søndag 2. mai 2010

Retrokjoler. Og bukse

Vesla er særdeles opptatt av kjoler, gjerne i retrostoffer. Og hver gang jeg hun snubler over en søt/kul/lekker kjole på nettet, snur hun seg bedende mot meg og sier så søtt og yndig : "Mor? Bare èn til?...." Og jeg klarer sjelden å motstå hennes sjarm.

Gutta i huset, derimot, viser ikke den store interessen verken for kjoler eller andre klesplagg laget av putetrekk fra 70-tallet.

Men så kom yngstemann og lurte på om ikke han kunne få ei bukse (eller det var vel egentlig mor som satt og tvangsviste ham ulike gensere og bukser på nettet, og til slutt ga han etter).

Han fikk selv bestemme stoff, og han gledet seg veldig til hans helt egen unike bukse MED lommer OG lapper på knærne OG aper OG løver skulle dukke opp i posten. (Han hadde flere ønsker også, som at hans navn skulle broderes foran på buksa - det ble et ønske jeg ikke overbragte til syersken)
Minutter etter at buksa var bestilt, ga han seg til å vente på at buksa fra Jippiyes skulle komme. Og siden den kom, har den vært på.
Flere bilder kommer seinere, nå er det noen her som begynner å bli trøtte.....(Les: baby som blid og glad våkner litt over klokka fem. Og mor som ikke så blid og glad må stå opp litt før halv seks...)

Ha en strålende dag, med eller uten morgenfriske barn!

8 kommentarer:

 1. Kul bukse på kul gutt! :)
  Her er det og en trøtt mamma som for andre dag ble vekket 05.20... Den håpefulle er derimot ikke trøtt - han står for øyeblikket øverst på tripptrapp stolen og henger ut vinduet han har åpnet. Så nå er jeg både trøtt og snart kaldt, hehe.
  Ha en strålende fin søndag! :)

  SvarSlett
 2. Så kul bukse! Jeg elsker retroklær både til meg selv og de små, men her i huset er det bare Linus som er med på morroa. Høres ikke spesielt gøy ut å stå opp så tidlig. Jeg synes det er ille nok å stå opp halv åtte på en søndag... Prøver å nåværende stund å motivere meg til en liten joggetur når jeg først er i farta...

  SvarSlett
 3. Flott bukse. Var inne i bloggen til Jippiyes og kikket også. Likte detaljene med lommene bak på buksa. Så tøft at han likte den. Får ikke Ingvar til å gå med sånne klær :(

  SvarSlett
 4. Stilig bukse med artige detaljer!

  Her har mor og far nettopp stått opp - de to søte små er på overnatting for første gang. Vidunderlig!

  SvarSlett
 5. Fin bukse! Ja, det er plagsomt det der, når avkommet heile tida blir frista til netthandel... ;) Forøvrig-her starta òg dagen kl 0600, og INGEN i huset vakna i den senga dei la seg i!

  SvarSlett
 6. Kjempe artig bukse!
  Min lilleprins sov helt til 8.30 i dag!
  Ædda bædda.. hehe..
  (Men jeg gjorde jo ikke det!
  For jeg lurte på om noe var galt, og måtte inn å sjekke at alt stod bra til....
  Å lå i tillegg der og ventet på at han skulle våkne...)

  SvarSlett
 7. Så stilig bukse! Bra han ble fornøyd når han først fikk den da:D
  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 8. Tøff bukse!!Tøff gutt!! Søndagshilsen fra meg; som sov til over 10 idag - mens mannen hadde tatt Allida og Andrine på trilletur til bakeren for søndagsbolle, så for skogstur for å lære om Maur. De sover nå (gode og slitne) en laaang ettermiddagslur mens jeg nyter kaffekopp nr 4 og roter litt i bilder, leverer oppgave, leser blogger, ser kjærlig bort på mannen som sitter på andre siden av bordet og finleser avisen....(oda er ute og leker og Emilie er på jobben sin i barnepassen på Elixia). En deilig søndag :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails