onsdag 26. mai 2010

Rykte?

"Vil ha, vil ha, vil ha. Pias vanvittige kjøpevaner har fanget henne i en rosa verden av nipsgjenstander og skrot, en verden som holder på å falle sammen etter at hun fikk problemer på jobben. Men Pia nekter å innse hvor ille situasjonen faktisk er. Charlie og Mathias får sjokk når de besøker Pias ettromsleilighet i Gøteborg, som er full av krystallfigurer, kosedyr, porselenshester og andre pyntegjenstander."

Slik omtales programmet som nettopp ble vist på Tv3.

Jeg må bare innom for å avkrefte et rykte:  Jeg er IKKE fanget i en rosa verden og INGEN ved navn Charlie eller Mathias har vært i min ettromsleilighet i Gøteborg, som jeg forøvrig IKKE eier. Jeg har IKKE fått problemer på jobb. Jeg er IKKE transformert til Porselenshest-Pia eller Pyntegjenstand-Pia, og jeg er IKKE svensk.

Ha en skjønn kveld, med eller uten rykter!

14 kommentarer:

 1. Du var kjapp ute med den :)
  Jammen godt du avkrefta dette!! Jeg var aldri så lite bekymret der et øyeblikk...

  SvarSlett
 2. synd jeg gikk glipp av det programmet.... Jeg hadde tenkt å se det. :)
  Men her sitter jeg; på bloggkjøret:)

  SvarSlett
 3. godt å vite :)) har forresten aldri mistenkt deg for å være svensk... ;)

  SvarSlett
 4. Så det e inte du som är Papilotta-Pia.

  SvarSlett
 5. Tja....er ikkje heilt sikker på om eg trur deg nå..? Føler på meg at du lever eit dobbeltliv. Firebarnsmamma til vanlig, og så stikker du til Gøteborg så snart muligheten byr seg! (Og det gjør den vel ofte - det blir fort rolige dager med kun fire søte små barn?)

  SvarSlett
 6. Lurte litt, men så har jeg jo sett deg på tv før, så jeg skjønte at den nips-dama ikke var deg. Jeg fikk ikke sett slutten, ble det skikk på dama? Fant hun en mann å bytte bort nipsen med? Fikk hun jobb så hun kunne nedbetale gjelda? Og tv3 fortsetter med nok en kvalitetsprogram, ser jeg...Denne gangen amerikansk dame med masse skrot som griner fordi hun må kaste det gamle sengetøyet til en for lengst avdød tante, eller noe. Og der kom Mannen (altså min) og lurer på i all verden det er for noe carp jeg ser på. Helt enig, zapper videre. Over og ut.

  SvarSlett
 7. He, he kjenner deg jo ikkje, så kven veit???
  Men du virker ikkje som om du er rosa eller krusefiksfiksert.......

  SvarSlett
 8. Nå ble jeg lettet... Puh! ;)

  SvarSlett
 9. Ha-ha-ha! De kan spøke De. :)

  SvarSlett
 10. Det var godt å høre...man kan jo bli bekymret av mindre...tenk om du hadde hatt en ettroms i Gøteborg og vært svensk, puh....

  SvarSlett
 11. -men steike alt det "ræl" den dama samla på...fyttirakkern. såg du programmet, eller?

  SvarSlett
 12. Det er jo så mange forskjellige rykter som er ute og går i bloggeverdenen for tiden, så jeg vet jammen ikke hva jeg skal tro jeg. Du har jo sinkhus og rosa ullhus... Men, ok, skal la tvilen komme deg til gode -denne ene gangen:-)

  SvarSlett
 13. Du Har jo flasha endel innkjøp du har gjort på bloggen, så jeg er jammen ikke så sikker...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails