lørdag 27. november 2010

Søvn.

En ørliten fordel ved å ha et sykt barn, er at hun sover litt mer enn vanlig. (Her snakker jeg om søvnen på dagtid. Om natta er det et sorgens kapittel, og NEI, hun har aldri sovet ei hel natt. Det har vi til gode.)

På dagtid har hun faktisk sovnet på fanget mitt! OG jeg har klart å legge henne over i vogna! OG hun har sovet videre i kanskje en time! Og dette har jeg faktisk klart å forevige med kamera!

Kaller bildet for Vesla sover søtt i sin vogn, tenker jeg. Eller noe annet i den duren.

Ha en super lørdag, med eller uten søvn!

17 kommentarer:

 1. Uff, den søvnen den søvnen. Syns jaggu du skulle fått deg tilsvarende hotellopphold som mannen!

  SvarSlett
 2. He he, mannen er hjemme nå, vesla er på bedringens vei, så alt er ok;)
  Mannen er forresten stadig på farten med jobb, så sånt er jeg vant til;)

  SvarSlett
 3. Ein ørliten fordel det, ja!
  Av og til er det ein fordel at mannfolk er ute av huset også, men ikkje akkurat når ungane spyr!

  SvarSlett
 4. Artig at jeg nettopp skrev et lite innlegg om sövn, og om hvor bra vi sover i dette huset;)
  Ha en finfin dag!
  Heidi.

  SvarSlett
 5. Håper hun er på bedringens vei.
  Greit å få litt avlastning av mannen iblant, spesielt med syke barn..
  Fortsatt god bedring-hvile er den beste medisin.
  :)

  SvarSlett
 6. Vi må bare innrømme det. Noen fordeler er det med at de små er syke. Selv setter jeg pris på å få masse kos når minstetøtta har feber. Da kan hun ligge på fanget og kose. Lenge. Til vanlig unner hun meg en kjapp klem, that is it! Meeen, det er selvfølgelig å foretrekke at de er friske!

  God bedring til vesla! Og så krysser jeg fingrene for at det blir litt mer søvn på dere om natta snart.

  SvarSlett
 7. Så søt ei lita tulle :) jeg kjenner meg så godt igjen i det du beskriver her . få deg en god natt søvn nå da, som mannen er hjemme ;) Så bra at hun er på bedringens vei :)

  Kos dere i helga :)
  Klemmer i fleng fra Janne

  SvarSlett
 8. Ja, nåken fordeler ska det værr med sykt barn :o)

  Ha ei fiiiin helg!

  SvarSlett
 9. Kjedelig med sykt barn og lite nattesøvn.

  Ha en fin lørdag videre:))

  SvarSlett
 10. ååå..så søte når dei sover!! Litt skummelt, og litt deilig når ungene er sjuke og sover meir enn vanlig.
  Ha ei fin og frisk helg! :)

  SvarSlett
 11. hun er så skjønn♥ Du har noen flotte barn Pia, alle så ulike,likevel like!
  klem

  SvarSlett
 12. Man får sette pris på de lyspunktene som er.

  Småbarnsårene kan være svært så strevsomme, og mangel på nattesøvn over lang tid kan slite ut hvem som helst.

  Håper hun kommer seg fort, og at hun om ikke altfor lenge sover hele natta.

  Blir du med på min Give Away?

  Klem

  SvarSlett
 13. Mmmm husker vi feiret stort mannen og jeg da ungene endelig sov en hel natt - men neste natt var lykken over... Nå er de så store at det soves, men om noe kan fortelle meg hvorfor ungene må vekkes i ukedagene,men våkner friske og uthvilte 05.50 i helgene ja da vil jeg gjerne vite det...
  God bedring til vesla di!
  Hilde

  SvarSlett
 14. Litjtupp her sov ikke ei hel natt før hun var 3,5 år - det var til å bli gal av. Men som du sikkert har merka, er jeg slett ikke gal nå - så det er absolutt håp ;-) Stakkars lita som er syk enda da - håper det går over snart :-)

  Ha ei fin helg og klem fra Siv

  SvarSlett
 15. Må innrømme at jeg synes det er veldig koselig, når barna er litt syke og blir sånn tunge og kosete. Det høres ut som en sånn mamma som skader barna sine. Det er ikke det jeg mener, at jeg ønsker at de er syke, men når de er det og det ikke er noe farlig, så står verden litt stille og man er bare mamma. God bedring!

  SvarSlett
 16. Noen fordeler må man jo ha når barna er syke!
  Ikke bare bare dette med søvn altså..

  God bedring til vesla!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails