mandag 28. juni 2010

Tallet er to! Og vi har en ny vinner!

Nei, nå må vi bare ta en sjefsavgjørelse og finne en ny vinner som stikker av med flott veske fra Ulltraaden.

Når jeg nå ber min kjære om et nummer, mumler han fram tallet 2. Og takket være Brasil som i skrivende stund leder med 2 mål over Chile, blir det DEG, fjasedronningen Bergljot, som stikker av med veska!

Bergljot planlegger forøvrig en egen liten gi-bort, og jeg følger meget spent med på hva hun skal gi bort. Veit de har en gammel kano på lur. Ellers skriver hun noe om agurker i sitt siste innlegg, så jeg holder en knapp på agurkskreller. Det er noe få har. Og noe mange sikkert trenger.

Ha en kjedelig kveld, med eller uten kamp på TV!

8 kommentarer:

 1. Og DER scora Brasil igjen, og du hadde flaks, Bergljot, for tallet kunne kjapt ha blitt 3....

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg ler så jeg rister her... du skriver så bra!! men syntes det er litt rart at når du ber mannen ditt om et nummer så får du et tall ;)

  SvarSlett
 3. Det er da ikke det minste rart, Armkroken, de hadde da 12 års bryllupsdag i går, og DET ER DA TROSS ALT EN FOTBALLKAMP PÅ TV ☺!

  SvarSlett
 4. Hei Pia :) Takk for stemmen! :) Og så flink jenta di er -går og greier Ü Og i den fineste morgenkåpa jeg har sett :)
  Eli Ü

  SvarSlett
 5. Grattis til vinneren - og hi, hi til "nummeret":
  Vi snakker jo om fotball ikke sant!!
  Ang . skrivefeilen din, he he: HELT naturlig at man skriver SLEVfølgelig når man er mamma;-D
  ha en super dag imorgen,zzzzz:-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye til Bergljot!

  Her har vi fotball i små doser, så det er helt til å leve med:-) I morgen er det bursdagbesøk nr.4 her....

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse til den heldige vinneren :)

  SvarSlett
 8. Juhu! Takkogtakkogtakk! Jeg vinner jo aldri noe! Nå blir det sus i serken og jubalong;-) Og brått fikk jeg grusom prestasjonsangst for min forlovede gibort. Men jeg tror jeg skal få til noe i morgen. Eller onsdag. NÅ har jeg gitt meg selv en deadline! OG tusen takk til snille Pia-mannen.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails