torsdag 23. september 2010

Gulp og tizz og tøffe klær

Inne i denne bloggen fant jeg fram til Gulp. Som lager kule klær til småtasser.

De markedsfører seg med at de tilbyr tøffe gutteklær, men jeg synes absolutt at klærne passer for jenter også. Det er ikke alle jenter som digger blonder og pastell. Ikke alle mødre heller.

Det absolutt eneste jeg har å utsette på sånne plagg, er prisen. Du vil ikke svi av to-tre-hundre kroner på en body i størrelse 62 som poden rekker å bruke ca to ganger.

Og så skulle jeg fortsette med å nevne at på Lindex, for eksempel, kan du få tre bodyer og betale for to, men jeg ville egentlig være positiv til Gulpeklærne, og nevner heller at noen mennesker kjøper en sånn body:
til den nette pris av 834 kroner og 39 øre (Regnet ut etter dagens kurs - om noen dager gjør du kanskje et kupp og får den for 830 kroner. For eksempel. (Det er da en Baby Dior, faktisk, og den fant jeg her)

Og da kommer faktisk en tizzebody godt ut.

For kule er de.

Hva med deg? Kunne du tenke deg å svi av en tusenlapp for å sikre deg en hvit body fra Dior?
Ha en kul dag, med eller uten tizz!

24 kommentarer:

 1. Jaaaa! Er du på rusk - jeg bruker gjerne HELE studielånet mitt på designertøy til ungene! No problem......

  SvarSlett
 2. Likte de tizzebodyene jeg :)
  Hadde jeg hatt så små troll, så kansje jeg hadde kjøpt en <3
  Kjøpte en AC/DC body til minsten i familien, faren var vertfall frnøyd <3 hehe

  Hadde ikke kjøpt Dior body. OMG sier jeg bare :/

  SvarSlett
 3. Aldri i livet! Er det dette som er Keiserens nye klær kanskje? -det der diorstuffet?

  SvarSlett
 4. For å være ærlig så skjønner jeg ikke poenget med å tre på kidsa merkeklær jeg altså. Ungene driter jo i det. Det er jo bare for at foreldrene skal vise alle andre at de har litt kronasje i pungen, og at det er litt status. Ungene gir jo beng i om de kliner ketchup og leverposteirester på en Diorbody til den nette sum av 834 smakkaronies. La unga gå i klær som er komfortable, og som de kan søle på uten at mor drar seg i håret. Heia vaskemaskinen, Hennes & Mauritz, Lindex og alle de andre kjedene! Ha en strålende dag. Klem Kristin

  SvarSlett
 5. Iris hadde en sånn Tizzbody, den var super!
  Siden 4-åringen nekter å ikle seg svart (har mange, fine, svarte rocket-shirts som bare blir liggende, dessverre), så panikkbruker jeg slike på minstemann. Jeg er jo overhode ikke noen rosablondedame, selv om man til tider kan få inntrykk av det ved å titte innom bloggen min..

  Ha en superduper dag!

  SvarSlett
 6. Kremt - her spør du feil dame Pia..!
  - jeg drev butikk(barneklær..!) med merkeklær i mange år..!
  Og ja jeg kjøpte Dior str 3 mnd: Rosa tyllkjole ..- og så kom ERLEND til verden;-D
  Har blitt mer nøktern med årene-fnis!
  Ha en flott dag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 7. Jeg tror du er riv ruskende gal, hehe..Kunne ikke falt meg inn å bruke 1000vis av kroner på merketøy til unger! De vokser jo flere cm rett foran øynene våre..
  Galskap og idioti, spør du meg! Men, noen er desverre litt for opptatt av fasade..

  Og så er det jo godt det er frivillig da, så da slipper JEG!!
  Ha en flott dag, med eller uten Dior-body ;-)

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 8. Hurra for Lindex, H&M og de andre billigkjedene, du finner meg heller blant stativene der enn i butikker hvor de selger kjedelige designer-merkeklær til babyer :D

  SvarSlett
 9. Jeg har overhodet ingen forståelse for merkehysteriet, punktum. Hverken til barn eller voksne. Det jeg derimot bryr meg om er hvordan klærne ser ut! Og den TIZZbodyen var råstilig :) Til 2-3oo kronasjer er det desverre ikke aktuelt her i huset, vi venter heller til kopien kommer på H&M eller Lindex.. Den blir sikkert nesten like fin!
  Hovedregelen her til gards er at Vesla ikke får gå i noe jeg er engstelig for at hun skal ødelegge. Ungen må jo få leke fritt uten at mora skal springe etter med vanish og vaskeklut hele dagen!

  SvarSlett
 10. Ubetalig. Min sønn har på sitt første barnehagebilde plaster i panna, et ufattelig grumpete uttrykk i ansiktet og svart t-skjorte utenpå hvit longsleeve, og må den sto det "sett på no' gammal MAIDEN 'a". Artig kontrast til blide unger i lyseblå flanell og rene sko. Han var halvannet.

  Kule foreldre har kule unger. Det var ikke tisse-bodyer da han var liten - han hadde definitivt hatt en slik.
  Og hvor stor forskjell ER det EGENTLIG på body fra Lindex og Dior? (bortsett fra prisen? Obviously...)

  SvarSlett
 11. Jeg gulpet og holdt på å tizze på meg av skrekk når jeg så prisen på Dior bodyen ;oD Hvordan kan man forsvare en slik pris, er den spunnet i hvitt gull ??!!

  Ha en prisbevisst dag ;op

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 12. Eg går for Dior! Synd du ikkje har tipsa om denne nettsida før!

  SvarSlett
 13. Maskemamma: De har en mistenkelig lik på Lindex, men der er teksten KIZZ...

  Ingrid: Ja, du handler vel kun Dior - trodde ikke annet!

  SvarSlett
 14. Jeg kunne nok i et (veldig) svakt øyeblikk svidd av en trehundre kroner på en body, og har vel forsåvidt gjort det. Men der går grensen, tror jeg....

  SvarSlett
 15. HAHAHAHAHA!!! Akkurat når du trodde at NÅ kan det vel ikke finnes flere ideer til morsomme ting å skrive på en body, og så kommer TIZZ! Made my day :)

  Jeg lager jo en del trykk på klær selv, om kommer nok kanskje til å la meg inspirere litt neste gang et vennepar (med humor) får baby :D

  Ha en strålende dag din fantastiske bloggedame!

  SvarSlett
 16. TIZZ var kul og den kunne jeg nok strukket meg til, men kjøpte gjerne på Lindex da TRollet var lita. Som en over her kommenterer "Barn DRITER i det", og ja det gjør de og derfor ville det ikke falle meg inn å kjøpe en sånn hvit Dior. Bukser i str. 62 til 1500- og sånt sier bare noe om foreldrene, og det er ikke nødvendigvis akkurat det jeg tenker som de foreldrene vil at folk skal tenke om dem.....ja, du skjønner sikkert. Mange barn er forresten det nye statussymbolet, så der har du den, du firebarnsmor, du er satt i bås.

  SvarSlett
 17. Synd ikke disse lages i T-skjorter i str. XL - tror disse hadde gått rett hjem hos 13-åringene her i huset.

  SvarSlett
 18. Finnes det virkelig mennesker som betaler så vanvittig mye for en body?
  Naiv hilsen, Bustenellik

  SvarSlett
 19. Hehe, nei en Diorbody kommer aldri inn dørene her.
  Men den Tizz-bodyen var kul!

  SvarSlett
 20. Har de ikke en Poo fighters også? Digger de bodyene der, og hadde nok lett betalt et par hundringser eller tre for en slik en. Jeg kjøper mange bodyer på probat.no også, og de er innmari kule, men også dyre.

  Ville nok aldri ha kjøpt dior her i hus nei, er liksom ikke helt der jeg. Ikke noe særlig rosa-mamma er jeg heller, så er enig at dette er bodyer som passer like godt til jente som gutt.

  SvarSlett
 21. Hei og hå! Bodyer kommer og går ganske ofte her huset hos oss, så det blir nok meget ofte Lindex og Hennes her i gården...:) Skal nok pynte de litt ekstra etter gulpetissebæsje-alderen tenker jeg:)

  Første gang jeg er inne på bloggen din og det var direkte trivelig! Så her tror jeg jamen jeg må følge litt med videre!

  SvarSlett
 22. Klabert. Kjøper inn å begynner å spare til barnebarna...haha!
  NEI,aldri i verden om jeg hadde gjort :o)

  SvarSlett
 23. De tizzebodyene var kule!:) Kjøper man i størrelse 86 holder de en stund da ;)

  Jeg er innom hver dag,men glemmer å kommentere, skal bli flinkere,lover :)

  Ha en fin helg!

  ps: Jeg har en tante som bare kjøpte dior osv til datteren sin. DA har du for lite ting å bruke pengene dine på altså. Tenk, man kan redde ett helt land for de pengene hun bruker på babyklær ! Det er drøyt.

  SvarSlett
 24. Nei ærru gææær'n! Jeg handler bare på H&M til barna og meg selv. Så handler jeg på salg til barna på Benetton og Polarn og Pyret. Og når det gjelder meg selv har jeg et par andre salgsteder jeg også smetter innom. Og en butikk en venninne jobber i som har mye fint noen ganger når det ikke er salg også. Jeg synes Lindex var gøy på babytøy til Waldemar. Men i går brøt jeg mønsteret og kjøpte rød bukse til Anton på Cubus. Det var fordi jeg hadde fått vite at de hadde røde guttebukser der. Han ble såååååå glad!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails