søndag 12. september 2010

En eksklusiv award går til...

Dette med awards er en typisk bloggreie. Det finnes jo awards ellers i verden også - Oscar og Emmy og Grammy og sånn - men aldri har jeg lest så mye om awards som jeg har gjort etter at jeg gjorde entrè i bloggverdenen.

Namaste laget nok en award. En vanskelig award fordi du ikke bare lettvint kan si "Jeg sender den videre til alle som leser her. Klemz!".

Jeg bryr meg ikke så mye om awards, egentlig. Jeg liker å være ålreit mot folk jeg synes er ålreite. Ålreit kan man være på mange måter uten nødvendigvis å gi dem en award.
Samtidig er en bloggaward en måte å gi noen anerkjennelse på. Og anerkjennelse er bra.
Ros er bra. Oppmerksomhet er ofte ålreit. Derfor blir jeg glad når noen tenker på akkurat meg og tildeler meg en award.

Jeg fikk denne awarden fra Barbro. Det var hyggelig, men også litt dumt. For skulle jeg plukke ut en som fortjener en sånn award, måtte det blitt Barbro. Men denne awarden kan ikke returneres til avsender.

Barbro og jeg har ulike blogger. Vi er to ulike personer. Barbro var en av de første der ute i bloggverdenen som så meg. Og jeg så henne. Hun leste mellom linjene i mitt tilsynelatende vås, og jeg leste mellom linjene i hennes prektige og perfekte kreativitet. Jeg ble veldig stolt da Barbro skrev om meg for snart et år siden. Og jeg blir like stolt når hun nevner meg nå.

Barbro har en herlig humor. Som når hun hinter om at hun skal ta på seg en småfrekk sykepleierdrakt, eller når hun viser fram sine sjokoladetatoveringer. Dette gjøres midt i et hav at blondebilder og pastellugler, og det synes jeg er fantastisk. Barbros blogg er velskrevet, innholdsrik, morsom og inspirerende. Det eneste jeg har å utsette på Barbro, er at hun er for snill.

Så var det å sende awarden videre. Og det går også greit.

Barbro var en av de som først oppdaga meg.  Sjøl mener jeg at jeg har oppdaga mange nye bloggere. En av de første jeg falt for, var en blogger som på mange måter skrev akkurat slik jeg selv ville ha skrevet. En blogger med fantastiske funderinger, kule krumspring, sarkastisk skriving og humoristiske husmorpoeng. Det kan noen ganger virke som om jeg og denne kvinnen noen ganger er erkefiender. Men det er vi ikke. Vi er egentlig ganske like. Og vi har egentlig blitt ganske gode venner.


Så denne er til deg, Elisabeth. Gitt med omtanke og kjærlighet, som vi begge ville ha sagt.
Du får klikke deg tilbake hit for å komme tilbake til awardens røtter.

Ha en interessant dag, med eller uten skryt!

18 kommentarer:

 1. Og den fortjente dere begge to! Gratulerer så mye. Flinke er dere!

  SvarSlett
 2. Herlig skrevet på en søndags morgen!:-)

  Ha en flotters søndag videre!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. Ha en herlig søndag og lykke til i smekkekonkurransen min!

  Klem

  SvarSlett
 4. Det va jammen kjekt å våkna opp te!

  Dåkke står jo begge på "avhengihetslista" mi. Så sjøl om eg "oppdaga" deg veldig tidlig (og det e nåke med de fysste liksom ;o)), ser eg absolutt sammenhengen mellom dåkke to og måten å skriva på. Deg sjekke eg liksom sånn litt automatisk kvar måren, og henna e det sånn; åhh hu har laga et nytt innlegg! Og vips e eg inne og VETT at eg komme te å humra og le :o)

  Dåkke e nåken skikkelige humørspredere begge 2!!!

  Uhyre varmt og velskreve snuppa, og i dag trengte eg ikkje lesa mellom linjene eingong ;o)

  Fantastisk fin søndag videre te deg og dine Pia!

  SvarSlett
 5. Velfortjent award, Pia. Og ligeså til Elisabeth :D

  SvarSlett
 6. Kom akkurat over bloggen din. Har ikke tid nå, men skal gå gjennom den senere i kveld! Her er det mye festlig og mye meninger. Bra!

  Ha en fin dag!

  Marthe

  SvarSlett
 7. Med eller uten awarder- blogglandia er et fantastisk sted med utrolig mange kreative sjeler.

  Digger bloggen din!

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 8. Hei kjære egentlig ganske gode venn. ☺ Jeg tar i mot med åpne armer og bløtt hjerte. Tusen takk, du er super.

  SvarSlett
 9. Den fortjener du!! Og så mange andre også! Jeg blir daglig imponert over så mange flotte blogger rundt om kring!! Grattis :D

  HA en super søndag!

  SvarSlett
 10. Jippi! Er det nokon som fortener ein ekstra spesiell pris, så er det Pia og Elisabeth! Har kosa meg med desse to damene sidan eg flytta inn i Blogglandia :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer Pia!!!
  DU er sabla god altså - og forjener tilbakemelding på det!! Bloggen din er helt dronning!! Og hun du fikk den fra, og hun du gir den til har sannelig dronningblogger de også - vittige - levende- morsomme og kreative!! - og så er de jo skrevet av tre særs unge og fremadstormende flotte kvinner!! HEIA DERE :))
  Skåler med kaffilurkeen :))
  God søndag Pia!!
  Klem fra Lokki

  SvarSlett
 12. Jeg må nok melde meg på når det gjelder snillhet, og du skjønner jo hvem jeg mener.

  Gratulerer så mye med awarden. Jeg har nettopp fått en flott selv, men har ikke fått til hverken å takke giveren eller få lagt den ut på bloggen min.

  Her går perleproksjone for fullt.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 13. Grattis til Elisabeth! Absolutt velfortjent! Og tusen takk for mange fine ord (rødme, rødme)! Du er vel skjønn:-)

  Ha en fin søndag!

  Klem

  SvarSlett
 14. Så gøy me ein skikkelig award! Vel fortjent.
  Og for ei nydelig litå dukka du har! Flotte bilder i forrige post:-)
  Ha ein finfin søndag!

  SvarSlett
 15. Heisann :-))
  Så gøy å få en slik award da :-)
  Er enig med deg i mht award egentlig..er så vanskelig å vite hvem som skal få den videre..
  Slapper av etter ei herlig helg!Masse latter og enda mer mat, hehe

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 16. Gratulerer med award, den er vel fortjent, for bloggen din er fantastisk!

  Må nok ta meg turen innom begge de to bloggene du nevner i kveld:)

  SvarSlett
 17. Gratulere så mye m awarden!! Den fortjente du:)) ska straks inn å se kem du har jitt ann vidare t, for hennas blogg tror eg isje eg har sitt før...? d blir spennandes:)
  klem:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails