fredag 3. september 2010

Fargerikt og lekent! RoomMate

Barn skal leke.


Barn skal stimuleres til å være kreative.Barn skal få bruke fantasi.Danske RoomMate skriver på nettsida si at de skaper produkter som oppfordrer til lek, stimulerer kreativitet og utfordrer motorisk.


Produktene er fargerike, humoristiske og glade.


De skriver også at vores produkter skal kunne falde naturligt ind i den moderne boligindretning. Men jeg vil påstå at produktene vil passe godt inn hos oss som ikke har en så moderne boligindretning også.
Jeg falt spesielt for de kule dokkene, jeg da, eller roomies, som de kalles.

 

Dukkene presenteres ved navn og de må gjennom et lite intervju. Les for eksempel om politidukken Chubby Bobby, som hater slankekurer, elsker å fange tyver og gi dem buksevann, og drømmer om en kvinne som er over den kriminelle lavalder...


Jeg ser at sånne dukker kan du blant annet bestille fra Sprell
Ha en fargerik fredag, med eller uten danske dukker!

10 kommentarer:

 1. Artige saker! Har ikke hørt om RoomMate før, så den siden må jeg inn å sjekke. Likte godt de puteflyene. Vet om en liten tass som ville elsket de:-)

  God helg!


  Klem

  SvarSlett
 2. Disse flotte produktene solgte de i AalborgZoo da vi var der i sommer.
  Jeg smugfotograferte for å stjele ideer, men det er jo bedre bilder på nettsiden deres ser jeg.

  Nesten bare store barn her i huset, men husfrua kunne godt ha klart å presse inn en oppslagstavle eller kanskje til og med ett putefly midt i stua!

  God helg herfra også!! ;o)

  SvarSlett
 3. Dukkene var helt utrolig fine. Liker du dette må du også sjekke klesmerket Ubang. Dansk klesmerke for barn som også har som mål å få unger til å leke/være kreative. Ingvar hadde en genser hvor den ene arma var snabelen til en elefant. Det gikk ann å putte fingrene inn i en lomme slik at han fikk et 'Snakketøi'. Ingvar elsket den genseren :)
  http://www.ubang.dk/

  SvarSlett
 4. Så kule ting! De dukkene var jo bare fantastiske :)

  SvarSlett
 5. Så gøye! Det der må jeg se mer på. God helg!

  SvarSlett
 6. Å! Nå fikk jeg rett og slett spasmer i øyelokkene. Det er de KULESTE dukkene jeg har sett. Fabelaktige. Takk for link, jeg skal umiddelbart sjekke den ut før jeg besvimer av hyperventilering :-))

  SvarSlett
 7. Så herlige og fargerike ting til barnerom!
  Fantastisk!
  Sånt ville jeg hatt om jeg var barn iallefall;-)
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 8. Har man plass nok, kan vel disse tingene passe inn hvor som helst.

  Tusen takk for at du vil være med på Uganda-prosjektet. Jeg lager bokmerkene etter hvert som det kommer bestillinger, og de har det vært mange av. Egentlig burde jeg vel perle istedetfor å blogge, men det kan være godt med litt avveksling.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 9. God morgen :-)
  Utrolig hva de lager til unger for tida..var ikke sånne ting da mine var små ;-) Det er jo en evighet siden!!

  Ha en flott lørdag :-)
  Klem, Frøydis

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails