onsdag 10. november 2010

Motetips. Og jump around!

Jeg burde ikke komme med noen moteuttalelser. Jeg mener, look who`s talking! Her er det vide, uformelige gensere i fjorårets farger med striper på tvers som dominerer. Klær som virkelig fremhever størrelse istedet for å skjule.

Men nå skulle jeg ikke skrive om meg. Men om klær. Synes det begynner å komme så artige navn inn i klesverdenen. Buksedresser og sånt er avlegs. (For det vanket vi jo alle rundt med for et par år siden....?)
Nå er det jumpsuits, onepieces - og treggings.

Det var egentlig denne jumpsuiten jeg ville fokusere på. Fra Hennes og Mauritz.

Er denne jumpsuiten virkelig snasen? Er dette noe som vil kle de fleste, eller burde den kun tilbys til egnede personer?

Og blir egentlig denne sløyfa prikken over i-en? Denne satengsløyfa på metallkjede, med en totallengde på 68 centimeter? 

Jeg er i tvil. Men det er nå bare meg. Det kan være at jeg ikke helt forstår. Og jeg har lært at man ikke skal dømme sånn ved første blikk. Så jeg burde kanskje prøve meg.Jeg ser litt for meg en nyinnspilling av denne musikkvideoen. Dere bare bytter ut vokalisten der med meg i jumpsuit. Og så skal alle dere bloggdamer være med på festen. (På sekkepipe kunne jeg tenke meg Namaste, Barbro og Ellen Sand. Eventuelt også Smykkas og Elisabeth.)

Ha en elegant dag, med eller
 uten sløyfer!

19 kommentarer:

 1. Aaahh...sånne drakter er deilige!
  Brukte masse sånne...sist jeg var gravid..
  Jump Around!
  :)

  SvarSlett
 2. For ikke snakke om jeggings. Det er tights som ser ut som en olabukse (jeans) men er ikke helt tajts likevel for det er mistenkelig lik stretchjeansene vi brukte på 80-tallet - men det kan man jo ikke si til noen...

  (sannsynligvis er både brukeren og motejournalisten og motebloggeren som skriver om og bruker jeggings yngre enn den buksa hadde vært om jeg hadde spart på den...)

  SvarSlett
 3. Ja, siden eg har utvikla så stor tru på meg sjøl og egne ferdigheter, så ska eg nok klare sekkepipe og tenke eg ;o) Eg e med, men du får ikkje jumpsuit på meg altså. Eg har nemlig ingen (hverken realistiske eller urealistiske) forhåpninger om å ta meg godt ut i det ser du.
  Det kommer vel under å innse sine begrensinger tenke eg....

  SvarSlett
 4. Jumpsuit ja, det kan jo kun kle mannekengdukker...Og den du har bilde av her, fysjameg, du må vel være tynn som en sikkerhetsnål for å noenlunde kle noe sånt :)
  Onepice får du heller aldri på meg, verken inne eller ute..
  Men disse stretch jeansene synes jeg faktisk er ganske så geniale, og jeg bruker mine med hodet hevet :-)
  Ønsker deg en solksinnsdag...

  SvarSlett
 5. Ja, det er jo greit at man kjenner litt etter.... er litt selvkritisk, lissom.... Det er det mange flere som burde gjøre. Jeg ser stadig mennesker som ikke ser ut som de har et speil hjemme. Eller kanskje de bare er så innmari selvsikre, at de tør å ikle seg det de føler for. Og ære være.... (og litt kjære vene!) Fin dag uten hoppedrakt og slufse rundt halsen :)

  SvarSlett
 6. Heh... Jeg syns buksedresser/jumpsuits/onepiece/whatever er grusomt! Så sånn jumpsuit på Maria Haukås hvahunnåhetertilsisteetternavnsomikkelengererStoreng på TV her om dagen, og sa da til Herr Gubbe: "Det er ikke pent med buksedresser. Er det vel? Jeg syns det er grusomt! Du syns det du også, ikke sant?" i en absolutt vennlig tone uten antydning til ledende spørsmålsformulering...
  Han var enig.

  ...og fløysa satte faktisk prikken over i'en. På grusomhetsskalaen, selvfølgelig.

  Har alle glemt at 80-tallsmoten har vært _eneste_ innslag på utallige Bad Taste-party'er rundt om de siste 20 åra? Hvorfor skal man nå kle seg i Bad Taste-party-mote til hverdags?

  Eneste fordelen jeg kan se ved at disse klærne igjen er i motebildet er at man nå får fornya Bad Taste-party-kostymelageret til 80-tallsmoten igjen er avleggs - og bad taste.
  Aldri så gæli osv... Ja, for det er viktig å se det positive i alt ;)
  ...og apropos positivitet... Jeg ler (inni meg hvis jeg er blant Virkelige Mennesker) når jeg ser Virkelige Mennesker kle seg sånn, jeg. Og positivitet (og latter - fortrengt eller ei) forlenger jo livet. Og blir denne moten mote igjen om 30 år... Ja, da kan jeg le godt når jeg blir 60 også!

  Ha en herlig dag, Pia!
  Over og ut fra en - igjen - kortfattet Kali-mor ;) (Eller vent... Kali-mor er vel strengt tatt Grobu-Mimmi, og ikke meg?)

  SvarSlett
 7. Hehe, sier meg enig med deg!!! Jumpsuiten her er absolutt ikke noen blomst for øyet spør du meg... Men leggings liker jeg må jeg innrømme.....

  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 8. Jeg stiller meg litt skeptisk til jumpsuiten, og venter på en "Vi som vil ha snekkerbuksa tilbake"-gruppe på fjaseboka. Da melder jeg meg inn straks! Leggings er en guds gave til kvinnen.

  SvarSlett
 9. Jeg hadde en buksedress (som mamma hadde sydd til meg)eller jumpsuit som det heter nå....den var gul og i lillemartinestoff - jeg var 8 år, og da var jeg søt :-) Nå 30 år senere, holder jeg meg langt unna slike plagg. Både for egen og andres del ;-)

  SvarSlett
 10. PÅ bildet mitt fra 2 klasse har jeg en rød buksedress - og det var ikke fint da heller... Onepice er grusomt - ser ut som enorme pysjer og voksne som barn gikk rundt med dette i sommer - selv i 20 grader ???? Synes mye var stygt på 80-tallet og det er ikke flott nå heller selv om navnene er fancy!!!! Men strech i bukseform er egnetlig sterkt undervudert og ekstremt behagelig...(rødme rødme) enten jeg kler det eller ei ser jeg for en slik buksevariant...
  HIlde

  SvarSlett
 11. Jo en ting til - hva får en 8 åring til å mene at hun må ha en orginal onepice til 1400 kroner og ikke en vanlig til en brøkdel av prisen? Og hvorfor i hule heite er det foreldre som kjøper dette til poden???? Ungene vokser jo ut av de idiotiske plaggene... Ja - skjønner ingenting av merkeklær til vanvittige priser til småunger - men dyre votter og vinterdresser som holder ungen varme kan jeg forstå - er jeg teit da eller???
  Hilde

  SvarSlett
 12. Jeg snublet akkurat over denne jumpsuiten i min jakt på kjole til julebordet og syns den passet godt til ditt innlegg

  http://www.frenchconnection.com/category/woman/woman.htm

  The jumpsuit. But the woman is not jumping?
  Forøvrig syns jeg hun var litt mer chic en andre i jumpsuit.

  SvarSlett
 13. Nå har eg akurat bestilt meg ein sånn, etter at haremsbuksene eg har brukt siden i sommer nå er heilt ut. Og den sløyfa har eg lyst på! Lekker! Må ønske meg ei til jul.
  Ha ein elegant dag du og Pia!

  SvarSlett
 14. hehe den videoen hadde jeg nettopp ute på min blogg! elsker sangen!! hadde vært stilig å sett deg i en slik video;o)

  SvarSlett
 15. Jeg liker komfortable klær.
  Jeg trives i pysjamas.
  Slufsa ser ut til å klø.
  Det liker jeg ikke.

  SvarSlett
 16. Dere hadde blitt så lekre, måtte hatt noen fete muuvs også, da.

  SvarSlett
 17. Om jeg fortsatt hadde kommet inn i min lilla buksedress dra 1982, hadde jeg vært supermoderne nå, eller hva?
  Ta fram hoppedressen, jeg stemmer pipa!

  SvarSlett
 18. Hvor er den nederste jumpsuiten fra? :)

  SvarSlett
 19. Anonym: Sorry, burde ha linka bedre - alle bildene er fra H&M!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails