fredag 10. september 2010

Vognposer. Og full match!

Etter mitt vognposeinnlegg, mottok jeg en SMS om at det faktisk VAR hull til seler i min lånte lammeskinnspose. Da tror jeg den blir en rimelig løsning de kommende vintrene.

Nå skulle strengt tatt ikke jeg reklamere for Elodie Details, men etter å ha sett på de kule vognposene, måtte jeg klikke meg videre inne på deres nettsider.


Og jeg gir meg ende over når jeg ser hva de kan tilby - der er det da matchende vognposer, stellevesker, luer og støvler. Og klikker jeg videre har de matchende smekker! Og drikkekopper! Og smokkelenker!


Jeg hadde tenkt til å avslutte her med å skrive noe flåsete som "Hva er det de ikke har som matcher - en babyleke formet som en hodeskalle? Kanskje med krone? He he!!"

Så fant jeg denne.

Og jeg blir målløs.

Skulle jeg og du ikke bli den heldige vinner av vognposen får vi trøste oss med at det kanskje er likeså greit. For tenk så mye annet vi må supplere med ....

Ha en matchende dag, med eller uten babyutstyr!

14 kommentarer:

 1. God morgon! :) Fekk lyst på ja... men må nok finna fram lammeskinnsposen, den MARINEblå som me fekk i gåve. God og varm den. Fin dag til deg!

  SvarSlett
 2. Og jeg som syntes min sønns skinnpose i mørkeblått med hvitt skinn i grønn vogn var fancy. Hele 4 år siden... jeg skjønner jo at verden har gått fremover.

  SvarSlett
 3. Tror jeg holder meg til den mørkeblå termoposen som vi fikk jeg.... Kan ikke få for mye valg, da blir jeg bare forvirra! ;)
  Og skulle jeg få en slik pose, så ville vel suget etter å supplere med matchende drikkeflasker, luer, smekker osv, bli altfor stort og da er vel luksusfellen neste? Hehe, neida!
  Tviholder på den gamle og har intet behov for å fornye fullt brukbare ting :)

  SvarSlett
 4. Ååå - nå fikk jeg IKKE lyst på ny pose nei!!
  Dårlig gjort Pia;-D
  Ha en fortreffelig helg,
  klem H.

  SvarSlett
 5. Det er særdeles viktig at smokkelenken matcher med vognposen; det lærte jeg allerde da jeg var gravid. Åååååååååååååld njus ass!

  SvarSlett
 6. Stakkars Noah som har arvet posen etter storebror Håvard. helt vanlig kjedelig marineblå er den. Mulig han trenger en ny en når jeg tenker riktig godt etter. Men har en misstanke om at jeg ikke får med det faderlige opphav på denne resoneringen gitt *sukk*

  Og jeg innser at jeg er heeeelt ute ass... For her hjemme er det ikke mye som matcher;)

  SvarSlett
 7. Fy søren så masse fint da. Og likte veldig godt det røde settet jeg altså *dåne*
  Synd jeg ikke har ei frøken som bruker vogn lenger,hihi.

  Ha en god helg Pia.

  Hege

  SvarSlett
 8. Hihi. Glad jeg ikke trenger ny vognpose, smekke eller tåteflaske, for disse var fristende kule!

  SvarSlett
 9. Godt vi har kommet over vognposestadiet og smokkestadiert, ellers hadde jeg vært ute og kjøre her. Jeg er jo rimelig svak for alt som matcher:-)

  SvarSlett
 10. Den vognposen var utrolig stilig, men mon tro om den ikke om noen år ser like udatert ut som rutete vognposer gjør idag. Tror jeg holder meg til min dølle, gamle mørkeblå lammeullspose..

  SvarSlett
 11. Jeg skjønner at jeg må spare flittig før jeg i det hele tatt kan tenke på barn, slik at jeg kan gi de best mulig start her i verden. Kjipt å bli mobbeoffer allerede på fødestua liksom, bare fordi man ikke har matchende utstyr.

  SvarSlett
 12. Nesten så jeg ønsker meg en til liten når jeg ser alt det flotte :-)
  Men, bare nesten...

  SvarSlett
 13. Jeg finner faktisk ikke noe mer dekkende enn å si: Galskapen lenge leve.

  For å være litt alvorlig - er ikke dette et tydelig bevis på vårt overflodssamfunn?

  På toppen av alt, så tror jeg faktisk de har ganske flott omsetning også.

  Ja, ja - jeg er fornøyd med det jeg har, jeg.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 14. Hadde de ikke matchende klær til mor, far, søster, bror, hunden, katten og ponnien??? *sjokkert*
  :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails