lørdag 30. oktober 2010

Halloween.

For noen år siden himla jeg med øynene over Halloween. Slikt meningsløst idioti. Galskap! Fjas og fanteri! Ingenting for meg!

Men så har jeg begynt å tenke. Og innsett at sånn tenkte gæmlisene da internettet kom. Og da mobiltelefonen kom. Ja, går vi langt nok tilbake, så himlet gæmlisene forarget over Elvis sin usømmelige musikk og hoftebevegelser.

Og disse melankolske tankene har gjort at jeg har blitt mer positiv til Halloween.

Jeg har ymtet frampå at vi kunne bli med på det mer koselige arrangementet HalloVenn.
Men da ser bare gutta på meg og sier "DAAH! Halloo!!"
Så jeg må stirre tilbake og svare "Okei... Hallo...."

Så nå blir det Halloween, om ikke i så enormt omfang.
Som de gamle grekerne så kjekt pleide å si : If you can`t beat them - join them!

Og det skal jeg så sannelig gjøre.
Jeg skal joine kidsa så det holder.
Min litt monsteraktige kropp skal gjøres mer monstruøs. Negler, hår og tenner skal farges oransje. Og høyt i toppen skal det blanke, skinnende gresskaret plasseres.

Fra clipart for free

Gutta er i ekstase og skal kle seg ut som gjenferd, Frankenstein og proffe fotballspillere.

Jeg er litt usikker på om jeg skal trekke vesla inn i Halloweenprosjektet, men det er vel ingen tvil om at ettåring utkledd som Darth Wader eller Gandhi vil trekke myyye godteri.
Og det er jo det som teller.
Så hun skal plasseres utenfor alle naboers dører, og jeg skal lære henne til å si "Mamma Jeg elsker Stratos! Og firkløver!"
Så skal hun rekke fram ei lita sinkbøtte, flekke tenner og si "GRRRR!!" (men akkurat det der vil vi streve litt med, for hun har ikke helt teken på R-lyden. For å si det mildt)

Ha en herlig halloween, med eller uten kostyme!

17 kommentarer:

 1. Haha :D Jeg har også vært litt imot dette Halloweenstyret, men der satte du meg jammen på en glimrende idé. Genialt å sende de søte små ut for å sanke sjokolade til mamma! Skal tro om jeg får tak i vampyr/skjelett/heksekostyme i str. 74?

  SvarSlett
 2. Hihi, så gøy! Kos deg med Halloween feiring :-)

  SvarSlett
 3. Ja tenk alt vi blir postive til for å trekke av noen år på regnskapet:) Jeg skal ut å feire lillesøs på halloween, så det blir nok ikke noen reking gatelangs på meg. Jeg kan jo prøve meg med en ørliten "trick or treat" i kiosken?!? Men eggkasting blir kanskje sett skrått på i en kinokiosk... Verdt et forsøk:)

  SvarSlett
 4. he he he he he - lykke til!
  HIlde

  SvarSlett
 5. Har også filosofert meg frem til de gæmlis-greiene. Så det blir litt feiring her også. -Og gresskar. Er spent på resultatet, haha.

  SvarSlett
 6. Var også i mot Halloween, men så tenkte jeg: "Hvorfor være i mot noe som bare er gøy?" Så nå er ikke jeg imot lenger :) Flott og morsom blogg du har!! God halloween og god helg.

  Karianne

  SvarSlett
 7. Ja,da må jo dette bli årets halloween feiring.
  Kos dere super masse..Håper vesle får MASSE sjokolade til hu mor ;o)

  Hege

  SvarSlett
 8. He he - håper på å få se bilder! :-D

  SvarSlett
 9. kose dere med halloween feiring!
  vet ikke helt hva som er tradisjon her jeg bor, får se om det banker noen på døra!

  klem ellemell

  SvarSlett
 10. Høres ut som en veldig god plan!!!

  Jeg som har vært veldig for halloween før, har i år tonet det litt ned. Men spøkelseshistorier blir det selvfølgelig!!! Kos dere!!!

  SvarSlett
 11. Jeg ble veldig positivt innstilt i fjor Vi var på famileHlloween med venner. Det var lys og utkledning og mat og bål i hagen og godteri. Kjempegøy og koselig. Bilder kommer!

  SvarSlett
 12. ...som de hadde skrevet på favorittsjappa Nille i dag..."digg eller deng"
  moa-a-a-a-a

  SvarSlett
 13. Som jeg også har skrevet om, så har jeg også gått fra skeptisk til "helt-greit-holdning". Ungene synes det er fantastisk fasinerende å kle seg og og gå ut i mørket - og til og med få godteri. Hvorfor være skeptisk til det. Det er viktigere kamper i verden, faktisk. Moro er moro.
  Og så holder vi det på et moderat og greit nivå, finner noe i skap og skuffer og lager litt greier selv og gjør ikke mer enn vi har lyst. Dvs - hva ungene har lyst til. Og vil vi heller spille fotball i mørket eller se barnetv så er jo det greit heller. Ingen big deal.

  SvarSlett
 14. Happy Halloween til deg Pia, håper ungene får hanket inn masse godteri til deg i morgen!

  SvarSlett
 15. Hva gjør man ikke for barna ;-D
  Det ligger noe til deg på min side og jeg vet ;-P

  Lørdagsklem fra Grete

  SvarSlett
 16. wow.-- Denne bloggen har jeg vist gått glipp av.. Prøvde bli din 344 følger men det kom bare feil på siden så får ta det siden..
  Jeg har lest litt nå å holder på å le meg ihjel...

  Sier bare yoooo pia.. fargeløøøøkke izzz in tha house!!

  Eg deler forresten din antioverbegeistring over halloween, meeen har invitert nabounger over i morgen på litt heksefingre og grønn potetstappe med pølse i.. Heller det enn at de skal gå rundt å plage nabolaget.. *luur*

  Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails