torsdag 27. mai 2010

Snurt mann. Og vaniljekrem

Jeg ble møtt av en litt snurt mann da jeg kom hjem fra jobb i dag. Han hadde lest bloggen min.
"To bord, du lissom!".

Men hva skal jeg skrive, da? At vi sitter på kveldstid og stirrer hverandre dypt inn i øynene mens vi diskuterer hvilke servietter vi skal bruke? At vi sitter lattermilde, tett inntil hverandre, mens vi entusiastisk fryder oss over kakene som skal bakes?

Sorry, men jeg kan ikke lyve. Det ER jo kun to bord du skal bære inn i stua. Men greit, kjøp en pakke vaniljekrem i morra, da, så kan vi jo si at du har bidratt med baksten også.

Jeppsan - full kontroll her i huset - navnefest coming up soon!

Ha en kjærlig kveld, med eller uten servietter!

22 kommentarer:

 1. Det er fint at alle får arbeidsoppgaver de har forutseninger for å klare....Men mannen vil tydeligvis ha flere oppgaver, så send ham rundt med støvsuger'n, bind votter på føttene hans så kan han bone gølvet samtidig. Og selvfølgelig har han minsten i bæremeis på ryggen under akten mens han også proklamerer dikt til deg der du sitter i sofaen med beina på bordet med et glass vin og siste nummer av Bonytt. ☺

  SvarSlett
 2. Hahaha, det var så utrolig festlig!

  "Men greit, kjøp en pakke vaniljekrem i morra, da, så kan vi jo si at du har bidratt med baksten også"

  Fullstendig latterkrampe! Samtidig... jeg tror det er akkurat slik de føler! At de faktisk har vært en stor del av baksten dersom de kjøper den boksen med vaniljekrem. Herlig :)

  SvarSlett
 3. LOL, LOL og atter ler og ler. Ka skjer? seier fjortisen min......He, he den gjekk rett heim. Du e go!

  SvarSlett
 4. He he he he he heh !!!! Knegger for meg selg der jeg sitter i en fullstendig bombet stue - har en pause fra årsvurderinger på elevene mine - mannen flyttet på vinterdynene i dag og mente det så bra ut før han suste ut av huset til guttekveld og mekking... Vel - jeg samler blikket om skjermen og håper på mirakler - når jeg står opp i morgen har jeg en vidunderlig bloggifisert eventyrstue for ro i sjel og sinn...(not!)
  Navnfest blir nok super nå som mannen bidrar med bakingen... ps - dikt og polering av gulv hørtes ut som et vidunderlig seanse - husk å kjøpe en god flaske vin da!
  Hilde
  HIlde

  SvarSlett
 5. Hvis du er gem, så lar du han fikse håret ditt på dagen. Da har han bidratt, da!!

  SvarSlett
 6. Haha, de mannfolka, de mannfolka. Henger seg opp i ALT vi plaprer om her inne :p

  SvarSlett
 7. Jeg trodde jeg skulle få lese om snurt mann MED vaniljekrem nå. Vel vel. Jeg er uansett glad for å lese om andres menn også en gang i blant (min føler det er blitt mye ham). I dag frontes både Pia-mannen og My-mannen, og det er bra!!

  SvarSlett
 8. Ta det nå PIANO Pia ☺, ikke undervurder husbonden sine bakeevner - lese kan han da ivertfall så en oppskrift klarer han sikker også!!!!

  Lykke til med navnefesten til vesla, det blir nok en flott dag! Her i huset skal vi ha MGP fest på lørdag, så vi for vår del trekker i trikoten, glitterBHen og drar på oss noen snasne parykker! Skal sende noen gode vibber til dere!

  SvarSlett
 9. Fascinerer meg stadig over enkelte menns mangel på evne til å se helheten..hahahahaha..... Litt på siden, men en liten beskrivelse fra en hendelse her i heimen i går: Jeg ringer hjem og sier at mannen i huset må ta ut kjøttdeig fra fryseren, til middag.. det er greit. Så, ringer mannen tilbake: "Jeg finner ikke noe kjøttdeig i fryseren." Jeg forklarer at den ligger i øverste hylle i fryseren.. Mannen:"Da må jeg flytte på noe da?????" Newsflash: Ja, det må du....

  SvarSlett
 10. Haha! Lurer på hvorfor jeg kjenner meg igjen? Lykke til med forberedelsene og håper dere får en fin dag. Takk for hilsen hos meg ;-)
  Du imponerer stadig med dine finurlige og morsomme måter å fortelle om hverdagslivet på! Ellen

  SvarSlett
 11. He, he, høres ut som nordlendingen:-) Har du ikke noen transportoppdrag til han da - hente kaker for eksempel? De slipper jo egentlig veldig BILLIG unna disse mennene....
  Lykke til!!

  Klem

  SvarSlett
 12. Hm, skal man formane, eller tipse eller noe her egentlig, du har jo ikke bedt om det ser jeg. Hilsen tause Birgitte;)

  SvarSlett
 13. Lykke til med navnefest. Min farmor het også Henny. Veldig fint navn! Titter innom bloggen din etter tips fra Sophus. Liker den veldig godt:)hilsen fra Elin.

  SvarSlett
 14. Hahahaha........

  Lykke til med navnefest! :D

  SvarSlett
 15. Skal hilse fra Thormod og si det var veldig godt observert - det med scenesjarmen ;).

  SvarSlett
 16. Jeg synes det var en fantastisk innsats, jeg.

  Tenk å kjøpe vaniljekrem uten å mukke. Det står det respekt av.

  Klem

  SvarSlett
 17. Heihei! :) Jeg er en ganske ny leser av bloggen din. Men da jeg gikk gjennom arkivet ditt ble jeg bergtatt ;) Liker så godt måten du skriver på og hva du skriver om :) Også har vi småinger på samme alder ;)

  Jeg har lagt deg til min liste og jeg kommer nok innom mange flere ganger ;)

  SvarSlett
 18. Når skal egentlig mannen din opprette sin egen blogg og ta HEVN ? Det lurer jeg på ;=)

  SvarSlett
 19. Nei kjør på med den (h)ærlige sannheten du, det er jo derfor vi digger bloggen din!!

  Jeg måtte le av det du sa om den lange kommentaren ang parkeringsvakter som du endte med å slette, jeg kjenner igjen den typen innestengte frustrasjon! Neste gang jeg møter på den dusten skal jeg sannlig gi han en saftig bot for å stå i veien for meg eller noe :)

  GOD helg, og parkér med måte!

  SvarSlett
 20. Ønsker dere en flott fest i morra. Nydelige bordkort. Klem fra Ellen :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails