkert spist sushi om hun hadde fått det, men siden jeg ikke liker det selv vil det nok bli lenge før hun får smake. Har en sånn "pose-pose" på kjøkkenet som alle plastposene blir dytta nedi. Ettåringen lager ikke så mye mat enda, men hun liker å hjelpe (bare se dagens blogg!)...og brusbokser i sverige blir det fryktelig lite av, men smågodt derimot, oh lord!

  SvarSlett
 110. 37 år gammel ute-arbeidende 2 barns mor, gift, lever et standardisert A4 liv med mann, bilder og en båt. Har type "kjedelig kontorjobb" men trives fortsatt supert med dette. Er kreativ på fritiden med tildels mye sang og symaskinprosjekter. I tillegg til noe egentrening og det å følge opp barna og deres fritidsaktiviteter, er jeg slik sett "i mål" og fornøyd med tilværelsen!
  Blogger ikke selv, men følger med på en hel del ulike blogger. ikke så lenge siden jeg oppdaget din blogg, men siden har jeg ledd mye!
  Mine barn er glade i fisk, men sushi har de tilgode å prøve. Men det blir, det blir. Jeg henger nok ikke opp plastposer i vinduskarmen eller kjøper brusbokser i Sverige. Er relativt velorganisert, men mye er jo relativt.
  Digger din ærlige, usminkede og direkte blogg! Det trengs som en kontrast i forhold til alle de velfriserte bloggene. Ta det til deg :-)

  Syns dessutten du har herlige barn, som vi får se stadig vekk!! Virkelig.

  SvarSlett
 111. biler, og ikke bilder, altså....! :-)

  SvarSlett
 112. Kan ikke skryte på meg lang fartstid på bloggen her, men jeg har lest hvert eneste innlegg i løpet av ei uke.. mannen min synes jeg var litt kjedelig å snakke med, for jeg satt og humret for meg selv og svarte ikke på tiltale... ble forresten pekt i denne retningen gjennom tett inntil, for jeg er en av disse "bæredamene" der inne. Bærer begge barna mine, halvannetåringen (han er født måneden etter tulla di) bæres nesten daglig, storesøster som er tre år eldre bæres sjelden, men så er det enda mer spesielt de gangene det skjer.

  Barna er forresten i barnehagen hele dagene, for jeg er hjemme og leker husmor uten dem - når jeg ikke er på jobb. Utdannet barnevernspedagog, og jobber som miljøterapeut. Ble født i Oslo for 38 år siden, men har de siste 7 åra oppholdt meg på Sunnmøre, og her blir jeg nok. For tiden går det mye i husbygging og barn, men jeg har ambisjoner om hobbyer... for eksempel scrapbooking (har masse utstyr, mangler inspirasjon og tiltakslyst), hage (med naturtomt som skal temmes noe må jeg finne en interesse for slikt synes jeg), og så er jeg veldig glad i å lage mat (og å spise den etterpå).
  Plastposer? De slenges inn på matboden. Sushi? Slikt får man ikke her, annet enn i frysedisken på Rema, og den ser ikke fristende ut. Brusbokser i sverige? Nei, jeg drikker ikke brus (men vann, kaffe, øl og vin derimot), og det er veldig langt til Sverige herfra...

  SvarSlett
 113. Har egen blogg, titter innom her ofte, nesten daglig :)
  Sitter og humrer og ler for meg selv, men ikke alltid jeg skriver noe, mye pga jeg sitter på jobb når jeg er innom som oftes :)

  Jeg bor i Sandnes i Rogaland, jobber som vekter, er gift og har store barn :)

  Så til hjelpespørsmålene dine: (hihihi)

  Har du et velorganisert kjøkken? jepp... kvamende velorganisert... eller ikke....
  Har du en ettåring som liker sushi? mine har aldri spist sushi, men jeg elsker det :)
  Henger du plastposer i vinduskarmen? Nope...?
  Har du barn som liker å lage mat? Ja, minsten :) eldstemann kan til nøds svi av en grandis :)
  Kjøper du brusbokser i Sverige? Aldri, drikker ikke brus, heller øl og vin og vann :)

  Ha en strålede torsdag :)

  SvarSlett
 114. Elsker morsomme blogger, og har fulgt med din ei god stund. Jeg har ikke barn. Enslig (etter et semi-langt ekteskap) har hund (i tillegg til kos, også som hobby og livsstil) og som sagt, storkoser meg med morsomme blogger. Derfor. :)
  Svar på spørsmålene din:
  1. noen ganger (da er jeg stolt) andre ganger derimot...
  2. bikkja liker heller ikke rå fisk
  3. nei, men ofte på håndtakene til kjøleskapet og skuffer og skap
  4. skulle ønske jeg klarte å lære bikkja til å lage fantastiske middager som hun kunne overraske meg med når jeg kom hjem sliten fra jobb - men neida...
  5. nei, drikker ikke brus

  SvarSlett
 115. Når jeg skal ha en liten og humørfylt pause i hverdagen, da klikker jeg meg inn på Pias Verden. Jeg kjente deg før du begynte å blogge. Men det er ikke derfor jeg følger deg. Det er fordi din blogg skiller seg ut fra alle andre blogger jeg har vært innom. Din blogg er først og fremst morsom, humørfylt, ironisk, hverdagslig, festlig og identifiserende. Samtidig er jeg helt imponert hvordan du takler å ha en familie med fire barn. Vi har "bare" tre... Den måten du viser at du er stolt av barna dine er bare rørende. Fram til nå ser jeg ikke grunn til å følge andre blogger enn dine, fordi min andre favoritt har sluttet. Nå ser jeg deg for meg: Du vrir deg. Kommer med noen morsomheter for å unngå å vise at du tar til deg rosen, men innerst inne blir du nok glad. Og hvem jeg er? Du og jeg spilte teater i samme teatergruppe en gang. Vi hentet en katt hjemme hos dere. Jeg går nå daglig og skryter av at jeg en gang hadde en katt fra hun som ble kåret til årets mammablogger 09... (Eller var det morsomste mammablogger?). Vi har skravlet sammen på toget fra Oslo til IØ, der du la ut i det vide og det brede hvor høyt du elsket Trøgstad (obs! Jeg skulle kanskje ikke røpet det...). Det var i den tiden du tjente penger som opplysningsdame. Der har du vel et lite bloggtema?
  Pias Verden er et av mine små lyspunkt i hverdagen. De store er mann, tre barn og to ponnier. Og så er jeg veldig glad i jobben min. Hvis du fortsatt grubler.... Hilsen fra Elin.

  SvarSlett
 116. Tror du kjenner til hovedgreia med denne Huldra, for jeg ser jo med glede du sporer av inne hos meg til tider. Veldig glad for det! :)

  Kan jo fortelle litt kort og godt, om litt andre aspekter enn i bloggen min.
  Blir de magiske, modne 40 til høsten.
  4 barn, hvorav et kom fra magen min, to fulgte med ektemannen, og et plutselig dukket opp som fosterbarn. Dvs. 3 ungdommer, og en på barneskolen.
  Utdannet førskolelærer, men avviklet som arbeidstjener. Dog meeeget huslig- til tider.
  Født og oppvokst Drammenser med trang til de dyper skoger. Da ble det Lardal.
  Er sikker på at minstemann spiser sushi, kjøkkenet er så lite at det bare må være velorganisert, og har for tiden sau i vinduskarmen. Plastposer nei? Det skjønner jeg ikke noe av, men sau i hundegården er helt naturlig. Derav sau i vinduskarmen.
  Kjøper både brus og annet i Sverige til tider. Off course! Billig jo!

  Nå skal jeg bla meg opp igjen, og se om det finnes fornuftigere svar enn dette. Det tror jeg det gjør.

  Lørdagsfjas fra den usportslige Huldra

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails