søndag 14. november 2010

Ordning. Og reda

Månedens tema inne på Foreldremanualen, er Ordning og Reda. Og innen det temaet er jeg jo et oppkomme av inspirasjon.

Hvor begynner jeg, lissom?

Ordning vil jeg si er et gjennomgangstema for hele heimen vår.
For ikke å snakke om reda!
Akk, ja, jeg kjenner tårene presse på når jeg tenker på all vår orden.
All vår reda.

For at mitt ordning og redainnlegg ikke skal bli for ordnet og redd, trår jeg til med et lite lekeoppbevaringstips.

Bruk veggen! (Eller Ikea-hylle med kvalitetsdvd-er slik vist på bildet).
Da klarer du å stable ganske så høyt.

Lykke til!
Og ha en ryddig dag, med eller uten reda!
Brukte kjapt den random.org-greia og trakk ut Hilde-Gunn som heldig vinner av "Freak out"-bildet. Send meg en mail med adresse!

16 kommentarer:

 1. Ha, ha, akkurat det trikset funker bra på vaskerommet og når skittentøyskurven (en sjelden gang selvsagt) begynner å renne over. Er det ikke en vidunderlig følelse å ha alt på stell? Kjenner meg sååå godt igjen! Her er det sånn enorm orden at vi til og med har alle bruksanvisningene til legoen katalogisert og alfabetisert. Glemte jeg å nevne at jeg fanger støvet FØR det lander og??

  Hilsen Barbro wannabe - Dentinista

  SvarSlett
 2. Haha! Takk for tips! Heldigvis har ikke Lotta så mange leker enda.. :p
  Grattis til heldige Hilde-Gunn! Bare litt misunnelig! Bare litt!

  SvarSlett
 3. Ser akkurat ut som min skittentøyskurv!

  KLem Lykkeliten

  SvarSlett
 4. HURRA! Jeg vant!
  Og takk for flott råd om ordning og reda! Nå blir det orden i mitt hjem også ;)

  SvarSlett
 5. Gratulerer til Hilde-Gunn <3

  Ellers kjenner jeg vagt igjen den rydde-stable-lukkeøynene-teknikken. :-)))

  SvarSlett
 6. Ah, det er SÅNN det skal gjøres ja! Her kjører vi "putt det under dyna-trikset", men det faller jo helt i hop hver kveld når vi skal legge oss.

  SvarSlett
 7. Ah, det der var jo genialt! Så har jo lillesøster også noe å klatre på når hun skal hente en av dvd'ene øverst i hyllen :D

  SvarSlett
 8. ..herlig! Godt å se ander har like gode ordninger som jeg..
  Utrolig deilig med sånne stapp-inn løsninger hvis man plutselig må ha det ryddig på et blunk..! ;-)

  SvarSlett
 9. He , he og her kjenner jeg meg IKKE igjen..!;-D
  Gratulerer så mye til den heldige vinner!
  Ha en ryddig kveld,
  klem Hege.

  SvarSlett
 10. Hehehe... skulle til å si som Barbro - fungerer bra på vaskerommet, spesielt på rene, pent bretta klær, hvor stablene bare vokser til de endelig havner på rett plass, som når sokkeskuffen plutselig er tom...

  SvarSlett
 11. Ååh, nå ble jeg helt VARM rundt hjerteroten, og det er ikke tull engang! I Pafrikaheimen organsierer vi nemlig både kjeller og loft, samt uteboden, nett på samme måten!
  Og nesten like glad ble jeg av forrige innlegg. "Be calm and carry on", my ass. Jeg støtter helhjertet opp under "scream out and throw stuff", eller hva det nå var.

  SvarSlett
 12. Ikkje så dumt! Her utnytter vi golvarealet istedenfor. Greit det og - lettvint - men litt vanskelig når vi skal manøvrere oss rundt alle tinga. Støvsuging er ikkje noe problem, for vi treng ikkje støvsuge så ofte når det ligg ting på gulvet. Da forsvinn mykje av støvet innunder alle tingene.
  Ha ein fin søndagskveld!
  Og gratulerer til Hilde-Gunn!

  SvarSlett
 13. et annet tips er å skyve alt under noe annet, funker bra hos oss :)

  SvarSlett
 14. Hahaha
  ...her har vi en stor "kurvkiste"...som egentlig har ett lokk som skal gå ann å lukke... Denne har imidlertid en duplosamling uten like oppi seg...dvs langt opp etter veggen...*dåne*... Egentlig skulle liksom alle lekene få plass oppi denne...
  Gratulerer til vinnerinnen :))

  SvarSlett
 15. Bra tips;-)) Tror kanskje det hjelper å stifte fast det som ikke vil holde seg i ro på toppen - har i alle fall vurdert det selv ved flere anledninger, det være seg enten lekeoppbevaringsbokser eller skittentøyskorga...

  Gøy at du vil bli med på gi-bort-lotteriet mitt;-))

  SvarSlett
 16. 1. Steinansiktet elsker sommeren med bare føtter, så det skulle bare være måte på hvor heldig du skulle vært og hatt et like smilende vinterbarn.

  2. Gikk på Tupperwareparties før sønnen min kunne gå, og jeg var pur ung. Det har iiingeting med å være voksen å gjøre. Skjønt.. Jeg var jo voksen nok til å bli mor, så da var jeg vel litt voksen likevel. Skapets innhold ser i så måte temmelig voksent ut. Dog uten slynge og mikrodingser, men mange moduler. De varer og varer, men det gjør Ikeadingsene også ja.

  3. Ordnung i hendige kasser som kan tømmes på hodet er supert. Da får man jo tak i alt man måtte ønske med en gang.

  Disse punktene sies selvfølgelig med et lite skjelms smil og lurt blunk, men neste kommentar sies med et ekte varmt blikk og smil (altså uten noe sarkasme, ironi eller annet fuffens):
  Glemte jo si at jeg synes bildet av hele familien i øverste innlegg var skjønt, så da kommer det her. Varmt og godt. :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails