tirsdag 11. januar 2011

Bryn, del to. Og manipulering

Siden dere ble helt ville over mine lekre bryn, måtte jeg bare lage en liten oppfølger. (Og har du alt kommentert i det forrige innlegget, skal du for all del slippe nå - det får være måte for kommentering angående en kvinnes ansiktshår).
Jeg kan vel uten blygsel beskrive meg som en mester i bilderedigering, og derfor har jeg laget meg et slags makeover-program.
Jeg har klart å manipulere et bilde som viser hvor flott jeg ville sett ut med opptegna tynne bryn.

Men jeg tror nok at jeg dropper det.

Jeg prøvde også en variant med blekede tenner, men ser at det ikke helt kler meg, liksom.
Jeg får bevare de tennene jeg tross alt har. De står godt til min sønns grå skjorte.

Ha en manipulerende kveld, med eller uten bilderedigering!

36 kommentarer:

 1. Huff&huff, du ble litt sånn ubehagelig lik en viss Hanne Nabintu Herland.

  SvarSlett
 2. Hihi, jeg har aldri hatt helt sansen for disse opptegnede brynene. Men nå er det nesten så jeg revurderer altså... Nesten. NOT ;-)

  SvarSlett
 3. Sitter her og lurer på om det er slike påfunn man får når man runder 40...Har alltid tenkt at sånne påtegna bryn hører til gamle damer..

  SvarSlett
 4. Fru Storlien: Jeg er veldig lik Hanne N H innvendig også - vi har de samme holdningene, lissom. NOT.
  Elisabeth: Ja?...Førtis=gammel dame, eller hur? Gutta ville gjerne at jeg skulle tegne på briller også - vi synes dette var fryktelig morsomt. Lenge leve Paint! Hvem trenger Photoshop?

  SvarSlett
 5. Haha. Husker ikke om jeg kommenterte det forrige bryn-innlegget, men jeg må bare si at påtegna bryn er noe av det verste jeg vet. Da er det kjekt å ha bildebehandling som man kan leke seg med kroppsbehåring.

  SvarSlett
 6. ARTIG, Pia. Du kan jammen underholde:) Det er det jeg sier, du er vakker som du er:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 7. Hei.
  Kjempemorsom blogg! Deilig å få seg en god latter innimellom bleieskift og matatid. Er en voksen nybakt mamma som trodde det ville være piece of cake å bli mamma nærmere 40 enn 20. Men koser meg gjør jeg og synes det er kjempegøy å lese bloggen din. Håper jeg kan bli like kul for min datter som du virker å være for dine barn!

  SvarSlett
 8. De tennene minner om en episode av Friends når Ross bleker tennene... Hi hi hi - du lurer på hvordan jeg får tekst til bildene mine - vel hele stasen er brodert med attersting tegnet av med et lysbord...
  Hilde

  SvarSlett
 9. Ha, ha! You crazy lady :))

  SvarSlett
 10. Du burde vurdert tatoverte øyenbryn og bleika tenner! Eg syns det kledde deg. Virkelig! :)
  (Og takk for at vi slapp å kommentere begge innleggene. Eg kom liksom ikkje på noko å skrive denne gangen...)

  SvarSlett
 11. Ha ha, ta med deg bildene til en sånn 'fikseklinikk' i Oslo og si: SÅNN vil jeg se ut.De gjør som de får beskjed om vet du.Det hadde vært litt artig å ta første turen på Supern med litt sånn tegneserielook.Når det gjelder ansiktshår, så skjer det noe når vi runder 35.Banna bein.
  Ha en hårleg dag!

  SvarSlett
 12. Hei, så kjekt å finne veien her:-), flott blogg:-).
  Utrolig morsomt innlegg(Hi,Hi), du var jo bare nydelig med de bryna og bleika tenner:-).
  Såg ut som en fantastisk ferie dere har vært på,
  all innclusive høres helt fantastisk ut.
  Legger meg til som følger, gleder meg til nye innlegg:-).
  Klem Hilde

  SvarSlett
 13. Herlige bilder, ingenting som er vakrere enn påtegnede øyenbryn!! Og det rareste er at det er faktisk damer som går rundt med det!!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 14. Guuud !! Du må for all del ikke bleke tenner og tegne på falske øyenbryn Ha ha ;) Men jeg må få kommentere på innlegget under her, superfint ! Fra det ene til det andre : det er ikke så vanskelig og trekke opp sofa , men DET TAR TID ! ferdig med 1 nå PHU ..
  Ha en fin dag i morgen PIA :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 15. Som niese av en dame som i alle år har tegnet en tynn, sort strek over begge øyer kan jeg bare si at metoden du har valgt absolutt er å foretrekke!
  Er litt buskete sjøl, men nå minnet du meg jaggu på at det nok er på tide med en opprenskning.
  På øyebrynsfroten altså; jeg driver ikke og deler intimbarberingsdetaljer med deg nå om du trodde det.

  Herlig gruppebilde var det og!

  SvarSlett
 16. Ja, hva den dama ikke kan?
  Jeg har en brynhistorie jeg og. Jeg skulle på sånn derre spa, og HADDE nappet bryna dagen i forveien. Ble skrekkelig fornærmet da den velpolerte damen foreslo brynnapping som den viktigste aktiviteten den kvelden!

  SvarSlett
 17. Puuuuh, endelig har dama tatt til vettet, var min første tanke! Synes neonhvite(?) tenner og påtegna streker er noe av det stiligste som finnes ever!

  Koz og klemz

  SvarSlett
 18. Heia moderne teknologi! Den retusjeringen var helproff- det er visst ikke den ting du ikke kan :-) Flink og morsom!!

  SvarSlett
 19. Du er bare gullgod!! - og RÅ på bildemanipulering!! *ler meg halvt forderva!*

  SvarSlett
 20. Shit - og nå tenker jeg på forrige innlegg. Så fint det så ut til å bli. Kan du ikke legge inn sånn close-up på de nye brynene også - for jeg ble nysgjerrig. På tanntrådeffekten som jeg hittil bare har sett på Jan Thomas-show.

  SvarSlett
 21. Når du sier jeg ikke trenger å kommentere så må jeg jo bare!
  Du ble jo hvertfall mer våken?
  Kjører du kurs på sånn bilderedigering/manipulering?
  Du har teken på det ;)

  SvarSlett
 22. VÆR SÅ SNILL!!! IKKE GJØR DET! Behold bryna som de er! Tennene også!!
  VÆR SÅ SNILL!!!!

  klem fra en lettere bekymret sørlandspige ;-)

  SvarSlett
 23. Herlig!
  Hva skal man vel med alle disse "kroppsfikserne" som tar masse penger for jobben, når man like godt kan drive retusjering som deg? ;o)
  Fantastisk blogg forresten! Har blitt en stor følger :o)

  SvarSlett
 24. se der ja! er glad du fulgte rådet mitt!

  SvarSlett
 25. Lekkert!
  Både med og uten bilderedigering ;o)

  SvarSlett
 26. Du ser jo fjong ut samme hva du finner på! :) Men spør du meg, så stemmer jeg for den gamle,gode varianten! :)

  SvarSlett
 27. Hehehe, det får`n si gitt!
  Digger de blekede tennene ;)

  SvarSlett
 28. Hehe, så herlig. Blekede tenner og opptegna bryn ble virkelig skjønt...hehe. Ha en fantastisk dag. Klem.

  SvarSlett
 29. Oh man, you are unpredictably funny Pia!:)

  SvarSlett
 30. Jeg synes du ligner litt på Jan Thomas på det nederste bildet.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails