mandag 18. oktober 2010

Buzz. Og bloggbesøk

Når man skal få overnattingsbesøk av en familie på fem som man egentlig ikke kjenner, er det en del ting som kan gjøre deg stressa. Hvor skal de ligge? Hva skal vi spise? Hva skal vi gjøre? Hva skal vi snakke om? Hvor skal vi begynne å vaske? Hva med rydding? Må jeg sette fram sinkhuset? Og så videre.

Men det jeg hang meg mest opp i, var at jeg måtte skaffe fire buzzere. For dere som ikke er inne i playstations vidunderlige verden, kan jeg opplyse om at buzzer er noen dingser som styrer et tv-spill.  Vi har fire sånne buzzere. Men vi måtte få tak i fire til.

Og innen gjestene ankom, hadde jeg klart å få tak i nok antall buzzere, og vi var klare til TV-spill.
Flotte bloggbarn møter hverandre, og finner tonen.

Og det ble en gledens kveld, og et gledens besøk, kun avbrutt av et lite besøk på legevakta.
Bloggbarn skallet med sin egen bloggbror på fotballbanen (et uhell!!), og måtte kjapt ned å sy tre sting.

Jeg vant dessverre ikke alle runder med spilling. Men jeg knuste Ingrid. Og det var det viktigste for meg. (Her måtte jeg inn og redigere - Ingrid ønsket ikke at hennes ydmykende tap skulle nevnes) (Men du vant da ihvertfall over en av ungene Ingrid, en gang?)

De siste månedene har jeg møtt flere bloggvenner, og både dokumenterte og udokumenterte treff har vært vellykka. Det er utrolig artig å oppleve at personene bak bloggene faktisk er sånn som man har fått inntrykk av.

Har du møtt noen bloggere lajv? Ble det et ålreit møte?

Ha en herlig dag, med eller uten bloggvenner!

28 kommentarer:

 1. Du og du! Ikke nok med at man skal treffe en bloggvenninne, men her er det jo snakk om en hel bloggfamilie!!!!!!!!!!!!! Jeg vet ærlig talt ikke om jeg hadde hatt nerver til det. Ha ha!

  Neida, jeg tror jeg er rimelig rund i kantene, men hadde vært utrolig spennende å treffe en bloggbekjent in real life. Har jo en bloggvenninne som jeg av og til treffer i den virkelige verden. Men vi visste jo av hverandre før vi begynte å følge hverandres blogger. Men det er gjennom disse vi har blitt bedre kjent.

  :-)

  SvarSlett
 2. At du i det hele tatt våger å ha besøk nettmennesker uten å sette frem sinkhuset viser ei tøff dame som bestemmer selv *ler*

  Nei, jeg er ny i Blogglandia, så jeg har ingen bloggebrødre til gutten min. Men i nettsamfunnets tidlige fase, var vi en gjeng som ble nettkjente og som etterhvert traff hverandre og flere har jeg kontakt med den dag i dag.
  Hege for eksempel som jeg skrev om her:
  http://sirishverdag.blogspot.com/2010/08/en-fantastisk-bragd.html

  De andre jeg treffer og snakker med regelmessig... ville jeg blitt kjent med dem andre steder enn på nett? Neppe. Så jeg er glad vi traff hverandre på den måten, de er som jeg trodde stort sett og det gir meg mye å ha disse menneskene i livet mitt. Og ja, vi har vært hjemme hos hverandre og møtte barna våre og mennene våre og de er venner. Ikke bare på nett.

  SvarSlett
 3. Puh! Nå vart eg glad! For at du sensurerte tapene mine i buzz! Takk for det! :)
  Ellers var dette mitt første blogg-møte, og det frister til gjenntakelse! Fekk NESTEN enda eit bloggmøte i helga, og hadde eg vært tøff ville eg troppa opp på sjukehuset til Bergljot i dag, for nå kjører eg straks til Haugesund(men hadde eg blitt vist til riktig pasient om eg spurte etter Bergljot?? ;)

  SvarSlett
 4. Ja, med 4 barn +++ er man alltid parat til en tur på legevakta....☺

  Selv har jeg et mellomfag som "sjutsjøterska" nå.

  Et uhellsforløp utarter seg slik hos oss: Overlegen (min mann) er først på plass og konstaterer brudd/ikke brudd, hjernerystelse/ikke hjernerystelse, behov for sying eller ikke. Og så kommer jeg til da, med førstehjelpsveska (som alltid er med) og renser og lapper sammen med strips og plaster etter beste evne.

  Og det verste er at det stort sett går bra, koldbrann og slikt har vi vært spart for heldigvis ☺

  Så var det dette med bloggvenner ja. Jeg har møtt en del bloggveninner på treff og messer og slikt og blogginntrykket mitt stemmer veldig godt med slik man er i virkligheten også! ☺

  SvarSlett
 5. Elsker buzz!
  Kjekt for store og små (monsterspill)
  Ellers tror jeg man må ha blogget i minst 1 år før man går sånne skumle treff i møte, så jeg har heldigvis goood tid-god tid til å forberede den fotballspillende delen av familien på nedskalling og få oss andre opp noen "level" i buzz...
  ;)

  SvarSlett
 6. He, he du gjør det "ordentlig" når du først tar et blogg-møte Pia!
  Og med fire barn har du vel klippe-kort på legevakta?!;-D
  Har vært på blogg-treff en gang og møtte mange FANTASTISKE jenter(ja for det er ikke så mange menn som har blogg..!) ! - selv om det var liitt skummelt på forhånd..!
  Ha en fin(det øøøser her) dag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 7. Buzz ruler!
  Jepsi pepsi, har nå møtt 4 bloggvenner, 2 treff planlagt, 2 ikke. "Elisabeth, bor du innerst i veien?" ☺ Å huse en hel bloggfamilie var raust av dere. Er du forresten sikker på at det var et uhell det på fotballbanen...kanskje bloggfamilien var litt snurt for at du ikke hadde fiffa heimen skikkelig opp før deres besøk, les satt fram zinkhuset?

  SvarSlett
 8. Så gøy!!!

  Nei har ikke møtt noen.....(enda)Sprekt av dere å huse en hel familie, men virker jo som om alle hadde det topp. (untatt han som måtte på legevakta)

  SvarSlett
 9. Det er ikke noe knussel akkurat når du inviterer til bloggbesøk:-) Bortsett fra legevaktbesøket, så tenker jeg dere hadde det ganske så trivelig. Buzz er kult (bare sånn at du vet det i tilfelle vi skulle dukke mannsterke opp hjemme hos deg.)

  Jeg har faktisk vært på bloggdate iført STANKELBEINBUKSE!! Ingen kakemumsing og sofakos her. Nei, her var det trimmings på fjellet med Fru Fly:-)

  SvarSlett
 10. Flott at at vil være med på give awayen min;-). Håper besøket gikk bra!

  Klem Helene

  SvarSlett
 11. Det var skikkelig sprekt å ta imot besøk av en hel familie man ikke "kjenner"!!

  Det høres ut som om det har gått relativt bra.

  SvarSlett
 12. Så koselig da :-) Jeg har vært så heldig å møte to bloggevenner :-D Man merker at kjemien stemmer på bloggen, og da er det veldig spennende å se om den stemmer i det virkelige liv også.....

  SvarSlett
 13. Helt sikkert skikkelig artig med besøk av hele fam. Sundal :) Jeg har møtt to flotte damer fra bloggverdenen. Og begge damene håper jeg på å treffe mange, mange flere ganger!! Jeg hadde håpet på et lite treff sist helg, med Ingrid-dama, da jeg befant meg på hennes trakter. Men det skulle ikke klaffe så godt. En annen gang :))) Og Bergljot med tåa, skulle jeg gjerne hilst på. Men jeg reiste hjem en dag for tidlig fra det glade vestlandet. Synd - men da kan man jo bare glede seg til det klaffer.

  SvarSlett
 14. Så koseli me bloggbesøk :D
  Har kun møtt nån av jenten fra byen min.. ellers e det mange fler æ kunne tenkt mæ å møtt :)
  E jo en hel verden av herlige jente her inne :)
  Kan jo ikke bli nå ant enn ett herli besøk av det :D

  Ha en flott kveld videre!

  Klæm

  SvarSlett
 15. Buzz er en veldig smart form for underholdning. Hvem bryr seg om sinkhus når man har buzz?!
  Jeg vil også møte andre bloggere. Alle bloggere treffes jo for tiden, skjønner ikke hvor jeg datt ut!!
  Bra det ble en vellykket aften.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 16. Digger måten du skriver på! Og jeg skjønner veldig godt at du ble kåret til "morsomste mammblogg!":)
  Besøket så kjempehyggelig ut! Buzz er alltid en slager :)

  SvarSlett
 17. :) Eit besøk på legevakta høyrer desverre med av og til... Uffa då! Men bloggvener trur eg kan bli veldig gode vener etter kvart? Men alltid spennende å møte folk "for real"?

  Ha ei vakker veke!
  God klem!
  E:)

  SvarSlett
 18. Buzz har jeg aldri spilt, men kan se for meg at det er gøy! :)

  Ja jeg har møtt noen bloggere laiv ja, og det var litt skummelt men også utrolig herlig! Andre bloggere kjenner jeg jo fra før da..;)

  Ha en fin kveld, du morsomme dame!

  Klem

  SvarSlett
 19. Hei skjønneste! Buzz er supergøy :)

  Jeg har ennå ikke møtt noen bloggvenner men skal til Oslo om 14 dager så skal da møte flere :) det blir kjempegøy å møte de bak bloggen!

  ha en fin kveld!

  PS: Oppdater blogglisten din ved å fjerne Noe på Hjertet ♥ og legge til www.joridkvam.com på nytt :) Byttet bloggplattform vet du, så hvis du ikke gjør det blir det ikke oppdatert. Takk ;)

  SvarSlett
 20. Åh, jeg er konge i Buzz!!!! Jeg og Loke kommer å besøk og knuser dere med begge henda på ryggen. Sant!

  Jeg har faktisk aldri møtt noen blogger live nei, bloggtreff er kanskje ikke så utbredt her midt i landet...

  Men skjønner at det kan være trivelig også...

  SvarSlett
 21. Så ut som et uforglemmelig besøk. Synes det var fiffig funnet på å legge inn litt action med legevakt og greier. (alle bloggere har jo sinkhus,så det er ikke like spennende)

  Ha en actionfyllt uke!

  SvarSlett
 22. Vi har faktisk kritt og grønntavle her i kommunen! De som vil kan få sånn krittpenn! Men vi liker det. Og vi klager ikke.
  Bloggbesøk ja. Syns dere er utrolig tøffe som får til det der. Hele familiene involvert liksom! Og Buzz er tipp topp. Spesielt spille mot ukjente på nett. Kanskje jeg treffer andre medbloggere der med et eller annet fikst navn?

  SvarSlett
 23. Høres ut som du er aktiv på bloggtreffronten? ;-) Buzz er artige saker :-)
  Jeg har ikke møtt noen bloggere lajv (ja, foruten de jeg kjenner fra føøøør av da, men det blir jo liksom ikke det samme). Det er snakk om bloggtreff før jul, og det kunne vært veldig spennende, samtidig får jeg litt panikk. Hva hvis folk forventer masse av meg som jeg ikke kan stille opp til!? Selv om Bustebloggen er velformulert, er ikke nødvendigvis jeg det, hehe. Men jeg forsøker hvertfall ikke å gjøre meg til noe jeg ikke er. Tvert om! Men nå er'e natta'n!

  SvarSlett
 24. Nei... desverre, men jeg skulle gjerne truffet noen... deg, Elisabeth, Nina, Trine, Barbro med flere... sorry, klarer ikke huske navnene på alle flotte bloggedamer der ute, men skulle gjerne truffet alle!

  SvarSlett
 25. Har ikke møtt noen, men det er ikke viljen det står på!

  SvarSlett
 26. Jeg er knallgod i Junior-Buzz! Apebuzz er kulest. Eller egentlig heter det vel Jungle Buzz eller noe sånt...

  Jeg har møtt Grobu-Mimmi (opptil mange ganger før hun ble blogger) og noen flere som jeg egentlig har møtt før de ble bloggere / jeg oppdaget at de blogget.
  Men jeg går med skumle planer om å få truffet mange flere bloggere etterhvert... mwahahahahaaaaaa! >:}

  Raust å huse en hel familie, da :D
  Hørtes ut som at dere storkoste/-koser dere - skade til tross :)

  SvarSlett
 27. For en herlig gjeng . og buzzing må jeg virkelig skirve meg bak øret at vi må skaffe oss! Har fire nevøer i ulike aldre som snart skal kræsjlande os oss ei helg :)) Ja, jeg fant deg via en annen blogger, dette som gjør blogging så moro! *Ler* Ja det er like greit at man glemmer alt med søvnmangel, ugne bæsjebleier og oppgulp - ellers hadde vi vel ikke skapt flere barn! Gleder meg allerede til nestemann! Ønsker deg og dine en flott tirsdagskveld. Klem

  SvarSlett
 28. Elsker Buzz! Ihvertfall når det kommer til musikk, film og dyr. Konkurranseinstinktet fråder over, og knappen brenner i hendene. Moro!
  Huff og fy for blåveisen. Ikke lett med sånne stangende barn. Sport er farlig sier jeg. Håper blåveisen ikke vokser med tiden, men heller svinner raskt hen.

  Møtte herlige Namaste i Oslo, og det var akkurat som jeg tenkte meg. Hun er like herlig i virkeligheten som på bloggen ja. :)
  Samtidig fikk jeg møte Ullimina, datteren hennes Spirelli, og litt senere Mumsi (et lekent sinn). Disse bloggerne kjente jeg ikke så godt fra før, men har fult de etter jeg møtte de. Så absolutt ærlige, herlige og kreative mennesker i virkeligheten de også. Joda, anbefaler bloggtreff på det sterkeste. Moro å møte menneskene bak skriften og bildene i bloggene ja. :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails