onsdag 15. september 2010

En blogger. Og forklaringsproblemer

Noen ganger er vi sammen med andre mennesker.
Og en sjelden gang kommer dette med min blogging opp - en eller annen skal presentere meg for et nytt individ, og så nevner de "..og så har hun en blogg!"

Det første folk spør om da, er
-"Kommer dette her på bloggen, da?".
Og da svarer jeg
"Nei, jeg skriver aldri om sånne private greier og om andre folk og sånn"
-"Hva skriver du om da? Sånn dagbok?"
"Eh, nei, hvor interessant er DET, liksom?" og så ler vi godt begge to, og det nye bekjentskapet er lettet og fortsetter lattermild med
-"He he, så du er ikke sånn som skriver at dere har brokkoli til middag og sånn?"
og jeg ler med og himler med øynene, sånn "Herregud, BROKKOLI, liksom"-himling og tenker samtidig febrilsk at jeg må inn og slette et bilde av middagstallerkener med brokkoli som jeg la ut for en stund siden.

Når vi har fått himla oss ferdig over meningsløs dagbokblogging, blir personen plutselig alvorlig og spør
-"Ja, men hva skriver du om da?"
 og jeg må svare
"Neeei, litt av hvert..."
-"Ja, er det sånn om oppskrifter eller en hobby?"
"Jaa, det er jo en hobby, altså jeg liker å skrive, men det er litt tull og mye forskjellig og sånn"   ...og allerede her skjønner dere at mine talegaver ikke akkurat får folk til å reise seg og danse en spontan rumba, for å si det sånn.... 
"..jeg skriver litt om barn og.."
-"Du æ`kke sånn som utleverer barna dine og skriver at de tisser på seg og sånn?! "
"Nei, nei! Ikke noe tissing!  Altså, jeg skriver jo litt om ungene, men ikke sånn...ikke om alt de gjør, liksom, jeg legger jo ut noen bilder, men legger jo noen ganger ut bilder av ei hånd, bare, eller ..."
..tenke, tenke, jeg har da gjort det en gang, lagt ut et anonymt håndbilde?...eller var det fot? Har jeg skrevet noe om tiss?...
"Nei, altså, he, he, jeg skriver litt sånn teit, liksom da, litt sånn dumt, og så litt alvorlig om sånne forskjellige ting, men, eh, nei, jeg skriver om litt forskjellig, da!"
Jeg skriver jo litt om barn, da. Såpass vet jeg.

Og konklusjonen min er at jeg egentlig ikke aner hva jeg egentlig skriver om.

Hva blogger du egentlig om?

Ha en eh..ehhh...fin, kanskje? dag, med eller uten litt forskjellig!

58 kommentarer:

 1. Hei Pia!
  Så herlig innlegg, og det er nok mange som kjenner seg igjen. Ja, hva skriver vi egentlig om?! :-) Det er nok mange svar på det! Jeg skriver om det du vet, når du leser, ting jeg brenner for. Det å få utløp for tekst og bilder slik er et fristed for meg. Det er det nok for mange! :-)

  Ha en fin dag skjønningen!
  Klem

  SvarSlett
 2. Festlig innlegg Pia, for hva skriver vi egentlig om?

  Jeg skriver om meg selv, litt familie, litt hobby, gleder, sorger, mat, trim.....
  Ja, alt og ingenting, men som jeg koser meg!

  Hører med til historien at ingen av mine venner, så vidt jeg vet da, er inne og leser min blogg.
  Jeg nekter nemlig å gi ut adressen!

  Min mening er at de av mine venner som er interrisert i blogger og leser her inne, de vil kjenne igjen meg hvis de oppdager min.
  Finner de den ikke, vel da har vi forskjellig interesseområde, og da ser jeg ingen grunn til at behøver å gå på data'n for å følge med i mitt liv. Da vil jeg heller at de kommer på besøk!

  Mulig jeg er litt sær, men det får være.

  Kos deg med bloggen din du, det gjør jeg.

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 3. Hei på deg og god morgen :-))
  enda et herlig innlegg!
  For hva skal man egentlig svare når de spør hva vi skriver om? Syns selv det kan være vanskelig å svare på..men jeg sier bare de får gå inn å lese selv..
  Du vet jo hva jeg lirer av meg, av og til alvorlig men mest det jeg håper er litt morsomt og underholdene...
  Uansett, jeg STORkoser meg mens jeg skriver!!

  Ha en flott dag!
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 4. Kjenner meg godt igjen i dette! Ja, hva blogger jeg egentlig om... Kan jeg forsvare søk den tid jeg bruker... Jeg opplever også at mange har fordommer, og mange skjønner ikke blogging. Noen har til og med parert med at Ja, selv har jeg ikke behov for å informere verden om hva jeg gjør! Noen ganger går jeg litt dmådeppa hjem og må revurdere hele greia. Men jeg elsker å blogge: skrivingen, alle bloggvennene mine, samtalene og debattene, planleggingen sv innlegg, å tenke ut bildemotiver som passer på bloggen og alt jeg har lært om sosiale medier, og mye mer! Jeg skriver blogg i stedet for å se på tv, og jeg vil påstå st jeg totalt sett sitter igjen med mere!

  Jeg s

  SvarSlett
 5. He, he har vært med på lignende "forhør" ja - og velger å ha bloggen i fred:-)
  Om de blogger selv - ja så finner de meg !
  Kos deg med bloggingen du - syns du har fine retningslinjer for hva/hvem du skriver om her!
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 6. Ps all tid, skulle det stå! Og så må jeg si at tenk på all den tid som brukes til å se fotballkamper! Blogging er def. et bedre tidsfordriv!

  Ikke tvil på bloggen din, Pia. Den er fantastisk:)! Klem fra en bloggvenn

  SvarSlett
 7. Ja, hva blogger man egentlig om? Det som opptar meg blogger jeg om :) Det jeg ønsker å dele med verden.

  Som Mammadamen, opplever jeg også at folk er uforstående til blogger. Jeg jobber i et relativt ungt miljø som også er ganske stort. Det er ikke så mange her som vet om bloggen, men flere og flere får nyss i den og leser den daglig. Nå de siste ukene har 3 stykker spurt om jeg kan hjelpe de å lage blogg :)

  Da har man kanskje oppnådd noe med bloggingen sin også? At man har inspirert andre til å gjøre det.

  Jeg liker bloggen din akkurat slik den er! :)

  SvarSlett
 8. Altså, no ler eg høgt her i stua åleine for meg sjølv! Eg ser det heile føre meg, og du skriv berre så bra!
  At det vert blogga om alt og ingenting, er det berre dei som har adresse Blogglandia som forstår.
  Eg skal blogge om spisebordet mitt no snart!

  SvarSlett
 9. Pia, neste gang kan du jo svare at du trenger å uttrykke deg og har funnet en kjempegod kanal som tillater at du skriver om det som kommer til deg der og da ( litt kunstnerisk får man jo tillate seg å være), føy gjerne til at alle hadde hatt godt av å skrive litt innimellom,"du skal ikke prøve deg du da?".Så tenker jeg at samtalen visner litt...eller du har truffet en bloggespire som trengte et lite dytt?
  Uansett så skulle jeg ønske at du ( selv om du skriver humoristisk om det)er kjempestolt av hva du skriver for du er virkelig flink til å skrive. God til å være morsom uten å være flåsete - varm og uhøytidelig og noen dager Klara Klok! Klem

  SvarSlett
 10. hehe,,ja ikke sant. Hva i alle dager skriver jeg om? Interiør sier du? hørtes så simpelt ut når hun ene jeg traff konstaterte at interiørbloggere kun legger ut bilder av koppen sin og skryter av hvor fin den er. Jeg følte jeg måtte forsvare meg...men koppen ER jo fin da.

  Jo går på babysang med en kusine(?) av deg her i Bergen. Hun har en søt liten jente på 10mnd!

  SvarSlett
 11. Hahaha Pia!! Once again, I am smiling at your awesome description of life!:) It may be tough to pin down exactly what you write about when asked but how you do it? You write with a great sense of humor and fun, playfulness and also some seriousness mixed in there too! I love it!:)

  SvarSlett
 12. Hmm. Nei, ikke alltid like lett å svare på det der. Noen ganger om alt, andre ganger om ingenting. Det pleier jeg å svare ;)Høres ikke spesielt spennende ut.
  Angående det med tenkeboblene, eller småsauene;) Fant en knapp på Photoscape, og vips! Ikke avansert i det hele tatt. Bare morsomt :) Prøv!

  SvarSlett
 13. Hahaha, strålende innlegg! Jeg skriver om "livet liksom", om det som opptar meg, bunader, jobbing, de søte små og alt mulig annet. Og så har jeg en baktanke, nemlig å vise enkelte trangsynte nek at vi som er håndverkere også kan skrive smmenhengende tekster og ha tanke rutover et sting, to sting, tre sting, snu!

  SvarSlett
 14. Brigg: da ser du kanskje noen kjente i dette innlegget: http://piasverden-pia.blogspot.com/2010/05/nesten-dagbok-og-bilder.html

  Og den linken passer jo godt å vise til når jeg akkurat har avslørt at jeg utad himler med øya over dagbokblogging...

  SvarSlett
 15. hahaha... utruli godt spørsmål..
  Her blogges det om det meste, å føle æ alltid går i forsvar hver gang æ får spm om koførr æ blogge.. jaja.. æ stortrives me blogginga mi, å æ bruke også den istedet førr å se på tv..
  min måte å være sosial på :D
  Å æ elske min lille nettverden som æ dele lamme masse herlige jente..
  Gøy gøy gøy!

  Skreiv faktisk nå om det i går i ett innlegg :)
  http://trinesgleder.blogspot.com/2010/09/jammen-ikke-helt-enkelt.html

  Klæm trine

  SvarSlett
 16. Vanskeleg å definera seg sjøl.... Men dersom dei er nysgjerrige nok, så kan dei vel berre lesa litt i bloggen din? For meg er bloggen ein veldig god "debriefing", om stort og smått. ;)

  SvarSlett
 17. For en herlig blogg du har! Jeg har sittet en stund nå og lest meg nedover her, og det er faktisk din skyld at det ikke ble noe gulvvask her i dag - men mye humring er en god erstatning. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 18. kjenner meg godt igjen, for jeg vet ikke bestandig hva jeg skriver om jeg heller.
  Men jeg pleier å si at jeg skriver om mine tanker, og det kan jo være så mangt ;-)

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 19. Vi i blogglandia blogger om oss selv, ting rundt oss og verden generelt. Og alt vi gjør i bloggverden trenger da ikke ha noe mening??

  Man skjønner det ikke før man har flyttet inn her ;o)

  monica

  SvarSlett
 20. Hihihi :)
  Kjenner den ja :)
  Jeg blogger om alt mulig, familien, hunden, hagen, morsomme ting, mat og vin+ reiser.. *svett*
  Det som faller meg inn liksom :-p

  Klem

  SvarSlett
 21. Jeg rødmer og flakker med blikket hvis jeg blir spurt om bloggen (som nesten ingen rundt meg vet at jeg har). Tror jeg skal øve inn et svar om at jeg skriver om hedge-fonds, ressursforvaltning og politisk analyse... Regner med å slippe flere spørsmål da, ja.

  SvarSlett
 22. Hihi, ja hva skriver sånne derre bloggedamer om egentlig?! :P Jeg er i hvert fall en av dem som skriver mest om middagstallerkner med brokkoli og hvor lang tid det tok å henge opp klesvasken og sånn, og sper på med andre ting som opptar meg :D

  Det er så fornøyelig å lese skriveriene dine, jeg storkoser meg med en dose Pias verden hver dag (men jeg er heller dårlig på å kommentere...). Takk for dine herlige skråblikk på livet!

  SvarSlett
 23. Jeg tenker at jeg skriver fordi jeg er en skrivedame. En blogg er et sted å skrive lett og publisere raskt - i motsetning til for eksempel forskning som også er noe av den skrivingen jeg bedriver.. Men jeg er jo også glad når det blir lest! Jeg vil gjerne at det skal være "godt" å lese bloggen min, at det skal føles som om man "får noe". Noe er hverdagsliv og småglimt, men jeg håper at jeg klarer å skrive uten at det skal være overfladisk og søtsuppe.
  Og så vil jeg også gjerne at det jeg skriver skal være "viktig" på et eller annet nivå, enten ved å trekke fram de "små ting" - "små gleder" som fortjener å bli sett og skrevet om - eller ved at jeg drøfter "større" spørsmål. (Hva som er stort og smått her i verden varierer som kjent!).
  Og temaene mine er store og små. Jeg skriver mye om å være voksen, og om barn og barndom. Jeg skriver om glede og om alvor, om livet nær årstidene, om lykke og om å streve, om familiepolitikk og om historieskriving og identitet. Og andre ting. Kom gjerne og les!!

  SvarSlett
 24. Så bra innlegg. Jeg skriver om hvordan det er for meg å være adoptert og slankeoperert mamma. Og da blir det jo selvfølgelig bilder av barn. Kjempe flott blogg du har, og fortsett med den gode skrivingen :o)

  SvarSlett
 25. hehe... tja, hva skriver jeg om?? hobby, mat, barn, jobb, retro, sofa... tja, litt av hvert...

  SvarSlett
 26. Herlig.
  Selv blogger jeg om alt det folk ikke gidder å høre meg tjatre om lenger. Oppsamling av å være mamma, og at jeg har fine kopper eller er opptatt av lokalmiljøet eller vil legge ut en fin sang. jeg får ofte spørsmål om jeg har tid... men å sitte å dingle på Facebook eller legge ut et blogginnlegg... samme det. Liker å blogge, har skrivekløe - er vel litt sånn munndiaré i fingrene...

  SvarSlett
 27. Så artig, dette har jeg nemlig tenk mye på de siste dagene - helt sant! Damekveld og vin sist lørdag og vi kom inn på blogging og jeg fikk samme spørsmålet...Eh, jo "alt mulig, liksom eller egentlig ingenting...øh, bare sånt som jeg tenker på.....og så prøver jeg å gjøre det interessant for andre.." Opplever at folk ikke har peiling på dette med blogging, at det er en helt egen verden - og det er det jo på mange måter..

  SvarSlett
 28. Haha, ja hva skriver vi egentlig om? Jeg for min del skriver om ting som opptar meg, ting jeg opplever og ting jeg tenker, så at jeg fortsatt vandrer fritt omkring er egentlig litt rart. I dag skriver jeg jo om bæsj. Hmmm... Jeg er hvertfall ikke en outfitblogger!

  SvarSlett
 29. Veldig godt skrevet! Det er nok ikke dine taleferdigheter det er noe galt med. Det er heller det at det er veldig vanskelig å få de som ikke er inne i bloggverdenen til å forstå hva dette gir oss. Litt som fotball er for de som ikke er interessert i det. Hvordan få de til å se greia? Jeg merker at flere trekker på smilebåndet når jeg sier at jeg har blogg. Hvorfor? Fordi dette er min hobby, som jeg er så heldig å kan dele med alle dere andre bloggere!

  SvarSlett
 30. Hehe, jeg kjenner meg litt igjen. Er ikke alltid så glad for å få spørsmål om bloggen fra folk som ikke har entret denne verdenen selv. Jeg pleier bare å forklare at jeg skriver om hverdagen vår og ting som opptar meg, i hovedsak for at familien i nord skal kunne følge med.. :)

  SvarSlett
 31. Hi hi,tror "folk" synes der er rart med blogging om de ikke gjør der selv...sånn er det bare!!Tenker at du blogger om hverdagen din med mann og barn,ispedd en stor dose humor!
  Jeg blogger om interiør...og bittelitt om hverdagslivet!
  klem♥

  SvarSlett
 32. Haha, den har jeg også vært borti... "Blogger du virkelig om hverdagen og sånn??" Ehm, nei, eller jo... Eller litt, kanskje..?

  Jaja, så lenge vi trives!!

  :o)

  SvarSlett
 33. Hahahaha!!! Amen sister! Nå skal jeg humre meg hele veien hjem til sengen:-)

  SvarSlett
 34. I have been ask that question too and it's pretty hard to answer! like is so much better if they just go check your blog and see...i guess my blog is about stuff i like when surfing the web and that i don't want it to get "lost" so i document it. It's also about my family and a bit of what i do!

  SvarSlett
 35. Jeg er i samme kategori som deg.

  Jeg skriver om hverdagen min, som egentlig er ganske kjedelig, men så prøver jeg å klovne det til littegrann, sånn at det blir pittelitt morsomt noen ganger.
  I august hadde jeg et innlegg som heter kreativ kommentator. Les det, hvis du kjeder deg en dag:-) (Og dere andre også som gidd:-)  Blomsterklem

  SvarSlett
 36. Liker ofte å kunne bruke alternativet "annet" når eg får fleire valg på vanskelige spørsmål. Så også når det gjelder blogge-kategori... :)

  SvarSlett
 37. He, he, ja, hva svarer man egentlig på sånt? Bloggeverdenen er vanskelig å forstå for utenforstående. Jeg svarer bare konstant "litt av hvert" når noen spør hva jeg blogger om, og håper egentlig ikke at de spør så mye mer:-)

  SvarSlett
 38. Hmm jeg pleier å si at jeg har en mammablogg. Så var det ei venninne en gang som spurte om min blogg var en typisk tvillingblogg, og da må jeg si at jeg begynte alvorlig å lure på hva som er en typisk hvasomhelstblogg. Je, je... hva med å svare "les den, og finn ut hva du synes selv"?

  SvarSlett
 39. Hehehe...

  Jeg skriver om det hverdagen min handler om.. Stort sett jentungen og det vi driver med.. Så ja, en dagbok-aktig blogg hihi... men når jeg får tid til andre ting som interiør og kreativiteter så skriver jeg om det og :) Skriver og akkurat det jeg har lyst til å dele med folk :) Og hvis noen har noe i mot det, så ja, da får de bare la være å lese da :)

  SvarSlett
 40. Å for et herlig innlegg, Pia!!!

  Det at jeg blogger er blitt endel av Eirin som forteller, og mine venninner leser nesten aldri bloggen min, ihvertfall sier de ikke noe om den. I og med at bloggen min er faglig relatert har ikke jeg noe problem med å forsvare bloggen min, dersom det skulle være aktuelt. men mye av den samtalen du skisserte kjenner jeg igjen når noen lurer på hva jeg holder på med. Er du forteller? Hva forteller du om da? Er du en sånn som forteller vitser, eller?

  Så det handler vel mye om at folk ikke har noe forhold til det, og dermed så kommer noen forutinntatte holdninger. TRor jeg. he he.

  Men du er dyktlig til å skrive. Veldig.

  klem

  SvarSlett
 41. Hihi - du er SÅ flink til å forklare! Spot on!;o)

  SvarSlett
 42. Dette høres kjent ut ;). Skumle greier. Når man skal prøve å forklare hva man skriver om blir tunga stor. Det er jo nærmest umulig å get the grip and feel the blogg-groove uten å være innenfor på en måte. I det minste som bloggleser. Tror jeg har laget et fasitsvar. Sying og sånt. Og så gå på do.

  SvarSlett
 43. Nok et innlegg med sterk gjenkjennelsesfaktor!

  Bloggen min var hemmelig for venner inntil far sjøl "sladret" til to av mine beste venner. Som straff publiserte jeg et bilde av ham på bloggen og lot det ligge en halv time, hehe.

  Nå kan jeg finne på å nevne at jeg blogger, men med den unnskyldningen at "far sjøl jobber jo noen kvelder, så da må jeg finne på noe. Husmorblogging, haha (latter for å ufarliggjøre det faktum at jeg blogger. Også prater jeg det fort bort før noen får spurt hvor de finner bloggen."

  SvarSlett
 44. Kjempefin blogg, og BRA innlegg!! Måtte le litt. Har fått spørsmålet jeg og. Om hva jeg blogger om. Egentlig skulle jeg bare være modig nok til å gi dem adressa og be dem lese selv!! Blogger er så mye, og det er det som er så gøy. En hel liten verden som jeg før var kririsk til, men som jeg nå rett og slett har blitt glad i. Jeg kommer igjen hit, liker virkelig det du skriver!!

  SvarSlett
 45. Hehe, er nok flere som kjenner seg igjen ja!
  Jeg svarer som regel at jeg blogger om alt og ingenting, men jeg har større problemer med å svare når noen spør "men hvorfor blogger du egentlig"?
  Noen ganger skjønner jeg det jo ikke selv en gang, men det er vel for å få utløp for alle rare tanker som ellers ville forblitt inni huggustuggu.
  Også er det jo stas å skrive da!

  SvarSlett
 46. Heisan..

  For et herlig innlegg, måtte le litt, kjente meg godt igjen.. Veldig koselig blogg du har!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 47. Hah, jeg er en hobbyblogger. Så får man tolke dét som man vil. ;o)

  Jeg får ofte kommentarer i familieselskaper ol. at "dette kan vi lese om på bloggen til Heidi i morra". Jeg veit at flere av dem er innom og kikker, men de legger sjelden igjen spor etter seg.

  SvarSlett
 48. Liker å lese innleggene dine! (Men skulle også hatt problemer med å sette ord på hva de handler om.) Er vel ikke så nøye. Ler ofte, og det er i hvertfall en god grunn for å lese. Ellers er ikke syblogg heller noe jeg hadde trodd jeg skulle havne opp med for ett år siden. Men koser meg vanvittig med det. En over her skriver at blogg-tiden har erstattet tv-tiden. Bra poeng. Samme her. Hadde et par ukers karriere innen facebook, og fant det bortimot meningsløst. Er ikke nysgjerrig nok og har mine gamle, gode venner. Slettet kontoen og ramlet samme kveld over en syblogg. Men, hvorfor skrive, hvorfor vise? Er man avhengig av tilbakemeldinger, av skryt? Litt sånn på toppen av et tre og "se på meg nå da"? Tror ikke det. Veldig gøy med kommentarer, men like gøy å se hva andre lager eller grubler på. Og, det er vel mange som ikke har den store sosiale energien utpå kveldingen, men litt er fint. Litt mer enn tv'n.

  SvarSlett
 49. Jeg later som jeg ikke blogger. Men blir av og til tatt på senga av folk som har lest, og som kjenner seg igjen i elementer av historien. Noen ganger tenker jeg at jeg må legge litt mer sensur på hva jeg skriver om. På den annen side har jeg ikke lyst til det, for hva er morsomt da?
  Men jeg vil aldri gå inn for å fornærme noen, og håper i det lengste at folk forstår at det er himmelvid forskjell mellom blogg og privatliv. For de fleste av oss. ;-)

  SvarSlett
 50. Måndag 13 september startar en veckas rea med 30% rabatt på alla Lunafigurer! Passa på!!!!
  Kram Malin

  SvarSlett
 51. Regner med at du har et svar på det meste jeg:):)
  Du skriver på en så lett og herlig måte:)

  Så kult at du er med hos Foreldremanualen:)

  Ha en fin torsdag, Pia:)

  SvarSlett
 52. Jeg har jo ikke slike problemer, siden jeg for det meste er anonym - men noen ganger forteller jeg og må forklare. Da sier jeg at Flinke Pike er en blogg om livet og om det jeg har gått gjennom. Tanker og refleksjoner rundt det å være menneske. Sånn kjapt forklart :) Men likevel kjenner jeg meg igjen i det du skriver - hva søren sier man så det høres fornuftig ut ... og hvorfor skal nå blogging være så høykulturelt? Er det ikke nettopp det som er poenget - blogg er folkeliggjort! :) Klem

  SvarSlett
 53. Jeg har ingen problemer med å svare på hva jeg skriver om - skulle det komme opp - trening og bøker - det var det, enkelt og greit.
  - likevel må jeg av og til forsvare tidsbruk og nytteverdig og selv om det er innlysende for egen del - hjelp til egen hukommelse og bordet fanger forpliktelse, må jeg skrive om alle joggeturene er det større sjanse for at jeg kommer meg ut :-) - er det fremdeles uforståelig for de fleste.

  - også er det moro!!

  Veldig fint innlegg, første gang jeg er her, men kommer nok tilbake!

  SvarSlett
 54. Veldig, veldig bra, Pia :)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 55. Ho ho - skjønner at du får problemer med å forklare hva du blogger om... Neste gang sier du bare at du er skikkelig artig og får folk til å fliiiiii-hiiiire. Kort og greit. Klemz fra supertravel studine-trine (som forsømmer blogginga noe så voldsomt for tiden......)

  SvarSlett
 56. Flott innlegg! Jeg humret meg også gjenkjennende gjennom det, og tenker som så at jeg også skriver om ... tja, hva skriver jeg om? Alt og ingenting, og da helst ingenting, er jeg stygt redd for. Dessuten tar jeg bilder av brokkoli, og gjør barna mine miljøskadd, for nå har 2-åringen begynt å ta kameraet mitt når hun skal spise, og sier: "Ta bilde av maten!"

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails