lørdag 5. juni 2010

Dotterud Teddy. Og Eirik

Dyr får liksom navn som Tassen og Pus, Leia og Lasso, Blakken og Berit, Zorro og Svante. Men når det gjelder travhester må det ha skjedd et eller annet fryktelig galt. Jeg vil bare ramse opp tilfeldige travhestenavn, og dere vil skjønne tegninga:

Santana Ås, Rabb Odin, Edel Terna, Dotterud Teddy, Holtmina, Script Kiddy og Fronskrema. Og så har du Eirik, da. Han skiller seg liksom litt ut.

I noen tilfeller er det vanskelig å vite hvem som rir hva. Men jeg kan opplyse om at Egle Kochanauskaite rir Blow the Bugle, og Olle Goop er kusken til Muscles Wiking.

Og denne galskapen har jeg funnet her, så dette er faktisk ikke oppspinn. Jeg er nok langt under gjennomsnittet når det gjelder travhestinteresse, men det er klart at med sånne navn, vekkes travhesten i meg og.

Ha en hestegal kveld, med eller uten rikstoto!

15 kommentarer:

 1. Ja, he he, man kan lure. Hva skjedde med Silkesvarten, Blakken og Gampen? ☺

  SvarSlett
 2. Så har du travhesten som ikke svarte til forventningene. I siste løpet gikk han under navnet Salami

  SvarSlett
 3. Fantastisk! For en kreativitet. eller kanskje har man visse prosedyrer og regler for produksjon av disse navnene. Hmmm...!

  Jeg vil gjerne også si tusen takk for fine ord om lykketipsboka og give away. Det betyr veldig mye for meg:-)

  Mange klemmer Mammadamen

  SvarSlett
 4. Ja, du kan få sagt mye om mangt, du Piamor :)

  SvarSlett
 5. Hi,hi, så utrolig bra! Måtte ha litt høytlesing for nordlendingen - og vi lo like godt begge to:-)

  SvarSlett
 6. Haha, det har du sannelig rett i. Hvor tar de det fra? Jeg skal riktignok ikke skrike så høyt som i min tid hadde en katt med det klingende og lettvinte navnet Ragnhild Ida, to høner som lød navnene Marte og Maja Messehøne samt maken deres Olaves. Martha har kommet i utgave som både sau og marsvin. For ikke å glemme fuglen som het Lars og Pia annenhver uke fordi vi aldri fant ut av hvilket kjønn det var...

  Nei! Nå er det natt :-)

  Busteklem

  SvarSlett
 7. Du glemte mine favoritter- "buskelusketuska" og "stiv kuling"... hi hi. Personlig kan jeg fint styre min begeistring for trav- og alt deromkring, men med en mann som er over gjennomsnittet interessert skal det godt gjøres å ikke få med seg LITT... om en vil eller ikke. Jentungen på 10 måneder har sett trav siden første stund stakkar- kosetid med pappa det!;-)

  riktig god natt!
  Hilsen tone

  SvarSlett
 8. He he - nok et herlig innlegg fra deg:) Digger bloggen din:)

  Håper dere alle får en super søndag:)

  SvarSlett
 9. Fantastiske navn! Vi har antakelig noe å lære fra travmiljøet når det gjelder å finne på navn. Kari, Mari, Ola, Knut o.l. blir litt tamt mot dette her.. :)

  SvarSlett
 10. Hvordan i all verden kom du på å sjekke disse tingene da? Har du for lite å gjøre eller fikk du et hett tips. Nå våknet nysgjerrigperen her.

  Jeg får lage min egen vri og si at hester er ålreite dyr.

  Klem

  SvarSlett
 11. Her i huset sverger vi til ridehester!

  SvarSlett
 12. Herlig blogg du har:) fant deg via en annen blogg.

  Helt utrolige navn.. Jeg husker en jeg kjenner hadde en hest og han het blodstrupen...
  Veldig merkelig det der.. de kan å skille seg ut og kanskje bli huset;)

  SvarSlett
 13. Gamle, gode Ruklispretten er min favoritt. Tror han er død nå, men han vant jo en hel del for noen år siden. Ellers lar jeg aldri en anledning gå fra meg til å gjengi dette verset:

  Hest er best på maten
  midt mellom osten og salaten
  den biter foran og driter bak
  og er like lett å styre som et oljeflak
  tra-la-la...

  SvarSlett
 14. Jeg syns de har så kule navn at jeg tenkte jeg skulle bli hesteinteressert i løpet av permisjonstida. Men det viste seg at det var travlere enn forventet og jeg har ikke hatt tid til å sette meg inn i hestesporten ennå. Tenkte også å blogge om dette, men du kom meg i forkjøpet, gitt. Jeg får vente noen måneder og late som jeg har glemt det ;) Heia den med kulest navn, sier bare jeg.

  SvarSlett
 15. Herlige deg, Pia!!!
  Jeg ler så jeg griner!!!
  Hvordan finner du alt dette???

  Elsker å lese bloggen din merker jeg!

  Klem fra meg

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails