lørdag 23. oktober 2010

Latter

Jeg fikk en utfordring av Svimelaura, som enkelt og greit lød:
Når lo du sist og hvorfor?
Lånt fra nrk
Lett som en plett, tenkte jeg, men egentlig ikke. For jeg synes mye er morsomt - det gutta sier, det vesla gjør, ting jeg hører, bilder jeg ser, ord jeg leser.

Så jeg får rett og slett gjøre dette latterinnlegget ganske så kjedelig og være ærlig å si at jeg lo sist for noen minutter siden da jeg så Trond-Viggo aka Vaktmesteren synge "Nei, så tjukk du har blitt" på NRK. For det var artig å se nyhetsankeret Christian Borch stå og spille gitar på et monopolspill. Sånt humrer jeg av.

Så skal utfordringa sendes videre, og da plukker jeg bare kjapt ut Hello Baby Lou og 3prinser.

Nå er det den store reisen på tv, og jeg ønsker dere en hyggelig aften, med eller uten latter!

7 kommentarer:

 1. Thi-hi.. Jeg ler av deg jeg.. Ja, eller ikke AV deg da. Men av dine herlige innlegg. Som når du prøver å ta bilde av dine nye tøfler mot den fine hvite bakgrunnen i taket!! :) hihi..
  Håper tøflene er gode, de var i hvertfall kjempe søte. :)
  KLEM

  SvarSlett
 2. Artig utfordring, sånt trenger vi. I vår hektiske verden, blir det nok alt for lite latter.
  På jobben min pleier vi å kjøre snutter fra Youtube på prosjekter når vi synes at vi ler for lite. Og da er det ofte Trond Viggo Torgersen eller Trond Kirkvaag som kommer på skjermen.
  Nyt resten av helga!

  SvarSlett
 3. Trond Viggo er en av mine favoritter også, han har en humor som passer både for store og små. Prinsessen har en dobbel-cd av han og de har gått en del runder i bilen i løpet av de siste årene.

  Håper du får en fin helg!

  Klem

  SvarSlett
 4. Takker for utfordringen, artig...

  SvarSlett
 5. Trond Viggo e alltid ein sikker vinner :o)
  Og heldigvis e det møkje å le av ellers i hverdagen og.

  Tøflene i forrige innlegg var dritfine. Trenge ikkje nåken sånne babyrosa/lilla-aktige greier du då da ;o) Var litt på tull dei fargane da. Håpe resten fallt i smak hos litla snuppå :o)

  God helg videre!

  SvarSlett
 6. Jeg er jo fremdeles en litt fnisete tenåringsjente, så jeg ler egentlig av mye - spesielt av de herlige innleggene dine:-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails