lørdag 12. juni 2010

Premie nummer 3. Valgfritt smykke!

Okei - ny premie is coming up! Jeg vet at dere har ventet i spenning i hele dag.

Denne gangen er det fra Herlige Hilde Iren som har en flott smykkebutikk på Epla. Butikken Monome. Og nå kan dere ta en titt der, for en heldig person får faktisk velge seg et smykke fra butikken!

Jeg oppdaget Monome via en giveaway en gang i tiden, faktisk. Jeg vant ikke, men jeg falt jo fullstendig for smykkene. Og da gikk det som det jo ofte går. Jeg MÅTTE bare bestille noe. Og smykkene er minst like flotte i virkeligheten som på bildene.


Bildene jeg viser her, er ikke mine smykker, altså - det er smykker DU kan vinne! I nettbutikken finner du både øredobber, ringer og halskjeder. Ta en titt inne hos Monome nå, og begynn og tenk over hvilket smykke DU vil ha hvis DU trekkes ut i min GI-BORT!
(Og JEG merker mer og mer at jeg faktisk kunne egna meg som PR-Pia - å bruke utropstegn OG store bokstaver gjør meg godt i sjela!)

Tenk om det skulle bli en og samme person som vinner alt! Tenk deg ugler, vimpler OG et par øredobber, for eksempel, i skjønn forening! Ah, jeg får nesten tårer i øynene bare ved tanken. Og ennå er det flere premier på gang....


For å ha sjanse til å vinne et valgfritt smykke, må du kommentere i det første GI-BORT-innlegget her.

 (Du kan gjerne legge igjen en kommentar i dette innlegget også - bare hyggelig det - men du må finne Blogglotteriets start for å kunne bli med på trekning!)

Ha en pyntet dag, med eller uten smykker!

7 kommentarer:

 1. Knallfine smykker! De kunne jeg tenkt meg!
  Og du hadde egnet deg godt som PR - Pia:-)

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 2. PR-Pia var veldig kledelig! :)

  Smykkene var nydelige..

  SvarSlett
 3. Oj, oj, bananas. PR-Pia funker bra. ☺

  SvarSlett
 4. Smykket med øyenstikker hadde wow-faktor. Nydelig :)

  SvarSlett
 5. Dødsfine! Jeg var inne på Monome senest igår. Men greier ikke bestemme meg. Jeg er født i tvillingens tegn og har beslutningsvegring så det holder....

  SvarSlett
 6. Får'n si altså rause - Pia, som forøvrig rimer på pause -pia, men det tror jeg det blir lite av. Og ja hun har kallt kurset World Cup scrapping fordi mannen hennes er glad i forball, men ikke hun. Her er vi relativt avslappede til det hele, men jeg ble med likevel.

  SvarSlett
 7. Nusselige smykker!
  Og du burde nok skifte jobb! Er ikkje du lærer? Burde nok blitt noko innan markedsføring. Heilt klart! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails