lørdag 7. august 2010

Møkka Pakka

For et år siden skrev jeg dette sjikanøse innlegget.

Men ettersom vesla vokser til, har jeg innsett at det vil være feil av oss å frarøve henne en så stor og viktig del av barnegleden.

Hvorfor skal ikke hun bli kjent med herlige Hinkel Pinkel, slik som andre barn får?


Hvorfor skal ikke hun få se de utrolig fengende sekvensene med Muntre Makka Pakka som vasker steiner og roper sitt eget navn i ren lykkerus?

Så nå har vi gått fra vettet og introdusert Drømmehagen for vår datter. Og ja, da, det slår an! Til de grader!

Og det gleder en sånn som meg stort å se at fullstendig vissvass, tullete ord og idiotiske rim slår an!

Ha en munter-lunter dag, med eller uten teve-leve!

19 kommentarer:

 1. Takk du, tusen takk, etter flere års avvenning trodde jeg at jeg hadde fått teletubbie-sangen ut av hodet....Kunne dansen også, jeg. Drømmehagen er like lam og av en eller annen merkelig grunn så kan seksåringen fortsatt se på dette, hjelper ikke at jeg sier det er baby-tv! Fine farger og repetisjon (til de grader) fenger visst. Ja, ja, så lenge hun liker repetisjon av ukas lekseord like godt, så skal jeg holde min irritasjon inne....men her hos deg kunne jeg få litt utløp for den, takk for det også.

  SvarSlett
 2. Her roper og hvines det ut i fryd når OpsiDaisy tripper over skjermen, så jeg har også måttet innse at dette fenger min lille prinsesse også ;)

  SvarSlett
 3. Det er mange barn som elsker Drømmehagen! Min lillebror på 1 år sitter i ro hele tiden når han ser det. Det er veldig unormalt til han å være :P

  SvarSlett
 4. Jada, det klappes her i gården når Drømmehagen ruller over skjermen. -Og det er fullstendig ukorrekt å si det, men det er litt godt at hun liker det. Da kan nemlig mor sjøl pusle med noe annet så lenge. Som å gjøre ingenting. Herlig!

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg er en ny leser av bloggen din, og for en fantastisk morsom blogg, jeg har ledd og ledd her altså! Men har et spørsmål eller to ang. Thailand...Ser du har vært der. Vi har bestilt oss tur dit i desember, til Kata Beach, da er snuppa 8 måneder. Hvordan var det å reise med småbarn dit? Gikk det greit? Er litt "nervøs"...
  Hilsen fra Line

  SvarSlett
 6. Hei Line! Thailand med småtasser er flott! Men pass på sola! Flyturen kan bli lang, og jeg er glad jeg ikke drar dit med vesla akkurat nå som hun ikke akkurat liker å sitte i ro... Du får sende meg en mail hvis du lurer på noe;)

  SvarSlett
 7. Jeg er allergisk mot Drømmehagen. Får væskende utslett, pustebesvær og suicidale tendenser hver gang NRK Super skulle slumpe til å bli satt på i tidsrommet 17:30-18:00... Og det har 6-åringen skjønt...: "Maaammaaaaaa, nå er det _YNDLINGSPROGRAMMET_ ditt på TV *lurt smil og skøyeraktig glimt i øyet*
  Heldigvis har man Playhouse Disney, så da har jeg muligheten til å irritere meg grønn over Spesialagenten Oso-sangen i stedet... ;)

  Ha en strålende lørdag - og god helg!

  SvarSlett
 8. Jenta mi ELSKER drømmehagen! Når ho hører de første tonene i sangen før det begynner, kommer ho krabbende i full fart som en pil! :) Ho sitter å peker på tven og sier se, under hele programmet! Jeg syns det er helt greit at ho ser på det, når jeg ser hvor glad ho blir av det:)

  SvarSlett
 9. Jentene mine himler med øynene og ser mildt sagt oppgitt på meg, for her i huset er det mora på mye over 30 som gjerne ser på Drømmehagen....!

  (bør jeg nevne at det gjerne er fordi jeg vil vite hva ungene i barnehagen der jeg jobber er opptatt av kanskje?)

  Synes det er helt ok jeg. Ser jo godt hvorfor det slår an hos sånne minimennesker, og det er vel moro for dem å se figurer på tv som oppfører seg slik som dem selv vil jeg tro ;-)

  SvarSlett
 10. Drømmehagen ruler! sukk....

  SvarSlett
 11. Haha..
  Been there done that..

  Og nå er jeg også her!
  Lilleprinsen ELSKER Makka Pakka!.....
  ... svelger store kameler...

  SvarSlett
 12. Dei som laga denne serien var nok veldig klar over kva knappar dei skulle trykke på.
  Når mine var små, så var det Teletubbies som rula..

  SvarSlett
 13. Kjenslig! Henry har også den der bamsen, Hinkel Pinkel. Den har han når han ser på Drømmehagen med store øyne og smiler fra øre til øre.

  SvarSlett
 14. Ah, jeg tror de fleste voksne med børn har et noe splittet forhold til Drømmehagen.
  Jeg blir hvertfall gaaaaaaaaal av "Hopsi Deeeeeeeeeeeeeeisi" i de episodene der hun tar helt av, men om sønnen vil sitte i ro og nyte et par minutter (ja, for interessen er ikke særlig stor enda) er det helt greit for meg.
  Og HinkelPinkel-bamsen med håndkle/teppe/skjerf har vi og; den er heldigvis mer populær enn tv-serien :)

  SvarSlett
 15. husker mellomste var superopptatt av teletubbiene... og jeg var glad for at det ikke var mer av dem, inntill drømmehagen dukket opp da... heldigvis synes minsten det er *kjedelig* nå...

  SvarSlett
 16. Her er lillegull helt oppslukt av makka pakka - vet ikke hva som gjør det jeg assa :) Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 17. Oooh... Skrekk!!! Knotten her i huset falt også pladask for disse hjernedøde barneprogrammene; Drømmehagen, Teletubbiene, osv... Skriiik!!!

  MEN; det varer ikke lenge, serru! Plutselig en dag er de TOTALT uinteresserte, og vil heller se Den lille røde traktoren, Postmann Pat og Eliasbåten... Takk og lov for det!

  SvarSlett
 18. Emil på 8 mnd ler og kosar seg med desse forunderlege skapningane. Eg synest det er kjempegøy at så små barn ler av barne-tv. Den som laga denne serien var genial, for ALLE små born eg kjenner likar denne serien. Huskar når Malin byrja å sjå det og, då var eg fortvila, men ein venner seg til alt...

  SvarSlett
 19. Oj, oj! Der satt hun godt!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails