søndag 6. juni 2010

Isklang. Og nedskalling

Kjære isbil!

I dag har jeg hørt på ringinga og klinginga di i hele dag. Jeg gjentar, I HELE DAG!! Hvor mange timer har du egentlig sirkla rundt oss? Og for en gangs skyld har vi virkelig ventet på at du skulle dukke opp. Som Pavlovs hunder har vi siklet hver gang vi har hørt bjelleklang. Og det har vært hyppig, for å si det sånn.

Vi skulle strømme ut med slunken, men åpen pengepung, og vi skulle handle de herligste ispinner. Vi har hatt lyst på is. Jeg har lovt ungene at "når isbilen kommer, da skal dere få velge ut en eske hver!"

Og så kommer du ikke?!? Jeg tror ikke at du aner hvilket enestående salg du har gått glipp av?!

Skulle du dukke opp nå, ETTER at ungene har lagt deg, så vurderer jeg å skalle deg ned.

I morra skal jeg dra ned på Coop Prix og handle inn Lollipop og Pin-up for 16 kroner og 70 øre pr pakke.

Ha en fortsatt varm aften, med eller uten fløteis!

22 kommentarer:

 1. Sikkert kirkeklokka som har lurt dere ;)
  Vel den lurte iallefall 4 år gamle datteren til en venninne av meg i dag ;)
  MMMmmmm lollipopp fra Coop er jo ikke å forrakte

  SvarSlett
 2. Fasiken! Kan ikkje stola på isbilen eingong? Kjøp dobbel dose i morgon, Pia. :)

  SvarSlett
 3. Ja, det er vel ikke meninga en skal løpe etter`n?
  Dere får nyte i morgen!!!

  Anett:)

  SvarSlett
 4. Kjenner meg SÅ igjen. Når vi har rydda plass i fryser'n og er virkelig i kjøpsmodus, så hører vi bare den irriterende bjellinga i det fjerne. Den forrige sjåføren kjørte innerst i veien, her er det tross alt maaaaange potensielle kunder, store og små. Men han nye er ikke noe tess..Løpe etter isbilen? Nei, ikke f..

  SvarSlett
 5. Å, det er akkurat det samme her! Vi hører bilen i timesvis, og forventningene bare bygges opp ettersom tiden går. Men kommer den utenfor her da? Neeeidaaa....

  SvarSlett
 6. Søstra mi sier til ungene (som er VILLE etter is) at når isbilen ringer eller spiller musikk, så er det desverre tomt for is....
  Alltid tom for is den isbilen på Notodden.

  SvarSlett
 7. Takk for Coop-tips. I morra blir det is, ja! Vi bor slik at vi ikke klarer å lokalisere bjella til isbilen; Gjenklang mellom husene. Så vi løper til nedre paralellvei, for så å løpe opp igjen.... Den hersens isbilen kan ha det så godt. Lollipop og PinUp gjør susen!

  SvarSlett
 8. Eg forstår at det er ein fordel å bu langs ein blindvei, som ligg heilt for seg sjøl. Høyrer vi isbilen, så kjører isbilen forbi oss. Alltid :)

  ...men den beste isen er First price sin sjoko-vanilje pinne. Litt liten, men da er det bare å spise to stk.
  Ha ein fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 9. Vi har også hørt'n, men ikke sett'n i dag. Og for litt siden fikk vi DEN fristende brosjyren... Det blir mest Rema-shopping. Sandwich, kroneis og lollipop...

  SvarSlett
 10. Kan være irriterende med den gnålinga til is-bilen ja. Synes den alltid kommer rundt leggetid jeg. Et par ganger har jeg vært farlig nær å løpe ut i rent sinne.

  SvarSlett
 11. Her, høgt oppi bygda tviler jeg på at isbilen kommer, men nå kan den komme - jeg har en GIGA fryser i kjelleren.... MEN, da vi bodde i Oslo og hadde 3 skuffer med fryser - ja, da kjørte den rundt utenfor blokken flere ganger i uka med den forbaska bjella og låten sin. Jeg hadde knapt plass til en isbit i den fryseren. Typisk:-)

  SvarSlett
 12. Ingen isbil som gidder å kjøre inn i blindveien vår. Og å jakte på isbilen orker jeg ikke. Det blir is på Kiwi istedet:-)

  SvarSlett
 13. Moro... Høres kjent ut med den bjella og ingen bil å se. Jeg har falt helt for fisken (torsk og laks) som isbilen selger, og kjøper mye mer fisk enn is.. Og her i vinter gikk jeg tom, og bestilte via nettsiden til isbilen. Tror du ikke han kom kjørene med hele isbilen rett til døra mi - og da fikk jeg jammen kjøpt inn litt is også :)

  God ny uke! Klem

  SvarSlett
 14. På Rimi er det 18 krones is for 89 kroner!! Det er under 5 kroner stykket!! Holdt på å få sjokk da samme isen kostet over 22 kroner på plantasjen i dag. Ble en annen type is på guttungen da gitt. På trass kjøper jeg ikke sånn is vi har i frysen til 4 ganger prisen... haha.. Heldigvis var han ikke vanskelig å overtale til en annen type! ;)
  God ny uke, klem fra Inger-Lise

  SvarSlett
 15. Hadde jeg hatt en anstendig fryseboks, skulle jeg ha bunkret opp med is nå. Avsetningen er betydelig her i huset. Isbilen skyter jeg en vakker dag. Jeg hører den bestandig - men evner aldri å finne den før den har kjørt videre.

  SvarSlett
 16. Håper du slapp den skallinga. Skal man grise til rullebladet sitt er det andre aktiiteter som rangerer ØRLITE høyere på lista. God ismandag!

  SvarSlett
 17. Hahahaha....
  Festlig innlegg! :D

  SvarSlett
 18. Det var da trist att det ikke ble is på dere, men det er gott det finns Coop prix når nöden er som störst ;o)
  I handla litt av isbilen för men nå er det mange år siden sist,men is er gott så vi kanske får handle litt snartm hvem vet! Önsker deg en kjempe fin uke med mye is og sol.Stor klem til deg!

  SvarSlett
 19. Typisk. De kommer aldri når det passer..

  SvarSlett
 20. Pia. Dette innlegget er printet ut og postet i postkassene til mine venninner i veien. Skal hilse deg og si jeg fikke mange sms i etterkant. Vi ler så vi skriker i hele gata!

  SvarSlett
 21. Dere har ikke skjønt det??? Isbilen ringer når han har solgt all isen. Det er tomt! Isbilen er tom når den ringer!!!

  SvarSlett
 22. Hahaha, måtte le høyt når jeg leste dette innlegget! Så jeg sitter å ler høyt, alene på rommet mitt, klokken fem på morgenen.. Nervene er nok i høyspenn etter jeg ble vekket av creepy motorsaglyd klokken halv tre om natta. Hvem holder på med motorsag klokken midt på natta?! Tydeligvis sett for mange skrekkfilmer, for prøver hardt å la være å tenke på svaralternativene som dukker opp i hodet mitt i alle fall. Men skulle den motorsaga dukke opp utenfor vinduet mitt, så skal jeg sende den avgårde til isbil-sjåføren.

  Forresten, hadde aldri hørt en isbil før jeg var 18 og hadde flyttet sørover. Da lå nok entusiasmen min på samme nivå som en seks-åring hver gang jeg hørt den. Nå kan vi trygt si at den entusiasmen har dalt. Betraktelig.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails