lørdag 13. november 2010

Ein te...

Det er voldsomt som jeg skal gi bort noe nå.

Jeg var så gira på sånne giveaways til å begynne med.

Og det var ikke måte på som jeg skulle trå til ved 200 000 besøk. Men så gikk tida, og snart er jeg oppe i en kvart million, og det er jeg veldig stolt av samtidig som det ikke er helt meg å HELE TIDA føyse bloggen min opp med feiringer og gavmildhet og oppmerksomhet. (Tro det hvis du kan.)

Det blir sikkert flere blogglotterier framover. Fordi jeg synes det er artig.

Jeg har et lite bilde jeg hadde tenkt til å gi bort, en kul liten dings (fra Earmark) som jeg skulle ha HOIET og ROPT og tatt salto over.
Men jeg tar den litt sånn i det stille.
For jeg har ingen intensjon om å bli den ultimate givvaveibloggen.
Jeg vil at folk skal komme innom bloggen fordi de liker det jeg leser, ikke fordi jeg pøser på med gaver.

Men her altså, to one of you from me. Hvorfor? Som en takk. For at dere er der. For at dere er vennligsinnede. Og for at dere sikkert er drittleie av å forholde dere calme og carry on hele tida.

Trekker i morra.

59 kommentarer:

 1. He he. Dui trenger ikke å være redd for at vi stikker innom deg for å få stasj! Her stikker vi innom fordi at vi har hørt rykter om at en god latter forlenger livet, og at du derigjennom forlenger livene våres med et par sekunder eller så hver dag :D

  Men, lett med på en ny give away!
  (hmm. kanskje jeg får stelle i stand en sjøl og..)

  God lørdagskevld :)

  SvarSlett
 2. Kul plakat! Og takk for kommentar inne hos meg, veldig stas å få :D Ha en fin helg videre

  SvarSlett
 3. Jepp, hit kjem vi fordi det som regel står skrevet noe veldig artig her, eller noe veldig fornuftig. Eller en blanding. Nå kom 7-åringen og spurte om jeg drev på med noe viktig. Hm...vel...kremt... Nja.. ok - jeg får vie han litt (mer) oppmerksomhet.. som om han ikke får nok?!

  SvarSlett
 4. Jeg blir så glad hver dag jeg ser et nytt Pia-innlegg på bloggrollen min så bekymre deg ikke. Jeg har heller ikke knekket koden på linking til giveaways og sånn.
  Men jeg har i dag ryddet og ryddet og kastet - og det synes ikke en gang - fordi jeg har vært i dypet. Så jeg kjente meg veldig truffet av det skiltet. Må si det da. *sikle sikle tigge tigge*

  Ha en flott lørdagskveld, Pia. Slutt aldri å skrive herlige innlegg.

  SvarSlett
 5. Den der plakaten kunne godt kommet opp på min vegg! Jeg er ikke så fristet til å henge opp originalen, egentlig ;)

  SvarSlett
 6. Haha, denne var fantastisk morsom!!! Slike visdomsord på veggen tror jeg ærlig talt er med på å gjøre livet BEDRE. Herlig:)
  Så kommer jeg selvfølgelig innom kun for å muligens vinne noe ja. Haha:) Nix, når jeg kommer innom her, vet jeg at jeg både kommer til å le meg skakk- og få noe glupt å tenke over. Bra dame, bra blogg!
  God helg fra mørke trøndelagen

  SvarSlett
 7. DEN vil jeg gjerne ha. Ellers stikker jeg nok innom uansett, er ikke så veldig opptatt av giborter, akkurat.

  SvarSlett
 8. he he. Den var kul! Slår orginalen langt nedi støvlene! Tar gjerne imot jeg, altså. Og leser bloggen din uansett hva du finner på å skrive om, underholdende er det jo uansett:-)
  Hilsen Tone

  SvarSlett
 9. ÅÅÅÅ jaaaaa! Den passer fint på f.eks arbeidsværelset mitt på jobben...

  SvarSlett
 10. KOmmer aldri til å forlate bloggen din:P Høydepunktet på dagen å lese den ;)

  SvarSlett
 11. Haha!! Loooove it! Nå syns jeg det er min tur til å vinne altså!

  SvarSlett
 12. Er det en blogg jeg MÅ lese - så er det din:)

  God helg videre:)

  SvarSlett
 13. kuul plakat! og jeg er innom her minst en gang om dagen, bare fordi jeg liker å le... og en god latter forlenger livet vettu ;)

  Jeg vil også gjerne vinne :)

  SvarSlett
 14. Hahaha, trudde du var begynnt (byrja) å skrive nynorsk, og ikkje nok med det, eg trudde det var te du skulle skrive om. ;)
  Så no kom eg innom fordi eg skulle sjå noko morsomt på nynorsk ;))

  SvarSlett
 15. Eg følger deg bare pga giveawayene. Og du skuffer ikkje i dag! ;)
  Eg tar altså eit lodd! Ha ein fin lørdagskveld! Taco her snart, og Elise sover omsider!

  SvarSlett
 16. Jeg og følger deg mest pga at jeg vil ha ting;)
  Får jeg denne har jeg en ting mer, og jeg kan kaste en annen.
  Og jeg freaker snart ut pga all denne forbaska snøen;)
  Ha en fin lørdag:)

  SvarSlett
 17. Eg har faktisk tenkt at ein sånn Keep Calm plakat ska eg altså IKKJE ha, men denna vil eg veldig gjerna ha :o)

  SvarSlett
 18. Ein te...jeg venta å se en tepose, så det var det jeg så først....En humoristisk dekorert tepose. Ha ha ha ha. Count me in!

  SvarSlett
 19. Stilig plakat! Yes please! :)
  Kommer innom i morra og ser om du har flere givaveier! ;)

  P.s. Jeg er egentlig veldig fornøyd med at du ikke har tenkt og bli en givaveiblogg! Jeg liker de "vanlige" innleggene dine best!

  SvarSlett
 20. Jeg kommer hit fordi det er en utrolig morsom blogg! Plakaten er også utrolig morsom og ville passet perfekt i Igihuset!
  Klem Igi

  SvarSlett
 21. Den var jo bare herlig da - jeg vil selvfølgelig bli med!!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 22. STILIG Pia - jeg vil være med!
  - og bare så det er sagt , jeg besøker bloggen din fordi den er SÅÅÅÅ morsom!:-D
  Ha en kos kveld,ikke kast for mye rundt deg, he he!
  (Mann, barn etc)
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 23. Hehe, herlig!! Jeg vil selvfølgelig være med på trekningen.

  SvarSlett
 24. ÅÅ, den vil jeg svært gjerne vinne!

  Malin

  SvarSlett
 25. Heia Pia - beundrer deg for din kreativitet og oppfinnsomhet, kombinert med humor og alvor! I like it! Du er også så flink til å legge igjen kommentarer på andre sine blogger:)Stilig plakat, så jeg henger meg på..... klem

  SvarSlett
 26. Skikkelig artig bilde!! =) Vil gjerne være med på trekning!

  SvarSlett
 27. Ah, fantastisk plakat! Passer perfekt til meg, kjenner jeg ;)
  Forøvrig er din en av de FÅ bloggene jeg bare MÅ innom når jeg har dårlig tid og må velge nøye ;) Digger den fantastiske humoren din!
  Ha en fortsatt fin kveld :)
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 28. Åh.. sukk. Den va kul... <3 Leser bloggen din hver dag og ler mæ ihjel.

  SvarSlett
 29. Men Pia da, jeg er jo innom bloggen din hver eneste dag og det er ikke fordi du har så mye giveaways altså! Jeg fryder meg hver morgen når jeg åpner mac´en og taster inn adr til bloggen din. Fordi jeg ler så mye av fjaseinnleggene dine! Fordi du er et lyspunkt i hverdagen min og jeg kommer til å fortsette å glede meg hver morgen over bloggen din, med kaffekoppen godt plassert i venstre hånd og grøtskjea til Ivers i høyre hånd! ;)

  God helg!

  SvarSlett
 30. Du er en av mine favorittbloggere, så jeg kommer innom rett som det er uansett ;) Men jeg vil veldig gjerne være med på lotteriet! Kjempekul plakat! :)

  SvarSlett
 31. Må si meg enig med de andre, ingen lokkemidler nødvendig for å besøke en så snasen blogg :) går du inn på bloggen min, venter også en overraskelse til deg :) klem K

  SvarSlett
 32. Haha.. for en sinnsykt kul plakat! Den hadde jeg trengt! MYYE bedre enn "Keep calm" osv, og en mer sannsynlig reaksjonsmåte fra meg! Og jeg er titt og ofte innom bloggen din, syns den er fantastisk. (Og det helt uten at jeg har vært med på noen giveaways-runder i det hele tatt)

  SvarSlett
 33. å så mye tøffere enn den der stay calm'en - vil gjerne vinne...

  SvarSlett
 34. Kunne vært greit med en påminnelse om å brøle litt og kaste ting - og ikke alltid bite det i seg :)
  God helg videre!
  *klem*

  SvarSlett
 35. Jeg orker ikke å brette det ut her, men jeg tror at jeg for øyeblikket er godt kvalifisert til denne. Må det være en demokratisk avgjørelse? Jeg kjenner en dame fra Alta som HADDE en svigermor i Bærum. Hun sa: "Æ e så skitlei den Bærumske selvbeherskelsen" I say no more akkurat her. Kanskje en annen gang. God søndag! Klem

  SvarSlett
 36. Ja, jeg er lei av keep calm etc...denne derimot, denne likte jeg:-)

  SvarSlett
 37. har vært innom bloggen din titt og ofte via vår felles venn http://lilliannef.blogspot.com/

  Forsøker meg igjen som blogger og blir glad om flere titter innom til meg også. Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 38. ååå det passer bra til meg! Jeg friker ut å kaster fem ting hver tirsdag!!! men så heter jo bloggen min desverre keep calm and carry on...men det var før jeg visste at det var så poppis...følger jo ikke helt med....kanskje den skal skifte navn til "freak out and throw stuff" om jeg vinner...

  SvarSlett
 39. Den der var jo bare så stilig at jeg er nødt til å være med på trekningen.

  SvarSlett
 40. Hihi... dette var en av de kuleste skiltene jeg har sett på lenge. Ønsker deg en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 41. Syke barn og nattevåk. Da kan mor orientere seg på nettet og ikke minst oppdatere seg på bloggen din. En giveaway er jo alltid moro å henge seg på selv om jeg har null vinnerlykke. Stikker ofte innom bloggen din Pia selv om jeg ikke er så flink til å legge igjen kommentarer...blir litt sånn nettsurfing i hui og hast innimellom barnehagehenting, matlaging, klesvask, ungevask, ungeskrik og ikke minst ungekos. :) Hanna

  SvarSlett
 42. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 43. Jeg er innom bloggen din hver eneste dag! Giveaways or not!

  Ha en fin dag - her er det 29 varmegrader og tordenvær.....

  Annika

  SvarSlett
 44. Hei og hopp, det er vel ikke akkurat for give-awayene vi er innom her nei.. Du har en deilig ironisk og sarkastisk måte å skrive om helt normale hverdagslige ting. En fantastisk, og av og til nødvendig, kontrast til mange andre alltid lykkelige bloggere som ser ut til å ha ganske mange flere timer i døgnet enn oss andre. Lykke til videre!

  SvarSlett
 45. Så kult skilt! Titte inn til deg for å bli i godt humør, og det virker jo nesten alltid - derfor kommer jeg igjen og igjen...
  HILDE

  SvarSlett
 46. Give away kan være spennende. Men... du er nå skjønn som du er!
  Utrolig kul tekst på bildet. Pur inspirasjon! Sa damen som aldri kaster NOE!

  SvarSlett
 47. Ja takk, jeg kunne trengt å frika litt ut noen ganger :)

  SvarSlett
 48. den var stilig- gøyere og ikke minst ny!

  klem ellemell

  SvarSlett
 49. Jeg melder meg på! :)
  Fin fin blogg, jeg er stadig innom:)

  SvarSlett
 50. Oi, en slik plakat kunne jeg ha hengt på veggen min også!! Kjempekul, akkurat som du og blogen din!! :-)

  Klem, Eirin

  SvarSlett
 51. Pia :o)
  Jeg leser din blogg for den gir meg glede og god latter og så för att jeg syntes du er en fantastisk fin kvinne og blogg venn. Er så glad for din skuld att du har hatt så mange besök toppen! Skiltet er kjempe fint så jeg skulle gerne vinne det. Men det viktigste er koselig lesning. Klem fra meg

  SvarSlett
 52. Jaaaaa - jeg vil haaaa!!:o)

  God søndag i Piahuset!:o)

  SvarSlett
 53. Pia, du Pia! Morsomt med gibort-dager:-) Men det er nå ikke derfor jeg til stadighet stikker innom deg... Ha en god søndag. Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails