fredag 12. november 2010

Om kommentarer

Jeg blir barnslig oppglødd av alle disse kommentarene.
Det er stas å lese.
Jeg koser meg med dem.

Og jeg prøver så godt jeg kan å legge igjen kommentarer hos andre.
Men det sier seg sjøl at selv ikke jeg kan rekke innom samtlige blogger som eksisterer.

Noen ganger er jeg inne i blogger, leser, og stikker stille ut.
Noen ganger er det rett og slett vanskelig å legge igjen en kommentar - "Hva skal jeg liksom skrive her?" .
Og noen ganger rekker jeg ikke. Jeg rekker å lese. Men ikke å skrive.

Sånn regner jeg med at det er inne i min blogg også - noen himler og stikker kjapt videre, noen humrer og stikker litt treigere videre, og noen legger igjen en kommentar. Og alt må få være lov.

Man må få legge igjen kommentarer fordi man har lyst/tid/overskudd, og ingen bør føre noe kommentarregnskap.
Ikke lett å finne noe til å illustrere dette innlegget, så det fikk bli et søtt monster fra Gunvor inne på Epla.


En metode for å få folk til å legge igjen kommentarer, er å avslutte blogginnlegget med et spørsmål.

Så det gjør jeg nå:

Er du flink til å kommentere andres blogger?
Er det noen ganger vanskelig å kommentere?
Kommenterer du kun tilbake til de som har kommentert hos deg, eller kommenterer du litt i hytt og pine?

Ha en ordrik dag, med eller uten kommentarer!
Og føler du ikke for å kommentere dette, kan du heller legge igjen en kommentar til mitt forrige innlegg, for da er du med i trekninga av et års medlemskap i Norsk Luftambulanse!

48 kommentarer:

 1. Heisann - dette har jeg også fundert litt på - jeg er dessverre altfor dårlig til å legge igjen spor, men jeg leser mange blogger. Ofte er det ikke på grunn av tid, men manglende ting å si, jeg leser... så drar jeg igjen.

  Ha en strålende dag. Tone

  SvarSlett
 2. Jeg kommenterer litt i hytt og pine, og er vel (dessverre) ikke spesielt flink til å kommentere i det hele tatt. Dessuten er jeg også litt forvirret: skal man svare en kommentar inne på sin egen blogg, eller skal man besøke den andre bloggen og kommentere der? Jeg ser mange gjør mye forskjellig, og jeg har ennå til gode å finne ut av hva som egentlig fungerer best.
  Bloggen din er helt herlig, og selv om jeg leser den hver eneste dag så får du ikke en kommentar fra meg på hvert innlegg... og det er IKKE vondt ment! ;)

  SvarSlett
 3. Ikke alltid så lett det der med kommentarer.... Jeg prøver så godt jeg kan og henge med, men av og til rekker jeg det ikke - og noen innlegg er faktisk fryktelig vanskelig å kommentere. Spesielt lange innlegg. Da detter jeg fort av.

  Selv om jeg etterhvert begynner å få et litt mer avslappet forhold til kommentering, så får jeg ofte dårlig samvittighet for de jeg ikke har rukket og vært innom. Jeg prøver så godt jeg kan å fordele kommentarene jevnt utover, men har innsett at den tiden jeg klarte å holde tritt med kommenteringen er forbi.

  God helg til deg, snuppa!

  Klem

  SvarSlett
 4. Helene: Jeg får kommentarer så det holder, og jeg forventer ikke at alle skal kommentere alle innlegg!
  Jeg har heller ikke helt funnet ut dette med å svare på kommentarer - gjør det en del ganger her inne i egen blogg, mens andre ganger dropper jeg det...

  SvarSlett
 5. Oj det var mange spørsmål.
  1) Nei eg er ikkje flink. Har noen få eg besøker, og kommenterer.
  2) Ja.
  3) Kommenterer i hytt og pine.
  4) (ok så var det ikkje fire spørsmål men eg svarer på det fjerde likevel) Ja, eg fører kommentarregnskap. Foreløpig ligg du relativt godt an, men du må ikkje begynne å slappe av for det!
  ;)
  Ha ein ordrik dag du og!

  SvarSlett
 6. Jeg kommenterer endel på de jeg leser fast, og på nye blogger jeg finner. Hvis jeg liker noe hos de, liker også de kanskje noe hos meg. Og hvordan skal de finne meg hvis jeg bare stikker av liksom? Ellers er jeg som deg, elsker at folk legger igjen spor, og elsker å lese reaksjonene. Noen ganger savner jeg sånn hurtigkommentering a la "liker" funksjonen på FB. God helg!

  SvarSlett
 7. Bra innlegg! Akkurat dette har jeg tenkt litt på i det siste. Jeg kommenterer som regel når jeg har tid og lyst, men har liksom litt dårlig samvittighet for at jeg ikke alltid får kommentert/besøkt bloggene til de som er inne på min blogg. Jeg leser mange flere enn jeg kommenterer! Og vet at det også er slik på min blogg, så da går det vel opp i opp kanskje :) GOD HELG!

  SvarSlett
 8. så smart innlegg, så får du samla enda mer kommentara :D hehe
  Muli æ må gjør samme trikset :P
  Æ e vel en type som kommentere i hytt å pine å litt her å der..
  Men e flere gang æ går stille ut uten å lage lyd.. Kjipt, men som du sir.. ikke alltid man vet kan man ska si.. og så e det ikke alltid man tar sæ tia..
  Men vet jo kor gla æ bli førr alle kommentara æ får, så prøve å vær flink å legg igjen ett ord her å der i ny å ne :)

  Ha en flott dag!

  klæm

  SvarSlett
 9. Nja til alle spørsmål, tror jeg det blir-uten at jeg tenker meg veldig godt om.
  :D
  Ha en fin dag.
  (og jeg ser at spørsmålet ditt i går svarte jeg på inne hos meg selv..)

  SvarSlett
 10. For det første så må jeg jo si at du er en av de som klarer å blogge ofte og jeg er derfor imponert over hvor flink du er til å kommentere også!
  Jeg får på langt nær så mange kommentarer som deg, men allikevel så kan det ofte være vanskelig å følgle opp.
  Ellers kommenterer jeg når jeg har tid, når det er noe jeg liker eller blir engasjert av. Men jeg har også noen blogger jeg besøker ofte men aldri har kommentert hos. Det fordi jeg føler at jeg kanskje ikke hører helt hjemme der, føler at jeg sniker eller at de er så ekstremt populære og får så mange kommentarer allikevel, at min ikke ville betydd en dritt. Det er sikkert litt dumt. For jeg er jo helt enig, at det er gøy med kommentarer, men jeg forventer det aldri!

  SvarSlett
 11. Jeg har ikke noe mønster på kommenteringa mi, det går i hytt og pine. Enda så har ikke jeg hundrevis av kommentarer hos meg, så jeg er alltid på besøk hos de som har kommentert hos meg. Men jeg kommenterer ikke alltid "takk for kommentaren-kommentar", jeg føler liksom at jeg bør ha noe mer å si. Jeg tenker at jeg kommenterer når innlegget eller bloggen "treffer". Og så synes jeg det er mer stas å kommentere de bloggene som er nye, og som ikke har hundrevis av kommentarer etter hvert innlegg.

  Og så må jeg si jeg er en hund etter blogglotterier, liker jeg det som loddes ut, kommenterer jeg i vilden sky ;)

  SvarSlett
 12. Jeg er som deg - litt av og på når det gjelder komentarer. Jeg forsøker å kommentere tilbake til de som er kule og gir meg en kommentar, men sjelden kommentar bare fordi jeg skal kommentere.

  Noen kommenterer jeg ikke hos fordi jeg aldri får noen kommentar av dem - så barnslig er jeg:-/ Det tar jo tid å skrive noen ord, sant? Så da prioriterer jeg faktisk de som gir meg en hilsen.

  Ha en ordrik dag:-)

  SvarSlett
 13. Revolver-journalist Pia, he he;-D
  Kommenterer som regel fast hos de jeg har kontakt med, for det er blogger jeg liker/blir engasjert av:-)
  - skal vel innrømme at jeg ikke er like ivrig hos de bloggene som ikke kommenterer tilbake...
  Resten blir litt tilfeldig - helst om jeg finner en "ny " blogg som jeg syns er fin!
  Blogging er jo en "tidstyv" til tider;-D
  Riktig god helg,
  klem Hege.

  SvarSlett
 14. Jeg kommenterer i hytt og pine, når jeg har tid og lyst :D

  Men jeg besøker alltid alle som kommenterer hos meg.

  Syns ikke vi skal ha så masse "regler", men blir jo glad for kommentarer selv da :)

  SvarSlett
 15. Skikkelig lurt å stille spørsmål på slutten, jeg noterer meg det i dette sekund!
  Jeg blir også grådig glad for kommentarer. Kjempeglad, faktisk! Både de som bare sier "ja lilla er kjempefint, ha en fin dag", og de som er litt som meg selv og bare skriver det som faller dem inn der og da, gjerne laaangt! Alle blir mottatt og lest med glede, jeg tror nok aldri jeg blir så bloggebasert at jeg ikke blir glad for kommentarer.

  Så til spørsmålene;
  Er du flink å kommentere?
  Tja, jeg tror egentlig det? Jeg liker nemlig veldig godt å skrive, og når jeg er i skrivemodus kan jeg omtrent skrive om hva som helst, og det kan fort bli litt langt også... Jeg får alltid noen assosiasjoner til ett eller annet når jeg leser, og det skriver jeg som oftest i en eller annen form. Det kan jo slå begge veier rent kvalitetsmessig, selvsagt... ;)

  Vanskelig å kommentere noen ganger?
  Jeg synes det er vanskeligst å kommentere på blogger med lite tekst og masse bilder, med mindre bildet er noe spesielt.

  Kommenterer jeg tilbake, eller i hytt og pine?
  Prøver å kommentere tilbake, iallefall på de som skriver et par setninger. De man blir mest "kjent" med, har man jo mer å si til også, akkurat som i virkeligheten. Komemnterer også i hytt og pine, hvis jeg dumper innom noen jeg liker. Prøver egentlig å ikke føre regnskap, utover å kommentere tilbake. Og ofte blir det de som dukker opp på bloggrollen min, som får oppermeksomheten der og da. Men jeg har mange faste som jeg alltid stikker innom, uten å kommentere hver gang.

  Har jeg problemer med å begrense meg? Vel, det blir vel et retorisk spørsmål ;)

  Fin dag til deg, og håper du setter kommentarrekord i dag!

  SvarSlett
 16. Jeg forsøker å legge inn en kommentar. Særlig hvis jeg er i en ny blogg og har lyst til å bli "kjent med".
  Jeg håper jo at jeg kan få en kommentar om jeg legger igjen en - i hvert fall at kanskje en til og en til kan lese i min blogg.
  jeg renner over av ting jeg har på hjertet så om jeg ønsker å kommentere har jeg alltid noe å si. Hvor dypsindig det er derimot... se det er en annen historie.

  Jeg synes du er flink til å kommentere, Pia, og da er det også lett å kommentere hos deg. For når man har utvekslet noen kommentarer, er man liksom ferdig med å føle hverandre på tennene - om jeg kan si det - for da har man tilbakelagt en viss mengde lesing, "gjort seg opp en mening" etc.

  Han en fin dag med blogging og tidstyver og alt hva den måtte bringe.

  SvarSlett
 17. 1. Ja, jeg er flink til å legge igjen kommentarer.

  2. Vel, det kan være vanskelig men man kan jo bare ønske bloggeieren en god dag f.eks. Det er ikke alle blogginnlegg som krevere et svar, men det er alltid hyggelig at nen legger igjen et spor.

  3. Nei, jeg besøker ikke kun de som legger igjen kommentar hos meg. Da hadde jeg i alle fall fått en stusselig bloggtilværelse! Ikke pga de som legger igjen spor, men fordi det ikke er s mange av dem ;-) Jeg besøker mange blogger daglig, andre sporadisk ettersom om de er på bloggrollen min når jeg er inne.

  Må innrømme at jeg gjerne skulle ønsket flere kommentarer av og til, om ikke annet å for se hvem som stikker innom hos meg...

  SvarSlett
 18. Jeg legger gjerne igjen en kommentar når jeg leser et innlegg som treffer meg, regner med at de fleste som har blogg setter pris på at de som er innom legger igjen et lite spor. Selv er jeg veldig fersk i denne bloggverdenen, og har kun to følgere (hvorav én aldri har kommentert, og én er min gode venninne som ofte får meldingen "har oppdatert bloggen, nå må du inn å kommentere!" på msn).Hehe:) Men jeg skal si overraskelsen og gleden var stor da jeg fikk kommentar tilbake fra selveste Pia, etter å ha kommentert hos deg! :D Så ja, jeg er veldig for kommentarer, og skal prøve å bli enda flinkere å legge igjen kommentar i blogger jeg titter innom, og som treffer meg.

  SvarSlett
 19. Hei Pia :) Jeg kommenterer for at jeg har lyst til å kommentere. kommenterer aldri for å kommentere.
  Jeg mener hvert et ord :)

  Ha en knakende god helg :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 20. 1. Jeg er sånn passe flink - kan absolutt bli flinkere.
  2. Ja, av og til er det veldig vanskelig, og da blir det sjelden no'
  3. Jeg kommenterer der jeg har lyst, men prøver å 'kommentere tilbake'. Og så kommenterer jeg mindre i 'store' og utenlandske blogger - tenker liksom at min kommentar blant femti eller hundre andre ikke betyr noe særlig... (du er jo ganske 'stor' nå da, men siden jeg har fulgt deg siden den spede begynnelse, og til og med møtt deg, så blir det noe annet;o))

  SvarSlett
 21. JA! det er stas å få kommentarer! Du er vel nesten den eneste som kommenterer (og muligens leser...) inne hos meg, så jeg synst du er superflink ;-)
  Jeg vet jo det at for å få lesere, og kommentarer så må/bør man være flink å legge igjen kommentarer hos andre. Det er nok der det skorter hos meg... Jeg synst ofte det er vanskelig å kommentere, spesielt hvis det er mange som har kommentert før meg, og spesielt hvis de har sagt det samme som jeg hadde tenkt å si. Men jeg vet at jeg kan jo kommentere FØR jeg leser de andres kommentarer også da.
  Vel for å svare på dine researchspørsmål:

  1)Nei, jeg er ikke flink til å kommentere. Jeg er en superflink snikleser...
  2) se over
  3) litt i hytt og pine, men prøver å få kommentert hos de som kommenterer hos meg i alle fall.

  Ha en fiiiiin dag Pia :-)

  SvarSlett
 22. I likhet med deg så rekker heller ikke jeg innom all verdens blogger. Strengt tatt er det ikke alle jeg er interessert i å rekke innom heller. Noen ganger er det noe å kommentere, andre ganger ikke. Noen ganger rekker jeg og kommentere, andre ganger ikke. Hender det at ikke noe å kommentere og god tid inntreffer samtidig, kan det være at jeg legger igjen noen ord, bare for å vise at jeg faktisk har vært innom, og at jeg faktisk leser.

  1) Jeg forsøker å være flink til å kommentere de bloggene jeg følger, og som jeg er jevnlig inne. Jeg har helt klart forbedringspotensiale, men jeg kommenterer mer enn jeg ikke kommenterer.

  2) Noen ganger kan innlegget i seg selv være vanskelig å kommentere, men det skjer oftere at det å kommentere i seg selv er vanskeligere. Har man dårlig tid, er det ingenting som er mer irriterende enn ordrebekreftelsen på kommentaren. Det blir litt knotete, og da kan det være at jeg skipper kommenteringa.

  3) Jeg byttehandler ikke kommentarer. Kommenterer du ikke hos meg, gidder jeg likevel å kommentere hos deg liksom. Jeg vet at det for mange går på tid, det er mange som følger mange blogger, og fler enn meg har en hektisk hverdag. Jeg kommenterer nok aller helst litt i hytt og pine. Ligger det imidlertid 50 kommentarer inne fra før på et innlegg, kan det hende jeg skipper det...

  Å føre regnskap på kommentarer er bortkastet tid, og det gidder jeg ikke. Jeg skal imidlertid innrømme at når man ser at det ligger igjen fire kommentarer etter at over 90 personer har tatt turen, så blir man litt nysgjerrig på hvem de 86 siste var, hehe. Jeg er ikke opptatt av å få kommentarer for kommentarenes skyld, men fordi jeg lurer på hvem som leser ;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 23. Hi Pia! Good questions.:)
  I am generally good at commenting and usually try...try...to make my comment relevant to what's written in the post. I think it's kind of disrespectful to just comment without fully trying to grasp what the person is trying to say...you know the ones like" Hi, come check out my blog here...":)
  But yes, I do have blogs that I really enjoy (yours of course is one of them!:) and I do try but don't always manage to comment! A lot depends on if William is awake or asleep!!:)
  Ha en kjempe fin dag!

  SvarSlett
 24. Her kommenteres det i hytt å pine.. det vil si jeg kommenterer der jeg har lyst og tid:) og selvfølgelig på innlegg jeg liker spesielt godt.
  Enkelte oftere enn andre, og det har jo også noe med at noen har man fulgt leenge.
  Men når man har fulgt og skrivd i blogglandia i flere år så får man mange favoritter tilslutt, og da skjer det jo at man finner mange man vil kommentere på, men tiden strekker ikke til:)

  .. og for min del så er det ikke slik at jeg kommenterer for å få kommentarer tilbake.
  Føler dette ble litt langt og rotete:) men har litt dårlig tid serru, men dette innlegget ditt var en av de jeg ville/måtte/hadde lyst til å legge igjen en kommentar på:) ha en superduper helg

  SvarSlett
 25. Jeg har lyst til å lese og jeg har lyst til å kommentere, og jeg har lyst til å skrive mer selv, men tiden strekker ikke til. Jeg leser nok mer enn de to siste, og er så imponert- over din blogg og over mange andres. Det er et svært høyt kunnskapsnivå, noe som gir gode tekster med humor, snert og masse selvironi.

  Jeg kommenterer nok litt i hytt og pine, men ofte hvis innlegget har truffet spesielt. Det hender også jeg gir litt tips eller råd.

  SvarSlett
 26. Jeg prøver å kommentere litt, for jeg synes det er så koselig å få kommentarer tilbake, men noen ganger har man jo dessverre ikke tid. Håper du får mange morsomme kommentarer du kan kose deg med, og ønsker deg en strålende helg! Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 27. Et godt innlegg! ;-)
  Jeg elsker også å få kommentarer og tar vare på dem alle.
  Selv legger jeg igjen når jeg blir beveget, på den ene eller andre måten. Latter, klump i halsen, begeistring eller som nå når jeg får lyst til å svare på et spørsmål.
  Jeg liker meg på bloggen din, livet liksom.

  God klem, og takk for at du av og til legger igjen hos meg, jeg ser det nok. ;-)

  SvarSlett
 28. jeg prøver å kommentere så ofte som jeg kan- fordi da håper jeg at jeg også får besøk og kommentarer tilbake... Vær som andre, slik du ønsker andre skal være mot deg?

  så er det også de bloggene jeg alltid bare leser- og veldig sjelden kommenterer!

  men avogtil ønsker jeg meg en liker knapp... som man har på facebook. Da vet man jo at andre har lest- og feks liker det de har lest!

  alltid kjekt med respons på noe man gjør da:)

  klem ellemell

  SvarSlett
 29. Oj, her var det mange og lange kommentarer....
  Eg pleier fatte meg i korthet, men trur eg er flink å kommentere. Veit at det er kjekt å få kommentarer, særskildt når ein er ny blogger.
  Nokon faste er eg alltid innom, m.a her, og kommenterer vel oftast på dei.
  Men elles kommenterer eg vel litt i hytt og pine, når eg ser noko spennande.
  Ikkje alle blogginnlegg er like lette å gje kommentar på.
  Har fast bloggtid rett etter middag, liggande på sofa med data på fanget, for at eg ikkje skal sovne....ha, ha Sove middag er for gamle folk.
  Huff dette vart langt. God helg!!

  SvarSlett
 30. Jeg kommenterer nok litt i hytt og pine.. :)
  Hos deg syns jeg alltid det er litt vanskelig å kommentere - rett og slett fordi du skriver så utrolig bra, og du får så gjennomtenkte lange kommenterer! Jeg er nok litt sånn kortkommenterende - egentlig litt for å gi tilbakemelding på at jeg har vært her :)
  Skulle egentlig ønske at det var en "liker" knapp på bloggen slik som i facebook, sånn at jeg enkelt kan legge fra meg et tegn på at jeg har vært innom, uten å måtte tenke ut en veldig fornuftig kommentar :) God helg Pia :)

  SvarSlett
 31. Fru hytt og pine på tråden... Jeg slenger inn en kommentar her og der eller ikke i det hele tatt... Ser på mange interiør blogger, men gidder ikke å skrive å så fint og lekkert hver gang... He ehe he...
  Hilde

  SvarSlett
 32. Jeg er nok veldig lik deg; prøver å kommentere når jeg har noe å si og hvis jeg har tid. Jeg kommenterer litt i hytt og pine, men mest hos de faste bloggene jeg følger og de som kommenterer hos meg.
  Jeg må innrømme at jeg får litt dårlig samvittighet hvis noen har vært og kommentert hos meg flere ganger og jeg ikke har fått besøkt dem da. Men jeg regner med at det er et større problem for deg som har såpass mye lesere.
  Og ja, det er jo stas når noen kommenterer innleggene. Det er jo litt kjedelig å skrive hvis man aldri får noe feedback :)

  SvarSlett
 33. Du sørga i alle fall for å få mange kommentarer med alle de spørsmålene :-) Jeg prøver i alle fall å kommentere hos de som kommenterer hos meg, men jeg kan også kommentere ellers også. Skjønner at ikke alle kan svare tilbake når de får lassevis av kommentarer på hvert innlegg. Her må jeg få skyte inn at jeg setter pris på at du har vært inne hos meg noen ganger, for alle liker jo å bli 'sett' :-) Jeg har etterhvert blitt flinkere til ikke å kommentere for enhver pris - det er bedre å la det være enn å bare legge igjen svada ;-) Selv om jeg ikke kommenterer alle innleggene dine, så leser jeg alle (og ler til tider høyt)

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 34. Er nok ikke så flink til å kommentere, og får ikke lest alle innlegg daglig heller - trur kanskje jeg "følger" for mange, eller så er dagene litt for korte.
  Og det er litt i hytt og pine, prøver å besøke de som har gitt seg til kjenne hos meg, det skulle egentlig ikke være så vanskelig da jeg ikke har en sånn hyppig oppdatert og veldig interessant blogg, kanskje litt smal egentlig.
  Men synes selvsagt det er veldig hyggelig med kommentarer så jeg prøver å gi litt oppmerksomhet til andre. Selv om jeg synes du har en knallkul blogg så tar jeg meg ikke tid til besøk hver dag - tida strekker ikke til for meg. Jeg som blei godt vant med god tid da jeg var hjemmeværende i Paris synes ennå det er litt travelt i hverdagslivet i Norge....

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 35. Ja, jeg synes jeg er ganske flink.

  Noen blogger kommenterer jeg jevnlig, dvs. nesten hvert innlegg, andre leser jeg ofte, men ikke alltid kommenterer. Andre er jeg innom av og til og kommenterer. Så det varierer litt.

  Noen ganger er det vanskelig å finne en passende kommentar og ved et par anledninger har jeg rett og slett skrevet et smilefjes. Kun for å vise at jeg har vært på besøk. For jeg vet jo selv hvor hyggelig jeg synes det er med kommentarer på egen blogg og man lurer på hvem som er inne og leser.

  God helg!

  SvarSlett
 36. tja... noen ganger leser jeg og tusler rolig ut igjen, andre ganger ler jeg så jeg griner, og noen ganger bare "mååå" jeg legge igjen en kommentar... hehe... ingen fasit her...

  SvarSlett
 37. No er det lenge sidan eg har tatt meg tid til å lese bloggar. Einaste ei kjapp runde utan at eg har hatt overskudd til å kommentere.

  I utgangspunktet kommenterar eg tilbake dei som kommenterar hjå meg. Om dei har blogg vel og merke. Og så kommenterer eg dersom innlegget fengar meg og eg har behov for å utrykke begeistring eller liknande.

  Vanligvis kommenterer eg ikkje innlegg kor det allereie har svart mange, slik som dette innlegget (36), men idag ville eg gjere det likevel :-) Eg prøvar og legge igjen kommentar hjå dei som ikkje er så mykje besøkt. Då vert gleda for dei som får kommentaren ekstra stor.

  SvarSlett
 38. Pia, du er jo veldig flink til å kommentere tilbake i ditt eget kommentarfelt. Der svarer du ofte flere i samme kommentar. Knallbra! Det er ikke mulig å kommentere tilbake til alle når så mange legger igjen et spor som på siden din.
  Jeg prøver så godt jeg kan. Jeg kan si med hånda på hjertet at jeg er i hvert fall innom de som kommenterer til meg.

  Det er noe med kun 24 timer i døgnet, barn, mann, hus..osv...

  Marthe

  SvarSlett
 39. Her går nok kommenteringen litt i hytt og pine. Fører definitivt ikke noe "kommentar-regnskap", men det er nok noen blogger som får fler kommentarer enn andre, fordi det det skrives om fenger mer hos meg. Legger aldri igjen noen kommentar fordi jeg føler jeg må og jeg prøver å skrive litt mer enn tre ord, når jeg først gjør det. Elsker å få kommentarer selv, så burde egentlig være langt flinkere til å kommentere andre...

  SvarSlett
 40. Og noen ganger, som nå, kommer jeg tilbake for å legge igjen en komentar, da enten mann, barn eller andre ting har "forstyrret" lesingen så jeg ikke rakk å kommentere innlegget ved første besøk.

  SvarSlett
 41. Jeg kommenterer i hytt og gevær, er ikke flink nok, desverre.

  SvarSlett
 42. Her fekk du mange kommentarer på kommentering ja ;o)

  Detta har me jo snakka om før, du og eg :o)
  Eg likte det egentlig best heilt i begynnelsen når eg ikkje fulgte med på så mange. Nå har eg så mange eg gjerna vil følga med på at tida ikkje strekke heilt te.

  Eg prøve å kikka innom dei som har tatt seg tid te å kommentera hos meg, men det dukke gjerna opp andre som eg kommentere på i mellomtida. Det e ikkje sånn at eg ikkje kommentere hvis de ikkje har kommentert hos meg. Eg kjenne og ein barnlig glede av å få kommentarer, og forlate sjelden ein blogg uten å kommentera. Vett jo kor glad eg blir sjøl. Blir veldig nysgjerrig på kim som har vore innom meg, særlig når det e et par hundre så har vore innom og kun et par kommentarer liksom.

  Syns ikkje det e vanskelig å kommentera eg, for det e alltid nåke ein kan sei nåke om liksom. Det har nok absolutt ingenting om min generelle taletrengthet å gjørr da... ;o)

  Ha ei flottanes helg, flotte du!

  SvarSlett
 43. Nå har jeg tenkt lenge at jeg skulle kommentere dette innlegget, men så har det plutselig dukket opp noe som jeg bare måtte gjøre... Så jeg er vel ganske ustabil når det gjelder kommentering! Men jeg tenker ofte at jeg burde kommentert! Teller det?? :p

  SvarSlett
 44. Jeg leser, humrer om det passer slik, og så lunter jeg rolig ut igjen. Som oftest. Om det er et innlegg som MÅ kommenteres (jeg greier rett og slett ikke la være - slik som dette, feks), så kommenterer jeg. Det blir desverre sjelden...
  Noen ganger ønsker jeg å legge igjen en kommentar, men finner ikke riktige ord. Da lusker jeg stille ut...

  SvarSlett
 45. Heisann :D

  Jeg er stadig innom bloggen din å lese, jeg digger måten du skriver på, og synes du har en herlig humor som får meg i godt humør :D
  Dessverre så har jeg ikke lagt spor igjen etter meg, jeg er ikke alltid like flink til det.
  Det går også veldig i perioder om jeg kommenterer eller ikke.

  Og jeg er så enig med deg at ingen bør føre kommentarregnskap (vet at noen gjør det)
  Det er frivilig og helt opp til folk om de vil legge igjen spor eller ei, MEN jeg er også enig i at det er utrolig koselig å få en liten hilsen :D Samtidig så er det kjekt å se at folk har vært inneom og tittet litt rundt ;)

  Jeg vil bare si tusen takk for dine artige innspill som får meg til å trekke på smilebåndet og humre litt for meg selv.
  Takk for at du deler av deg selv og dine spillopper :D

  SvarSlett
 46. hytt og pine tror jeg nok er mest meg...
  :) idag ble det deg for å si det sånn. Fordi du får meg til å smile litt ekstra og det var det jeg egentlig først hadde tenkt til å kommentere... også kom du med spørsmål på tampen, så kunne jeg like godt svare på det og.

  natta.

  SvarSlett
 47. Yo. Jeg lever! Så vidt..... Svar 1. NEI. Altfor dårlig. Mest fordi jeg såvidt innimellom (nåfortiden) tar meg tid til å lese - men ikke svare. 2. Ja. 3. Nei og Ja. Og Amen. Og en klem :)

  SvarSlett
 48. 1. Prøver så godt jeg kan.
  2. Noen ganger. Det spørs hva det blogges om, om det er trist eller happy, om jeg er enig eller uenig.
  3. Jeg kommenterer garantert litt i hytt og pine. Liker å legge igjen et lite spor hos bloggere jeg er innom for første gang, men prøver også titte jevnlig innom de jeg følger, og følge opp de. Synes jo det handler litt om "skikk og bruk" å svare hos de som er inne hos meg også, dessuten er det hyggelig. Setter jo pris på kommentarer selv, men har litt svårt for å begrense meg i svarene selv. da sier det seg selv at jeg ikke alltid rekker innom alle sånn umiddelbart, men jeg prøver.

  Nei jeg holder ikke regnskap, men må vel innrømme at jeg blir veldig glad over de som enten svarer tilbake i sitt eget kommentarfelt, eller også titter innom meg i ny og ne når jeg stadig har lagt igjen kommentar hos noen.

  Godt å høre det er flere som ser og forstår at man ikke kan være overalt, og at det er lov å titte stilltiende innom noen innlegg. :)

  Bra tankevekker!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails