lørdag 16. oktober 2010

SUMOpix. Gavetips

De fleste av dere har vel samtlige julegaver i boks, både for den kommende jul og et par-tre juler framover.

Men for de av dere som faktisk ikke har begynt å tenke på jula ennå - bilder er et julegavetips! Dere vet, til sånne besteforeldre og sånn. Som har alt. (Bortsett fra veggplass, da, men pytt sann!)

Jeg har fått teste ut et lerretsbilde fra SUMOpix.

Nå ville jeg vel uansett ikke vært kritisk over å få dette bildet blåst opp på et lerret, men jeg må jo si at jeg er storfornøyd!

Jeg sendte inn et flott bilde tatt av Trine Bjervig, men dere sitter vel alle med et blinkskudd eller to? Det trenger jo ikke å være et fotografi av barna du vil forstørre - hva med et naturbilde eller et bilde fra Hellasturen? Mulighetene er mange!

Sjekk ut SUMOpix sine nettsider, det er ikke bare lerretsbilder de har å by på!
Prisene er rimelige. Det er enkelt og greit å laste opp og bestille et bilde.

Bak på bildet hang det en liten pose med godsaker. Vet ikke om det er standard på alle bestillinger, men det slo veldig godt an her i huset.

Happy shopping!

Ha en forstørret dag, med eller uten lerret!
Og når jeg hadde skrevet dette, fikk jeg den lykkelige beskjeden om at jeg hadde vunnet en giveaway inne hos Bo med barn! Hva jeg vant? Et gavekort hos SUMOpix! Så her blir det flere lerretsbilder!

20 kommentarer:

 1. Da er det bare å sette igang og blåse opp deg selv! God helg!

  SvarSlett
 2. Bilder er en vinner uansett. Litt frekt å gi bort kjærestebilder av seg selv til andre vennepar liksom... men hvem vil ikke ha et så vakkert bilde av barnebarnet - nevøer, nieser etc?

  Et bilde av de som får bilde er også hyggelig. Et blinkskudd av dem selv - fra ferien eller en hverdag. Man har jo som regel så få av seg selv.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med gavekortet, så moro da :-))
  Jeg har ikke begynt å tenke på julen ennå, selv om jeg sier hvert år at i år SKAL jeg begynne tidlig...
  Jeg får nok bilder av barnebarna til jul...når de en gang kommer ;-)
  Jeg har absolutt alt jeg trenger, snille barn har jeg også..så jeg aner ikke hva jeg ønsker meg..

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde!
  Og takk for tipset! Jeg har tenkt lenge på å få laget et lerretsbilde eller to. Men det blir fra meg til meg. ;)
  Ha en fin lørdag! :)

  SvarSlett
 5. Takk for tips :D

  Ha en fin dag!
  Klem J

  SvarSlett
 6. Stilig Pia! - og et veldig fint bilde av lillesnuppa:-)
  Takk for tipset:-)
  Ha en fin, fin helg ,
  klem Hege.

  SvarSlett
 7. Hei :) gratulerer med gavekortet.

  For et fint bilde av minstesnuppa.. nydelig er hun :)

  ja bilder er bestandig en vinner... og når man får det på lerret så er det ekstra fint..

  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 8. Takk for tips!
  Nydelig bilde av godjenta :)

  Klem

  SvarSlett
 9. Bilder på lerret er stilig! Nydelig bilde av Henny:-)
  Grattis med gavekortet!

  SvarSlett
 10. Grattis med fin premie. Har faktisk tenkt på å få et landskapsbilde jeg tok i sommer opp på lerret, så takk for tips.

  SvarSlett
 11. Og hvordan får du forstørring av bilder til å bli FESTLIG! Du er god:)

  SvarSlett
 12. BIldet er herlig!!

  Ang hytta,skjønner akkurat hva du mener. Merket det allerde da vi var der i dag, de holdt på ute,utforsket og drev på...dette blir et sted for masse familieog søskenkos, uten tvil. Og når snøen kommer...alle skiturene,lykke!!
  Ps,fint hvis hele familien kan stå og vinke!!
  klemmer♥

  SvarSlett
 13. E så aldeles skjønne hu litla snuppå di altså, at eg får lyst te å barra overta na rett og slett. Rekne ikkje med at det e et alternativ... ;o)

  Gratulera som vinner og da, IGJEN! Blir nå alltid glad når eg ikkje vinne sjøl, at det e nåken eg like så vinne liksom :o)

  Måtte forandra litt på innlegget og sei at eg ikkje meinte det var nåken negative innlegg altså... ;o)
  Nei, det forklaringsbehovet får eg barra legga fra meg! Takker ein heile haug for oppmuntring! Det betyr litt ekstra når det komme fra deg faktisk.

  God helg videre du aller godeste!

  SvarSlett
 14. Det bildet så kjempefint ut! Du reklamerer så heftig for dem at jeg tolker det dithen at du er litt sponsa?
  Jeg ble kontaktet av dem for en tid tilbake med spm om jeg ville ha giveaway for dem på bloggen min, men jeg orka ikke å reklamere for noen som legger moms og toll på når man bestiller fra Norge - men slapp du kanskje det? Kvaliteten ser jo i allefall upåklagelig ut! Hadde nok slått an som julegave også det der :)

  SvarSlett
 15. Med ny baby i hus ser jeg jo selvsakt mitt snitt til å gjøre årets julegavehandel enkel og billig. Derfor er det utrolig kjekt å bli introdusert for en side jeg ikke vet av. Jeg er jo alltid på jakt etter det billigste alternativet, skulle nesten tro jeg var svensk ;))

  SvarSlett
 16. Takk for tipset, disse lerretsbildene er så fine i all sin enkelhet:) Og hvis standard oppheng blir pakket med en pose godis så vet jeg at det vil slå an hos andre enn mor hjemme hos oss;-)

  SvarSlett
 17. Tusen takk for flott gavetips! Jeg har ikke vært inne på den siden før, men det skal jeg nå! Gratulerer så mye med gevinsten i give awaye'n :) Ønsker deg en flott søndag!Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 18. Hei, du lykkelige kvinne ;-)
  Takk for koselig og oppmuntrende kommentar. Godt å høre at du trives i Bustenellikland, hehe. Trives veldig godt her inne også, for jeg liker den litt røffe stilen din. Tror nok kanskje vi klaffer godt på humor? Og jeg skal fortsette å skrive MIN blogg, der kan jeg gjøre akkurat som jeg vil, men å bevisst trampe på noens tær vil jeg forsøke å unngå. Det er ikke særlig snilt gjort (selv om det enkelte ganger frister, hehe).
  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 19. Frk. Fosli: Jeg var så heldig at jeg fikk bildet, og betalte dermed ikke noe i toll og moms. Det hadde jeg faktisk ikke tenkt på - det er klart at da blir totalprisen høyere,ja... Men kvaliteten var bra:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails