søndag 12. september 2010

Spennende kampanje. Og Facebook

Jeg er ingen ivrig fjesbokbruker. Jeg har hatt profil der i mange år, og da kjente jeg ingen der inne - nesten. De siste par åra har bruken av Facebook eksplodert, og jeg har blant annet truffet igjen mange gode og gamle skolevenner der inne.

Jeg er innom et par ganger i uka, og gjør ikke annet enn å titte, og så sniker jeg meg ut igjen. Kanskje sånn som mange gjør når det gjelder blogger?

De siste par dagene har mine besøk inne på Facebook vært uvanlig hyppige. For nå har jeg faktisk latt meg engasjere av fotograf Trines kampanje om å nå 2000 følgere innen midnatt. Det burde vært likegyldig for meg. Men jeg har latt meg fenge. Jeg er stadig innom og sjekker hvor stor følgerskaren har blitt.

Jeg ble vel så gira fordi Trine vil trekke 2 heldige vinnere av gratis fotografering hvis hun når det magiske tallet. Og da blir jo mine vinnersjanser doblet! Jeg innser vel at ved å være såpass opptatt av denne fotograferinga, vil mine sjanser for å bli trukket ut være små. Men jeg synes det er artig, lell!

Jeg ser at flere av mine venner og kjente er med i trekninga, og jeg krysser fingre for dem. Og for meg selv. For Trine tar fantastisk flotte bilder, og selv om vi akkurat har vært der, drar jeg gjerne tilbake.

Det er også fascinerende å se hvilken effekt markedsføring kun via blogger og Facebook kan ha. Og i dette tilfellet blir jeg gjerne med og sprer ryktet uten å føle at jeg selger sjela mi - klikk deg inn hit for å lese mer om Trines giveaway.

Dette kule bildet av en usedvanlig sprek og spretten familie har Trine Bjervig tatt.

Ha en nervepirrende kveld, med eller uten følgere!

14 kommentarer:

 1. God aften :-))
  Jeg er også på fjesboka, og er inne rett som det er, som regel i det skjulte...
  Rydder opp i "vennelista" mi med jevne mellomrom, gidder liksom ikke ha "venner" der jeg aldri har kontakt med...ser jeg har altfor mange nå, men så var det det der med samvetet da..
  Men veldig koselig med alle bloggevennene mine der inne, den rekka blir større og større :-))
  Lykke til med konkurransen, får håpe du vinner da :-))

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 2. Tihi, har egentlig vore flinke eg, og det e det fyssta eg har kjøpt faktsik ;o)

  Eg har jo stor tru (litt for optimistiske ifølge Trym, frekkasen!) på at eg ska klara å lage sjøl mange av desse flotte tingene eg finne. Prøva å etterligne te ein viss grad jaffal :o)

  Så det e bokmerker på vei te deg og altså?
  Då syns eg du sku skriva "lodd" på Give Awayen jammen. Kim vett, kanskje eg finne matchande hodeskallsolbriller elle nåke så eg kan senda te deg hvis du vinne!

  SvarSlett
 3. Utrolig kult bilde av familien sprek:-) Krysser fingrene for at du blir den heldige vinner!

  SvarSlett
 4. Barbro: Jepp, det der bildet skal vi ha på veggen - synes det ble kult!

  SvarSlett
 5. Får håpe du vinner nå da, siden du har vært så flink å reklamere!
  Og at eg og vinner den andre.... sitter klar til å bestille flybilletter nå :) Føler eg er inne i ein god vinner-stim. Vant nettopp vaskefiller inne hos Surresilje :)
  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 6. Så stilig familiefoto! Herlige, lille Henny som bare svever mellom dere i nydelige kjolen.

  Lykke til med å vinne fotografering, skal krysse fingrene.

  Ha en flotters uke!

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Superkult flybilde av dere! Ikke bare bare å se tilnærma normal ut i hoppende tilstand, kan jeg tenke meg. ☺

  SvarSlett
 9. Min erfaring med fotografbesøk med familien: Greit da vi kom ut. På Peppes Pizza. Utslitt og skuffa. ungene hadde revet ned halve studio. Men noen uker senere kom bildene i posten - og HALLO vi så direkte velfungerende og engleaktige ut. Etter det vokste min respekt for familiefotografer...
  TØFT bilde her, da.

  SvarSlett
 10. OhMyGod! Dette er verdens KULESTE bilde(r). I love!!!!! Kul familie. Og apropos familie! Når vil dere forresten komme på besøk hit tenkte jeg en dag. Skal vi bytte på sånn annenhver sommer? At vi kommer til dere på torpet i like år - og dere til oss på gården i ulike år? Så kan dere jo få låne badekar og dusj her også mener jeg ;). Vi må ha en plan! Er forresten i dialog med voksenopplæringa i distriktet. Skal snuse litt på det.

  SvarSlett
 11. Ufattelig kuult bilde! Og ja, jeg har meldt meg på den trekningen jeg også!!

  SvarSlett
 12. Jeg har faktisk ikke facebook, sikkert en av de få her i verden, men..
  Ville bare si at bildene jeg har sett av dere her er veldig fine, så skjønner godt at du vil reklamere litt for henne.

  :)

  SvarSlett
 13. Jeg elsker utradisjonelle absolutt-ikke-oppstilt-med-stivt-smil-bilder! :D
  Og hoppebilder er alltig gøy (viser til min egen header hvor jeg har klippet ut meg selv fra et knippe Fame-bilder tatt sommeren 2007) :D Ja, også grimasebilder.
  Jeg har planen klar om et annet motiv jeg vil ha av Kali-banden etterhvert. Trenger bare tid til fotografering + et vindu! :D

  Krysser fingra for at du vinner fotografering, Pia! :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails