onsdag 11. august 2010

Etiketter. Og pingviner?

Jeg er veldig fascinert av etikettene mine. Altså bloggetikettene.

Dere ser noen små stikkord helt nederst i hvert innlegg - det er etiketter.

Som så mye annet, har jeg kanskje tatt av litt med de etikettene. Det har blitt fryktelig mange av dem.

Jeg har flest innlegg merket BARN, og det var da enda godt.
Men FJAS er i siget, og vil nok straks ta ledelsen.
Så har jeg mye merket SCRAPBOOKING, sjøl om det blir lenger og lenger tid mellom de innleggene.

Fem FØDSLER faktisk, mener sjøl jeg kun har vært gjennom fire? Men pytt sann, en fødsel fra eller til spiller vel ingen rolle.

Jeg har fire innlegg om NYFØDT, og to om SINKHUS.

Jeg har fem innlegg om BLOGG og sju om BLOGGING. Glad for at jeg har valgt å skille akkurat de to der! De er liksom som Knoll og Tott, synes jeg.
Jeg har faktisk ingen innlegg merket Pastellpingviner, fingerdukker.

Har også en del innlegg fra THAILAND, mens et innlegg er merket THAILAND.MASSASJE.

Det har vært lite PYNTSKI og SOMMER.

Dobbelt så mye HELVETE som KNIVER.

Seriøse emner som KVINNEDAGJOBB og NETTVETT har jeg visst bare vært innom en gang.

Jeg har uten tvil fortsatt mye å lære innen etikette.

Har dere en favorittetikett?

Ha en systematisk dag, med eller uten orden!

19 kommentarer:

 1. Etiketten "Giveaways", selvfølgelig, haha.

  Det er mange fine etiketter å ta av. Under barn/klær finner man kanskje noe av det fine du har funnet på nettet, særlig til vesla, som man får veldig lyst til å kjøpe til sine egne.

  Hjemmefronten er også en hit. Lo godt av innlegget "mannens reaksjon. Og.."

  Ha en festlig onsdag!

  SvarSlett
 2. Min største etikett er "hverdag", det er en fin samplepost. "Fritid" oh "barn" er også greie etiketter. I motsetning til deg har jeg vært bevisst i etikettbruken. ☺☺☺ "Kropp" er forresten et vidt begrep, kosmetikk går for eksempel under den betegnelsen.

  SvarSlett
 3. Etiketter ja....Nei, det blir vel FOTO og HVERDAGSLIV som dominerer inne hos meg - og MACRO, som jo også er FOTO!! Ser jeg har en med "klær" og en med "loppis". Tenkte jo at alle loppefunna mine skulle blogges, for det gjør jo disse interiørbloggerne, men det har keg liksom ikke giddet. Så jeg har avfunnet meg med, jeg også, at jeg ikke er en interiørblogger. Det er godt vi er ulike, ellers ville det blitt fryktelig kjedelig i blogglandia, hihi...!!

  Klem!

  SvarSlett
 4. Hos deg eller meg? Hos meg er etikettene noe jeg ikke gidder å vise på selve bloggen. Jeg har to sekker. Hjemme hos oss og Skissedilla. Der er det en del. Noe ferie, og så navnene på et par andre utfordringsblogger. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Ikkje lett det der.... Ser at du er raus ja ;) For min del blir det mykje under "Alt er normalt", har nesten blitt mitt mantra i kvardagen det, he-he. Ha ein finfin dag! Her er det snart "ettermiddag", blir det ikkje slik, når morgonen startar i 04-05-tida? ;)

  SvarSlett
 6. På Bustebloggen er det visst "Bare meg" som ruver, med sine 34 innlegg. Høres ut som jeg er en superegoistisk blogger egentlig, haha. "Livets små fornøyelser" ligger på andre plass med 24 innlegg, så livet er tydeligvis godt å leve. "Filosofihjørnet" og "Livet som familie" ligger på delt tredjeplass med 18 innlegg. Resten er liksom mer eller mindre jevnt fordelt... Har ikke så mange etiketter som deg, da ;-)

  SvarSlett
 7. Ha ha, jeg er ganske sikker på at du må være den med flest etiketter i bloggland :D
  Min favoritt er Kamprop. Veldig bra etikette-tittel.
  Kamprop kan også leses på to måter: kamp-rop og kam-prop. Kam-prop er når alle kammene samler seg i sluket på badekaret slik at det går tett.
  :D

  SvarSlett
 8. Du har glemt en Blåmuggost-etikett... Min favoritt hos meg tror jeg er Ferie-etiketten :) Ferie er bare så deilig, atte!

  SvarSlett
 9. Jeg har en som heter foto. Litt gøy siden det er bilder i hvert innlegg *knegg*
  Ellers har jeg lært meg å skjule etiketter, så nå er det kun et fåtall som vises. De pinligste er fortsatt der, det er ikke det, men dere ser dem ikke. Og jeg er veldig stolt som har funnet ut at man kan skjule dem helt på egenhånd.
  Favoritt etiketten min er 365 prosjektet. Men siden jeg for andre år på rad har droppa ut halvveis så er det like greit å skjule skammen...

  SvarSlett
 10. Enda flere ting å kjenne seg igjen i, ja ;) Jeg har så mange etiketter at det snart fyller hele bloggsiden min. Kunne det ikke vært en enkel måte å rydde opp i dem på?? Og så irriterer det meg at jeg har skrevet de fleste med stor bokstav først, men en god del med liten bokstav. For et rot da!!
  Hahaha, nå ser jeg jo forresten at du har mange flere etiketter enn meg. Hihi, plutselig var det kanskje ikke så galt allikevel ;)

  SvarSlett
 11. Favorittetikett? Nei, ikke som jeg kan komme på, men har en mistanke om at det er en god del gjengangere hos meg også.

  Pingvinene var kjempesøte.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 12. Har vurdert å ta en opprydding i mine faktisk. For det ble så mange forskjellige at det ikke ga mening lenger. Så nå har jeg slutta og etikkettere eller noe i den duren. Tror fjasetikett er en favoritt:)

  SvarSlett
 13. Hehe...nei, det er ikke lett det med etikke. Mine endrer seg litt, det ble kjapt veldig mye på hverdagsliv:) Har sansen for din petimetete inndeling for hvert enkelt!:) Ha en super dag!

  SvarSlett
 14. Sier som Hello baby Lou; det må bli give away - etiketten:-)

  SvarSlett
 15. Kjære folk! No fekk du meg til å lese etikettane dine også:) Men hold deg no for all del til fjas, og fjas og atter fjas, og morsom. Interiør er det mange andre flinke damer som tek seg av.

  SvarSlett
 16. Haha. Jeg skulle også gjerne vært flink til å finne gode samlebetegnelser, slik at det går mange innlegg i hver boks. Tenker at hvis det er rundt 10 i hver etikette, så har man truffet sånn noenlunde. Spørs jo hvor mange innlegg man har totalt da. Men,- det viser bare at man ikke er ensidig og at man skriver litt om alt og at det ikke er lett å sette bloggen i en bås. "Å, det er den der pastellpingvinbloggen, eller fødselbloggen det der. Nei, jeg liker blogger med mange etiketter!

  SvarSlett
 17. Livet i Myra, så klart! Og Mia i Myra. ;-)

  SvarSlett
 18. Hallo. Nå må jeg arrestere deg litt.
  Du har da vel vært med på 5 fødsler, du er jo født selv også eller hva?

  Ha en flott kveld og takk for fine kommentarer på bloggen!

  SvarSlett
 19. Oi..! Tenk å skremme et nyfunnet blogghjerte sånn! Nå måtte jeg jo sprette inn til meg selv og se hva jeg egentlig har av etiketter. Hva var det jeg fant? jo, flest innlegg i interiøretiketten..! Det hadde jeg egentlig ikke trodd, for jeg blogger jo vilt i hytt og gevær.
  På en god andreplass var hage og dyr, og tredjeplassen deles av ABc i ord og bilder, Award og Malerier. Dette er da etter kun to små måneder, så får vi se hva det blir etter et år.

  Spennende å få litt fokus på hvordan man (bu)merker seg selv gitt. Takk for sjelegranskingen! *knis*
  =D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails