søndag 22. august 2010

Dårlig bloggprofilering. Og testing

Merker at jeg har profilert bloggen min elendig.

For en tid tilbake ble jeg jo invitert til Littlest Pet Shop event fantastic magic et eller annet. Kali fikk den invitasjonen, men når jeg ser hva de egentlig fikk der, er det nesten så jeg  angrer på at jeg ikke dro sjøl. Men det hadde vel vært stusselig med en ensom kvinne vasende blant alle småjentene, en desperat kvinne som grafset til seg en megagoodiebag full av hunder som kan kles ut som påfugler og andre artige kosedyrvarianter.

Jeg ser at andre får tilbud om å teste ut masse kule Legobrettspill. HELLOOO! Hvem har tre gutter i beste legoalder, lissom?!!
 
Hva får jeg? Jo,i tillegg til invitasjon til rosa Littlest Pet Shop-et-eller-annet sammen med alle mine døtre, har jeg jo fått den derre lakenposen (av silke). Og nå har jeg da fått tilbud om å teste ut en bodylotion. Ja, ja, den skal jaggu meg testes!
 
Apropos testing - Mia i Myra linket til denne testen, hvor du da kan scanne din gravide mage og så snakker faktisk det ufødte barnet til deg, med en litt sånn gla`stemme, og sier "Jeg vil hete BOSSE!" For eksempel. Eller Katrine. Navnet ropes liksom ut. Det geniale med den testen er at du ikke trenger å være gravid, babyen roper ut sitt kommende navn uansett!
 
Ha en gledens dag, med eller uten tester!

18 kommentarer:

 1. LOL
  Herreli Pia; jeg ler og ler... med min levende fantasi blir slike blogginnlegg svært svært underholdende :-)

  Takk takk!

  SvarSlett
 2. DU assa...
  Enig i det, man skulle fått mange flere tilbud og gratis ting kastet etter seg, som man kan skrive om på bloggen.
  Jeg har "fridd" både til Diplom Is og Freia på min blogg, men jeg ser ikke at melkesjokoladene og isboksene hagler ned i postkassa mi akkurat... Gir du det a??

  Du har iallefall fått en lakenpose, det er mer enn hva mange av oss har fått;-)

  Ha en flott ny uke - med eller uten gode tibud;-)
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. Hi, hi, det er dårlig med tilbud på denne kanten og:-) Her er det bare maaange spørsmål som skal besvares. Det er jammen hardt å være blogger...

  SvarSlett
 4. Snurpete megge! Vær glad for bodylotion og laken pose du, vi fleste andre får ikke noe vi! ☺ ☺☺☺

  Størstepia; Kom og hent 11 lakris-is innerst i veien.

  SvarSlett
 5. uæææææææææ, orddelingsfeil!! LAKENPOSE! Nei, alkohol ikke inne i bildet her.

  SvarSlett
 6. Jaja, du fpr ihvert fall anmelde noe! (snurt og såret her i min verden..)

  Det finnes mye verre ting å teste enn bodylotioner, da kan i hvert fall vi andre være HELT sikre på at produktet IKKE er teste på dyr ;)
  Lykke til med profilering, testing og andre trivielle gjøremål :)
  Lilli

  SvarSlett
 7. Du har ihvertfall fått teste noe. Hihi. HA en fin kveld. Klem fra meg :o)

  SvarSlett
 8. Hei Pia!!!
  Tusen takk for veldig koselig kommentar inne hos meg :)

  Og for en morsom blogg jeg oppdaget pga det!!
  Skjønner godt at du ble kåret til morsomtse mammablogg i 09, for å si det sånn.
  Her skal jeg følge med videre og titte litt rundt :)

  Hilsen fra Stine

  SvarSlett
 9. Til alle: Elisabeth bare viser sin kjærlighet på den måten der - ikke noe å bli bekymra over!

  SvarSlett
 10. Du burde i alle fall blitt sponset av de svenske barnematprodusentene. Og kjoler til snuppa di. Hvorfor har ingen tenkt på det? Det er jo megareklame!

  SvarSlett
 11. My Lord, jeg trodde jeg var lett å få på test, men dette overgår litt av hvert.

  SvarSlett
 12. helt enig assa... skikkelig URETTFERDIG...

  SvarSlett
 13. Ja, er det ikke dårlig gjort?Jeg vil også teste, men det eneste jeg får er sånne små knøtteporsjoner med ny leverposten på Meny og sånn.Ikke akkurat bloggbart.Og bare lureri, for man blir bare mer sulten av sånt altså.
  Du har i alle fall fått bodylotion.
  God natt:)

  SvarSlett
 14. Jeg tenkte faktisk på det i dag, at jeg gjerne skulle testet og fått en ny støvsuger.. Den jeg har var dyr, og så er den så sykt irriterende! Angrer bittert på at jeg ikke byttet den inn etter at jeg hadde kjøpt den. Kanskje jeg må fri til støvsugerprodusentene på bloggen?
  Kos deg med bodylotionen!!

  SvarSlett
 15. Lurer på hva magen min vil hete?
  Bolla eller noe sikkert *knegg*

  Du har foresten ikke lov til å klage, du får i det minste tilbud *fnis*

  Ha en fortreffelig natt til mandag!

  SvarSlett
 16. ...og den silkalakenposen vil uansett komme godt med. En eller annen gang. Bare husk ikke å smøre deg med bodylotion før du smyger deg nedi den, for da får du fettflekker på silken.

  SvarSlett
 17. Hihi, du er festlig!!! Som vanlig... Ha er skikkelig morrro-uke, sånn at det kommer masse morro-innlegg! Klem fra meg!

  SvarSlett
 18. Slutt å syte :p Jeg trodde jeg skulle dø av latter når jeg tittet på hva skal barnet hete. Veldig seriøs side det assa! *ler*
  Ha en fin dag, med eller uten lego

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails