lørdag 31. juli 2010

Utrolig event! Og vil du bli en VIP?

Blogginga fører faktisk til noen tilbud i ny og ne. Det har ikke vært tilbud som har fått meg til å slå salto, men dog, tilbud er tilbud, okke som.

Jeg fikk en fantastisk invitasjon. Om jeg og mine døtre i alderen 6-14 år ville komme på den eksklusive lanseringen av Littlest Pet Shop Online! Som VIPer, og greier!

Nå har jeg ikke så mange døtre i den alderen. Ingen, for å være nøyaktig.

Og sjøl om jeg iherdig prøver å holde på at det egentlig ikke er så stor forskjell på gutteleker og jenteleker, må jeg innrømme at Littlest Pet Shop er far, far away from vår verden. Vår verden der Star Wars, fotballspillere og Bakugan ruler.

Sjøl om jeg har ei datter, tror jeg neppe at hun ville hatt stor glede av denne eventen. Selv om det fristes med Goodie Bags, cupcakes-dekorasjon OG ansiktsmaling.

("Kom hjem som et lite dyr", står det i invitasjonen. Hadde jo vært artig å komme hjem en torsdagskveld og plutselig vært en struts. Men tror jeg står over)

Så nå har jeg en invitasjon. Til en mor med døtre i alderen 6-14 år. Som gjerne vil på en VIP-ettermiddag i Oslo, torsdag 19.august.


Vil du ha den?

(Og skulle det være flere som ønsker å bli med på denne eventen, så kan jeg vel sikkert maile invitasjonen til flere....? Eller?)

Ha en søt lørdagskveld, med eller uten glitter og glam!

14 kommentarer:

 1. Jeg har en lillesøster som *elsker* Petshop-greiene der, men det blir litt feil by. :)

  SvarSlett
 2. Min største frøken hadde elsket det! (Men feil by her også)

  SvarSlett
 3. hI HI HI komme hjem med dyr - mine tvillinger hadde nok ikke sagt nei, og jo, vi bor jo i Oslo... Om ingen andre er ville og gale etter eventen går vi gjerne...
  HIlde

  SvarSlett
 4. Min datter hadde gjort MYE for å få være med på en slik lansering! Men det er litt i lengste laget til Oslo.... :) Du får nok HELT sikkert gitt bort denne flotte gaven! :)

  SvarSlett
 5. Jeg er vel ikke kvalifisert jeg heller... haha

  SvarSlett
 6. Så synd du ikke har jentutter i riktig alder da Pia.
  Jeg skal ikke ha biletten, vel langt å reise fra Frøya i ens ærend. Ikke har jeg unger som vil bli med heller *sukk*
  Men det blir vel stas for jenta/gutten som får delta på dette.

  SvarSlett
 7. Littlest Pet Shop er knallkanon her i huset. Her har man figurer, bøker, effekter og DS-spill. Og plakater.
  Hadde hun fått lov, så hadde hun tatt på seg sine beste klær og sko og GÅTT de drøye 5 mila til Oslo for å oppleve noe slikt!
  Så dersom ingen andre ønsker invitasjonen, så takker ikke vi nei, altså. :)
  (Hvilket klokkeslett begynner det, forresten?)

  SvarSlett
 8. Hehe! Festlig :)
  Men om noen år vet du, da er du der!

  SvarSlett
 9. Vi passerer faktisk Oslo på de tider, men tviler på at det er en stor nok event til at nordlendingen gidder å stoppe....

  SvarSlett
 10. Mi vesla er litt for liten, men har lekt lenge med LPS allerede. (4 år), så vi er ikke kvalifisert. Lykke til dem som måtte få den. Hadde sikkert vært gøy.

  SvarSlett
 11. Da sender jeg invitasjonen til Hilde og Kali-, og håper dere får en gledens ettermiddag med ansiktsmaling, cupcakes, goodie bags OG de derre dyra med store øyne.

  SvarSlett
 12. Oj, dette hadde frøken snupp digget. Men orker mor dra heeeele veien inn til Oslo...? *elendig mor*

  SvarSlett
 13. Hvis det er mer enn en bilett så hadde dattern digget det utrolig mye! Hun blir 10 på tirsdag og samler både på håndholdte pets og ds spill med pets!
  Vi bor i Oslo!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails