fredag 24. september 2010

Realitetsblogging? Et eksklusivt hjem styles ned.

Jeg ser at mange bloggere skriver om realitetsblogging, eller reality blogging, som jeg velger å kalle det.

Dere tror kanskje at vi har et folkelig, smårotete hjem med papirstabler og legoklosser slengende rundtomkring? HÅÅ NEI, du!

Jeg har tatt et par reality photos som jeg vil dele med dere. Synes dere fortjener å få et innblikk i hvordan vi egentlig har det.

Slik ser det egentlig ut hjemme hos oss - her har en av gutta uvørent slengt fra seg ei bok mens han satt og koste seg med et glass lettmelk etter skoletid

Jeg er egentlig en kvinne med et minimalistisk, dog meget trendy hjem. Jeg har sans for utsøkte detaljer og små finesser.

Slik ser det egentlig ut på veslas soverom - her har hun slengt alle lekene sine utover. Fy skam!

Jeg gjør mitt ytterste for at huset til en hver tid ser presentabelt ut. Absolutt alt i vårt hus er matchende og harmonisk, og vi har massevis av fondvegger og alt sånt som er kult interiørmessig.
I tillegg har jeg alltid en velsmakende ratatouille klar på kjøkkenet.

En delikat, nybaket mazarin står alltid framme

Barna leker heldigvis nesten alltid hos andre, og vesla sover store deler av dagen, så jeg har masse tid til min hovedinteresse, nemlig å holde det ryddig og delikat rundt meg, i tillegg til å male en liten taburett i ny og ne. I dus lavendel.

Her tømmer jeg noen maiskorn utover, slik at det skal  se ut som vi har det litt rotete. Det ligger selvfølgelig aldri maiskorn igjen på bordet når vi f.eks. har spist tacos. Som vi selvfølgelig aldri spiser.

I bloggen min har jeg jo valgt en litt småfrekk og rufsete stil. Det innebærer at jeg må style huset ned hver gang jeg skal ta mine arrangerte bloggbilder. Jeg vil liksom ikke vise fram hvor stilig vi egentlig har det.
Her kaster jeg en sokk utover, sammen med diverse leker. Sokker ligger selvfølgelig aldri utover stuegulvet, ei heller leker.

Jeg har tatt noen bilder for å vise at jeg roter det litt til før jeg tar bilder som skal ut på bloggen.
Her legger jeg liksom noen kort, blyanter, legofigurer og noen dingser fra et bilsete oppi et fat. Det fatet er alltid ellers kun fylt opp med den lekreste frukt  de lekreste økologiske grønnsaker, og kort, blyanter, legofigurer og bilsetedingser er selvfølgelig alltid sortert etter størrelse, farge og konsistens og plassert der de skal være.

Inn i den harmoniske og lyse stua bæres en haug med papirer og ark, leker slenges litt sånt uvørent rundt, og jeg rufser til hår og klær, og VOILA, fotograferingen kan begynne.

Når dere ser dingser og greier og små plastfigurer slengende rundt på nesten alle bilder, så vet dere nå at alle bilder er arrangert. Vi har det alltid ryddig - jeg roter kun for bloggingens skyld.

Ooops, dette bildet skulle ikke vises...

Ha en real dag, med eller uten arrangering!

47 kommentarer:

 1. Hahaha, så kult Pia!! :-) Ja hvorfor ikke vise litt realitet en gang i blandt!

  Ha en strålende fredag!
  Godklem

  SvarSlett
 2. hehe! Her er det selvfølgelig alltid like pent og ryddig, og jeg støvsuger hver dag!

  Ha en deilig dag:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 3. Ha, ha, herlig og befriende innlegg! Har alltid mistenkt deg for å være en "ordning og reda" dame:-)

  God helg!

  SvarSlett
 4. Heheh - så bra! Det er sånn det forholder seg altså!? Ja, det ante meg...;o)

  SvarSlett
 5. Har det på akkurat samme måte, finnes hverken rot eller hybelkaniner i dette hjemmet nei..
  Og slik har det ALLTID vært, mine barn rotet aldri, og de ryddet etter seg FØR de fant en ny leke...det gjorde de fra de var 3 mnd gamle..så ja, jeg har SVÆRT smarte barn...
  Aldri har jeg skrevet SÅ mye løgn i en kommentar før...hehe

  Ha en flott dag!
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 6. Ikke rart du trenger litt ekstra permisjon, skjønner jo at all arrangering og rearrangering tar litt tid;)

  Hilsen ei som ikke sitter med beina på bordet nesten oppi grøtrestene til Bittelillebøll. God helg!

  SvarSlett
 7. Du er skjønn Pia!
  Ønsker deg en fabelaktig dag, med eller uten økologiske grønnsaker :-)
  Nå skal jeg piske/diske opp en deilig kaffe latte fra pose :-)
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 8. Du glemte glasset med latte og en bok i solveggen! ☺ Ha en herlig helg, min venn. ☺

  SvarSlett
 9. Selv kjører jeg shabby chic i heimen. Med særlig vekt på shabby. Festlig innlegg;-)

  SvarSlett
 10. Nå fikk jeg meg en glad morgenstund med en god latter for meg selv. Det var en svært gjenkjennende latter, må jeg få påpeke - vi har det selvsagt også sånn. I det virkelige liv strør vi "litt" sand i gangen også når vi venter gjester, så de ikke skal føle seg mislykkete selv. Viktig omsorg for andre dette.

  SvarSlett
 11. Du må jo ha litt av en jobb du da, som styler ned hver gang ;-) Det må vel røske litt i sjela di, pertentlig som du tydeligvis er..... Også hos meg er det uten unntak like ryddig bak meg når jeg tar bilde, som det er foran linsa :-D Ha ha ha

  Ha en ryddig og rufsete dag, Pia

  SvarSlett
 12. Jeg rydder aldri jeg, her legger lekene seg på plass selv. Herlig!

  SvarSlett
 13. Jeg ler og ler og ler... Det der er jo nesten slik jeg gjør det. Jeg passer alltid på å slenge et par utslitte crocs eller andre tøfler bak babyen når jeg skal ta "situasjonsbilder" av henne (noe jeg ikke trenger, for min baby på 7 mnd poserer akkurat slik jeg vil foran kamera) og det er selvgølgelig alltid nyvasket og støvtørket når jeg skal ta bilder av kortene jeg lager... *plystre*

  SvarSlett
 14. hihi :) Men dere har kanskje verdens kuleste salt og pepper bøsser da! Helt klart! :)
  God helg!!

  SvarSlett
 15. Uff, ja. Det må liksom rotes litt til før jeg også tar bildene i heimen, sånn at folk flest skal kjenne seg igjen. Fiffig at du også har kommet på at dette med at sokker slengende rundt, skaper en realistisk effekt.

  SvarSlett
 16. Jøss, og jeg som trodde det bare var meg som måtte rote litt før jeg tok bilder til bloggen. ;)
  Herlig innlegg!
  Jeg er alene hjemme og nyter et (iallefall tilsynelatende) ryddig hus før jeg skal på jobben. Regner med at huset ikke ser ut som nå når jeg kommer hjem i kveld...
  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 17. Så godt at du rota det litt til for oss, vi kan jo ikkje bli alt for misunnelig på deg for at du har det så fint og ryddig :-)

  Synest det er artig med realitetsblogging, men eg ser likevel at ikkje alle slepper seg heilt laus. Når f.eks ei bok på golvet var "rot". Stakkars menneske som har det slik.

  Apropos økologisk. Har du lagt merke til at enkelte kokkar må alltid nevne ingrediensen med "økologisk" foran? Det er så irriterande! Vert kaka betre om eg brukar økologisk sukker og egg?

  Ønskjer deg ei god helg, med eller uten økologisk frukt i skåla :-)

  SvarSlett
 18. Å jammen godt at det er andre som sliter med å holde det "passe" rotete i heimen så ikke andre skal tro at man har det strøkent hele tiden....☺
  Trodde jeg var helt alene om dette jeg!

  Ha en passelig rotete og småkoselig helg da Pia!

  SvarSlett
 19. God ryddig helg Pia! Her skal det meste få flyte... jeg skal nemlig på fest i kveld :) :)

  SvarSlett
 20. I dag er visst min dag for å le meg igjennom blogglandia... jeg kommer akkurat fra Bergljot (Fjas fra sidelinjen) og rett inn til deg..... og har kost meg igjennom begge deres blogger.
  Det blir både komisk, treffende og ikke minst underholdende når mennesker tar seg selv lite høytidelig! Fortsett med det!
  Ha en god dag!

  SvarSlett
 21. Ha , ha , ha , ha - ahhh, hikst!
  Kos dere i helgen,
  klem Hege.

  SvarSlett
 22. hehehe :D så utruli bra :D
  Ja huff det e nesten litt slitsomt å være så perfekt :D
  hohoho :)

  Go helg :)

  KLÆM Trine

  SvarSlett
 23. Der traff du spikeren på hodet ;) Det er fantastisk med mennesker som ikke tar seg selv så innmari høytidelig. Takk for god blogging :D

  SvarSlett
 24. Veldig bra. Før jeg begynte å skrive blogg selv hadde jeg bortimot mistet motet av alle de "hvite bloggene" med bilder av nydelige "hvite" stilleben på enhver kjøkkenbenk og kommode og uten antydning til lego og tannkremtuber og sokker. Hva hadde jeg vel her å gjøre, tenkte jeg. Så oppdaget jeg noen av dere andre - det hjalp. Så tar jeg bilder av min fantastiske hage og lar forøvrig ordene dominere!
  Ha en strøken dag!

  SvarSlett
 25. Hohoho. Du får tatt ting på kornet, du.
  God helg. Håper du slipper å style ned. Mye arbeid det der.
  Hilsen også en fregnete kvinne, som bare ville brukt preparatet en gang i ny og ne. Som å style ned ;) God helg!

  SvarSlett
 26. Hahahahaha! Et av dine morsomste innlegg, og det sier litt :-) Jeg kunne aldri vært interiørblogger, elsker å ha det ryddig men det er jo UMULIG med tre barn (ett av disse barna har runda førti). Så det er mye kaos hos oss, jeg skjønner jo nå at det er nettopp dette jeg burde tatt bilder av og kastet meg på realitetsbloggingsbølgen!

  SvarSlett
 27. HERLIG!

  Jeg elsker slike innlegg somsetter fokus på hvordan vi egentlig har det. Set er ikke uten grunn at jeg ikke er en interiørblogger!
  Men en vakker dag skal jeg nok få rddet frem det lekre hjemmet jeg egentlig har....

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 28. Tenkte eg det ikkje?
  Tonje boka til storebroren bør du få med deg,den er super!

  SvarSlett
 29. Herlig! Jeg kjenner meg godt igjen for å si det sånn. Spesielt det med sokker på gulvet og fatet. I tillegg havner mye oppi for eksempel blomstervaser, telystholder og krukker som også står fremme.

  Ønsker deg en strålende helg!

  Klem Karianne

  SvarSlett
 30. Fantastisk morsomt og befriende innlegg! Er glad jeg fant bloggen din!

  SvarSlett
 31. Haha, et kostelig innlegg jeg koste meg masse med!

  Takk for koselig gratulasjon :)
  Ønsker deg en fin helg. Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 32. AKKURAT sånn har jeg det også! Alt må styles ned sånn at det ser ut som om jeg er menneskelig og ikke en maskin... ;o)

  SvarSlett
 33. Hahahaha ..for en artig blogg :)

  Takk for hyggelig kommentar inne hos oss, og helt supert at vi oppdaget denne skatten av en humoristisk herlighet.

  God helg til deg og dine :)

  Thea

  SvarSlett
 34. Ho ho.. digger siste bildet!! :)
  God helg søte du!
  KLEM

  SvarSlett
 35. Oj for et hjem! Jeg er imponert over hvor ryddig du har det! Jeg skal aldri realitetsblogge tror jeg....tror ikke jeg tør ;)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 36. Flott, dette er et hjem jeg ville trives i. I dag fant jeg ingen vinkel jeg kunne fotografere med en rolig bakgrunn noe sted. Det er tidspunkt for realitetsblogging. skal se om jeg tør. god hjemmekoselig helg.

  Jeg tror stilen jeg går for er; " ekstra shabby bohemian m. bittelitt chic"

  SvarSlett
 37. Haha, fint at noen har det sånn :P
  Her ryddes og skyves og kastes ting før bloggen skal innspisere!
  Stilen her er vel mer veldig chabby og rotete chic.

  SvarSlett
 38. Fantastisk bra innlegg!
  For ein super blogg du har her, det blir kjekt å følge deg vidare.

  Tusen takk for koselege ord til meg! Undersøkinga gjekk bra, og eg har heldigvis ikkje svangerskapsdiabetes, jippi!

  Riktig god helg til deg og dine!
  Klem, Ellen Propellen

  SvarSlett
 39. Jeg har et team av proffesjonelle stylister hos meg til enhver tid. De heter Magnus (3) og Karin (1) og driver non-stop reality styling 24/7. Lånes bort mot kost og losji.

  SvarSlett
 40. Tidenes morsomste innlegg på lenge! Jeg dør av latter, du er hysterisk morsom:-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails